معلوم نیست دارن چکار میکنن والا مگه میشه یه شب عالی باشه شب بعد داغون شه مال من هم امشب باز داغونه دیشب تو اوج ترافیک مصرف حدود ۴۵مگ داشتم امشب به ۷هم نرسید واقعا اعصاب خورد کنه کاش میشد بفهمیم قضیه چیه
معلوم نیست دارن چکار میکنن والا مگه میشه یه شب عالی باشه شب بعد داغون شه مال من هم امشب باز داغونه دیشب تو اوج ترافیک مصرف حدود ۴۵مگ داشتم امشب به ۷هم نرسید واقعا اعصاب خورد کنه کاش میشد بفهمیم قضیه چیه
اقا الان چرا نمی تونم ب وصل بشمlte watch
متاسفم برای ایرانسل که تو تایم دانلود شبانه همش قطع می کنه.
100 بار مودم رو ریست کردم.
دزدی اول صبح!
اینجاست که آدم باید قدر ADSL رو بدونه.
من واسه شركت خودمون از 4g ايرانسل استفاده ميكنم،الان حدود ٣ هفتس كه سرعت نهايتا 4 مگابيت هست و خيلي افتضاح شده.
اگه بسته ١٠٠گيگابايتي نگرفته بودم،قطعا مينداختم دور ايرانسلو
تهران-منطقه سهروردي شمالي
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by LEO.M; 26-01-2017 at 07:54.
تو منطقه تحت پوشش TD قرار بگیرید .
یا با *20# از فعال بودن TD خبر دار شین
گوشی اتوماتیک خودش میره رو پلاس
البته *20# نمیشه زیاد اطمینان کرد. منطقه ما رو میزنه td غیر فعال در حالی که انتن م خوب ه
بعضی وقتها ایرانسل بدجور جو گیر میشه. تراکم جمعیت و دوری از دکل دو تا شاخص مهم در افت کیفیت هست. محل تست واقعا تراکمش پایینه
device=E5372
یه زمانی با همین دکل باند 3 حدود 55 مگ دانلود می گرفتم بعد نمی دونم چطور یهو خراب شد البته از اون ساختمون هم جابجا شدیم. تست زیر هم باند 7 هست
نکته تستی: اگر آخر سل آی دی در حالت هگزا اعداد 17 - 16- 15 دیدید یعنی باند هفته اگرم یکی به آخر صفر بود باند سه هست
![]()
Last edited by ak313; 26-01-2017 at 13:34.
البته به صورت لحظه ای هم تغییر میکنه . مثلا شما توی تست بعدی تک کانکشتون 16 مگ گرفتین .
منم امروز صبح با بسته ۵ گیگ هفتگی دانلود میکردم سرعتش نسبت به سابق جالب نبود . جالب اینکه از میهن دانلود هم داشتم دانلود میکردم که سایت ایرانیه!!! امیدوارم زودتر درست شه [emoji17]
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)