تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2733 از 4428 اولاول ... 1733223326332683272327292730273127322733273427352736273727432783283332333733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,321 به 27,330 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

این الان وضعیت امشب من هستش :

فکر کنم وضعیتم خیلی داغون باشه

وضعیت اینقدر داغونه که سرعت آپلود هم بهم نداد !!

حدود یه ماه الی 2 ماه پیش من با 128 نامحدود 120 تا دانلود میکردم (سرعت داشتم) اما الان با 256 نامحدود دارم حدود 90 تا در ثانیه دانلود میکنم !!!!

امیدی به درست شدن خطم هست ؟ دوستان اگه میشه راهنمایی کنن که قدم اول باید چه کاری انجام بدم ؟
    دوستان این وضعیت برای من عادیه یا باید پیگیری کنم ؟

بقیه دوستانم مشکل ریت و سرعتشون مثل من فاحعه انگیز هستش یا نه ؟؟؟ (البته با توجه به سرویسی که گرفتم)

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

دوستان
    یک چیز جالب در مورد اینکه دیشب قطعی عمومی بودِ

زنگ زدم پشتیبانی میگم سرویسم قطعه میگه نویزت زیاده یک لحظه وایسا سریع خط را از 9 مگ برداشت ، میگم خوب حالا که بازم وصل نشد میگه بازم نویزت زیادِ وایسا ، برد رو 2 مگ میگم بازم که وصل نشد ، میگه وایسا بپرسم مرکزتون مشکل داره یا نه ، بعد میگه نه نداره ، میگم پس مشکل از چیه میگه تنظیمات مودمت باید درست بشه ، میگم که من اصلا بهش دست نزدم میگه مشکل مالِ اونه میگم خوب حالا که فهمیدی مشکل مالِ چیه بی زحمت خط ما را بگذار روی همون 9 مگ ، میگه نمیتونم خطت نویز پیدا میکنه.

گفتم دمت گرم خداحافظ
    یعنی واقعا بعضی از این پشتیبان ها خیلی خرن ، فکر میکنم این ها به عمرشون کامپیوتر ندیدن . . .

3. این کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان این وضعیت برای من عادیه یا باید پیگیری کنم ؟

بقیه دوستانم مشکل ریت و سرعتشون مثل من فاحعه انگیز هستش یا نه ؟؟؟
    حتما باید پیگیری کنید، وضعیتتون اصلا خوب نیست به مخابرات بگید نویز خط رو چک کنه البته قبلش از دم در هم مقادیر رو چک کنید که یه وقت مشکل از تو خونه نباشه. در اخرین مرحله اگه نتیجه ای نگرفتید باید یه خط جدید بگیرید

5. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

حتما باید پیگیری کنید، وضعیتتون اصلا خوب نیست به مخابرات بگید نویز خط رو چک کنه البته قبلش از دم در هم مقادیر رو چک کنید که یه وقت مشکل از تو خونه نباشه. در اخرین مرحله اگه نتیجه ای نگرفتید باید یه خط جدید بگیرید
    پس یعنی مشکل از نویز خطه ؟ مشکل از مرکز پارس آنلاین نیست ؟ چون حدود 2 ماهه پیش من با 120 کیلو دانلود میکردم و حدود 9 ماهه پیش با سرویس محدود سرعتم صبح ها تا 300 هم میرفت !!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بابا من همین 4 روز پیش نت که روی 1 مگ بود و 20 گیگ طرح منصفانه بود با 130 تا از رودفایل دانلود میکردم میگی اشکال از اون ور هست؟با کدوم کد بود میشد فهمید از کدم کشور هست مسیر نتم؟
    منظورم به طور خاص امروز بود که ظاهراً بعضی از کشورهای اروپایی اینترنتشون دچار مشکل بود.

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان

زنگ زدم پشتیبانی میگم سرویسم قطعه میگه نویزت زیاده یک لحظه وایسا سریع خط را از 9 مگ برداشت ، میگم خوب حالا که بازم وصل نشد میگه بازم نویزت زیادِ وایسا ، برد رو 2 مگ میگم بازم که وصل نشد ، میگه وایسا بپرسم مرکزتون مشکل داره یا نه ، بعد میگه نه نداره ، میگم پس مشکل از چیه میگه تنظیمات مودمت باید درست بشه ، میگم که من اصلا بهش دست نزدم میگه مشکل مالِ اونه میگم خوب حالا که فهمیدی مشکل مالِ چیه بی زحمت خط ما را بگذار روی همون 9 مگ ، میگه نمیتونم خطت نویز پیدا میکنه.

گفتم دمت گرم خداحافظ
    یعنی واقعا بعضی از این پشتیبان ها خیلی خرن ، فکر میکنم این ها به عمرشون کامپیوتر ندیدن . . .
    خوب دوست عزیز تو ساعات اداری زنگ بزن پشتیبانی اصفهان بهشون بگوبذارن رو 9 مگ این پشتیبانی تهران کرم داره.ضمنا دیروز شب نت من اصلا قطع نبود سرعت هم رو 600 الی 900 بود

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

خوب دوست عزیز تو ساعات اداری زنگ بزن پشتیبانی اصفهان بهشون بگوبذارن رو 9 مگ این پشتیبانی تهران کرم داره.ضمنا دیروز شب نت من اصلا قطع نبود سرعت هم رو 600 الی 900 بود
    همون 5 دقیقه بعد زنگ زدم یکی دیگه بود گفتم الان همکارتون همچین کاری کردند برش گردونید رو 9 مگ گفت نمیشه گفتم من 2 ماهِ 9 مگ دارم گفت باشه.
    بعد چک کردم دیدم آپلود را روی 1 مگ نگذاشت گفتم آپلود گفت فراموش کردم الان انجام میدم.
    و دوباره خط برگشت رو حالت سابق

منم خودم دیشب با اینکه از 4.5 به بعد قطع شدم ولی تا همون تایم 4 گیگ را زدم.
    خداییش خیلی کمدین ، دقیق مثل پَت و مَت .

10. 2 کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

پس یعنی مشکل از نویز خطه ؟ مشکل از مرکز پارس آنلاین نیست ؟ چون حدود 2 ماهه پیش من با 120 کیلو دانلود میکردم و حدود 9 ماهه پیش با سرویس محدود سرعتم صبح ها تا 300 هم میرفت !!
    به احتمال 90 درصد بخاطر همون نویز خطه که ممکنه از سیم کشی داخلی یا خارجی باشه ولی قبلش میتونید بگید پورتتون رو تو مخابرات عوض کنن شاید درست شد

12. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hesam68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    دوستی اگه از زاهدان از پارس انلاین سرویس داره لطفا بهم پی ام بده

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

دوستان

گفتم دمت گرم خداحافظ
    همون 5 دقیقه بعد زنگ زدم یکی دیگه بود گفتم الان همکارتون همچین کاری کردند برش گردونید رو 9 مگ گفت نمیشه گفتم من 2 ماهِ 9 مگ دارم گفت باشه.
    بعد چک کردم دیدم آپلود را روی 1 مگ نگذاشت گفتم آپلود گفت فراموش کردم الان انجام میدم.
    و دوباره خط برگشت رو حالت سابق

منم خودم دیشب با اینکه از 4.5 به بعد قطع شدم ولی تا همون تایم 4 گیگ را زدم.
    خداییش خیلی کمدین ، دقیق مثل پَت و مَت .
    دقیقا داستان شما دیشب برای من تکرار شد !!

زنگ زدم میگم اینترنت من قطع شده وصلم نمیشه ، نگاه کرده میگه نویز دارید بعد گفت یه تنظیماتی انجام دادم تا ۱۰ دقیقه دیگه وصل میشه گفتم باشه ( حالا من گفتم چه تنظیمات خفنی انجام داده !!!) بعد تست کردم دیدم خط رو از ۹ مگ بسته روی ۴ مگ !! تازه وصلم نشد اصلا !!! بعد زنگ زدم که قشنگ از خجالتشون در بیام !! دیدم وقتی با شماره adsl خودم زنگ میزنم پشتیبانی وصل نمیشه !! بعد با یه خط دیگمون زدم شماره adsl رو هم الکی یه شماره از دوستام رو زدم ! دیدم قشنگ وصل شد به پشتیبانی !!

گفتم الان زنگ زدم یه احمقی برداشت هیچی حالیش نبود زد خط رو از ۹ مگ برد رو ۴ مگ مه مثلا وصل بشه که اونم چون اصلا ربطی به اون نداشت وصل نشد ، یهو یارو گفت خودم بودم براتون بردم رو ۴ مگ !! گفتم زکی پس خودتون بودید ! میگه آقا شما خطت همین ۴ مگ هم نمیکشه که وصل نمیشه !! گفتم آخه بیسواد مگه مجبوری بلد نیستی بشینی حرف مفت تحویل ملت بدی سرویسشون رو خراب کنی !! میگم بابا من الان ۲ ماهه رو ۹ مگ دارم استفاده میکنم سرعتمم همیشه رو ۹۰۰ بوده قطع هم نشده ، بعدشم وقتی خط نمیکشه هی قطع و وصل میشه نه اینکه کلا وصل نشه ، من خودم اینقدر adsl تست کردم دیگه این چیزارو فوت آبم ، خلاصه با عصبانیت بهش گفتم دیگه چیزی نگفت و خط رو روی ۹ مگ بست و دقیقا آپلود رو مثل همون دوستمون روی ۵۱۲ گذاشت !! اونم که میگه یادم رفته دروغ میگه عین ... ، تا بهش گفتم اونم درست کرد ، بعد از اون گفت یه درخواست بررسی خط فرستادم که خطتون رو بررسی کنن

بعد از این داد و بیداد من اینترنتم همون دقیقه وصل شد و تا صبح با سرعت ۹۵۰ دانلود میکرد قطع هم نمیشد !! ظاهرا یهو همه ی اون نویز های الکی که میگفتن حل شد !

Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 2 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •