تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2732 از 3347 اولاول ... 173222322632268227222728272927302731273227332734273527362742278228323232 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,311 به 27,320 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

چرا اين پيام مياد و نمى تونم وارد برنامه/شم
    لطفا به تاپیک مودم مراجعه کنید
    بار بارها تذکر داده شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

حالا منکه گرفتم و 500 تومن تموم شد برام تا اینجا با شارژ ولی هر چی فکر میکنم میبینم
    adsl هنوز خیلی به صرفه اس شاتل با اون جشنواره های عالیش وافعا کمتر از این حرفها تموم میشه
    هر چی میگرده ادم میبینه اصلا بسته های جالبی نداره توش
    درود دوست عزیز اصلا ای دی اس ال قابل قیاس با فورجی هست خدا وکیلی .فورجی کجا و ای دی اس ال کجا.اون راحتی کارکردن و کیفیت و سرعتی که با فورجی هست کجا اخه ای دی اس ال داره .واقعا قابل قیاس نیستن با هم.

3. این کاربر از abi2056 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود دوست عزیز اصلا ای دی اس ال قابل قیاس با فورجی هست خدا وکیلی .فورجی کجا و ای دی اس ال کجا.اون راحتی کارکردن و کیفیت و سرعتی که با فورجی هست کجا اخه ای دی اس ال داره .واقعا قابل قیاس نیستن با هم.
    اون هم دو روز دیگه ملت بیان سمتش همچین کیفیت اش افت میکنه..حالا صبر کن.
    اون اوایل که ایرانسل اینترنت اش رو راه انداخته بود (2G) با پی سو سوئیت وصل میکردم به کامپیوتر لامصب چه سرعتی داشت...یکی دو سال که گذشت نیم ساعت طول میکشید گوگل رو باز کنه.

داره خودمونی میشه Vahid7767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

دوستان دوباره 100 گیگ ایرانسل بهم هدیه داده!!
    تا الان 3 بار 100 گیگ و یک بار 200 گیگ در روز های گذشته هدیه داده روی یک سیم کارتم!!!
    براشماها هم داده؟

دمه ایرانسل گرم

6. این کاربر از Vahid7767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

بحثم سر کیفیتش نیست الان من میگم بسته های اینترنتش برای استفاده زیاد مناسب نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چرا اين پيام مياد و نمى تونم وارد برنامه/شم
    دوست عزیز منم تازگی این مودم رو تهیه کردم .فکر کنم شما تیک پسوردرا در تنظیمات مودم فعال نکردید.بعد از انجام اینکار پسورد حال حاضر و پسورد جدید رو دوبار بدید تا برای وارد شدن به تنظیمات مودم ازتون همیشه یوزر و پسورد رو بخواد. همون پسورد رو در برنامه lte watch وارد کنید راحت میتونید وارد برنامه بشید.

9. این کاربر از abi2056 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بحثم سر کیفیتش نیست الان من میگم بسته های اینترنتش برای استفاده زیاد مناسب نیست
    اتفاقا خیلی هم مناسبه هم از نظر قیمتی و هم کیفیتی چه روز و چه شب. شما میتونید بسته شش ماهه یا یکسالش رو بگیرید خیلی هم عالی و به صرفه هست.من خودم هم میگیرم هم قیمت عالیه و هم کیفیت سرعت. همینطور اون بسته های ساعتی شبانش عالیه شما دو تومن میدید 60 گیگ تو سه ساعت میزنید یعنی در واقع اگر کیفیت فورجی تو منطقتون خوب یا عالی باشه کلا بخوای حساب کنی براتون مفت میوفته اونوقت ای دی اس ال کجا شما میتونید همچین بسته با این قیمت و کیفیت بگیرید.من خودم چندبار ساعتی شبانش رو گرفتم اصلا کم هم اوردم تو دانلود .

اون هم دو روز دیگه ملت بیان سمتش همچین کیفیت اش افت میکنه..حالا صبر کن.
    اون اوایل که ایرانسل اینترنت اش رو راه انداخته بود (2G) با پی سو سوئیت وصل میکردم به کامپیوتر لامصب چه سرعتی داشت...یکی دو سال که گذشت نیم ساعت طول میکشید گوگل رو باز کنه.
    دوست عزیز الان ملت خیلی وقته اومدن سمتش همچین اتفاق خاصی نیوفتاده دو سال و خورده ای هم هست فورجی رو فعال کرده نوسان زیاد داره سرعت دانلود و اپلود بالا پایین میشه ولی مثل شرکتهای ای دی اس ال که از همه چیش میزدند من تو این مدت واقعا ندیدم ایرانسل این کارا رو بکنه .کیفیت رو خیلی خوب حفظ کرده و قیمتها هم واقعا برای ایران با این وضعیت اقتصادی مناسبه.البته اینم بگم توقع شما دوستان هم از اینترنت فورجی خیلی بالا رفته مثلا اگه یه هفته سرعتتون 50 مگابایت باشه و چند روز بشه 30 تا سریع معترض میشید ولی خب اینجا ایرانه .برگردید به سالها قبل ببینید چه وضعی داشت اینترنت ایران .یادتون که میاد.

سلام. بخوام 2 تا بسته شبانه بزنم کی باید فعال کنم چطوری فعال کنم که به مشکل نخوره؟
    شبانه از 2 شروع میشه دیگه خوب... همون ساعت 2 با برنامه ایرانسل من بگیرم؟
    یا مثلا ساعت 10 یا 11 شب هم میشه فعال کرد که ساعت 2 استفاده بشه؟
    آخه میترسم بذارم آخر شب تو ساعت شبانه فعال کنم شبکه شلوغ باشه یا...و بعد اس ام اس فعال سازیش نیاد به مشکل بخوره؟
    بهترین زمان برای بسته شبانه گرفتن کیه؟ و 2 تا سه ساعته بهتره یا 3 تا دو ساعته؟ فرقی داره تو میزان حجم؟
    سرعت منطقه ما اوکیه میخوام ببینم بیشترین مقدار چقدر میشه گرفت؟
    هیچ فرقی نداره کی بگیرید هر موقع بگیرید براتون ذخیره میشه به محض وارد شدن به ساعت 2 خودش اتوماتیک شروع میکنه برای دانلود.
    دو تا سه ساعته بگیر که حسابی دانلود بزنی البته فکر نکنم بتونی بیشتر از 50 تا 60 گیگ بزنی .

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

میگم دوستان این ماجرای بسته ۱۰۰گیگ هدیه ها چیه؟؟برای بعضیا میاد برا من نیومده!دوتا سیم هم دارم هیچ پیامکی چیزی نیومده تا حالا!جشنواره هست یا بخاطر اینه که مثلا یکی بسته گرون قیمت ریخت تو سیم کارتش و اشانتیونش اینه؟خدا چرا اینقد بد شانسیم

12. این کاربر از silvermanhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واقعا عجیبه هروقت یه سری از دوستان اینجا میگن سرعتشون کم شده دقیقا همون موقع ها سرعت من دو برابر میشه
    فکر کنم بهنای باند ایرانسل کمه به صورت چرخشی بین همه کاربرا توزیع میکنه
    البته من دانلود چندانی ندارم حاضرم سرعتم دوباره کم بشه اما سرعت بقیه دوستان مثل قبل بره بالا

14. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

واقعا عجیبه هروقت یه سری از دوستان اینجا میگن سرعتشون کم شده دقیقا همون موقع ها سرعت من دو برابر میشه
    فکر کنم بهنای باند ایرانسل کمه به صورت چرخشی بین همه کاربرا توزیع میکنه
    البته من دانلود چندانی ندارم حاضرم سرعتم دوباره کم بشه اما سرعت بقیه دوستان مثل قبل بره بالا
    من هم کم کم دارم به نتیجه شما میرسم گرچه یکم خنده دار میتونه باشه ولی مثل این که همینطورشده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •