آره یه مشکلی هست
از بعضی تورنت ها تو شب 1 کیلو بایت هم نمی گیره
البته فقط تو شب
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره یه مشکلی هست
از بعضی تورنت ها تو شب 1 کیلو بایت هم نمی گیره
البته فقط تو شب
سلام
دوستان من اصلا تو جریان این محدود کردن نبودم قبلا هر شب بالای 1.3 گیگ دانلود داشتم ولی چند شب بود سرعت دانلودم از 64 شده بود 15 بلاخره امشب چت کردم گفت شما محدود شدی
واقعا این شاتلیا...
من که 1 هفته مونده به تموم شدن دورم ولی همین فردا میکشم بیرون از این .....
یکی نیست بگه خوب ..... شما دارید حق طبیعی مشتریتون میگرید ما این همه پول میریزیم تو این........ بعد اینا 6 ساعت از 24 ساعت را دارن یک چهارم سرویسی که پولشو دادیم به ما میدن (حالا در ماه ضربش کنید بعد در سال بعد هم در تعداد مشترکانشون ببنید چی میشه)
واقعا واقعا واقع حرف زور هست من که خیل عصبی شدم
واقا که چی کلامی گفت حسین(ع):
اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید.
Last edited by gla021; 08-12-2010 at 02:33.
با عرض سلام . بچه هایی که محدود شدند میشه بگند که مگه هر شب به طور متوسط چقدر دانلود می کردند ؟؟؟
من که با همون سرعت 40کیلو که دانلود می کردم دارم دانلود می کنم.
شما سرویست چیه؟ سرعت تورنتت معمولا چقدره؟
الان چند شبه سرعت دانلودم از هر لینکی ب 6کیلوبایت هم نمیرسه گندش بزنن
1دقیقه اول رو 50کیلو هست میاد پایین
من دیشب 300 مگ بیشتر نگرفتم گفتم باز محدودم نکنن
من که 100000000% از شاتل میرم مگه خلم پول بدم به این دزدا
آره بابا
سرعت من که 128 است از شما بیشتره که 2 مگی
حتما این کارو بکن
شاتل گندشو در آورده
دانلود نکنی که محدود کنن که خودت خودتو محدود کردی بکنیم که اونا محدودت می کنن
من هر بار که از محدودیت خارج میشم تا میان دوباره محدود کنن حداقل یه چند گیگ دانلود می کنم دلم نسوزه
امروز دیگه واقعا از این بازیهای شاتل خسته شدم هر وقت بخواد سرعت رو کم میکنه و هم وقت هم خواست زیاد .منت هم میذاره که شما 128 هستید و حالا اگر مثلا شده 512 کلاهتون رو هم باید بندازید بالا.با این کارشون حق اعتراض رو هم گرفتند.من که امروز درخواست دادم سرعت رو همون 128 واقعی کنند دیگه نه منتی بالای سر آمده و نه اینها میتونند هر کاری خواستند بکنند گور پدر سرعت بالا.اگه سرعت 5 کیلوبایت هم میداد ولی با کاربراش صادق بود و راستش رو میگفت بهتر از این بود که 250 بده و با دروغ بره جلو
Last edited by mohsenfff; 08-12-2010 at 17:36.
هم اکنون 91 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 91 مهمان)