تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2734 از 4751 اولاول ... 1734223426342684272427302731273227332734273527362737273827442784283432343734 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,331 به 27,340 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان امضاء بنده رو توجه کنید ... از شر ایران و شاتل و همۀ کوفت و زهره ماراش راحت شدم ...
    این فکر کنم مال دانشگاهتون باشه

تو ایران هم بعضی از دانشگاه ها تا 300 مگ باز هست.

2. این کاربر از ali_santori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

این فکر کنم مال دانشگاهتون باشه

تو ایران هم بعضی از دانشگاه ها تا 300 مگ باز هست.

از ISP دانشگاه بهمون سرویس دادن ... مجانیه واسه دانشجو ها ... ولی من هم که خونه مستقل گرفتم بهم دادن ... اینجا یه سرویسی به نام Alice هست که از این به مراتب بهتره ... ماهی 14 یورو ... من الان از تورنت 1 مگ دانلود دارم (البته اینجا غیر قانونیه) ولی Alice روی 4 تا 5 مگ سرعت دانلود داره ... Alice رو گوگل کنید و به حال ایران تاسف بخوریم

ماهی 14 یورو واسه سرویس نامحدود در حالیکه اینجا درآمد یه کارگر به طور متوسط ماهی 1500 تا 2500 یورو (بسته به نوع کار و مالیات و زمان کار) هست ...
    Last edited by ashkan_mc; 09-12-2010 at 03:52.

4. 4 کاربر از ashkan_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دیشب هم بعد از چند روز که دان استریم رو 60 کرده بودن اوضاع خوب بود و تونستم 4 گیگ و نیم دانلود کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

10 آيا تغيير مقادير Attenuation Current Loop و SNR Margin بر ping time و packet loss تاثيري دارد

نتايج تست ها :
    40 % کاهش FAR SNR يعني از 33dB به 13dB تاثيري در نتايج ping time , packet loss نداشت. براي اين تست 2 گوشي تلفن قبل از مودم قرار گرفت تا باعث کاهش 40% FAR SNR شود.
    نتايج تست براي کاربري با Near SNR 7dB که با سرعت 312 up شده است براي
    yahoo.com= 267ms و 85.15.0.194 = 42ms بود .
    نتايج تست براي کاربر با FAR Attenuation = 54 dB که با سرعت 406 up شده است براي yahoo.com = 273ms و85.15.0.194= 53ms بود .
    نهايتا مجموع تست هايي که انجام دادم بيانگر آن است که تغيير پارامتر هاي خط عملا تاثيري در ping time , packet loss ندارد .
    حال اين سوال مطرح مي شود که اگر ترافيکي بر روي خط نباشد و از سمت ISP هم مشکلي وجود نداشته باشد و کاربر هم از نتايج Ping time راضي نباشد چه بايد کرد ؟
    به غير از وجود ترافيک بر روی کامپيوتر کاربر که باعث افزايش ping time می شود يکي از مسايلي که رابطه مستقيم با ping time دارد فاصله بين مبدا و مقصد packet است . وقتي
    Yahoo.com را ping مي کنيم مبدا ايران و مقصد کشور آمريکا مي باشد و اين طبيعي هست که ping time نسبت به مقصدي که به ما نزديک تر است بيشتر باشد . اگر bbc.com را ping کنيم ping time کمتر خواهد بود چون فاصله ما با کشور انگليس که host اين آدرس است کمتر است . اگر217.218.155.104 را ping کنيم ping time خيلي کمتر خواهد بود چون اين IP مخصوص ايران است.
    حال اگر فردي در کشور آمريکا 85.15.1.10 را ping کند ping time او بالا خواهد بود (اگر توسط network-tools.com 85.15.1.10 را ping کنيم average حدود 280ms است ) .
    بنابر اين بهترين پيشنهاد به افرادي که علاقمند به game هاي online هستند و از ping time بالا ناراضي مي باشند اين است که game server ي را انتخاب کنند که به آنها نزديک تر باشد . بدين معنا که اگر کاربردرکشور ايران است ترجيحا از game server هايي که در کشور خودش هستند استفاده کند مانند game.shatel.ir و براي game هايي که در ايران game server آن وجود نداشته باشد از server هاي کشور هاي آسيايي يا اروپايي استفاده کند. بعضي از game هاي معروف که game server آنها در آمريکا هست دارايي server هايي در اروپا هم هستند .
    البته اين توضيحات بدان معنا نِيست که اگر کاربر yahoo.com را با time بالا ping کرد ما فقط وجود فاصله را دليل آن بدانيم . معمولا درISP ها يک سقف خاصی برای ping time مربوط به server های معروف در نظر گرفته می شود و اگر ping time کاربر برای آن server بيش از آن مقدار شود توسط ISP بررسي می شود . اين رقم برای کاربران شاتل برای yahoo.com حدود 400ms می باشد و ping time های بالای 600ms بايد حتما توسط کارشناسان ISP بررسي شود .
    منبع
    rasapars.blogfa.com

7. این کاربر از matink64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از ISP دانشگاه بهمون سرویس دادن ... مجانیه واسه دانشجو ها ... ولی من هم که خونه مستقل گرفتم بهم دادن ... اینجا یه سرویسی به نام Alice هست که از این به مراتب بهتره ... ماهی 14 یورو ... من الان از تورنت 1 مگ دانلود دارم (البته اینجا غیر قانونیه) ولی Alice روی 4 تا 5 مگ سرعت دانلود داره ... Alice رو گوگل کنید و به حال ایران تاسف بخوریم

ماهی 14 یورو واسه سرویس نامحدود در حالیکه اینجا درآمد یه کارگر به طور متوسط ماهی 1500 تا 2500 یورو (بسته به نوع کار و مالیات و زمان کار) هست ...
    مبارکت باشه واقعا اگه روزی در ایران همچین سرویسی با این قیمت دیدین شک نکنید که دارین خواب میبینین
    ولی جالبه اینا هم دل خوشی ندارن همه شاکین از آلیس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه madopak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دیشب هم بعد از چند روز که دان استریم رو 60 کرده بودن اوضاع خوب بود و تونستم 4 گیگ و نیم دانلود کنم.
    تخته گاز نرو یه دفه شیر فلکشو میبندن.ازما گفتن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کی بیشتر از 20 گیگ از اول ماه دانلود کرده؟ میخوام بدونم قضیه محدودیت بعد از 20 گیگ در ماه صحت داره یا نه!

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کی بیشتر از 20 گیگ از اول ماه دانلود کرده؟ میخوام بدونم قضیه محدودیت بعد از 20 گیگ در ماه صحت داره یا نه!
    من تو آذر 27 گیگ دانلود کردم.

ولی تو این یک ماه که از سرویسم میگذره (از 15 آبان) 60 گیگ دانلود کردم.

12. این کاربر از ali_santori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rohham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دیشب به همه حال داده بودن گویا...واس منم از ساعت یک سرعتم بالا بود...گفتن بذاریم یه ذره مردم خوشحال باشن جون بگیرن باز حالشون رو می گیریم)

داره خودمونی میشه maasen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یک سوال: شاتل هنوز کارت طلایی میده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 72 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 72 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •