قم
تو ماه مهر و آبان نه ولی تو این ماه یک شب در میون محدود میشم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
قم
تو ماه مهر و آبان نه ولی تو این ماه یک شب در میون محدود میشم
من اين چند صفحه آخر رو خوندم چيزي راجب اكو آفيس نديدم
منو راهنمايي كنين
من الان اكو ٥١٢ دارم
براي اينكه سرعت ١ مگ يا ٢ مگ بگيرم حتماً بايىد آفيس بگيرم يا همينطوري هم ميدن؟ واسه آفيس چه مداركي ميخوان؟
دوست عزیز شاتل فعلا دیگه سرویس 1 مگ و 2 مگ واگذار نمی کنه
سرویس های اکو 1 و 2 مگ فقط تا پایان پاییز دانلود شبانه رایگان دارن و تا اون جایی که من میدونم بعد از این دوره دیگه دانلود رایگان شبانه ندارن (این طور که نمایندگیشون می گفت) مدارک هم یه گواهی اشتغال به تحصیل کافی هست
همشهری چطوری شما اینقدر دانلود می کنی؟
من ماهی 65 تومن برای art5 می دم ولی دانلود رایگانم در طول ماه خیلی زور بزنه به 75 گیگ می رسه! تازه من 5 شنبه و جمعه هامم هم رایگانه. شما شبی چقدر دانلود می کنید مگه؟ سرعت دانلودتون چنده شبا؟ من وقتی 2مگ داشتم سرعت دانلود شبام نهایت به 50 می رسید.
Last edited by Aryaeiboy; 10-12-2010 at 03:28.
دیروز داشتم قیمت اینترنت یکسری از ISP های معروف رو باهم مقایسه میکردم.الان واقعا کسی میتونه برای سرویس art 3 شاتل از شرکت دیگه ای سرویس مشابهی با همین قیمت و کیفیت معرفی کنه ؟ والا الان داتک داره همین 256 رو البته نامحدود به معنای واقعی به قیمت بالای 70 هزار تومان میده که سرعت دانلودش تازه از مشابه شاتل کمتره.بعد از اعمال شدن این محدودیت ها من خیلی شاکی شدم منتها با بررسی قیمتها و آفر های دیگر شرکتها به این نتیجه رسیدم که ظاهرا مشکل از شاتل نیست بلکه مشکل از پایه هست.الان اون دوستس که 1 ماهه 150 گیگ دانلود میکنه خب چقدر هزینه کرده؟ حالا شاتل بیاد محدودش کنه نباید شاکی بشه چون خیلی ها دارن ماهی 60 - 70 تومن هزینه میکنن و 100 گیگ هم اجازه دانلود ندارن.اگه واقعبینانه نگاه کنیم متاسفانه هزینه اینترنت در کشور ما خیلی خیلی خیلی گرونه و اگه بخواهیم آزادانه هرچقدر میخوایم دانلود کنیم والا باید ماهی 100 الی 200 تومان پول بدیم.این یه حقیقته![]()
ایشون فکر کنم هر شب فول دانلود میزارن
منم اگه هر شب فول دانلود بزارم شبی 5 گیگ نیم گیرم میاد
که در ماه میشه 165 گیگ...
من سرعت دانلود شبانم توی مهر و آبان حدود 300 کی بود وبعضی شب ها تا 7 گیگ تو ساعات رایگان هم دانلود می کردم ولی توی این ماه Downstreaخطم رو پایین آوردن و سرعت دانلودم حدود 250 کی هست
آقا این سرویس های Art محدودیت دارن واسه دانلود ؟
روزی چند گیگ اجازه دانلود میده ؟
دوستم Art1 گرفته زنگ زدن بهش گفتن فقط تو ساعات رایگان دانلود کنید و بقیه ساعتا فقط وبگردی !!! این چه جور نامحدودیه ؟؟!!
نا محدود به سبک شاتل
هم اکنون 344 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 344 مهمان)