کدوم سازمان؟
آخرین خبری که از ارتش دارم اینه که به سرباز فقط پوتین و لباس و اوورکت میدن! مابقی وسایل مورد نیاز باید خود سرباز تهیه کنه
Sent from my GLX G3
کدوم سازمان؟
آخرین خبری که از ارتش دارم اینه که به سرباز فقط پوتین و لباس و اوورکت میدن! مابقی وسایل مورد نیاز باید خود سرباز تهیه کنه
Sent from my GLX G3
موساد
درسته . همین چیز ها یی که فرمودید میدن بقیه دیگه باید توسط خود فرد تهیه بشه . شاید در اینده همین ها رو هم ندند !!
بچه ها یه سوال
بارها تواین تاپیک گفتن فلان چیزو نمیدن وباید خودش بخره یا خودش بره یا ....
اگه کسی نتونه بخره وهزینه کنه چی میشه؟؟؟چیکارش میکنن![]()
1 ماه از آموزشیمون گذشت، اومدیم مرخصی، ولیعصر تبریز، موند 3 هفته
خیلی برام جالبه که بدونم به جز ارتش آیا در سپاه و ناجا هم بین سربازان، بحث هایی مثل آشخوری و چیز موتوری و مت بالا و مت پایین و کلا این چیزا هستش یا خیر؟
دوستانی که در ناجا و سپاه و کلا هر ارگانی غیر از نزاجا بودن لطفا جواب بدن!![]()
دوستان به نظرتون بعد از گرفتن درجه و تقسیم شدن معاف از رزممو بگیرم؟ قبل اومدن به خدمت معاف از رزم میدادن ولی نگرفتم، میشه بعد تقسیم بگیرم که دیگه نندازنم سر چهارراه؟ کار سرپایی و نگهبانی ندن تو یگان؟ نیرو انتظامی هستم و لیسانس، الان سه هفته از آموزشیم مونده، فایده ای برای یگان داره؟
سلام روی برگه آماده به خدمتم زده 180 روز اضافه خدمت برج 2/94 اعزام در صورتیکه من غیبتم سنواتی بود.مگه نگفتن بخشیده میشه لطفا راهنماییم کنید ممنون
Last edited by amiralikey2; 23-01-2015 at 02:13.
عجب داستانی شده ها این خدمتم .
خوب ممنون از همه که جواب دادن
خوب دوستان یه سوال دیگه من حدس میزنم میوفتم پادگان شهید رجایی کرمانشاه که مرزبانی هست
سوالام اینا هستن
مرخصی در مرزبانی چه جوریه ؟؟؟ چند روز باید وایسی بعد چند روز مرخصی ؟؟؟ نسبی هم بگید ممنون میشم دقیق نباشه مشکلی نیست
بعد مرز هر استان فرق میکنه روزای مرخصی و ایناش ؟؟
سوال بعد اینکه من بیوفتم مثلا مرز بعد یکی بخواد با پارتی بازی منو بندازه تو شهر میتونه ؟؟؟؟؟
بعد اگه بتونه حتما حتما مرزبانی ها میوفتن نیرو انتظامی ؟؟؟
و اینکه من خونمون کرمانشاهه و بیوفتم کلانتری مثلا محلمون شبا خونه نمیزارن بیای ؟؟؟؟ ماهی یک روز میزارن فقط ؟؟
سلام دوست عزيز، دوره شما تو پادگان وليعصر افرادي با سابقه خدمت قبلي (بالاي 60 روز) حضور داشتند؟ منظورم افراديه كه قبلا آموزشي رو به طور كامل گذرونده باشن و ديماه اعزام مجدد باشن؟ رمان ما اين جور افراد تقريبا 4 هفته دوباره آموزش ميديدن، اما الان تو پادگان مالك اشتر اراك ديگه اين جور افراد آموزش نميبينن و بعد از دريافت استحقاقي به محل خدمتشون اعزام ميشن، ميخواستم ببينم وليعصر هم اين طوريه يه نه؟
نه من که ندیدم، شاید گروهانای دیگه باشه و من خبر ندارم، ولی فک نکنم همچین چیزی بوده باشه دوست عزیز
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)