دوستان مشتریکن ارت باید دورشون تموم بشه تا بتونن اینترنتی دوره ی جدید رو تمدید کنن؟؟
چون تو پیش فاکتوری که به من داده گفته تا 16 اذر مهلت داری ولی الان میخوام تمدید کنم میگه به علت تراز مثبت امکان پرداخت وجود نداره. میشه یه راهنماییم کنید.ممنون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان مشتریکن ارت باید دورشون تموم بشه تا بتونن اینترنتی دوره ی جدید رو تمدید کنن؟؟
چون تو پیش فاکتوری که به من داده گفته تا 16 اذر مهلت داری ولی الان میخوام تمدید کنم میگه به علت تراز مثبت امکان پرداخت وجود نداره. میشه یه راهنماییم کنید.ممنون
دو روزه چی کار کرده با سرعتا !!
موج یک رادیو رو من داشتم از دیروز باز نمیکنه !!!!!
هر موقع تمدید کنی چند دقیقه بعد تمدید میشه.
چون من همیشه 1-2 روز قبل از تاریخی که میگه تمدید میکنم.ترافیکم یعنی اون درصده 0 میشه و دوره جدید شروع میشه.![]()
همون سرویس رو می خوای تمدید کنی ؟ یا تغییر سرویس داری ؟
فقط در صورتی که بخوای سرویس پایین تر بگیری نمیزارن و باید قرارداد تموم شه. بقیه حالت ها یه زنگ بزن نماینده منطقتون که فاکتور ها رو درست کنه و تغییر بده و درجا بعد پرداخت درست میشه.
اقا الان زنگ زدم پشتیبانی گفت شما تو طرح نمیدونم چی چی سرویس گرفتی یک ماه رایگانی!!!!
خودمم یادم نبود این ماه رایگانم![]()
کدوم طرح ؟ آرت هستید یا اکو؟
عزیز تا میتونی دانلود کن که بعدا دلت نسوزه.
من 128 اکو دارم.چند شبه سرعت افتضاحه.امروز هم رفتم دفترشون گفتن واسه 128 سرعت 16 قانونیشه تازه میتونیم تا 3 هم سرعتتونو بیاریم پایین شمام حق اعتراض ندارین. یعنی علنا گفتن ما دزدیم.شمام هیچکار نمیتونی بکنی.
آرت 1 من تو تابستون زنگ زدم سرویس بگیرم اون موقع ولادت نمیدونم کی بود بهم یه ماه رایگان دادن ولی چون اینترنتم طول کشید وصل بشه تازه الان دوره ی دوممه!!! که از این یه ماه رایگان باید استفاده کنم
دوستان امضاء بنده رو توجه کنید ... از شر ایران و شاتل و همۀ کوفت و زهره ماراش راحت شدم ...
خوش به حالت.ایشالا قسمت همه بچه ها بشه
یه چند تا ddos به سایت شاتل بزن حالمون جا بیاد
هم اکنون 94 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 94 مهمان)