تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2735 از 4428 اولاول ... 1735223526352685272527312732273327342735273627372738273927452785283532353735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,341 به 27,350 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    بنا به گفته و تعریف وقایع پیش آمده بین دوستان و پشتیبان مربوطه،آیا ما هم باید تماس بگیریم و چارتا لیچار بارشون کنیم تا نویز و سرعت خط بهتر بشه؟
    این واقعا برام سوال شده....فکر کنم 15 آذر بود تماس گرفتم با پشتیبانی طرف مشخص بود حالیشه.
    همون اول گذاشتم تو کاسه اش که آقا شما منو محدود کردید.گفت چه جوری؟ گفتم تو روز سرعتم روی 500 تا 900 کیلو میچرخه ولی تا ساعت 1:59 صبح میشه
    سرعت با مغز میاد پایین روی 150 یا 200 کیلو که تا صبح 3 بار هم قطع و وصل میشه.
    گفت نه آقا ما اصلاً محدود نمیکنیم.
    مرکز مخابراتی شما شلوغه و تجهیزات شبکه اونجا قدیمیه و در ساعات نیمه شب به خاطر ازدحام کاربران سرعت افت میکنه و اینکه قراره تجهیزات عوض بشه.
    طبیعتا سرعت دانلود تو این ساعات هم درست میشه.
    گفتم کی میخواین عوض کنین؟ گفت معلوم نیست یه هفته دیگه؟ یه ماه دیگه؟ سال بعد؟
    حالا بعد از یک ماه به من پیامک دادن که شنبه 7 دی ماه از ساعت 8 یا 9 صبح تا 3 یا 4 ساعت adsl این مرکز مخابراتی به خاطر تعمیرات تجهیزات قطع خواهد شد.
    تا شنبه باید وایسیم تا ببینیم چی پیش میاد؟
    ان شاالله که خیر باشه و این وضعیت نت بهتر بشه.(الهی آمین)
    --------------
    ببخشید طولانی شد.
    انشالله که به برکت مال شما مال مارم درست کنن هرچند تو این مملکت مگه اینکه معجزه بشه مسئولین یه کار مثبت به نفع مردم انجام بدن و احتمالش پایینه ولی در حال امیدواریم که مشکلتون حل بشه و خبرشو هم حتما اینجا بزارید. من که عمرا سرعتم نه روز نه شب بالای 400 نمیره با دو مگ هیچ کسم جوابگو نیست طرف میگه همین که سرعت اسمی رو داری نباید اعتراض کنی :O آخه یکی بگه مرد حسابی پس اون 9 مگو برای عمت گذاشتی ؟!!!

2. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خب همونطور که اعتراضی صحبت کردم چون ۲ شب پیش کاملا ( ۱۰۰ درصد ) در ساعت رایگان اینترنت منو قطع میکردن ، گفتم الان که خوبه هم بگم که وضعیتم حوب شد ، الان دارم دانلود میکنم و گوش شیطون کر با سرعت ۸۰۰ داره دانلود میکنه تا الانم ۳ گیگ گرفته ( ساعت الان ۳ بامداد هست ) حالا اگه دوباره قطع نشه !!

آپدیت : الان سرعت شد ۹۲۰ فیکس

Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اگه به فوش دادن باشه که همه بلدن این چه وضعیه که هرکس زنگ بزنه لیچار بار پشتیبانی کنه کارش راه میوفته من خودم تا حالا صدبار زنگ زدم سرعتم از 400 بیشتر نمیره طرف هم میگه کمبود پهنای بانده به ما مربوط نیست و دست مخابراته !!! من که شک ندارم آخرش اینا هم دست به اعمال محدودیت سرعت میزنن سیاستی که بیشتر شرکتها در پیش گرفتن این 9 مگ و رونالدو و اینا هم جنبه تبلیغاتی داره.

من خودم قبل از اینکه 2 مگ محدود بگیرم با 128 نامحدود 5 گیگم حتی مصرف نکردم سرعتم رسید به زیر دیال آپ !! پشتیبانی هم هر دفعه کمبود پهنای باندو هی بهونه میکرد و تخت هیچ شرایطی هم زیر بار حل مسئله نمیرفت. اون وقت یکی دیگه تو همون منطقه ما با همون سرویس مشابه من 20 گیگم بیشتر دانلود کرده بود اصلا هم محدود نشد. واقعا خدا ما رو گیر چه شرکتایی انداخته تو این ایران خراب شده !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا این قضیه که می گن منطقه مخابراتی شما شلوغه برای من هضم نمی شه. خب کی شلوغ کرده. کی بیش از اندازه مشترک گرفته. خب خوده پارس آنلاین این کار رو کرده و over sell کرده. پهنای باند کم آوردن یعنی چی. پارس آنلاین هر چقدر بخواد زیر ساخت از خداش هست که بفروشه بهش.

الان یکی دو هفته هست کیفیت پارس آنلاین بدلیل گرفتن مشترک بیش از ظرفیت استاندارد پایین اومده.

6. 2 کاربر از iran7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خب نزاشتن ۲ ساعت بگذره الان ۱ ساعته که اینترنتم قطع شده دوباره و زنگ هم میزنم پشتیبانی تا شمارم رو وارد میکنم میگه کاربر گرامی به دلیل ارتقا و بروزرسانی تجهیزات سرویس شما با قطعی مواجه هست ، ساعت دقیق رفع مشکل نامشخص !!

من نمیدونم آخه نصف شب چه بروزرسانی تجهیزاتی ؟؟؟!!!!! دروغ از این ضایع تر نداشتید بگید ؟؟!! ( تا حالا بیشتر از ۴ بار این پیام رو در قطعی های مشابه گفتن !)

خجالتم نمیکشن ...

Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برای من هم از ساعت حول و حوش 4.15 تا 5.15 قطع بود مثل اینکه سیاست جدید پارس آنلاین هست.

9. این کاربر از iran7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

پارس 2 هفتس ریده (جاهای دیگرو نمیدونم شاید همه ترکیدن)

پینگ تایم اوته دانلود داغون شده نمیدونم کلا رو سرور های خارجی که دیگه هیچی دانلود و بازی و استریم ام نمیشه کرد (دید)

موندم کی این مشکل پهنای باند کشور رفع میشه... از دست این آ م ر ی ک ا شورشو در آواردن 1 روز صلح 1 روز ....
    دقیقا منم 3هفتست با استریم دیگه خدافظی کردم ! سرعت استریم عمرا از 30 40 بالاتر بره .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا این قضیه که می گن منطقه مخابراتی شما شلوغه برای من هضم نمی شه. خب کی شلوغ کرده. کی بیش از اندازه مشترک گرفته. خب خوده پارس آنلاین این کار رو کرده و over sell کرده. پهنای باند کم آوردن یعنی چی. پارس آنلاین هر چقدر بخواد زیر ساخت از خداش هست که بفروشه بهش.

الان یکی دو هفته هست کیفیت پارس آنلاین بدلیل گرفتن مشترک بیش از ظرفیت استاندارد پایین اومده.
    نه. دست شرکت‌های اینترنتی باز نیست که هر چقدر بخوان بفروشن. مهمترین دلیلشم اینه که هر شرکت اینترنتی تو هر مرکز مخابراتی یه تعداد مشخصی پورت از مخابرات اجاره می‌کنه و حداکثر به تعداد اون پورت‌ها می‌تونه مشترک تو اون مرکز مخابراتی بگیره. تعداد کل پورت‌ها رو هم خود مخابرات و شرکت زیرساخت تو اون مرکز مخابراتی تعیین و نصب می‌کنن. پهنای باند کل مرکز مخابراتی رو هم شرکت زیرساخت تأمین می‌کنه. حالا اگه به هر دلیلی مخابرات تعداد پورت‌های نصب شده‌اش به اندازه‌ای باشه که با توجه به پهنای باند فعلی اون مرکز مخابراتی سهم هر پورت (یا هر کاربر) به زیر 128 کیلوبیت برسه، یعنی اون مرکز مخابراتی وضعیتش افتضاحه و اگه مثل ساعات رایگان 40 درصد کاربرا همزمان شروع به استفاده از اینترنت برای دانلود کنن یعنی در بهترین حالت شما سرعتت به حدود 250 تا 300 کیلوبیت (معادل 30 تا 40 کیلوبایت) در ثانیه می‌رسه.

12. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خب نزاشتن ۲ ساعت بگذره الان ۱ ساعته که اینترنتم قطع شده دوباره و زنگ هم میزنم پشتیبانی تا شمارم رو وارد میکنم میگه کاربر گرامی به دلیل ارتقا و بروزرسانی تجهیزات سرویس شما با قطعی مواجه هست ، ساعت دقیق رفع مشکل نامشخص !!

من نمیدونم آخه نصف شب چه بروزرسانی تجهیزاتی ؟؟؟!!!!! دروغ از این ضایع تر نداشتید بگید ؟؟!! ( تا حالا بیشتر از ۴ بار این پیام رو در قطعی های مشابه گفتن !)

خجالتم نمیکشن ...

امشب هم ساعت حدود 4 تا 5 کلاً اینترنت من قطع بود. فکر کنم بازم قطعی سراسری داشتیم. من: تهران، مرکز مخابراتی کاشانی هستم.

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

واسه منم قابل هضم نیست میگم اقای محترم من چطور تونستم 2 هفته تمام شب و روز با 900 دانلود کنم ولی الان با زور به 30 40 میرسه شبا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یعنی چی اونموقع خلوت بوده؟کلیه پارس انلاینی ها اون 2 هفته دسته جمعی رفته بودن مسافرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

15. 4 کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •