منظور از پایداری چیه؟
منظور از پایداری چیه؟
زنگ زدم،فعال کزدن. صفحه رو خیلی سریع باز میکنه،
پینگ میگرم، میذارم واستون.
پایداری چیه؟!؟
ما تو روستاییم (واسه این گفتم که رفیقام که تو شهر هستن، سرعتشون به مکابایته)، غروب به این طرف که میشه ، سرعتم میاد رو 12 کیلوبایت (همین دور برا) ، 256 دارم.
حداکثر سرعت تو زمان خلوت (ساعت 3_4 صبح) حداکثر به 412 میرسه.
با networx همیشه مانیتور میکنم.
اپدیت:
پینگ 18 (دومین بار 31 شد)
دانلود 11 کیلوبایت بر ثانیه (که غروب هم که با networxدیدم همین بود)
اپلود 124 کیلوبایت بر ثانیه (اپلودم رو یک مگابیت بسته ، همیشه خوب بود)
مشکلم همیشه رو دانلود بود.
قبلا (3_4 روز پیش) هم با cmd ویندوز از سایت yahoo پینگ گرفتم 200 خورده ای بود.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Last edited by 880446534; 15-01-2016 at 23:22.
سرویستون محدود یا نامحدود؟یعنی 256 محدود دارید یا نامحدود
اره داداش. محدود هست ، یکساله.
پست قبلی رو هم ویرایش کردم.
فکر کنم 512 به بالا رو روی 9 مگ می بندن
شما ببینید خطتونو روی چند مگ بستند
تو استاتوس مودم مشخصه
ولی اینکه سرعت دانلود میاد روی 12 کیلو رو نمیدونم میشه به خاطرش شکایت کرد یا نه؟!![]()
خطم رو 4 مگ هست.
رو 9 بود قبلا. سرعتش باز همین 412 بود تو زمان خلوت.
همین بساط کمی سرعت رو داشتم.
یکی از کارشناسا گفت، خطت رو رو 4 ببندم؟؟ (به امید بهتر شدن)گفتم تو سرعت من که فرقی نداره، ببند بره.
از نظر نویز هم خوبه هست. تمام اتصالات پریز ها و حیاط (ورودی) رو لحیم کردم.
کلا خیلی پیگری کردم، DNS بهم دادن،وارد کردم، فایده نداشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما خطت خوبه تا 21 مگ هم میکشه
احتمالا خودشون محدودتون کردند
اما نمیدونم میشه به خاطر دانلود 12 کیلو بایت ازشون شکایت کنید یا نه؟!
آخه یه بار بحثش شد تو این فروم اگر اشتباه نکنم
ببعضی از بچه ها میگن اگر دسترسی 1/8 بشه یعنی با این حساب شما سرعتت 32%8=4 کیلو
اگر کمتر از 4 کیلو بشه میتونید شکایت کنید
خودم هم دقیق از این قانون 1/8 اطلاع ندارم
ولی اگر سرعت دانلود تو ساعات خلوتی هم 412 مشکل از خودشونه
خودشون شما رو محدود کردند
شکایت که نه ، ولی خیلی با کارشناساشون حرف زدم، هردفعه میگن ما وظیفمونه بهتون 32 رو بدیم، کمتر از 32 نباید باشه.
هر دفعه یه چیز میگن .
کجا شکایت کنم؟؟ صدای مشتری؟؟؟
اینم پینگ و سرعت(بر حست کیلوبایت هست)، دوتای اولی که سرعتشون بالای 300 هست رو امروز صبح گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون بحث 1/8 که مبنای شکایت به دلیل سرعت کم سرویس میتونه باشه، برای سرویسهای حجمی در واقع همون بحث ضریب اشتراک سرویسهاست که طبق مصوبههای سازمان تنظیم مقررات، حداکثر 1 به 8 میتونه باشه. بر اساس همین قانون، شرکتها اومدن گفتن چون ضریب اشتراک مجاز در قانون حداکثر 1 به 8اه، پس تا زمانی که سرعت سرویس از 1/8 سرعت اسمی اون کمتر نشده، ما داریم به شرایط قرارداد و تعهداتمون عمل میکنیم. سازمان تنظیم مقررات هم این توجیه رو قبول داره. بنابراین برای یه سرویس 512 که به صورت اسمی باید سرعتش 512کیلوبیت یا همون 64کیلوبایت در ثانیه باشه تا سرعت به کمتر از 64کیلوبیت یا همون 8کیلوبایت در ثانیه نرسیده مشترک از بابت کمی سرعتش حق شکایت نداره.
بعضی ISPها مثل آسیاتک به ویژه تو ساعتهای شلوغی به شدت پایبند این توجیه هستن، اما پارسآنلاین سیاستش این نیست (حداقل تا شنبه هفته گذشته که من ازش سرویس داشتم این نبود). پارسآنلاین سرویس همه مشترکین حجمی رو به شرط فراهم بودن شرایط زیرساخت مرکز مخابراتی و همین طور کشش خط مشترک، تا 16مگابیت باز میذاره. اگه یه جایی هم به هر دلیلی این امکان نباشه بازم پهنای باند رو بالاتر از سرعت اسمی میبنده و براش فرقی بین سرویس 128، 256، 512، 1مگ و 2مگ وجود نداره.
اما اتفاقی که میافته اینه: اگه تو ساعتهایی از شبانهروز به دلیل پرشدن پهنای باند اینترنتش، عملن نتونه اون حداکثر پهنای باند ارائه شده رو بده، اولویت رو به مشترکینی میده که سرویسهای بالاتر رو خریداری کردن. یعنی اونایی که سرویس 2مگابیت دارن. این کاربرا کمترین افت سرعت رو تجربه میکنن. به همین ترتیب اولویتهای بعدی میشه سرویسهای 1مگ، 512 کیلوبیت، 256 کیلوبیت و در نهایت 128 کیلوبیت.
من تو مرکز مخابراتی کاشانی تهران سرویسهای 128کیلوبیت، 1مگابیت و 2مگابیت رو تجربه کردم. به ویژه از حدود مهر همین امسال که عصرها و شبها پهنای باند مرکز بیشتر پر میشد. واقعن سرویس 1 مگابیت به طور مشخصی نسبت به سرویس 2مگابیت تو ساعتهای شلوغی سرعت کمتری میداد. البته سرعت نوسان داشت. سرویس 128 با این که تو ساعتهای خلوتی تا نزدیک همون 12مگابیتی که پروفایلم روش بسته شده بود بالا میرفت، اما با ورود به ساعتهای شلوغی عصر و شب، عملن سرعتش به مرز سرعت اسمی میرسید. البته تو مرکز مخابراتی ما، هیچ وقت سرعتش از سرعت اسمی سرویس کمتر نشد اما بالآخره کاهش سرعتش خیلی محسوس بود.
دوست عزیز. مشکل شما مشخصن اینه که مرکز مخابراتی شما (که به گفته خودتون تو روستاست) پهنای باند کمی داره. این باعث شده که تو ساعتهای شلوغی سرعت شما به شدت کم بشه. پارسآنلاین حتی تو مراکز شلوغش هم تلاش میکنه سرعت مشترک به زیر سرعت اسمی نیاد (حتی با وجود این که قانون سازمان تنظیم و ضریب اشتراک 1 به 8 امکانش رو بهش میده) اما مشخصن تو مراکزی که پهنای باندش به شدت محدوده (مثل مورد شما)، عملن سرعت خیلی کمتر میشه.
شما با سرویس 256 کیلوبیت که میشه معادل همون 32 کیلوبایت در ثانیه، طبق قاعده سازمان تنظیم با ضریب اشتراک 1 به 8 کف سرعت قانونیتون میشه همون 4 کیلوبایت در ثانیه و اگه بخواین شکایت کنین باید سرعت سرویستون از این حد کمتر بشه. خوب به گفته خودتون زیر 12کیلوبایت نمیآد سرعت که عملن از نظر سازمان تنظیم یعنی شرایط قرارداد رعایت شده.
تو عکسی که گذاشتین مشخص نیست سرورهایی که ازش تست گرفتین کجا هستن. شما تو ساعتهای شلوغی سرعتت از سرورهای داخل کشور چنده؟ اگه سرعتتون تو اون ساعتها از سرورهای داخلی بالاتر باشه، شاید با یه اکانت وی.پی.ان داخلی بتونین تو ساعتهای شلوغی هم سرعت بالاتری بگیرین. اما اگه سرعت از سرورهای داخلی هم کم باشه نشون میده کلن مرکز مخابراتی شما به شدت پهنای باند محدودی داره. البته این دور از ذهن هم نیست. این که تو ساعتهای خلوت هم در عمل سرعتتون در حد همون 4مگابیته و حتی زمانی که پروفایلتون روی 9مگابیت بوده هم همین حد سرعت رو داشتین نشون میده که تو مرکز مخابراتی شما مشکل اصلی همون کمبود شدید پهنای بانده.
با این وضعیت من احتمال میدم حتی سرعت شما از سرورهای داخلی هم شدیدن محدود باشه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)