تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2736 از 4428 اولاول ... 1736223626362686272627322733273427352736273727382739274027462786283632363736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,351 به 27,360 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا یه مشکلی وجود داره چون همه سرویس ها قاط زدن من الان 1 ساله پارس دارم تا حالا کوچک ترین مشکلی نداشته ولی الان 1 هفته س خراب شده وضع نتش

2. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امشب هم ساعت حدود 4 تا 5 کلاً اینترنت من قطع بود. فکر کنم بازم قطعی سراسری داشتیم. من: تهران، مرکز مخابراتی کاشانی هستم.
    منم تهرانم ، ظاهرا فقط تهران این مشکلی قطعی چند ساعته در ساعات رایگان رو داره ...

Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

واسه منم قابل هضم نیست میگم اقای محترم من چطور تونستم 2 هفته تمام شب و روز با 900 دانلود کنم ولی الان با زور به 30 40 میرسه شبا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یعنی چی اونموقع خلوت بوده؟کلیه پارس انلاینی ها اون 2 هفته دسته جمعی رفته بودن مسافرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما سرویست از پارس‌آنلاینه؟ اینجا تو تست امضات که زده بزرگ‌نت آریا (که همون ماکس نته). بعدشم تعرفه‌های این ماکس نت که هیچ شباهتی به پارس‌آنلاین نداره.

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

شما سرویست از پارس‌آنلاینه؟ اینجا تو تست امضات که زده بزرگ‌نت آریا (که همون ماکس نته). بعدشم تعرفه‌های این ماکس نت که هیچ شباهتی به پارس‌آنلاین نداره.
    دوست عریزم امضام مال خیلی وفت پیش هست
    من 3 هفته هست مشترک پارس آنلاین شدم ۲ هفتهٔ اول عالیترین اینترنت عمرم رو داشتم شب و روز با سرعت ۹۰۰ دانلود می‌کردم ولی‌ یه شب (که می‌شه یه هفته قبل تقریبا)به محض شروع شدن ساعت رایگان سرعت شبانه منم شد ۳۰ ۴۰ و تا امروز هم کسی‌ نتونسته کاری بکنه ریت خط من مثل روز اول رو ۹ مگ هست.

7. این کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه. دست شرکت‌های اینترنتی باز نیست که هر چقدر بخوان بفروشن. مهمترین دلیلشم اینه که هر شرکت اینترنتی تو هر مرکز مخابراتی یه تعداد مشخصی پورت از مخابرات اجاره می‌کنه و حداکثر به تعداد اون پورت‌ها می‌تونه مشترک تو اون مرکز مخابراتی بگیره. تعداد کل پورت‌ها رو هم خود مخابرات و شرکت زیرساخت تو اون مرکز مخابراتی تعیین و نصب می‌کنن. پهنای باند کل مرکز مخابراتی رو هم شرکت زیرساخت تأمین می‌کنه. حالا اگه به هر دلیلی مخابرات تعداد پورت‌های نصب شده‌اش به اندازه‌ای باشه که با توجه به پهنای باند فعلی اون مرکز مخابراتی سهم هر پورت (یا هر کاربر) به زیر 128 کیلوبیت برسه، یعنی اون مرکز مخابراتی وضعیتش افتضاحه و اگه مثل ساعات رایگان 40 درصد کاربرا همزمان شروع به استفاده از اینترنت برای دانلود کنن یعنی در بهترین حالت شما سرعتت به حدود 250 تا 300 کیلوبیت (معادل 30 تا 40 کیلوبایت) در ثانیه می‌رسه.
    دوست عزیز در مورد پورت وقتی شما زنگ می زنی به شرکت برای گرفتن adsl اگر پورت خالی نداشته باشه مشترک نمی گیره نمی گه پهنای باند کم داریم می گه پورت از نظر فیزیکی و سخت افزاری نداریم و نمی تونه مشترک بگیره. ولی وقتی در یک منطقه مخابراتی 1000 پورت داره به عنوان مثال باید پهنای باند 1000 مگ برای یوزها اختصاص بده ولی کمتر از این مقدار اختصاص می ده نتیجه افت سرویس می شه. نمونه اش که وزیر ارتباطات گفت شرکت ها به جای 1 به 8 از نرخ 1 به 20 و 1 به 40 استفاده می کنند. اینو خوده وزیر اعتراف کرده. شرکت ها هم میان تا خرخره ظرفیت پورتشون بدون در نظر گرفتن پهنای باند مشترک می گرن و پهنای باند رو بر اساس مشترک جدید تنظیم نمی کن بعد می گن منطقه شما شلوغه - پهنای باند کم آوردیم و ...

چند روز پیش مدیر عامل زیر ساخت گفت شرکت های pap به هر میزان که پهنای باند احتیاج داشته باشند در اختیارشان قرار می دهیم.

بازم یک مثال ملموس تر می زنم

فرض کنید شما یک کافی نت دارید و پهنای باند یک مگابیت و یک سوئیچ با 16 پورت. طبق تعهد شما باید به مشتری حداقل اینترنت 256 کیلو بدهید ولی از نظر سخت افزاری توانایی سرویس به 16 مشتری رو دارید. اگر اینترنت رو به 16 نفر بدهید به هر نفر به جای 256 می شه 64 کیلو و این یعنی اجحاف و کم فروشی. بعد وقتی مشتری اعتراض می کنه برگردی بگی تعداد یوزرها بالا هست(منطقه مخابراتی شلوغه) و پهنای باند کم آوردی.

متوجه داستان شدید که چگونه pap ها دارند کم فروشی و اجحاف می کنند.
    Last edited by iran7000; 26-12-2013 at 15:27.

9. این کاربر از iran7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

*ریو شما هم 3دقیقه کنده شدیده 1 دقیقه سریعه ؟!

11. این کاربر از vahooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

از راهنمایی دوستان ممنونم ؛ از صبح روی 9 مگ بستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اینجور بخواد بمونه میرم جمع میکنم سرویسو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان پارس آنلاینی.ببخشید این سوال اینجا می پرسم.من درایو دی ویندوزم پر هست ولی وقتی وارد آن میشم این پیغام میده.تورا خدا کمک کنید.ببخشید بلد نبودم حجم عکس کم کنم.مرسی

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان پارس آنلاینی.ببخشید این سوال اینجا می پرسم.من درایو دی ویندوزم پر هست ولی وقتی وارد آن میشم این پیغام میده.تورا خدا کمک کنید.ببخشید بلد نبودم حجم عکس کم کنم.مرسی
    آنتی ویروس داری؟فایل های مخفیت رو Show کردی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •