تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2733 از 4105 اولاول ... 1733223326332683272327292730273127322733273427352736273727432783283332333733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,321 به 27,330 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان یه سوال مهم ! بعد تعیین شدن محل آموزشی امکان داره که تمدید بزنیم ؟ یا اینکه تمومه دیگه؟!! اگه تا حالا تمدید نکرده باشیم البته
    اگه میشه مثل تمدید معمول هست که میریم +10 ؟ راحت میدن اینجوری؟ دقیقآ تا چند روز قبل اعزام امکان تمدید هست ؟
    دوست عزیز تمدید غیر شرایط پنج گانه خاص مثل فوت اقوام درجه یک و... علی الخصوص در این بازه زمانی به سختی صورت میگیره.

میدونم منظور شما از انجام این کار چیه ولی هیچ کدوم نباید تاثیری در کار شما داشته باشه، حداقل برای ما که زمانش رفتیم اصلا مهم نبود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز تمدید غیر شرایط پنج گانه خاص مثل فوت اقوام درجه یک و... علی الخصوص در این بازه زمانی به سختی صورت میگیره.

میدونم منظور شما از انجام این کار چیه ولی هیچ کدوم نباید تاثیری در کار شما داشته باشه، حداقل برای ما که زمانش رفتیم اصلا مهم نبود.
    پس الان بخوام تمدید کنم حتمآ دلیل موجه میخواد ؟؟؟!!!
    یعنی هیچ راهی نیست ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستای گل

دوستان این قضیه جا به جایی چیه ؟؟؟؟
    میشه یکی کامل برام بگه که چجوریه برای چه زمانی میشه اقدام کرد باید چند ماه بگذره و شرایطش رو بگید ممنون میشم که اگه افتادم جای دور از این شرایط استفاده کنم

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

سلام به همه دوستای گل

میشه یکی کامل برام بگه که چجوریه برای چه زمانی میشه اقدام کرد باید چند ماه بگذره و شرایطش رو بگید ممنون میشم که اگه افتادم جای دور از این شرایط استفاده کنم
    انتقالی : مسافت بیش از 600 کیلومتر از شهری که توش خدمت می کنی تا محل زندگیت . بعد از 6 ماه خدمت در یگان می تونی درخواست انتقالی بدی . اگه می خوای کارت زود راه بیافته باید بری ستاد قسمت نیروی انسانی وظیفه
    حالا جابجایی میشه : مثلا شما با یه نفر که درجه ش با درجه شما تقریبا یکیه و پایه خدمتی هم تقریبا یکی باشه می شه جابجایی کرد . قضیه جابجایی رو می شه از زمانی که یگان خدمتی تون مشخص شد اقدام کنید .

5. این کاربر از G U L D A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

پس الان بخوام تمدید کنم حتمآ دلیل موجه میخواد ؟؟؟!!!
    یعنی هیچ راهی نیست ؟!
    من نمیگم امید و یا راهی نیست، روال معمولا این بوده باز اگه می خواهید اقدام کنید انشالله که جواب مثبت میشه.

(داخل پارانتز این احتمال را بگم که مثلا اگه می خواین ببینید کجا افتادید و بعد تاخیر بزنید تا جای بهتری بیوفتید، هیچ تضمینی نیست که همان جا و یا جای بدتری نیوفتید در نتیجه اگه به این منظور می خواهید این کار را انجام بدین توصیه من اینه که انجام ندین و وقتتون را تلف نکنید و دوره پیش رو را هم از دست ندین)

سلام به همه دوستای گل

دوستمون اشاره به موضوع داشتن با این تفاوت که تا جایی که بنده اطلاع دارم از زمانی که خدمت 21 ماه شد مدت 6 ماه هم به 9 ماه افزایش پیدا کرد. اصطلاحا آمایش هم میگن.

7. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

انتقالی : مسافت بیش از 600 کیلومتر از شهری که توش خدمت می کنی تا محل زندگیت . بعد از 6 ماه خدمت در یگان می تونی درخواست انتقالی بدی . اگه می خوای کارت زود راه بیافته باید بری ستاد قسمت نیروی انسانی وظیفه
    حالا جابجایی میشه : مثلا شما با یه نفر که درجه ش با درجه شما تقریبا یکیه و پایه خدمتی هم تقریبا یکی باشه می شه جابجایی کرد . قضیه جابجایی رو می شه از زمانی که یگان خدمتی تون مشخص شد اقدام کنید .
    این چون سوال منم بود میپرسم ، داداش منظورتون از ستاد کجاست دقیقآ ؟ نامه ای چیزی باید ببریم واسشون ؟ یا اینکه از اول به همون ستاد باید درخواست بدیم و دیگه با پادگان خودمون کاری نداشته باشیم...؟

آخر فروم باز G U L D A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Other Land

پيش فرض

این چون سوال منم بود میپرسم ، داداش منظورتون از ستاد کجاست دقیقآ ؟ نامه ای چیزی باید ببریم واسشون ؟ یا اینکه از اول به همون ستاد باید درخواست بدیم و دیگه با پادگان خودمون کاری نداشته باشیم...؟
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نکته : 6 ماه در یگان + 2 ماه آموزشی = 8 ماه خدمت

شما از طریق پادگاه خودتون هم می تونید در طرح آمایش شرکت کنید اما معمولا ( در ناجا بیشتر اوقات ) ترتیب اثر نمی دن . بدلیل کمبود سرباز . یعنی تا بیاد برسه به ستاد فرماندهی کل استان یه عده رو حذف می کنن .
    شما مثلا تو کلانتری یا راهور تهران خدمت می کنی . می رید ستاد فاتب ( فرماندهی انتظامی تهران بزرگ ) قسمت نیروی انسانی ، بخش وظیفه ها ، برای شرکت در آمایش فرم پر می کنید . شما به این صورت 2 تا 3 مرحله جلو می افتید . و اگه شرایط شما بخوره معمولا 2 الی 6 ماهه نامه انتقالی تون میاد . ( و 6 ماه مونده که خدمت تموم بشه دیگه طرح شامل شما نمی شه )

در خصوص جابجایی هم شما از وقتی که وارد یگان می شوید می توانید عمل پسندیده ی جابجای را انجام دهید تا وقتی که 1 ماه به آخر خدمت مانده باشد .

10. 2 کاربر از G U L D A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    برای من که دفترچم رو فرستادم و 1/12 اعزامم میتونم از کسری جبهه پدر استفاده کنم؟ کسری روی برگ سبزم درج نشده

آخه من یه جایی خوندم که کسایی که روی برگ سبزشون کسری درج نشده نمیتونن دیگه کسری بگیرن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نکته : 6 ماه در یگان + 2 ماه آموزشی = 8 ماه خدمت

شما از طریق پادگاه خودتون هم می تونید در طرح آمایش شرکت کنید اما معمولا ( در ناجا بیشتر اوقات ) ترتیب اثر نمی دن . بدلیل کمبود سرباز . یعنی تا بیاد برسه به ستاد فرماندهی کل استان یه عده رو حذف می کنن .
    شما مثلا تو کلانتری یا راهور تهران خدمت می کنی . می رید ستاد فاتب ( فرماندهی انتظامی تهران بزرگ ) قسمت نیروی انسانی ، بخش وظیفه ها ، برای شرکت در آمایش فرم پر می کنید . شما به این صورت 2 تا 3 مرحله جلو می افتید . و اگه شرایط شما بخوره معمولا 2 الی 6 ماهه نامه انتقالی تون میاد . ( و 6 ماه مونده که خدمت تموم بشه دیگه طرح شامل شما نمی شه )

در خصوص جابجایی هم شما از وقتی که وارد یگان می شوید می توانید عمل پسندیده ی جابجای را انجام دهید تا وقتی که 1 ماه به آخر خدمت مانده باشد .
    آقا خیلی خیلی ممنون از راهنمایی
    ببخشید مزاحم میشم یه چند تا سوال دیگه هم هست ...
    1- آمایش مخفف چیه ؟ یعنی چی؟
    2- این طرح فقط برا ناجاست ؟
    3- توی اون فرم که میفرمایید ، پادگان یا مثلآ کلانتری را باید خودمون بدلخواه معرفی کنیم ؟ یا به ما مربوط نمیشه...هر جا نزدیک باشه منتقل میکنن خودشون....

در ضمن Ice_man_sh عزیز یادم رفت بگم هدف من اونی نیست که شما گفتی ازتون ممنونم که همیشه پاسخ میدید

13. 2 کاربر از pm1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی ادرس مراکز واکسیناسیون رو داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •