ممنون بابت راهنماییت sasuke-7
اول اینکه اگر به w610 تبدیدل بشه میتونم دوباره به k550 تبدیل کنم
دوم اینکه بهترین راه فلش کردن واسه این گوشی چیه یا اینکه کجا میتونم اموزش تبدیل k550 به w610 رو به طور کامل یادبگیرم که نزنم خرابش کنم
ممنون بابت راهنماییت sasuke-7
اول اینکه اگر به w610 تبدیدل بشه میتونم دوباره به k550 تبدیل کنم
دوم اینکه بهترین راه فلش کردن واسه این گوشی چیه یا اینکه کجا میتونم اموزش تبدیل k550 به w610 رو به طور کامل یادبگیرم که نزنم خرابش کنم
سلام دوستان.خواهش میکنم این مطلب رو بخونین و اگه تونستسن به من کمک کنین تا حافظه گوشیم برگرده.چند روز پیش فلش مموری اینجانب سوخت و من دیروز مجبور شدم همه ی اطلاعات خودم رو بزنم توی گوشی دوستم{چون اون یو اس بی گوشیش همراهش بود}.از قضا دیروز گوشیش موقع کار با کامپیوتر هنگید و قاتی کرد و مجبور شدیم ببریم فلشش کنیم.گوشی اون درست شد ولی همه ی اطلاعات من بدبخت پریدحالا از همه ی شما دوستان تقاضا دارم به خاطر هرچی که می پرستین هر راهی که بلدین به من بگین تا یه جوری اون اطلاعات رو بازیابی کنم.مدل گوشی سونی اریکسون k510i هست و اون اطلاعات هم شامل یه فایل txt با حدود 4000 تا لینک و چند تا لینک و صفحه ی html بود.حالا فقط اگه یه راهی باشه تا اون فایل txt رو برگردونم
دوستان خواهش میکنم نا امیدم نکنید.
تاپیکش هست. اینجا در موردش توضیح داده شده...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هنوز کاری برای گوشیم(w960) انجام ندادم اومدم قبل از اینکه کاری اجام بدم اطلاعات بیشتری کسب کنم!
1. چون من دسترسی به اینترنت پر سرعت ندارم راهی وجود داره که بشه به صورت آفلاین آپدیت کرد؟
2. برای آپدیت کردن باید پی سی سویت روی سیستم نصب باشه حتما" ؟ کلا برای آپدیت چه چیزایی لازمه؟ مثلا درایور usb flash هم لازمه؟
برو ریکاور کن.. میتونی از recover my files استفاده کنی...
با این اوضاع بدی بیرون بهتره جهنم و ضرر فکر کنم 10 تومان می گیرن و اپدیت می کنن البته این مقدار برای تهران و طرفای ماست(گرون میگیرن)
والا p990 که داشتم و یه بار اپدیت کردم باید یه نرم افزار از سایت خود سونی اریکسون بگیری که برای اپدیت گوشی هاست ولی من با adsl کلا 30 دقیقه طول کشید با معمولی شاید 3 4 ساعتی سر کار باشی بعدشم اگه قطع بشهپس نتیجه می گیریم خسیس بازی رو بزاری کنار همون بدی بیرون بهتره
فایده نداره ،فایلهای قبلی رو پیدا نمیکنه.
یعنی چی؟ فایلهای قبلی رو پیدا نمیکنه؟ کارش همینه..
من يك گوشي k800 دارم كه ديگه فولدر هاي GAMES و Applaction رو باز نمی کنه و هميشه با پيغام Operating Field مواجه شدم .
لطفا راهنمایی کنید
دوست من اگه با فلش پاك شـــده برنميگرده
با اين برنامه هاي recover my files هم بر نميگرده
كاريش نميشـــه كرد شرمنده بايد سوخت ساخـــت
بايد گوشيتون فلــــش شـــه
با دستكاري درست نميشـــه همين الان بگم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)