تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2732 از 3017 اولاول ... 17322232263226822722272827292730273127322733273427352736274227822832 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,311 به 27,320 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    اینا که راضی نیستن کاربرای فیبرن که ipهای بی کیفیت اسیاتک براشون میره
    اونایی هم که کاربر عادین بیشتر خطشون نویز داره
    وگرنه من با 37.221 که بدترین گروهه هم کار کردم و اسمی نشد
    بنده هم نه کاربر فیبر هستم، نه ...
    کاربر عادی هستم ولی هم سرعتم در حد دایالاپه و پینگ و ... که دیگه بماند
    عجیبه که این رو میگین
    خیلی خیلی عجیبه

شکایت رو انجام دادم ولی میدونم هیچ فایده ای نداره
    فعلا نت رو از ما گرفتن و دو دستی تقدیم بعضیا کردن و مشکل اصلی مخابرات هم همینه

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بنده هم نه کاربر فیبر هستم، نه ...
    کاربر عادی هستم ولی هم سرعتم در حد دایالاپه و پینگ و ... که دیگه بماند
    عجیبه که این رو میگین
    خیلی خیلی عجیبه

شکایت رو انجام دادم ولی میدونم هیچ فایده ای نداره
    فعلا نت رو از ما گرفتن و دو دستی تقدیم بعضیا کردن و مشکل اصلی مخابرات هم همینه
    گفتم تنها راهش تخلیست که گروهت عوض بشه تازه ممکنه دوباره شانست رو همین گروه بیفته دیگه خودتی و شانست
    برا من 700کیلوبایته دوستم هم چند روز پیش ثبت نام کرد افتاد رو 2.185 باز راضیه از سرعتش
    گروه 2.185 هم معمولا رو 10مگ میفته دان استریمش

تازه 2مگ تو اکانتینگ رو 1مگابایت ست شده من که دان استریمم پایینه اینقدر بیشتر نمیکشه
    Last edited by farshad0123; 29-11-2015 at 20:45.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    این هفته گذشته یه سری اتفاقات عجیب و غریب افتاد برای من که واقعا برام آزاردهنده بود.
    حدود 10 روز پیش، از تهران که برگشتم دیدم آی پی 172.20 اومده، بعد رفتم تو پرتاک دیدم در حالیکه که سرویس خریداری کردم و تمدید کردم، نوشته: ارسال جهت جمع آوری.
    خوب زنگ زدم2020 و پیگیر شدم که چی شده، گفت درخواست تخلیه دادی، اکانتتو بستن میگم به نظرت من میام اکانت شارژ کنم بعد تخلیه کنم؟؟ میگه مطمئنی خودت درخواست ندادی؟ گفتم: نه، ببینید کی ثبت کرده. میگه: نوشته اداره دیتا میگم: به نظرت من اگر خودم درخواست بدم مینویسه اداره دیتا؟؟؟ میگه: نه.
    خوب بعد از یه روز، پیگیری کردم صبح روز بعدش دوباره نوشت بهره برداری و از اول درستش کرد.
    روز بعد از این اتفاق، ساعت 2 ظهر دیدم نت قطع شد. رفتم مودمو چک کردم دیدم کلا لینک پریده. تلفن بردم دم در دیدم کلا تلفن قطع شده
    خوب ثبت کردم 117 گفتم میان فردا.
    روز بعدش دوباره ثبت کردم 117 و زنگ زدم مستقیم به تعمیرات تلفن(برای مخابرات فردوسی دزفول 42520003 هست)، گفت شماره ات دیروز ثبت نشده، مامور هم شماره ها رو برده رفته، میره تا فردا (یعنی چهارشنبه). خوب کلی اصرار و ... محل نذاشتن.
    شد چهارشنبه، باز زنگ زدم میگم اومده؟ میگه میاد تا ظهر. خوب ظهر شد نیومد، عصر شد نیومد، زنگ زدم گفتم نیومد مامور. میگه: مگه باید زنگ بزنه؟ میاد از بیرون چک میکنه. گفتم نتیجه اش؟ میگه: مامور اومده چک کرده بوق هم گرفته رفته! من: بابا الان دم درم پای سیم ورودی اصلا بوق نمیزنه، مامور چی کرده؟؟؟ گفت خوب ثبت میکنیم دوباره بیاد(پنجشنبه و جمعه هم تعطیل رفت تا شنبه).
    حالا دیروز با هزار بدبختی، مامورشون ساعت 1 اومد جعبه تقسیم رو باز کرد و یه چیز افتضاحی بود داخلش، تازه میگفت ترمینال هم شکسته و هر آن ممکنه خراب بشه، فعلا حال ندارم دیره نمیتونم، وقت میگیره باید کامل عوض بشه دیگه ناامید زنگ زدم به همون تعمیرات دوباره، بش گفتم آقا یه راهنمایی کن خودم درستش کنم، کلاس دارم آنلاین. گفت وایسا، یکم ور رفت، گفت بذار یکسره اش کنم ببینم چی میشه(نمیدونم چی کرد) بعد دیدم بوق اومد، خیلی هم تمیز اومد و نویز نداشت.
    ایندفعه بوق وصل شد، رفتم دیدم نت وصل نمیشه. دوباره زنگ زدم گفتم اینترنت داشتم، الان وصل نیست. گفت: مطمئنی؟ گفت احتمالا پورتت خراب شده، کلا خط رو هم به همین خاطر قطع کردن. ولی باید بذاری تا فردا.
    امروز بعد از پیگیری حضوری و تلفنی، بالاخره ساعت 3:30 عصر زنگ زدن گفتن وصلش کردیم. ببین چراغ مودم روشنه؟ گفتم آره و درست شده بود.

قبلا SNR به زور 9 میشد(آپ 1 مگ، داون حدود 3 مگ) و لینک زیاد میپرید، Attenuation هم برای داون 44 و برای آپ 33 بود.
    حالا با استریم (داون 2مگ، آپ 250کیلو) SNR شده (آپ 34 و داون 20) و Attenuation هم شده 30(داون) و 18(آپ) یعنی بهتر از روز اولش.

مشکل از پورت منفجر شده بود!!

پ.ن: الان سرویسم 512 هست که استریم رو آوردن پایین، ترافیک تموم که شد، سرویس 10 مگ میگیرم، فکر کنم استریم تا 6 مگ بتونه بره راحت).
    سروش مال منم رفته رو ارسال جهت جمع اوری چیکارش کنم که درست بشه؟

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اقا مودم من (tp-link ) یه مشکلی داره که وقتی چند ساعت روشن بمونه دیگه ای پی مودم رو که میزنی صفحه کانفیگ نمیاد و مجبورم خاموش روشن کنم تا صفحه کانفیگش بیاد .کسی نمیدونه چه مرگشه این مودم ؟

5. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ___vampire___'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من خطم تا 20 مگ میکشه ولی چند روز پیش بدون اینکه زنگ بزنم پشتیبانی داون رو آوردن روی 6 مگ ... قبلش رو 10 بود... ولی سرعت فرقی نکرده ...الان 5 روزه سرعت دانلود خیلی عالی شده مثل همون 1 نفر ....دوستان مخابرانی توروخدا دیگه دستش نزنید این نتو الان عالییی شده اصن یه وضعی
    Last edited by ___vampire___; 29-11-2015 at 22:16.

7. این کاربر از ___vampire___ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اقا مودم من (tp-link ) یه مشکلی داره که وقتی چند ساعت روشن بمونه دیگه ای پی مودم رو که میزنی صفحه کانفیگ نمیاد و مجبورم خاموش روشن کنم تا صفحه کانفیگش بیاد .کسی نمیدونه چه مرگشه این مودم ؟
    مشکل تمام مودم های تی پی لینکه

- - - Updated - - -

مشکل تمام مودم های تی پی لینکه

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

سروش مال منم رفته رو ارسال جهت جمع اوری چیکارش کنم که درست بشه؟
    زنگ بزن 2020 بش بگو زده ارسال جهت جمع اوری ولی من درخواست ندادم.

راستی، من سرویس 512 دارم، استریمم روی 2000کیلوبیت بسته شده و شبانه الان داره فول میده، یعنی 220 کیلوبایت تقریبا.
    Last edited by soroosh_cz; 30-11-2015 at 01:24.

10. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام دوستان میدونم جاش اینجا نیست ولی من میخوام مودم دو آنته بخرم بنظرتون مودم زاکسل بخرم یا تی پی لینک
    مزایا و معایب دو مودم رو لطفا بگین
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ماشالله ماشالله به این نت

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ماشالله ماشالله به این نت
    بدرد نمیخوره سرعتش کمه

14. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •