تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 305 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    بچه ها من با گوشیم(n73) به اینترنت وصل میشم
    وشارز گوشیم کامله ولی سریع می بینی که تموم میشه
    _
    _
    حالا ایا می شه کاری کرد که n73 با usp هم شارز بشه
    خوب کابل شارژش رو بهش وصل کن با کابل رابط usb که یکی نیست!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

قیمت روز n73 رو کسی میدونه.........

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض مژده براي n73 دار ها

نوکیا اخیراً دستگاه در یافت کننده ی امواج ماهواره ای (----H ) را برای استفاده دارندگان گوشی N73 تولید کرده است .
    این وسیله جانبی که SU-33w نام دارد دارای ابعاد 9.8×45×92.4 میلیمتر و وزن 57 گرم می باشد و به وسیله ی بلوتوث با گوشی ارتباط برقرار می کند ، این تکنولوژی که قبلاً در برخی از گوشی های نوکیا مانند N96 ، N77 ، N92 استفاده شده بود اکنون برای گوشی N73 قابل استفاده می باشد . سایت رسمی نوکیا فعلاً از سازگار بودن گوشی N73 با این وسیله خبر داده است ولی احتمال سازگار بودن گوشی های دیگر نوکیا با این وسیله وجود دارد .

اين هم تصويرش

5. این کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خبر خوبی بود............این n73 رو هم نوکیا هنوز باهاش حال میکنه که ملش نمی کنه.......

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نوکیا اخیراً دستگاه در یافت کننده ی امواج ماهواره ای (----H ) را برای استفاده دارندگان گوشی N73 تولید کرده است .
    این وسیله جانبی که SU-33w نام دارد دارای ابعاد 9.8×45×92.4 میلیمتر و وزن 57 گرم می باشد و به وسیله ی بلوتوث با گوشی ارتباط برقرار می کند ، این تکنولوژی که قبلاً در برخی از گوشی های نوکیا مانند N96 ، N77 ، N92 استفاده شده بود اکنون برای گوشی N73 قابل استفاده می باشد . سایت رسمی نوکیا فعلاً از سازگار بودن گوشی N73 با این وسیله خبر داده است ولی احتمال سازگار بودن گوشی های دیگر نوکیا با این وسیله وجود دارد .

اين هم تصويرش

این سایت جی اس ام هم بسیار سایت عقب افتاده ایه (سایتی که این دوستمون ازش نقل قول کردن)
    1. این دی وی بی رسویر 8 ماهه که معرفی شده !! و خودم تو کلوپ گوشی های تلویزیون دار و دی وی بی اچ اکسترنال معرفی اش کردم
    2.همونطوری که در شکل هم معلومه رابطش با گوشی از طریق بلوتوث هستش
    و روی همه ی گوشی های 320 در 240 هوشمند نوکیا
    که مجهز به ورژن 2 بلوتوث باشن جواب میده نه صرفا ان 73 !!و لازم نیست اون سایت احتمال بده !

داره خودمونی میشه Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان ، من با گوشی N73 خودم مشکلی پیدا کردم و آن این است که هر وقت گوشی رو با USB به کامپیوتر وصل میکنم مرتب روی یک صفحه قفل میکنه و این پیغام رو میده :
    mass storage mode activated
    و اگر cancel بکنم از حالت USB خارج میشه و نمیتونم هیچی روش بریزم . مشکل از کجاست ؟ چی کار باید بکنم ؟ ممنون میشم که راهنمائیم بکنید ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان ، من با گوشی N73 خودم مشکلی پیدا کردم و آن این است که هر وقت گوشی رو با USB به کامپیوتر وصل میکنم مرتب روی یک صفحه قفل میکنه و این پیغام رو میده :
    mass storage mode activated
    و اگر cancel بکنم از حالت USB خارج میشه و نمیتونم هیچی روش بریزم . مشکل از کجاست ؟ چی کار باید بکنم ؟ ممنون میشم که راهنمائیم بکنید ؟
    خوب برای در آوردنش از این حالت برو تو منو tools رو بزن بعد برو تو data cbl و بعد گزینه ask on connection رو انتخاب کن تا هر وقت کانکت شدی ازت می خواهد که نوع ارتباط خود رو انتخاب کنی که میتونی هر کدوم رو خواستی انتخاب کنی..............media player,pc suite, mass و یا picbridge .......

10. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

این سایت جی اس ام هم بسیار سایت عقب افتاده ایه (سایتی که این دوستمون ازش نقل قول کردن)
    1. این دی وی بی رسویر 8 ماهه که معرفی شده !! و خودم تو کلوپ گوشی های تلویزیون دار و دی وی بی اچ اکسترنال معرفی اش کردم
    2.همونطوری که در شکل هم معلومه رابطش با گوشی از طریق بلوتوث هستش
    و روی همه ی گوشی های 320 در 240 هوشمند نوکیا
    که مجهز به ورژن 2 بلوتوث باشن جواب میده نه صرفا ان 73 !!و لازم نیست اون سایت احتمال بده !
    سلام دوست خوب

1- اگر از جائی عکس قرار داده میشه قرار نیست منبعش همون سایت باشه

2 - شما کارتون عالی هست که 8 ماه قبل از معرفی این سرویس این سرویس رو معرفی کردید

موفق باشید

داره خودمونی میشه Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب برای در آوردنش از این حالت برو تو منو tools رو بزن بعد برو تو data cbl و بعد گزینه ask on connection رو انتخاب کن تا هر وقت کانکت شدی ازت می خواهد که نوع ارتباط خود رو انتخاب کنی که میتونی هر کدوم رو خواستی انتخاب کنی..............media player,pc suite, mass و یا picbridge .......
    خیلی ممنون ولی این کارو هم کردم و بازم وقتی که اتصال بر قرار میشه همینو مینویسه : mass storage mode activated و تو همین حالت میمونه طوری که هر لحظه فر میکنی تموم میشه ولی تا نیم ساعتم گذاشتم و تموم نشد . حالا چی کار کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •