خوب کابل شارژش رو بهش وصل کن با کابل رابط usb که یکی نیست!!!!!!!!!!!!!![]()
خوب کابل شارژش رو بهش وصل کن با کابل رابط usb که یکی نیست!!!!!!!!!!!!!![]()
نوکیا اخیراً دستگاه در یافت کننده ی امواج ماهواره ای (----H ) را برای استفاده دارندگان گوشی N73 تولید کرده است .
این وسیله جانبی که SU-33w نام دارد دارای ابعاد 9.8×45×92.4 میلیمتر و وزن 57 گرم می باشد و به وسیله ی بلوتوث با گوشی ارتباط برقرار می کند ، این تکنولوژی که قبلاً در برخی از گوشی های نوکیا مانند N96 ، N77 ، N92 استفاده شده بود اکنون برای گوشی N73 قابل استفاده می باشد . سایت رسمی نوکیا فعلاً از سازگار بودن گوشی N73 با این وسیله خبر داده است ولی احتمال سازگار بودن گوشی های دیگر نوکیا با این وسیله وجود دارد .
اين هم تصويرش
![]()
خبر خوبی بود............این n73 رو هم نوکیا هنوز باهاش حال میکنه که ملش نمی کنه.......
این سایت جی اس ام هم بسیار سایت عقب افتاده ایه (سایتی که این دوستمون ازش نقل قول کردن)
1. این دی وی بی رسویر 8 ماهه که معرفی شده !! و خودم تو کلوپ گوشی های تلویزیون دار و دی وی بی اچ اکسترنال معرفی اش کردم
2.همونطوری که در شکل هم معلومه رابطش با گوشی از طریق بلوتوث هستش
و روی همه ی گوشی های 320 در 240 هوشمند نوکیا
که مجهز به ورژن 2 بلوتوث باشن جواب میده نه صرفا ان 73 !!و لازم نیست اون سایت احتمال بده !
سلام دوستان ، من با گوشی N73 خودم مشکلی پیدا کردم و آن این است که هر وقت گوشی رو با USB به کامپیوتر وصل میکنم مرتب روی یک صفحه قفل میکنه و این پیغام رو میده :
mass storage mode activated
و اگر cancel بکنم از حالت USB خارج میشه و نمیتونم هیچی روش بریزم . مشکل از کجاست ؟ چی کار باید بکنم ؟ ممنون میشم که راهنمائیم بکنید ؟
خوب برای در آوردنش از این حالت برو تو منو tools رو بزن بعد برو تو data cbl و بعد گزینه ask on connection رو انتخاب کن تا هر وقت کانکت شدی ازت می خواهد که نوع ارتباط خود رو انتخاب کنی که میتونی هر کدوم رو خواستی انتخاب کنی..............media player,pc suite, mass و یا picbridge .......
![]()
سلام دوست خوب
1- اگر از جائی عکس قرار داده میشه قرار نیست منبعش همون سایت باشه
2 - شما کارتون عالی هست که 8 ماه قبل از معرفی این سرویس این سرویس رو معرفی کردید
موفق باشید
خیلی ممنون ولی این کارو هم کردم و بازم وقتی که اتصال بر قرار میشه همینو مینویسه : mass storage mode activated و تو همین حالت میمونه طوری که هر لحظه فر میکنی تموم میشه ولی تا نیم ساعتم گذاشتم و تموم نشد . حالا چی کار کنم ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)