تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2734 از 3347 اولاول ... 173422342634268427242730273127322733273427352736273727382744278428343234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,331 به 27,340 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دیشب من 2 تا طرح اینترنت برای کسی انتقال دادم
    و مبلغ از حساب من کم شد ولی به حساب طرف اضافه نشده
    کسی مشکل منو داشته؟
    دارن بروز رسانی میکنن از دیشب تا الان ایرانسل من مشکل داره.. سیم کارت من اعتباری هست زده دائمیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آقا من معمولا بسته 5 گیگ هفتگی ( 6 تا 12 ) رو میخرم. فقط هم از مای ایرانسل میشه خرید
    امروز من رو از برنامه انداخته بیرون و میگه شماره ات رو وارد کن و داخل برنامه شو
    ولی همش میگه شماره صحیح نیست
    کسی تجربه ای در این زمینه داره؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دوست عزیز اینکه شما مناطق تحت پوشش td-lte رو مناطق تحت پوشش +4G نیز معرفی میکنید، اصلا کار درستی نیست و شما کاربرا و مشترکین رو به اشتباه میندازید.
    شاید در مناطقی این فرضیه شما درست باشد اما این مورد درباره تمامی مناطق صدق نمیکند. همانطور که خودتون میدونید تجهیزات fdd lte و tdd lte با هم متفات میباشد.

در مورد نسل 4.5 یا همان +4G باید گفت هدف از ارائه این نسل علاوه بر سرعت بالاتر، پایداری اینترنت (کیفیت و سرعت) مشترکین اطراف یک سایت با سیگنال های مختلف است.

در دستگاه های اندرویدی در بیشتر اوقات در زمان اتصال به شبکه 4.5 نماد +4G به نمایش در می اید و زمانی که علامت 4G یا LTE به نمایش در امده شما به نسل 4 متصل هستید.

تجمیع فرکانسی با توجه به کریر های ایجاد شده توسط اپراتور صورت میگیرد. حال این کریر یا تکه باند ها ممکن است روی یک باند یا روی چند باند باشند. به طور مثال میشود روی باند 1800 دو کریر را بوجود اورد و حالت تجمیع را فعال کرد. یا میتوان یک کریر روی باند 1800 و یک کریر دیگر روی باند 2600 ایجاد کرده و حالت تجمیع رخ دهد.
    در حال حاظر با توجه به محدودیت فرکانسی با وجود اپراتور های مختلف دو یا سه کریر را روی دو یا سه باند مختلف ایجاد میکنند.

خوشبختانه در نسل 4.5 عقب افتادگی انچنانی از دیگر کشور ها نداشتیم اما متاسفانه در کشور و منطقه دستگاه های عرضه شده اند که مشکلاتی (که اکثرا انها نرم افزاری است) در اتصال به شبکه نسل 4.5 یا همان حالت تجمیع در نسل 4 دارند. معمولا در این دستگاه ها حالت تجمیع فقط روی باند 800 و 1800 رخ میدهد و بصورت نرم افزاری قفل شده اند که حالت تجمیع روی باند 2600 (نفوذ کم و سیگنال ضعیف) به دلیل مصرف بیش از اندازه باتری رخ ندهد. البته طبق فیدبک ها تمام گوشی های سامسونگ که از حالت تجمیع نسل 4 پشتیبانی میکنند از این قائله مستثنا هستند.

البته امیداریم در اینده با ارائه اپدیت توسط کمپانی های سازنده دستگاه ها این مشکل رفع شود.
    دوست گرامی مناطقی که TD در اونها راه اندازی شده شبکه بطور کامل از نسل 4 هم بصورت باند 3 7 پشتیبانی میکنه شبکه بطور کامل ارتفا داده شده
    بیشتر مناطق هم اینطورین مناطقی که TD ندارن شبکه 4.5 هم هم ندارن که با گذشت زمان شبکه ارتقا پیدا میکنه
    فرمایشاتون در مورد غلط بودن این درسته ولی همزمان با راه اندازی TD شبکه هم بصورت 4.5G میشه چون منطقه خودمون حتی 4G نداشت ولی با راه اندازی TD شبکه 4.5G هم راه اندازی کردن.

