تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 473 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

ممنون بابت راهنماییت sasuke-7
    اول اینکه اگر به w610 تبدیدل بشه میتونم دوباره به k550 تبدیل کنم
    دوم اینکه بهترین راه فلش کردن واسه این گوشی چیه یا اینکه کجا میتونم اموزش تبدیل k550 به w610 رو به طور کامل یادبگیرم که نزنم خرابش کنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

5 کمک همه ی اطلاعاتم پرید

سلام دوستان.خواهش میکنم این مطلب رو بخونین و اگه تونستسن به من کمک کنین تا حافظه گوشیم برگرده.چند روز پیش فلش مموری اینجانب سوخت و من دیروز مجبور شدم همه ی اطلاعات خودم رو بزنم توی گوشی دوستم{چون اون یو اس بی گوشیش همراهش بود}.از قضا دیروز گوشیش موقع کار با کامپیوتر هنگید و قاتی کرد و مجبور شدیم ببریم فلشش کنیم.گوشی اون درست شد ولی همه ی اطلاعات من بدبخت پرید حالا از همه ی شما دوستان تقاضا دارم به خاطر هرچی که می پرستین هر راهی که بلدین به من بگین تا یه جوری اون اطلاعات رو بازیابی کنم.مدل گوشی سونی اریکسون k510i هست و اون اطلاعات هم شامل یه فایل txt با حدود 4000 تا لینک و چند تا لینک و صفحه ی html بود.حالا فقط اگه یه راهی باشه تا اون فایل txt رو برگردونم
    دوستان خواهش میکنم نا امیدم نکنید.

پروفشنال Gune Baxan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    آنا یوردوم

پيش فرض

ممنون بابت راهنماییت sasuke-7
    اول اینکه اگر به w610 تبدیدل بشه میتونم دوباره به k550 تبدیل کنم
    دوم اینکه بهترین راه فلش کردن واسه این گوشی چیه یا اینکه کجا میتونم اموزش تبدیل k550 به w610 رو به طور کامل یادبگیرم که نزنم خرابش کنم
    تاپیکش هست. اینجا در موردش توضیح داده شده...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه se-k750i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

من هنوز کاری برای گوشیم(w960) انجام ندادم اومدم قبل از اینکه کاری اجام بدم اطلاعات بیشتری کسب کنم!

1. چون من دسترسی به اینترنت پر سرعت ندارم راهی وجود داره که بشه به صورت آفلاین آپدیت کرد؟
    2. برای آپدیت کردن باید پی سی سویت روی سیستم نصب باشه حتما" ؟ کلا برای آپدیت چه چیزایی لازمه؟ مثلا درایور usb flash هم لازمه؟

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.خواهش میکنم این مطلب رو بخونین و اگه تونستسن به من کمک کنین تا حافظه گوشیم برگرده.چند روز پیش فلش مموری اینجانب سوخت و من دیروز مجبور شدم همه ی اطلاعات خودم رو بزنم توی گوشی دوستم{چون اون یو اس بی گوشیش همراهش بود}.از قضا دیروز گوشیش موقع کار با کامپیوتر هنگید و قاتی کرد و مجبور شدیم ببریم فلشش کنیم.گوشی اون درست شد ولی همه ی اطلاعات من بدبخت پرید حالا از همه ی شما دوستان تقاضا دارم به خاطر هرچی که می پرستین هر راهی که بلدین به من بگین تا یه جوری اون اطلاعات رو بازیابی کنم.مدل گوشی سونی اریکسون k510i هست و اون اطلاعات هم شامل یه فایل txt با حدود 4000 تا لینک و چند تا لینک و صفحه ی html بود.حالا فقط اگه یه راهی باشه تا اون فایل txt رو برگردونم
    برو ریکاور کن.. میتونی از recover my files استفاده کنی...

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

من هنوز کاری برای گوشیم(w960) انجام ندادم اومدم قبل از اینکه کاری اجام بدم اطلاعات بیشتری کسب کنم!

1. چون من دسترسی به اینترنت پر سرعت ندارم راهی وجود داره که بشه به صورت آفلاین آپدیت کرد؟
    2. برای آپدیت کردن باید پی سی سویت روی سیستم نصب باشه حتما" ؟ کلا برای آپدیت چه چیزایی لازمه؟ مثلا درایور usb flash هم لازمه؟
    با این اوضاع بدی بیرون بهتره جهنم و ضرر فکر کنم 10 تومان می گیرن و اپدیت می کنن البته این مقدار برای تهران و طرفای ماست(گرون میگیرن)
    والا p990 که داشتم و یه بار اپدیت کردم باید یه نرم افزار از سایت خود سونی اریکسون بگیری که برای اپدیت گوشی هاست ولی من با adsl کلا 30 دقیقه طول کشید با معمولی شاید 3 4 ساعتی سر کار باشی بعدشم اگه قطع بشه پس نتیجه می گیریم خسیس بازی رو بزاری کنار همون بدی بیرون بهتره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

11

برو ریکاور کن.. میتونی از recover my files استفاده کنی...
    فایده نداره ،فایلهای قبلی رو پیدا نمیکنه.

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی چی؟ فایلهای قبلی رو پیدا نمیکنه؟ کارش همینه..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من يك گوشي k800 دارم كه ديگه فولدر هاي GAMES و Applaction رو باز نمی کنه و هميشه با پيغام Operating Field مواجه شدم .

لطفا راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست من اگه با فلش پاك شـــده برنميگرده
    با اين برنامه هاي recover my files هم بر نميگرده
    كاريش نميشـــه كرد شرمنده بايد سوخت ساخـــت
    من يك گوشي k800 دارم كه ديگه فولدر هاي GAMES و Applaction رو باز نمی کنه و هميشه با پيغام Operating Field مواجه شدم .

لطفا راهنمایی کنید
    بايد گوشيتون فلــــش شـــه
    با دستكاري درست نميشـــه همين الان بگم

11. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •