اینجوری که من فهمیدم، بیشتر همون محرومیت هایی که سرباز فراری داره رو داره و فقط دیگه نمیتونن بگیرن بفرستنت سربازی. جالب نیست مگر اینکه واقعا خرپول باشی...
اینجوری که من فهمیدم، بیشتر همون محرومیت هایی که سرباز فراری داره رو داره و فقط دیگه نمیتونن بگیرن بفرستنت سربازی. جالب نیست مگر اینکه واقعا خرپول باشی...
بعد از 2 هفته مشاور نظام وظیفه هنوز جواب نداده -_- گفتم بیام اینجا بپرسم
اقایون با توجه به اینکه من 73 هستم و غیبت خوردم اگه برای کنکور ثبت نام کنم و برم خدمت ، برای روز امتحان و قبولی دانشگاه اجازه خروج از خدمت به من میدن؟ یا بخواطر غیبت نمیتونم از خدمت بیام بیرون ؟
و اینکه تاریخ پیشنهادی اعزام واقعا تاثیر داره ؟ یا همینجوری عشقی نوشتن تو دفترچه که دلمون خوش شه ؟ اگه واقعا تاثیر داره چه تاریخی بزنم که بعد از امتحان کنکور برم خدمت که بعد از قبولی در دانشگاه بتونم بیام بیرون
مرسی متشکر
کسی که غیبت خورده باشه شرایط خیلی بده داره!
خودم غیبت داشتم و باعث شد که تا آخر خدمت مجاز به ادامه تحصیل نباشم،حتی با برگه اعزام به خدمت بهم گواهی نامه ندادن چون مهر غیبت داشت!
میخواستم در ناجا استخدام بشم گفتند چون غیبت داری در حین خدمت نمیشه و بعد از خدمت باید اقدام کنی
کلا آدمی که غیبت داره باید خدمت رو تموم کنه و البته گواهی نامه رو میشه در حین خدمت با برگه تایید خدمتی گرفت![]()
سلام دوستان یه سوال خیلی مهم داشتممن شماره کفشم 46
پوتین با این سایز هست؟یا با دمپایی رژه میرم؟
میگن مشکل خودمه؟ اگه پیدا نشه چی؟
واسه دوستانی که سربازی رفتن پیش اومده؟
دوستان از کی ارگان و محل آموزش برای 1 اسفند مشخص میشه؟ هنوز اعلام نکردن؟
آره بابا هست 50 هم پیدا میشه خخخخخخ![]()
پس باید 2 سال برم خدمت بعد کنکور بدم اینطور که معلومه -_-ولی میگن بعد از سربازی دیگه حس حال درس ادم نداره
![]()
6 بهمن ماه اول صبح میتونی از نظام وظیفه بپرسی زنگ بزن
21 بهمن هم کد ها میاد تو سیستم پلیس +10 میتونی بری پرینت بگیری
اتفاقا بهتره چون دیگه استرس خدمت و تموم شدن معافیت تحصیلی و این داستان ها وجود نداره![]()
پس ما بریم دفترچه بگیریم فردا -_- آش خور بشیم تموم شه بره 2 سال خدمت![]()
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)