شما میتونید یه منطقه نام ببرید که TD داشته باشه ولی شبکه هنوز رو تک باند 4G باشه؟

سلام. عزیزان چه پیشنهادی میکنید برای لینکهای دانلود؟
    سرعت اگه سرور خوب باشه چه ایرانی چه اروپا یا آمریکا سرعت وحشیانه اوکیه...
    ولی یه سری فایل دارم دیتا ایرانیه ولی سرورش نمیدونم برای کجاست... نهایتا سرعت هر لینک 600 یا 700 کیلوبایت دانلود میشه
    میخوام ببنم چیکارش کنم با سرعت بالا بگیره؟ vps باید بگیرم؟ مکافاته اینطوری... سایت لیچی مستقیم کننده ایی چیزی هست سرورش خوب باشه؟ لینکهام هم همه مستقیمه ولی سرعتش پایینه... چیکار میشه کرد؟
    ی لینک رو میشه ازش بدید؟ من تست کنم
    اگه از داخله کم هست باید یجوری سرش کنید یکی از دوستان سرویس تبدیل اینترانت به اینترنت میفروشه تو همین انجمن با اون ی تست کن ببین چطوریه
    لیچ هم بخواین بکنین upera سایت خوبیه همینطور هم mul
    Last edited by MMDFullHD; 27-01-2017 at 12:48.

4. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آقا من معمولا بسته 5 گیگ هفتگی ( 6 تا 12 ) رو میخرم. فقط هم از مای ایرانسل میشه خرید
    امروز من رو از برنامه انداخته بیرون و میگه شماره ات رو وارد کن و داخل برنامه شو
    ولی همش میگه شماره صحیح نیست
    کسی تجربه ای در این زمینه داره؟
    بعضی وقتها ایرانسل من قاطی میکنه تحت عنوان به روزرسانی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ی لینک رو میشه ازش بدید؟ من تست کنم
    اگه از داخله کم هست باید یجوری سرش کنید یکی از دوستان سرویس تبدیل اینترانت به اینترنت میفروشه تو همین انجمن با اون ی تست کن ببین چطوریه
    لیچ هم بخواین بکنین upera سایت خوبیه همینطور هم mul
    ممنون ..
    راستش مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    ولی خوب الان توی روزانه تست زدم سرعتش بد نیست ولی خوب شب نمیدونم ترافیک خود سایت سنگین میشه یا مخصوصا
    همین سایت شبها سرعت رو کم میکنه...
    بی زحمت تست کنید ببنید برای شما چطوره؟ یا مثلا مقدور بود شبانه ببنید چطوره؟
    با انواع اکانتهای رفع محدودیت و کاهش پینگ و قند شکن تست کردم ولی سرعت خود سرور سایته پایینه فک کنم نمیشه کاریش کرد.
    حالا من میخواستم یه سایتی لیچری چیزی مثل vps باشه که طول روز لینکهای مستقیم رو کپی کنم داخلش بعد انتقال پیدا کنه روی سرورش که سرعتش اوکی باشه و بعد شب بزنم دانلود... ولی خوب نمیخوام vps بگیرم حوصله ش رو ندارم...
    خوب این upera همین کارو میکنه؟ لینک مستقیم کم سرعت بهش بدم به مرور طول روز میره رو سرورش و شب بزنم دانلود اینطوریه؟ الان سایتشو دیدم. ممنون. الان همون طرح 6 تومنی که فضا 500 گیگ داده برای این جور حرکتی که من میخوام بزنم خوبه؟ سرعتش با نت ایرانسل شبها اوکیه؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

دوست گرامی مناطقی که TD در اونها راه اندازی شده شبکه بطور کامل از نسل 4 هم بصورت باند 3 7 پشتیبانی میکنه شبکه بطور کامل ارتفا داده شده
    بیشتر مناطق هم اینطورین مناطقی که TD ندارن شبکه 4.5 هم هم ندارن که با گذشت زمان شبکه ارتقا پیدا میکنه
    فرمایشاتون در مورد غلط بودن این درسته ولی همزمان با راه اندازی TD شبکه هم بصورت 4.5G میشه چون منطقه خودمون حتی 4G نداشت ولی با راه اندازی TD شبکه 4.5G هم راه اندازی کردن.

شما میتونید یه منطقه نام ببرید که TD داشته باشه ولی شبکه هنوز رو تک باند 4G باشه؟
    اینطور که شما فرمودین باید تعداد شهرهای دارای td و نسل 4.5 برابر باشد در صورتی که اینطور نیست. در حال حاظر 139 شهر تحت پوشش نسل4.5 و 131 شهر تحت پوشش td هستند.این که در منطقه شما به طور همزمان این موضوع رخ داده و ارتقا صورت گرفته دلیل کافی بر اینکه در تمامی مناطق چنین اتفاقی خواهد افتاد نیست. شرکت با توجه به سیاست ها و زیر ساخت های موجود تصمیمات بروزی میگیرد. شاید تا دیروز تصمیم شرکت این بوده ولی امروز شاید شرکت تصمیم و رویه خود را تغییر داده باشد.

