مشکل احتمالا به خاطر firewall باشه!
نمیتونه به اینترنت متصل بشه!
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
مشکل احتمالا به خاطر firewall باشه!
نمیتونه به اینترنت متصل بشه!
ایا با usa airforce میشه چند تا gla رو برد؟؟؟؟؟
سلام دو ست من بارها این را تو ضیح دادم شما بر ای بازی آنلاین تحت شبکه خود شر کت سازنده بازی که از طر یق مولتی پلیر - و گزینه آنلاین می تونید به شبکه متصل بشید باید حتما پک 1.04 را نصب داشته باشید حالا اگه این پک را نصب نداشته باشید به محضی که روی گزینه آنلاین کلیک می کنید بازی شما را مستقیما به سایت سازنده بازی متصل می کنه تا آپدیت را در یافت کنید .(البته حتما باید به اینتر نت متصل باشید ) این کار اگر سر عت اینتر نت شما زیاد باشه زمان کمی می بره ولی اگه سر عت اینتر نت شما کم باشه زمان زیادی رو مکی بره چو ن حجم فایل آپدیت :
17.4مگا بایته ضمنا بر ای بازی آنلاین شما حتما باید دارای سر یال نامبر اورجینال باشید یعنی بازی رو قانونی خر یداری کرده باشید نه کپی رایت ولی نگران نباشید بر ای بازی آنلاین راه های دیگری هم هست مثل شبکه شدن با دو ستانتون تحت شبکه نرم افزار هاماچی : که از آدرس زیر به صور ت مصور تحت شبکه شدن را تو ضیح دادم .
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------
بله میشه من با هفت به یک با تما م تیمها تیم های مقابل رو بر دم ضرب آهنگ حملات در هوش مصنو عی جنرال دو مرحله است یعنی دو بار به صور ت مداوم به شما حمله می کنند که شما باید دفاع کنید سپس آهنگ حملا کند و پیو سته میشه که شما باید حمله کنید و دانه دانه همشون را شکست بدید .
مو فق باشید .
آموزش فارسی کردن کامل متون جنرال ها به صور ت ساده:
اول یکی از این فایل را که فایل نو شتار : CSF بازی است انتخاب ودانلود کنی (البته صد صدر صد اعلام کنید):
شماره یک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شماره دو :
شماره سه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شماره چهار :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شماره پنج:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شماتره شش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شماره هفت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شماره هشت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شماره نه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شماره ده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شماره یازده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس این پک نرم افزار: RA2CStrEditor را از آدرس زیر دانلود کنید :
سپس نرم افزار مریم را از این آدرس دانلود کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا این آدرس با نرم افزار های بالا در یک پک کامل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و نرم افزار گو گل تر نسلیت را از اینجا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل اول : CSF را با نرم افزار دوم : RA2CStrEditor باز کنید سپس مثل تصویر زیر عمل کنید .
دو ستان دقت کنید همه تون یک فایل را انتخاب نکنید و به محض اینکه یک فایل را انتخاب کردید اعلام کنید یا در اینجا یا نظر خصو صی تا من لینک را حذف کنم تا دو ستان دو نفر روی یک فایل زحمت نکشند .
*****نکته بسیار مهم:*****
همه دو ستان دقت کنید در نرم افزار مر یم مو قع تایپ فقط و فقط از یک فونت استفا ده کنید و اون هم همین فونت تا مشتر ک باشه و به مشکل بر نخوریم .
این فو نت :
F_yekan
متشکرم
Last edited by ufo-alien; 07-06-2011 at 00:37.
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------
بله میشه من با هفت به یک با تما م تیمها تیم های مقابل رو بر دم ضرب آهنگ حملات در هوش مصنو عی جنرال دو مرحله است یعنی دو بار به صور ت مداوم به شما حمله می کنند که شما باید دفاع کنید سپس آهنگ حملا کند و پیو سته میشه که شما باید حمله کنید و دانه دانه همشون را شکست بدید .
مو فق باشید .[/QUOTE]
دوست عزیز شما دارین اغراق میکنید
airforce در مقابل gla عددی نیست gla اگر gla باشه در یه لحظه میتونه airforce رو جمع کنه
دوست عزیز شما دارین اغراق میکنید
airforce در مقابل gla عددی نیست gla اگر gla باشه در یه لحظه میتونه airforce رو جمع کنه
[/QUOTE]
نه من نیاز به اغراق ندارم این کار را با رها انجام دادم ولی تیم محبو ب من جی ال ای تا کسینه من معتقدم هر تیمی یک تاکتیک و نقاط قوت نسبت به بقیه داره که شما با اونها می تونید این کار را بکنید من با رها این کار را انجام دادم شما می تونید بیاید و مقا بل من بازی کنید در ها ما چی .
*****نکته بسیار مهم:*****
همه دو ستان دقت کنید در نرم افزار مر یم مو قع تایپ فقط و فقط از یک فونت استفا ده کنید و اون هم همین فونت تا مشتر ک باشه و به مشکل بر نخوریم .
این فو نت :
F_yekan
نه من نیاز به اغراق ندارم این کار را با رها انجام دادم ولی تیم محبو ب من جی ال ای تا کسینه من معتقدم هر تیمی یک تاکتیک و نقاط قوت نسبت به بقیه داره که شما با اونها می تونید این کار را بکنید من با رها این کار را انجام دادم شما می تونید بیاید و مقا بل من بازی کنید در ها ما چی .[/QUOTE]
خوب دوست عزیز شما که انتقدر خفنی یه ریپلی از بازی خودت با ورزن 1.0 برای بنده بذار ببینم چه طوری بازی میکنی
یه جنرال با ورزن 1.0 جور کن
2 سوالی که هیچ از یک از جنرال باز ها نتونستن به بنده جواب بدن
1 چه جوری با هکر چین منظورم اون زنه هست میشه بیس حریف رو کبچر کرد و در عین کبچر کردن راه رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این کار رو کامپیوتر به زیبایی انجام میده ایا این باگ بازی هست یا واقعا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2 بعضی وقت ها دیدم سربازهای آرپیچی زنه usa ها از فاصله ی خیلی دور دارن بیس حریف رو میزنند و خیلی قوی شده اند در صورتی که مثلا ما خودمون میخوایم مثل کامپیوتر بزنیم باید رویه لیزر اون ادما بزنیم بعد اونطوری میشه زد اونم فقط تانک ها رو نه بیس رو
یکی از دوستان جواب دو سوال بنده رو بده اگر بلده
خوب دوست عزیز شما که انتقدر خفنی یه ریپلی از بازی خودت با ورزن 1.0 برای بنده بذار ببینم چه طوری بازی میکنی
یه جنرال با ورزن 1.0 جور کن
[/QUOTE]
خوب عزیز من شما پک 1.04 را نصب کن
لینک دانلود این پک: 17 مگابایت
لینک کمکی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)