لطفا به تاپیک مودم مراجعه کنید
بار بارها تذکر داده شده
لطفا به تاپیک مودم مراجعه کنید
بار بارها تذکر داده شده
درود دوست عزیز اصلا ای دی اس ال قابل قیاس با فورجی هست خدا وکیلی .فورجی کجا و ای دی اس ال کجا.اون راحتی کارکردن و کیفیت و سرعتی که با فورجی هست کجا اخه ای دی اس ال داره .واقعا قابل قیاس نیستن با هم.
اون هم دو روز دیگه ملت بیان سمتش همچین کیفیت اش افت میکنه..حالا صبر کن.
اون اوایل که ایرانسل اینترنت اش رو راه انداخته بود (2G) با پی سو سوئیت وصل میکردم به کامپیوتر لامصب چه سرعتی داشت...یکی دو سال که گذشت نیم ساعت طول میکشید گوگل رو باز کنه.![]()
دوستان دوباره 100 گیگ ایرانسل بهم هدیه داده!!
تا الان 3 بار 100 گیگ و یک بار 200 گیگ در روز های گذشته هدیه داده روی یک سیم کارتم!!!
براشماها هم داده؟
دمه ایرانسل گرم![]()
بحثم سر کیفیتش نیست الان من میگم بسته های اینترنتش برای استفاده زیاد مناسب نیست
دوست عزیز منم تازگی این مودم رو تهیه کردم .فکر کنم شما تیک پسوردرا در تنظیمات مودم فعال نکردید.بعد از انجام اینکار پسورد حال حاضر و پسورد جدید رو دوبار بدید تا برای وارد شدن به تنظیمات مودم ازتون همیشه یوزر و پسورد رو بخواد. همون پسورد رو در برنامه lte watch وارد کنید راحت میتونید وارد برنامه بشید.
اتفاقا خیلی هم مناسبه هم از نظر قیمتی و هم کیفیتی چه روز و چه شب. شما میتونید بسته شش ماهه یا یکسالش رو بگیرید خیلی هم عالی و به صرفه هست.من خودم هم میگیرم هم قیمت عالیه و هم کیفیت سرعت. همینطور اون بسته های ساعتی شبانش عالیه شما دو تومن میدید 60 گیگ تو سه ساعت میزنید یعنی در واقع اگر کیفیت فورجی تو منطقتون خوب یا عالی باشه کلا بخوای حساب کنی براتون مفت میوفته اونوقت ای دی اس ال کجا شما میتونید همچین بسته با این قیمت و کیفیت بگیرید.من خودم چندبار ساعتی شبانش رو گرفتم اصلا کم هم اوردم تو دانلود .
دوست عزیز الان ملت خیلی وقته اومدن سمتش همچین اتفاق خاصی نیوفتاده دو سال و خورده ای هم هست فورجی رو فعال کرده نوسان زیاد داره سرعت دانلود و اپلود بالا پایین میشه ولی مثل شرکتهای ای دی اس ال که از همه چیش میزدند من تو این مدت واقعا ندیدم ایرانسل این کارا رو بکنه .کیفیت رو خیلی خوب حفظ کرده و قیمتها هم واقعا برای ایران با این وضعیت اقتصادی مناسبه.البته اینم بگم توقع شما دوستان هم از اینترنت فورجی خیلی بالا رفته مثلا اگه یه هفته سرعتتون 50 مگابایت باشه و چند روز بشه 30 تا سریع معترض میشید ولی خب اینجا ایرانه .برگردید به سالها قبل ببینید چه وضعی داشت اینترنت ایران .یادتون که میاد.
هیچ فرقی نداره کی بگیرید هر موقع بگیرید براتون ذخیره میشه به محض وارد شدن به ساعت 2 خودش اتوماتیک شروع میکنه برای دانلود.
دو تا سه ساعته بگیر که حسابی دانلود بزنی البته فکر نکنم بتونی بیشتر از 50 تا 60 گیگ بزنی .
میگم دوستان این ماجرای بسته ۱۰۰گیگ هدیه ها چیه؟؟برای بعضیا میاد برا من نیومده!دوتا سیم هم دارم هیچ پیامکی چیزی نیومده تا حالا!جشنواره هست یا بخاطر اینه که مثلا یکی بسته گرون قیمت ریخت تو سیم کارتش و اشانتیونش اینه؟خدا چرا اینقد بد شانسیم
واقعا عجیبه هروقت یه سری از دوستان اینجا میگن سرعتشون کم شده دقیقا همون موقع ها سرعت من دو برابر میشه
فکر کنم بهنای باند ایرانسل کمه به صورت چرخشی بین همه کاربرا توزیع میکنه
البته من دانلود چندانی ندارم حاضرم سرعتم دوباره کم بشه اما سرعت بقیه دوستان مثل قبل بره بالا![]()
من هم کم کم دارم به نتیجه شما میرسم گرچه یکم خنده دار میتونه باشه ولی مثل این که همینطورشده
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)