انشااله خدمت خوبی باشه برای شما و قضا و قدر شما را در خدمت یاری کند!
انشااله خدمت خوبی باشه برای شما و قضا و قدر شما را در خدمت یاری کند!
جدی میگی داداش یا دستم انداختی؟![]()
سلام . کسی از شرایط نگهبانی برای سربازان لیسانس در ارتش خبر داره ؟ من که اشتباه کردم رفتم سپاه با اینکه تو شهر خودم خدمت میکنم ولی به ازای هر 3 روزی که صبح تا 2 بعد ظهر سپاه هستم یک شب باید داخل خوده سپاه بمونم یا پست بدم یا پاسبخش بشم . درجه همه لیسانسه ها رو هم کم کردند بهمون رزم دار یکم دادند. کلا سپاه خیلی ناجوره فقط اسمش خوبه ولی به نظرم ارتش باید بهتر باشه.
بله راحت میشه قبول نکرد
اما از اون طرف انتظار یه پست راحت نداشته باش
روزی یه بسته سخت نیست
الان ارتش به اکثر لیسانسه ها گروهبانیکم میده و تقریبا باید هرشب نگهبانی بدن! ولی اگه ستوانسوم بشن بستگی به جا داره مثلا هر 25 روز دو بار نگهبانی میدن. بعضی جاها هم هر 10 روز یکبار!
سلام
من کارشناسیم تموم شده و میخام دفترچمو پست کنم و احتمالا اردیبهشت 94 اعزامم
میخواستم بدونم میتونم همزمان با خدمت برای کارشناسی ارشد شرکت کنم؟ یعنی هم خدمت برم و هم درس بخونم...
میشه تو دانشگاه علمی کاربردی این کارو انجام داد؟
هر شب نگهبانی؟! والا تو ستاد مشترک که هیچ فرقی بین نگهبانی گروهبان یکم و ستوان وجود نداره، ماهی 2-3 بار.
تو پرندک هم که من بودم بین سرباز صفر بی سواد و گروهبان یک از نظر نگهبانی فرقی نبود![]()
در ارتش به ویژه نیزو زمینی که من در سه پادگان تجربه کردم ، نگهبانی افسرها و گروهبان ها به تعداد ان ها بستگی دارد و هرچه تعداد ان ها در یگان بالا باشه تعداد نگهبانی ان ها کمتر میشه در یگان خدمتی من افسرها ۲ بار در ماه و گروهلان ها ۳ بار در ماه نگهبان بودند،
خیلی عالیه ! 2 بار در ماه !!!![]()
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)