اینا بازیهایی هستن که پچ AP25 میخوا ن ، بازی های پچ شده تهیه کنید !
اینا بازیهایی هستن که پچ AP25 میخوا ن ، بازی های پچ شده تهیه کنید !
شما باید lt 1.91 ya 1.92 رو داشته باشین و بازی شما پچ شده هم باشه تا این دو تا بازی رو اجرا کنین در غیر این صورت قابل اجرا نیستن
سلام دوستان خبری از LT 2نشد ؟ دو روز دیگه گیرز و فیفا میخواد بیاد بی بازی میمونیم ! :(
راستی دوستان بازی هایی که داخل بازارند همه پچ شدند ؟؟
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
فکر نکنم، فیلاً خبری نیست
نه پچ نشده هم زیاده..............
c4evaداره روش کار میکنه انشاالله با زودیlt+2میاد![]()
c4هم که تو سر کار گزاشتن دستی داره :|| جریان 0225 رو که یادتون هس ؟ : دیc4evaداره روش کار میکنه انشاالله با زودیlt+2میاد![]()
سلام...تورو قرآن کمکم کنین...من شهرستان میشینم...زیاد به بازار تعمیرات نزدیک نیستم...
اومدم این بازی لعنتی body count رو اجرا کنم که گفت باید یه آپدیت بشه...همون آپدیت نرم افزاری که بعضی سی دی ها 1 دقیقه ای انجام مدین ...این شروع کرد به آپدیت که وسطاش گفت نمتونه آپدیت بخونه و سی دی رو بزار که سی دی هم تو بود...دوباره سی دی رو گذاشتم بازم همون پیغام رو داد...کنسول رو هم خاموش روشن میکنم بازم همون پیغام لعنتی میاد...
بچه ها توروخدا جواب کامل بهم بدین...کمکم کنین فقط...چه خاکی بریزم تو سرم...کاش هیچوقت این body count لعنتی رو نمیزاشتم رو دستگاه...کمک کنین...
دقیقا برای یکی هم همین مشکل بود چند صفحه پیشو حتما بخونید چند روش رو آقا شهاب کامل توضیح دادن
انقدر بهم ریخته بود که نفهمیدم....توروخدا کمکم کنین....همون راه حل هارو کامل الان بزارین تا من یکی یکی برمشون ببینم درست میشه یا نه ....
فقط توروخدا زود کمک کنین...
اگه فایل آپدیت بگیرم نمیشه یه آپدیتی باشه که بعدش کپی خورش بهم نخوره....؟؟؟من دسترسی ندارم به جایی که برام lt و اینجور چیزا بریزن...
ایشالاه بازی body count منقرض بشه که سیستمم رو داعون کرد....زود کمکک کنین ...
بچه ها جون هرکی دوس دارین کمکم کنین....
اون دکمه کوچیکه کنار اسلاید مموری هم گرفتم همینطور روشن کردم نه خبری از بوت بود نه هیچی...بازم همون پیغام ارور که نمتونه آپدیت کنه رو داد...سی دی لعنتی رو هم میزارم اما جواب نمیده....
ایشالاااااااااااااااااه این body count منقرض بشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)