دوستان این وضعیت برای من عادیه یا باید پیگیری کنم ؟
بقیه دوستانم مشکل ریت و سرعتشون مثل من فاحعه انگیز هستش یا نه ؟؟؟(البته با توجه به سرویسی که گرفتم)
دوستان این وضعیت برای من عادیه یا باید پیگیری کنم ؟
بقیه دوستانم مشکل ریت و سرعتشون مثل من فاحعه انگیز هستش یا نه ؟؟؟(البته با توجه به سرویسی که گرفتم)
دوستان
یک چیز جالب در مورد اینکه دیشب قطعی عمومی بودِ
زنگ زدم پشتیبانی میگم سرویسم قطعه میگه نویزت زیاده یک لحظه وایسا سریع خط را از 9 مگ برداشت ، میگم خوب حالا که بازم وصل نشدمیگه بازم نویزت زیادِ وایسا ، برد رو 2 مگ
میگم بازم که وصل نشد ، میگه وایسا بپرسم مرکزتون مشکل داره یا نه ، بعد میگه نه نداره
، میگم پس مشکل از چیه میگه تنظیمات مودمت باید درست بشه ، میگم که من اصلا بهش دست نزدم میگه مشکل مالِ اونه
میگم خوب حالا که فهمیدی مشکل مالِ چیه بی زحمت خط ما را بگذار روی همون 9 مگ ، میگه نمیتونم خطت نویز پیدا میکنه.
گفتم دمت گرم خداحافظ
یعنی واقعا بعضی از این پشتیبان ها خیلی خرن، فکر میکنم این ها به عمرشون کامپیوتر ندیدن . . .
![]()
حتما باید پیگیری کنید، وضعیتتون اصلا خوب نیست به مخابرات بگید نویز خط رو چک کنه البته قبلش از دم در هم مقادیر رو چک کنید که یه وقت مشکل از تو خونه نباشه. در اخرین مرحله اگه نتیجه ای نگرفتید باید یه خط جدید بگیرید
پس یعنی مشکل از نویز خطه ؟ مشکل از مرکز پارس آنلاین نیست ؟ چون حدود 2 ماهه پیش من با 120 کیلو دانلود میکردم و حدود 9 ماهه پیش با سرویس محدود سرعتم صبح ها تا 300 هم میرفت !!
منظورم به طور خاص امروز بود که ظاهراً بعضی از کشورهای اروپایی اینترنتشون دچار مشکل بود.
خوب دوست عزیز تو ساعات اداری زنگ بزن پشتیبانی اصفهان بهشون بگوبذارن رو 9 مگ این پشتیبانی تهران کرم داره.ضمنا دیروز شب نت من اصلا قطع نبود سرعت هم رو 600 الی 900 بود
![]()
همون 5 دقیقه بعد زنگ زدم یکی دیگه بود گفتم الان همکارتون همچین کاری کردند برش گردونید رو 9 مگ گفت نمیشه گفتم من 2 ماهِ 9 مگ دارم گفت باشه.
بعد چک کردم دیدم آپلود را روی 1 مگ نگذاشت گفتم آپلود گفت فراموش کردم الان انجام میدم.
و دوباره خط برگشت رو حالت سابق
منم خودم دیشب با اینکه از 4.5 به بعد قطع شدم ولی تا همون تایم 4 گیگ را زدم.
خداییش خیلی کمدین ، دقیق مثل پَت و مَت .![]()
به احتمال 90 درصد بخاطر همون نویز خطه که ممکنه از سیم کشی داخلی یا خارجی باشه ولی قبلش میتونید بگید پورتتون رو تو مخابرات عوض کنن شاید درست شد
سلام
دوستی اگه از زاهدان از پارس انلاین سرویس داره لطفا بهم پی ام بده
دقیقا داستان شما دیشب برای من تکرار شد !!
زنگ زدم میگم اینترنت من قطع شده وصلم نمیشه ، نگاه کرده میگه نویز دارید بعد گفت یه تنظیماتی انجام دادم تا ۱۰ دقیقه دیگه وصل میشه گفتم باشه ( حالا من گفتم چه تنظیمات خفنی انجام داده !!!) بعد تست کردم دیدم خط رو از ۹ مگ بسته روی ۴ مگ !! تازه وصلم نشد اصلا !!! بعد زنگ زدم که قشنگ از خجالتشون در بیام !! دیدم وقتی با شماره adsl خودم زنگ میزنم پشتیبانی وصل نمیشه !! بعد با یه خط دیگمون زدم شماره adsl رو هم الکی یه شماره از دوستام رو زدم ! دیدم قشنگ وصل شد به پشتیبانی !!
گفتم الان زنگ زدم یه احمقی برداشت هیچی حالیش نبود زد خط رو از ۹ مگ برد رو ۴ مگ مه مثلا وصل بشه که اونم چون اصلا ربطی به اون نداشت وصل نشد ، یهو یارو گفت خودم بودم براتون بردم رو ۴ مگ !! گفتم زکی پس خودتون بودید ! میگه آقا شما خطت همین ۴ مگ هم نمیکشه که وصل نمیشه !! گفتم آخه بیسواد مگه مجبوری بلد نیستی بشینی حرف مفت تحویل ملت بدی سرویسشون رو خراب کنی !! میگم بابا من الان ۲ ماهه رو ۹ مگ دارم استفاده میکنم سرعتمم همیشه رو ۹۰۰ بوده قطع هم نشده ، بعدشم وقتی خط نمیکشه هی قطع و وصل میشه نه اینکه کلا وصل نشه ، من خودم اینقدر adsl تست کردم دیگه این چیزارو فوت آبم ، خلاصه با عصبانیت بهش گفتم دیگه چیزی نگفت و خط رو روی ۹ مگ بست و دقیقا آپلود رو مثل همون دوستمون روی ۵۱۲ گذاشت !! اونم که میگه یادم رفته دروغ میگه عین ... ، تا بهش گفتم اونم درست کرد ، بعد از اون گفت یه درخواست بررسی خط فرستادم که خطتون رو بررسی کنن
بعد از این داد و بیداد من اینترنتم همون دقیقه وصل شد و تا صبح با سرعت ۹۵۰ دانلود میکرد قطع هم نمیشد !! ظاهرا یهو همه ی اون نویز های الکی که میگفتن حل شد !
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)