خواهش
شما کودوم یگان خدمت می کنی و کودوم استان
این مورد رو کامل بگو تا بگم چی کار کنی
خواهش
شما کودوم یگان خدمت می کنی و کودوم استان
این مورد رو کامل بگو تا بگم چی کار کنی
کسری بسیج رو بعد از خدمت هم می شد گرفت اما کسری جبهه پدر رو نمی دونم . بازم پیگیری کن .
سلام من اعزامم1/ 2 /94 خورد 21 ماه هستم یا 24؟ممنون
داداش 21 ماهه محسوب میشی...طبق لینک زیر ملاک برخورداری از قانون 21 ماه خدمت فرستادن دفترچه تا قبل از سال 94 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرایط تو ناجا که اینطوریه سه ماه قبل پایه خدمتتیون و سه ماه بعدش ..یعنی چی؟ یعنی که مثلن شما پایه خدمتیتون شهریور93 هست باید سربازی که واس جابه جایی دارین پایه خدمتیش سه برج قبل شما و سه برج بعد
شما باشه طول زمان جا به جاشدنم 40 روز و اگه باسردارمالاقات بگیری و بگی مشکل دارم میرسه به 20 روز
همه ی بچه ها از مرزبانی میزدن میرفتن انتظامی و بچه های انتظامی هم ازاینکه انتظامی مرخصی ماه یه روز داره
خسته میشدن میزدن میرفتن مرزبانی . هه ! هرجا سختی خودشو داره
مرزبانی ، فقط مرزبانی پارس آباد . سوت کور .
45 - 15 هم خدمت می کنی . هتل ناجا ( مرزبانی ) !
در مورد امایش به این هم اشاره کنم که تو ناجا (که من در جریان هستم) خیلی ها هم نتونستن استفاده کنم، نمونه آخری یکی از هم خدمتی ها را دیدم که خبری ازش نداشتم، پیگیر که شذم گفت 21 ماه تمام کرج بودیم و انتفالی ندادن آ.شرقی
در مورد کسری بسیج باید بعد خدمت اقدام بشه.
در مورد سوالی که یه دوستمون در مورد کسری ایثارگری پرسیده بود بعد اینک رفتین یگان اگه متولد 72 و ماقبل باشین از نیروی انسانی معرفی بگیرین و اقدام کنید.
راستش اسفند تازه اعزامم البته دوبه شک هستم شاید تمدید کردم اگه بشه، نشد هم میرم
میخواستم اطلاعات داشته باشم این چیزا بدرد آدم میخوره ، نخوره هم چند نفر رو بعدآ راهنمایی کنیم ثواب میبریممثل شما که ثواب میبری
![]()
pm1 عزیز خواهش می کنم.
ice_man_sh عزیز فاصله باید بیش از 500 یا 600 کیلومتر باشه . بله ناجا سخته . 2 تا هم خدمتی داشتم اهل شیراز . نتونستن از تهران برن . طرح آمایش )
منم برای اینکه از تهران به زنجان برم به هزار در زدم تا اینکه دستور سردار تهران بزرگ رو گرفتم ( 14 ماه خدمت بودم اون موقع ) اما چون می خورد بعد عید و 6 ماه مونده بود خدمتم تموم شه خودم دیگه بی خیال شدم . اون موقع آخر خدمتی باید میومدم شهر خودمون چس ماهی می کشیدن ازم !!![]()
نمیدونم شایعس یا نه !
یکی میگفت جدیدا خرید پوتین و ... رو باید خود فرد انجام بده و دیگه خودشون نمیدن !
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)