دارن بروز رسانی میکنن از دیشب تا الان ایرانسل من مشکل داره.. سیم کارت من اعتباری هست زده دائمیه![]()
دارن بروز رسانی میکنن از دیشب تا الان ایرانسل من مشکل داره.. سیم کارت من اعتباری هست زده دائمیه![]()
آقا من معمولا بسته 5 گیگ هفتگی ( 6 تا 12 ) رو میخرم. فقط هم از مای ایرانسل میشه خرید
امروز من رو از برنامه انداخته بیرون و میگه شماره ات رو وارد کن و داخل برنامه شو
ولی همش میگه شماره صحیح نیست
کسی تجربه ای در این زمینه داره؟
دوست گرامی مناطقی که TD در اونها راه اندازی شده شبکه بطور کامل از نسل 4 هم بصورت باند 3 7 پشتیبانی میکنه شبکه بطور کامل ارتفا داده شده
بیشتر مناطق هم اینطورین مناطقی که TD ندارن شبکه 4.5 هم هم ندارن که با گذشت زمان شبکه ارتقا پیدا میکنه
فرمایشاتون در مورد غلط بودن این درسته ولی همزمان با راه اندازی TD شبکه هم بصورت 4.5G میشه چون منطقه خودمون حتی 4G نداشت ولی با راه اندازی TD شبکه 4.5G هم راه اندازی کردن.
شما میتونید یه منطقه نام ببرید که TD داشته باشه ولی شبکه هنوز رو تک باند 4G باشه؟
ی لینک رو میشه ازش بدید؟ من تست کنم
اگه از داخله کم هست باید یجوری سرش کنید یکی از دوستان سرویس تبدیل اینترانت به اینترنت میفروشه تو همین انجمن با اون ی تست کن ببین چطوریه
لیچ هم بخواین بکنین upera سایت خوبیه همینطور هم mul
Last edited by MMDFullHD; 27-01-2017 at 12:48.
بعضی وقتها ایرانسل من قاطی میکنه تحت عنوان به روزرسانی
ممنون ..
راستش مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ولی خوب الان توی روزانه تست زدم سرعتش بد نیست ولی خوب شب نمیدونم ترافیک خود سایت سنگین میشه یا مخصوصا
همین سایت شبها سرعت رو کم میکنه...
بی زحمت تست کنید ببنید برای شما چطوره؟ یا مثلا مقدور بود شبانه ببنید چطوره؟
با انواع اکانتهای رفع محدودیت و کاهش پینگ و قند شکن تست کردم ولی سرعت خود سرور سایته پایینه فک کنم نمیشه کاریش کرد.
حالا من میخواستم یه سایتی لیچری چیزی مثل vps باشه که طول روز لینکهای مستقیم رو کپی کنم داخلش بعد انتقال پیدا کنه روی سرورش که سرعتش اوکی باشه و بعد شب بزنم دانلود... ولی خوب نمیخوام vps بگیرم حوصله ش رو ندارم...
خوب این upera همین کارو میکنه؟ لینک مستقیم کم سرعت بهش بدم به مرور طول روز میره رو سرورش و شب بزنم دانلود اینطوریه؟ الان سایتشو دیدم. ممنون. الان همون طرح 6 تومنی که فضا 500 گیگ داده برای این جور حرکتی که من میخوام بزنم خوبه؟ سرعتش با نت ایرانسل شبها اوکیه؟
اینطور که شما فرمودین باید تعداد شهرهای دارای td و نسل 4.5 برابر باشد در صورتی که اینطور نیست. در حال حاظر 139 شهر تحت پوشش نسل4.5 و 131 شهر تحت پوشش td هستند.این که در منطقه شما به طور همزمان این موضوع رخ داده و ارتقا صورت گرفته دلیل کافی بر اینکه در تمامی مناطق چنین اتفاقی خواهد افتاد نیست. شرکت با توجه به سیاست ها و زیر ساخت های موجود تصمیمات بروزی میگیرد. شاید تا دیروز تصمیم شرکت این بوده ولی امروز شاید شرکت تصمیم و رویه خود را تغییر داده باشد.
سلام
اگر لینک هاتون مستقیم هستش بیا انتقال بده به اپلودبوی از اونجا دانلود کن!
اکانت پرمیوم هم خواستی دارم!
الان لینکتون رو امتحان کردم سرعتش بد نیست تا 9 مگابایت بالا میاد
دوست عزیز اگه مودمت 3372 هواوی هست یه دونه کابل افزایشی 5 متری یو اس بی بگیر خیال خودت رو راحت کن. برنامه lte watch رو فعال کن در کامپوتر یه سرکابل رو بزن به کیس یه سرشم بزن به مودم بعد مودم رو ببر نزدیک پنجره اتاق هر جا که بهترین قدرت و کیفیت رو گرفتی همونجا بچسبونش به شیشه و تموم من با این روش حدود 10 تا 15 درصد rsrp , rssi را پایین اوردم سرعت دانلود و اپلودم شد دو تا سه برابر.
خیلی ممنونم از شما دوست عزیزم بابت راهنماییتون..فقط اگه میشه بفرمایید بگید از کجا تهیه کنم مغازه کامپیوتریا برم یا لوازم برقیها بعد هرچه طول کابل بیشتر شه افت کیفیت نمیاره؟تا چند متری میفروشن؟
تندرست باشی .بله از همون مغازه هایی که لوازم کامپیوتر و رم و لوازم جانبی میفروشند تهیه کنید .5 متری بگیرید چون بیشتر بشه افت پیدا می کنید.منم وقتی مودم رو پشت کیس میزدم 99 تا 102 تا قدرت سیگنال داشتم روی باند 7 وقتی به کابل زدم و چسبوندمش روی شیشه پنجره اتاق الان 87 قدرت سیگنالم شده روی باند 7 و در نهایت سرعت دو تا سه برابر امیدوارم شما هم بهترین سیگنال رو بگیرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)