تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2735 از 3347 اولاول ... 173522352635268527252731273227332734273527362737273827392745278528353235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,341 به 27,350 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اینم عکساش البته اینا تو ساعت 2 تا 5 صبح گرفته شده تو ساعت 6 عصر تا 2 صبح کمتر هست سرعتم کمی پایین میاد ولی نه تا اون حد.ضمنا تو تستهایی که تو ساعات شلوغ میگیرم تست ممکنه سرعت اپلود و دانلود رو کم نشون بده ولی من تو دانلود منیجر سرعتم دو برابر اون تستهاست که البته همین برای من مهمه.
    Last edited by abi2056; 27-01-2017 at 16:13.

2. 2 کاربر از abi2056 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

آقا شرمنده یه سوال دیگه موقعی که یدونه بسته 3 ساعته 60 گیگ تموم میشه توی شب خودش خود به خود بدون قطعی میره روی بسته سه ساعته ی بعدی که ذخیره کردم؟ یا باید بالا سرش بود دیتا رو قطع و وصل کرد یا idm رو resume زد دوباره یا لازم به این کارا نیست؟
    آخه من زدم 65 گیگ رو تموم کرده بود نرفته بود بسته ی بعد ... صبح دیدم بسته زاپاس دومیه دست نخورده مونده و دانلودها نمیدونم چطور شده که یه حالت pause پیدا کرده بود... دوستانی که تست زدید بسته ها پشت سر هم بدون قطعی لینکهای idm خودش دانلود میشه یا باید بالا سرش بود؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آخه من زدم 65 گیگ رو تموم کرده بود نرفته بود بسته ی بعد ... صبح دیدم بسته زاپاس دومیه دست نخورده مونده و دانلودها نمیدونم چطور شده که یه حالت pause پیدا کرده بود
    اتومات میره روی بسته سه ساعته بعدی نیازی به انجام هیچ کاری نیست. . محدودیت سه ساعته 60 گیگ به همراه آپلوده . مطمئنی 65 گیگ دانلود کردی از بسته دوم هم استفاده نکرده؟

5. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اتومات میره روی بسته سه ساعته بعدی نیازی به انجام هیچ کاری نیست. . محدودیت سه ساعته 60 گیگ به همراه آپلوده . مطمئنی 65 گیگ دانلود کردی از بسته دوم هم استفاده نکرده؟
    ممنون..
    پس خودش اتوماتیک میره... والا لینکها مشکل داشت ارور داده بود و اینها امشب دقیق تست میکنم... یه سری لینک درست و حسابی میزنم ببنیم چیکار میکنه... صبح دیدم یه دونه بسته سه ساعته تموم شده بود توی مای ایرانسل از 2 تا فقط یدونه بسته بود اونم 5 گیگش استفاده شده بود بعد نمیدونم چطوری قطع شده بود... امشب با لینک درست و حسابی تست میکنم ببنیم چطور میشه... ممنون
    فقط یه چیز دیگه... نیاز هست دیتا چه با گوشی یا چه با مودم ساعت 2 به بعد خاموش روشن بشه که بره روی شبانه یا مثلا من ساعت 11 دیتا یا مودم رو روشن کنم همینطور بمونه ولی شروع دانلودم رو بزنم 2 و ربع به بعد مشکلی پیش نمیاره؟ تا ساعت 2 نمیشه بیدار بود صبح بیدار نمیشیم بریم سرکارو زندگی
    Last edited by fastfind; 27-01-2017 at 18:27.

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

توی مای ایرانسل از 2 تا فقط یدونه بسته بود اونم 5 گیگش استفاده شده بود بعد نمیدونم چطوری قطع شده بود... امشب با لینک درست و حسابی تست میکنم ببنیم چطور میشه... نیاز هست دیتا چه با گوشی یا چه با مودم ساعت 2 به بعد خاموش روشن بشه که بره روی شبانه یا مثلا من ساعت 11 دیتا یا مودم رو روشن کنم همینطور بمونه ولی شروع دانلودم رو بزنم 2 و ربع به بعد مشکلی پیش نمیاره؟ تا ساعت 2 نمیشه بیدار بود صبح بیدار نمیشیم بریم سرکارو زندگی
    پس از بسته دومت هم استفاده کرده بوده . اگر مودم ساعت 2 روشن باشه از 2 حساب میکنه حتی اگه دانلود رو بزنی 2:15 . مشکلی نداره میتونی با خیال راحت بخوابی .

8. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

الان رفتم تو مای ایرانسل قسمت بسته ماهانه ایرانسل قبلا ماهانه سه گیگ سیزده تومن بود الان شده چهار گیگ سیزده تومن...لطفا شما هم چک کنید ببینم درسته یا باز شبکه قاطی کرده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

الان دوباره رفتم مای ایرانسل کلا بسته های ساعتی رو برداشته احتمالا یا تغییرات میدن یا حذفشون کردن که بعید میدونم اینکارو بکنن

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

الان رفتم تو مای ایرانسل قسمت بسته ماهانه ایرانسل قبلا ماهانه سه گیگ سیزده تومن بود الان شده چهار گیگ سیزده تومن...لطفا شما هم چک کنید ببینم درسته یا باز شبکه قاطی کرده؟
    بسته4 گیگ برای سیم کارتهای دائمیه

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

الان دوباره رفتم مای ایرانسل کلا بسته های ساعتی رو برداشته احتمالا یا تغییرات میدن یا حذفشون کردن که بعید میدونم اینکارو بکنن
    با اکانت سیم کارت دائمی لاگین کردی که بسته های ساعتی رو نشون نمیده

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بسته4 گیگ برای سیم کارتهای دائمیه
    جالبه سیمکارت من اعتباریه بعد چطور این بسته ها رو نشون میده؟حتما شبکه باز قاطی کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •