تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2733 از 3347 اولاول ... 173322332633268327232729273027312732273327342735273627372743278328333233 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,321 به 27,330 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

تو منطقه تحت پوشش TD قرار بگیرید .
    یا با *20# از فعال بودن TD خبر دار شین
    گوشی اتوماتیک خودش میره رو پلاس
    دوست عزیز اینکه شما مناطق تحت پوشش td-lte رو مناطق تحت پوشش +4G نیز معرفی میکنید، اصلا کار درستی نیست و شما کاربرا و مشترکین رو به اشتباه میندازید.
    شاید در مناطقی این فرضیه شما درست باشد اما این مورد درباره تمامی مناطق صدق نمیکند. همانطور که خودتون میدونید تجهیزات fdd lte و tdd lte با هم متفات میباشد.

در مورد نسل 4.5 یا همان +4G باید گفت هدف از ارائه این نسل علاوه بر سرعت بالاتر، پایداری اینترنت (کیفیت و سرعت) مشترکین اطراف یک سایت با سیگنال های مختلف است.

در دستگاه های اندرویدی در بیشتر اوقات در زمان اتصال به شبکه 4.5 نماد +4G به نمایش در می اید و زمانی که علامت 4G یا LTE به نمایش در امده شما به نسل 4 متصل هستید.

تجمیع فرکانسی با توجه به کریر های ایجاد شده توسط اپراتور صورت میگیرد. حال این کریر یا تکه باند ها ممکن است روی یک باند یا روی چند باند باشند. به طور مثال میشود روی باند 1800 دو کریر را بوجود اورد و حالت تجمیع را فعال کرد. یا میتوان یک کریر روی باند 1800 و یک کریر دیگر روی باند 2600 ایجاد کرده و حالت تجمیع رخ دهد.
    در حال حاظر با توجه به محدودیت فرکانسی با وجود اپراتور های مختلف دو یا سه کریر را روی دو یا سه باند مختلف ایجاد میکنند.

خوشبختانه در نسل 4.5 عقب افتادگی انچنانی از دیگر کشور ها نداشتیم اما متاسفانه در کشور و منطقه دستگاه های عرضه شده اند که مشکلاتی (که اکثرا انها نرم افزاری است) در اتصال به شبکه نسل 4.5 یا همان حالت تجمیع در نسل 4 دارند. معمولا در این دستگاه ها حالت تجمیع فقط روی باند 800 و 1800 رخ میدهد و بصورت نرم افزاری قفل شده اند که حالت تجمیع روی باند 2600 (نفوذ کم و سیگنال ضعیف) به دلیل مصرف بیش از اندازه باتری رخ ندهد. البته طبق فیدبک ها تمام گوشی های سامسونگ که از حالت تجمیع نسل 4 پشتیبانی میکنند از این قائله مستثنا هستند.

البته امیداریم در اینده با ارائه اپدیت توسط کمپانی های سازنده دستگاه ها این مشکل رفع شود.

2. 10 کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

در گوشی +4g میزنه.
    حالا با چه نرم افزاری میتونم خودم تغییر فرکانس یا تجمیع رو بصورت دستی انجام بدم؟(s6 edge)

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

در گوشی +4g میزنه.
    حالا با چه نرم افزاری میتونم خودم تغییر فرکانس یا تجمیع رو بصورت دستی انجام بدم؟(s6 edge)
    تجمیع و اتصال به شبکه 4.5 بصورت خودکار توسط دستگاه شما صورت میگیرد و نیاز به انجام کار خاصی نیست. برای تغییر فرکانس بصورت دستی هم اگر دستگاه شما روت است میتوانید از نرم افزاری های که برای این کار طراحی شده اند استفاده کنید. به طور مثال :Network Signal Guru
    البته تغییر و دستکاری در تنظیمات و فریمور میتواند به دستگاه شما صدمه وارد کند لذا تمام مسولیت بر عهده خود شماست.

5. این کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بعد مدتها یه تست میذارم .
    4G تهران ساعت 2:45 بامداد جمعه - هوای بارونی

7. 3 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

9. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینم بدون انتن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انتنم از این معمولیاس اما جواب می گیرم(3372مودم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

میگم دوستان این ماجرای بسته ۱۰۰گیگ هدیه ها چیه؟؟برای بعضیا میاد برا من نیومده!دوتا سیم هم دارم هیچ پیامکی چیزی نیومده تا حالا!جشنواره هست یا بخاطر اینه که مثلا یکی بسته گرون قیمت ریخت تو سیم کارتش و اشانتیونش اینه؟خدا چرا اینقد بد شانسیم
    اسم این بسته ها بلند مدت وفاداری هست.جالب اینجاست برای بعضی از سیمکارتا دو سه بار هدیه داده برای بیشترشونم اصلا نداده..نمیدونم چطوریه و فلسفش چیه این هدیه..خود منم دو تا سیمکارت دارم هنوز نگرفتم این صد گیگو شاید بعدا واسه ما هم اومد...البته مدتش هم کمه یه روزه..حداقل میتونستن حجمو کمتر کنن مدت زمانو بیشتر نمیدونم هدفشون چیه

12. 2 کاربر از 123arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خیلی خوب شده...انتن رو خواستم از راستین بازار بخرم ولی گویا موجودی نداره..تو خونه ما طبقه پایین سیگنال 98 هست طبقه بالا 76 ولی حوصله ندارم مدام کامپیوترو ببرم بالا و پایین..این انتن واسه من چطوره؟سیگنالمو تا چند میاره به نظرتون؟

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام. عزیزان چه پیشنهادی میکنید برای لینکهای دانلود؟
    سرعت اگه سرور خوب باشه چه ایرانی چه اروپا یا آمریکا سرعت وحشیانه اوکیه...
    ولی یه سری فایل دارم دیتا ایرانیه ولی سرورش نمیدونم برای کجاست... نهایتا سرعت هر لینک 600 یا 700 کیلوبایت دانلود میشه
    میخوام ببنم چیکارش کنم با سرعت بالا بگیره؟ vps باید بگیرم؟ مکافاته اینطوری... سایت لیچی مستقیم کننده ایی چیزی هست سرورش خوب باشه؟ لینکهام هم همه مستقیمه ولی سرعتش پایینه... چیکار میشه کرد؟

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب من 2 تا طرح اینترنت برای کسی انتقال دادم
    و مبلغ از حساب من کم شد ولی به حساب طرف اضافه نشده
    کسی مشکل منو داشته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •