اتفاقا برای منم قبلا اصلا نمی یومد
افتضاح بود
بعد درست شد
معلوم نیست چه خبره
این مورد رو هم بهشون بگو
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اتفاقا برای منم قبلا اصلا نمی یومد
افتضاح بود
بعد درست شد
معلوم نیست چه خبره
این مورد رو هم بهشون بگو
دوستان یک ساعت و روز تعیین کنید همگی طی اقدامی هماهنگ و خودجوش زنگ بزنیم فقط فحششون بدیم، دو ماه که دیگه غیر قابل تحمل شده اوضاعشون، دو ماهه که هر روز یه مشکل هر روز یه بامبول تازه، یه روز میگن زیرساخته یه روز میگن مرکز مخابراتیه یه روز میگن سرور خودمونه چیزی هم نداشته باشن وسه گفتن میرن سراغ تنظیمات مودم، دیگه کارشون از حرف و اینا گذشته فقط باید فحششون داد، فقط تاریخ مشخص کنید!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
شما خودتو کنترول کن با دعوا چیزی حل نمیشه دنبال راه حل باشین زنگ بزن شرکت حتی شده خودت
برو بالا سر پورت ( dslam) هرمشکلی یک راه حلی داره اما یک چیزی برام خیلی عجیبه چرا من این مشکلات ندارم؟ به شما یا هرکی با این شرکت مشکل داره توصیه میکنم همه چیز رو بررسی کنید حتی ممکنه نویز و پوسیدگی سیم در داکت مخابراتی و هزار دلیل دیگه بعد یقه شرکت بگیرید مثلا من با مودم های تی پی لینک مشکلات عجیبی داشتم اما با مودم dlink 2750u این مشکلات ندارم من احتمال میدم ایراد از مودم یا از دوشاخ مخابرات تا خود مخابرات باشه شخصا اگر مشهد بودین واسه تک به تکتون وقت میزاشتم به رایگان میامدم حضوری بررسی های لازم انجام میدادم ولی همه کاربرا مشهد نیستن خلاصه هرکار ازم بربیاد انجام میدم شما اگر مودم 2750 براتون گرونه مدل 2520u ارزونه 25000 تومان هست یک مدت با این مدل وصل یاشید تست کنید
به حرحال دانسته هامو گفتم
Sent from my LT25i
کاربران محترم آیا کسی گیگ باکس از آسیاتک خریداری کرده؟ من آفر مخصوص 22 بهمن که 22 گیگ برای 22 روز بود رو خریدم ولی در پنل کاربری ، اطلاعات درستی از میزان مصرف به من نمیده . هربار که ریفرش میکنم مقدار ترافیک استفاده شده و زمان سپری شده رو ارقام مختلفی نشون میده . آیا برای شما هم همینطوره؟
سلام،منم دقیقا مشکل شمارو دارم.
الان واسه من اینستا و 1544 بدون مشکل باز میشه!
اره درست شد
Sent from my LT26w using Tapatalk
اصلا اینستا ربطی به 1544 نداره برا من چند ماهه اینستاگرام با کامپیوتر باز نمیشه !
کلا آسیاتک همیشه اختلال داره و معمولا یکی دو روز که مدام کانکت باشی، بعضی سایتا مشکل پیدا میکنه و بالا نمیاد که برای رفع این مشکل باید هر از چند گاهی مودمو به صورت دستی دیسکانکت و کانکت کنی تا اوکی شه!!
حرف شما کاملا درسته ، ولی در مورد سایت اینستاگرام تو کامپیوتر فکر کنم یکی دو ماهی هست اینجوریه ! یعنی خاموش روشن کردن مودم هم روش تاثیری نداشته !
حالا تو 195 شکایت کردم ببینم چی میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)