درسته توی روزنامه نوشته اگه ثانیه ای بردارین 1000 دقیقه میشه 60000 ثانیه. مشکلی نداره.
درسته توی روزنامه نوشته اگه ثانیه ای بردارین 1000 دقیقه میشه 60000 ثانیه. مشکلی نداره.
شما فکر میکنی اگه ایرانسل بگه گوش میدن؟ اون که نمیتونه تجهیزات 14 ساله ی مخابرات رو عوض کنه. وقتی شبکه ی خودش درست باشه کاری به کسی نداره. به نظر من هم تمام مشکلات اصفهان هم ناشی از همین اسپادانه.
الان یه اس ام اس از طرف دوستم اومد که خالی بود. یعنی سفید سفید. با تلاش زیاد بهش زنگ زدم (چون اصلا نمیگیره) گفتم این چیه فرستادی؟ گفت من اصلا اس ام اس نفرستادم !!!!!!!!!!!!!! ناگفته نمونه که یه تی سی آی با کد 1 داره که خیر سرشون از همه هم گرونتره و ادعای کیفیت هم داره. حالا ایرانسل چیکار میتونه با این بکنه آقا مسعود؟
شما اگر دقت کنی من میگم فقط با تلفن ثابت مشکل هست و تماس با موبایل حالا از هر اپراتوری با ایرانسل مشکلی نداره ... مخابرات ثابت اصفهان کاری کرده از عمد که وقتی شماره گیری می کنی 0935 با مشگل مواجه بشی و چند بار باید شماره گیری کنه تا مقصد را وصل کنه . ایرانسل باید این موضوع را به مخابرات اصفهان تذکر بده و اگر آنها رفع نکردند موضوع را به سازمان تنظیم مقررات اطلاع بده و یا حتی به جراید بکشه ولی متاسفانه ایرانسل تا حالا با اینکه من و چند تا از دوستان دیگه که ایمیل زدیم یا با 130 تماس گرفتیم این موضوع را پیگیری نکرده . اصفهان بعد از تهران بیشترین کاربر تلفن ثابت و همراه را داره و شهر مهمی باید برای ایرانسل باشه ... تلفن همراه در استان اصفهان خیلی طرفدار داره و همانطور که می بینی تنها استان ایران هست که یک اپراتور خصوصی تلفن همراه (اسپادان ) داره و کلا 4 تا اپراتور فعال در آن هست (مخابرات - تالیا-اسپادان-ایرانسل ) ... وقتی مردم اینجا ایرانسل می خرند و می بینند چنین مشکلی داره آن را از چشم ایرانسل می بینند و می گویند این اپراتور به درد نمی خوره و ... همه که مثل ما تحیق نمی کنند و نمی فهمند مشکل از مخابرات ثابت اصفهان هست نه ایرانسل ... به طور کلی ایرانسل اگر بخواهد با کمی پیگیری می تونه این مشکل را حل کنه ولی تا حالا که کاری صورت نداده ...
راستش تا اونجایی که من میدونم این یه نوع ویروس موبایله که sms الکی مفرسته و الکی تلفن میزنه.تا حالا یه سری دوستام گوشیشون اینطور شده.نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا من موندم این اسپادان الان برا چی دایره !؟ الان با وجود تالیا و اعتباری TCI و ایرانسل این دیگه این وسط چی میگه! اصلا خوبه یواشکی بریم دکلاشا خراب کنیم !نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من اصلاً Delivery ندارم !
یعنی تمام sms هام چه به ایرانسل و چه به تی سی آی، Pending می مونه ولی میرسه !
میخواستم بدونم که بقیه هم همچین مشکلی دارن؟ یعنی من متوجه نمیشم که کی میرسه و کی نمیرسه
اون اوائل حداقل یه Delivery بود، الان اونم دیگه نیست !
گوشی من N73 هستش![]()
بات موافقم مسعود جون باید خودمون کارا حل کنیم ! من میگم خوبه خودمون با مخابرات کل یا وزارت ارتباطات یا مقررات رادیویی تماس بگیریم! یا همونی که گفتم دکل سالم از اسپادان نذاریم![]()
من همین الان اس ام اس فرستادم، رسید داد !نوشته شده توسط saragol
تهران
اگر دقت کنی اسپادان اصلا دکل نداره و روی همان دکل های مخابرات تجهزات نصب کرده . آن دکل ها هم یا مال تالیا هست یا ایرانسل ... بهترین راه همان تنظیم مقررات هست ... شماره تماس ازش داری ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)