8. این کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ممنون ..
    راستش مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    ولی خوب الان توی روزانه تست زدم سرعتش بد نیست ولی خوب شب نمیدونم ترافیک خود سایت سنگین میشه یا مخصوصا
    همین سایت شبها سرعت رو کم میکنه...
    بی زحمت تست کنید ببنید برای شما چطوره؟ یا مثلا مقدور بود شبانه ببنید چطوره؟
    با انواع اکانتهای رفع محدودیت و کاهش پینگ و قند شکن تست کردم ولی سرعت خود سرور سایته پایینه فک کنم نمیشه کاریش کرد.
    حالا من میخواستم یه سایتی لیچری چیزی مثل vps باشه که طول روز لینکهای مستقیم رو کپی کنم داخلش بعد انتقال پیدا کنه روی سرورش که سرعتش اوکی باشه و بعد شب بزنم دانلود... ولی خوب نمیخوام vps بگیرم حوصله ش رو ندارم...
    خوب این upera همین کارو میکنه؟ لینک مستقیم کم سرعت بهش بدم به مرور طول روز میره رو سرورش و شب بزنم دانلود اینطوریه؟ الان سایتشو دیدم. ممنون. الان همون طرح 6 تومنی که فضا 500 گیگ داده برای این جور حرکتی که من میخوام بزنم خوبه؟ سرعتش با نت ایرانسل شبها اوکیه؟
    سلام
    اگر لینک هاتون مستقیم هستش بیا انتقال بده به اپلودبوی از اونجا دانلود کن!
    اکانت پرمیوم هم خواستی دارم!
    الان لینکتون رو امتحان کردم سرعتش بد نیست تا 9 مگابایت بالا میاد

10. این کاربر از frozan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خیلی خوب شده...انتن رو خواستم از راستین بازار بخرم ولی گویا موجودی نداره..تو خونه ما طبقه پایین سیگنال 98 هست طبقه بالا 76 ولی حوصله ندارم مدام کامپیوترو ببرم بالا و پایین..این انتن واسه من چطوره؟سیگنالمو تا چند میاره به نظرتون؟
    دوست عزیز اگه مودمت 3372 هواوی هست یه دونه کابل افزایشی 5 متری یو اس بی بگیر خیال خودت رو راحت کن. برنامه lte watch رو فعال کن در کامپوتر یه سرکابل رو بزن به کیس یه سرشم بزن به مودم بعد مودم رو ببر نزدیک پنجره اتاق هر جا که بهترین قدرت و کیفیت رو گرفتی همونجا بچسبونش به شیشه و تموم من با این روش حدود 10 تا 15 درصد rsrp , rssi را پایین اوردم سرعت دانلود و اپلودم شد دو تا سه برابر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز اگه مودمت 3372 هواوی هست یه دونه کابل افزایشی 5 متری یو اس بی بگیر خیال خودت رو راحت کن. برنامه lte watch رو فعال کن در کامپوتر یه سرکابل رو بزن به کیس یه سرشم بزن به مودم بعد مودم رو ببر نزدیک پنجره اتاق هر جا که بهترین قدرت و کیفیت رو گرفتی همونجا بچسبونش به شیشه و تموم من با این روش حدود 10 تا 15 درصد rsrp , rssi را پایین اوردم سرعت دانلود و اپلودم شد دو تا سه برابر.
    خیلی ممنونم از شما دوست عزیزم بابت راهنماییتون..فقط اگه میشه بفرمایید بگید از کجا تهیه کنم مغازه کامپیوتریا برم یا لوازم برقیها بعد هرچه طول کابل بیشتر شه افت کیفیت نمیاره؟تا چند متری میفروشن؟

13. این کاربر از 123arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خیلی ممنونم از شما دوست عزیزم بابت راهنماییتون..فقط اگه میشه بفرمایید بگید از کجا تهیه کنم مغازه کامپیوتریا برم یا لوازم برقیها بعد هرچه طول کابل بیشتر شه افت کیفیت نمیاره؟تا چند متری میفروشن؟
    تندرست باشی .بله از همون مغازه هایی که لوازم کامپیوتر و رم و لوازم جانبی میفروشند تهیه کنید .5 متری بگیرید چون بیشتر بشه افت پیدا می کنید.منم وقتی مودم رو پشت کیس میزدم 99 تا 102 تا قدرت سیگنال داشتم روی باند 7 وقتی به کابل زدم و چسبوندمش روی شیشه پنجره اتاق الان 87 قدرت سیگنالم شده روی باند 7 و در نهایت سرعت دو تا سه برابر امیدوارم شما هم بهترین سیگنال رو بگیرید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •