تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 293 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مصاحبه اختصاصی با تراشتگن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مارک اندره تراشتگن در مصاحبه ای با بارسا و سایت رسمی باشگاه خود را دروازه بانی جاه طلب نامید.

او پیرامون مسائل شخصی خود، به این نکته اشاره کرد که در مورد دستکش هایش حساس است و هم چنین از علاقه خود به گرفتن گواهی نامه های متفاوت و ورود احتمالی اش به توییتر سخن گفت.

مارک اندره تراشتگن در روز پنجشنبه، برای اولین بار در زندگی اش طعم حضور در نیوکمپ را به عنوان آخرین دروازبانی که به بارسلونا پیوسته است، چشید. او پس از مراسم معارفه رسمی خود، در یک مصاحبه اختصاصی با رسانه های باشگاه اعلام کرد که چرا فکر می کند توانایی برای برعهده گرفتن یکی بزرگترین مسئولیت ها در فوتبال باشگاهی اروپا را دارد و از پیشرفتی که او به هنگام تطبیق به شرایط جدید زندگی اش خواهد کرد سخن گفت.

چه احساسی بعد از امضای قرار داد با بارسلونا دارید؟

«احساس تازه ای برای بازی در یک باشگاه مختلف دارم. بسیار خوشحال و مشتاقانه منتظر کاری که باید در این جا انجام دهم هستم».

آیا تصور این را می کردید که روزی برای بارسا بازی کنی؟

«از زمانی که بچه بودم بارسا یک رویا برای من بوده است؛ همیشه این طور بوده و هست. تنها گزینه ای که من در نظر گرفتم. به من این فرصت داده شده است و من واقعاً از این که این جا هستم خوشحالم. بسیار مشتاق این هستم که به زمین بروم و بازی کنم».

مردم چندین ماه در مورد قرار داد شما با بارسا صحبت می کردند. این که شما در مورد آن چیزی نمی گفتید سخت نبود ؟

«من چند بازی مهم را با مونشن گلادباخ انجام می دادم و به کارم تمرکز کرده بودم. البته ترجیح می دهم که روی بازی بعدی تیمم تمرکز کنم و نه به آینده. باید کار خود را در زمان حاضر انجام دهیم و آینده هنوز در راه است. بسیار خوشحالم از این که فصل آینده برای بارسا بازی می کنم».

به دنبال چه چیزی در زمان حضور خود در بارسا هستید؟

«امیدوارم که موفق باشیم. این برای تیم و برای من بسیار مهم است. من می خواهم به رشد تیم کمک کنم. می خواهم نشان دهم که چه کاری می توانم انجام دهم و این احساس را به هم تیم هایم بدهم که در دروازه کسی هست که می تواند کار پوشش خود را به خوبی انجام دهد و من مشکلی با آن ندارم. به اعتقاد من این کار بسیار مناسب من است».

چه اهدافی برای خودتان معین کردید؟

«برای من مهم است که به زبان جدید را یاد بگیرم تا بتوانم با سایر بازیکنان ارتباط برقرار کنم. این مهم ترین چیز است و می خواهم این کار از همان ابتدا به درستی انجام بدهم. همچنین می خواهم که بهتر شوم و خودم را با زبان و فرهنگ جدید سازگار کنم. اگر من موفق به انجام این کار شوم، اعتقاد دارم که همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت».

برای چه مدت در حال یادگیری زبان اسپانیایی هستید؟

«در چند هفته گذشته دشوار بود چرا که در اواخر فصل همراه با مونشن گلادباخ بودم و باید بر کارم تمرکز می کردم و برای من بسیار مهم بود که چگونه آنجا را ترک می کنم. بنابراین در چند ماه گذشته چندان نتوانستم کاری راجع به یادگیری زبان انجام دهم. به هر حال تلاش می کنم که بهتر شوم و امیدوارم وقتی که تمریناتم را شروع کنم کمی بیشتر از حال حاضر اسپانیایی یاد گرفته باشم».

فکر کنم که داشتید با آلوارو دومینگوئز و خوان آرانگو تمرین می کردید؟

«خوان به من کمی چگونه نوشتن را یاد داد. اگر با من به سادگی و آرامی صحبت کنید می توانم کمی متوجه شوم».

آیا فکر می کنید که قادر به تحمل فشار هایی که برای بردن وجود دارد باشید؟

«من می دانستم که اینجا بودن چه سختی هایی را دارد. همه چیز را می دانم و این که مردم خواستار بهترین عملکردها هستند و تنها می خواهند که برنده شویم. هر کاری را که بتوانم برای کمک به پیروزی بارسا انجام می دهم».

بارسا هیچ جامی را در این فصل کسب نکرد. آیا این انگیزه ای اضافی برای موفقیت تیم به حساب می اید؟

«بله، عالی خواهد بود اگر بارسا بتواند فصل آینده به مسیر پیروزی باز گردد. بارسا این شانس را داشت که در بازی آخر قهرمان لیگ شود. امیدوارم که فصل بعد را با با پیروزی آغاز کنیم و موفقیت های بزرگی به دست بیاوریم».

چقدر فکر می کنید که سبک بازی بارسا مناسب سبک بازی شما به عنوان دروازبان است؟

«من معتقدم که مهارت های من متناسب با سبک بارسا است. هیچ تیم دیگری نیست که این طور بازی کند. من واقعاً از این نوع فوتبال لذت می برم. همچنین معتقدم که ما کاملاً مناسب هم هستیم و می خواهم که در آینده این را ثابت کنم».

چگونه خود را تعریف می کنید؟

«من بسیار بلند پرواز هستم. همیشه بهترین ها را برای تیم می خواهم و هر روز برای رسیدن به آن تلاش می کنم. هم می خواهم از بعد شخصی بهتر شوم و هم به پیشرفت تیم کمک کنم».

نقاط قوت و ضعف شما چیست؟

«من در کارها درگیر می شوم و ریسک هایی را انجام می دهم. این روز ها فکر می کنم که ربسک کردن رایج است. این سبک من است. بدیهی است که شما همیشه می توانید بهتر شوید و پیشرفتهایی داشته باشید و این جا بهترین مکان برای انجام این کار است».

«من وسواس کان برای برنده شدن را تحسین می کنم . در مورد او ، او قبل از عملکرد شخصی خود تیم را اماده برد می کرد . او برای بایرن بسیار مهم است و موفقیت ها را یکی پس از دیگری به دست می آورد. فکر می کنم که این وسواس برای برد مزیت اصلی او بود».

جانشین والدس شدن چه حسی دارد؟

«او چند سال شگفت انگیز را در اینجا گذراند و از عناوین بسیاری را با بارسا به دست آورد. او کار های بزرگی را انجام داد لحظات باور نکردنی در اینجا داشت. او یک دروازبان فوق العاده است و ما همه باید کلاهمان را برای او را و برای آنچه که برای باشگاه انجام داده از سر برداریم اما در حال حاضر فرد جدیدی وجود دارد من مشتاق آینده هستم. از حالا به بعد فرد دیگری درون دروازه می ایستد که کارها را به صورت متفاوتی انجام می دهد. امیدوارم که بتوانم به خوبی جا بیفتم».

در مورد سرمربی جدید تیم، لوئیس انریکه چه می دانید؟

«او کار های زیادی برای این تیم انجام داده است. فکر می کنم تجارب او می تواند تا حد زیادی به تیم کمک کند. اگر شما یک بازیکن موفق نباشید، به سختی می توانی افکارت را اجرا کنید. بنابراین فکر می کنم که او فرد مناسبی برای این کار است».

نظر شما در مورد بازی در کنار مسی، اینیستا و پیکه چیست ؟

«من به اندازه کافی خوش شانس هستم که با بهترین بازیکنان جهان در یک تیم همبازی باشم. بهتر است که با آن ها بازی کنید تا در مقابل آنها. فکر می کنم ما کارهای زیادی برای انجام دادن در پیش رویمان داریم».

آیا آلوارو دومینگوئز ( بازیکن سابق اتلتیکو ) و خوان آرانگو چیزی در مورد لیگ اسپانیا به شما گفته اند؟

«آنها گفته اند که مردم دیوانه فوتبال هستند. من همیشه بر روی چیزی که برای من مهم است تمرکز می کنم و آن فوتبال است. من برای فوتبال زندگی می کنم. این همیشه خوب است که به شما اطلاعی داده می شود اما من نیاز به توصیه زیاد ندارم. آلوارو به من چیزهای در مورد تیم اتلتیکو گفته است و این خوب است، اما در پایان آن تجربه شخصی است را که به حساب می آید و مشتاق آن هستم».

بوندسلیگا با لالیگا چه تفاوت هایی دارد؟

«فوتبال در اسپانیا دارای سبک برتر و سرعت بیشتری است. من نمی توانم چیز زیاد دیگری بگویم چرا که هنوز در اینجا بازی نکرده ام، اما خوب است که بازی های آن را ببینید. تماشای مسابقات لیگ اسپانیا لذت بخش است».

نگاهی نزدیک تر

آیا به خرافات فوتبالی هم اعتقاد دارید؟

«نه واقعا. من فقط کمی در مورد دستکش هایم حساس هستم. همین. من فرد بسیار نرمالی هستم».

چه چیزی در مورد دستکش های شما است؟ اگر اشکال ندارد به ما بگویید ؟

«نه، هیچ چیز. فقط این که مشکلات زیادی دارم برای این که نگذارم کس دیگری آنها را بپوشد. اگر آن ها را دیگر نپوشم مهم نیست اما اگر من هنوز مجبور به استفاده از آنها باشم ترجیح می دهم خودم آنها را نگه دارم».

شما در فیس بوک عضو هستید ولی در توییتر و اینستاگرام نه.

«توییتر در اینجا بیشتر از آلمان محبوب است و همین طور فیس بوک. فکر می کنم بد نباشد اگر یک حساب کاربری توییتر هم داشته باشم تا طرفداران فرصت را داشته باشند تا من را بهتر بشناسند».

آیا شما با آلوارو در مورد بازی بارسا و اتلتیکو صحبت کردید ؟

«ما یک بازی دوستانه در برابر برگیش گلادباخ داشتیم. در راه بازگشت بودیم. بازی هم در نیمه اول بود و ما آن را در قطار تماشا کردیم. گل بارسا را دیدیم . آلوارو هم از اتلتیکو حمایت می کرد. و متاسفانه بارسا برنده نشد».

چه علاقه مندی هایی به جز فوتبال دارید؟

«من تلاش می کنم به تعدادی که می توانم گواهی نامه بگیرم. همین طور سعی می کنم مهارتم را در زبان های خارجی بیش تر کنم».

چه گواهی نامه هایی دارید ؟

«چیزهایی مثل قایق بادبانی و موتور سیکلت».

منبع: سايت رسمي باشگاه
    مترجم: سپهر مظفری / FCBarcelona.ir
    هر آنچه نیاز دارید تا درباره دلوفئو بدانید!

جرارد دلوفئو، بازیکن جوان بارسا، بعد از یک فصل بازی به صورت قرضی در اورتون، به بارسلونا بازگشت و از فصل بعد در ترکیب تیم حضور خواهد داشت. در ادامه به نکاتی می پردازیم که شاید بسیاری در مورد این بازیکن جوان آینده دار ندانند.

دلوفئو اولین بازی خود را در تاریخ 29 اکتبر 2011، برای بارسلونا تحت مربیگری پپ گواردیولا، برابر مایورکا در ورزشگاه نیوکمپ انجام داد که بارسا در آن بازی با نتیجه 5-0 به پیروزی رسید. دلوفئو در آن بازی به جای داوید ویا به میدان آمد.

دلوفئو اولین بازی خود در لیگ قهرمانان را در سن 17 سالگی انجام داد. این بازی برابر باته بوریسف در 6 دسامبر 2011 بود که دلوفئو در آن بازی در دقیقه 70 به جای رافینیا به بازی آمد.

جرارد دلوفئو در فصل 2011/12، 34 بازی برای بارسا ب انجام داد و موفق شد 9 گل تحت مربیگری ساکریستن برای این تیم به ثمر برساند.

وی در فصل 2012/13 چهار بازی برای تیم اصلی انجام داد. یک بازی در لیگ، یک بازی در جام حذفی و یک بازی در لیگ قهرمانان اروپا.

دلوفئو در بیستم نوامبر 2012 در بازی با اسپارتاک مسکو که منجر به پیروزی 3-0 بارسا شد، در دقیقه 70 جایگزین پدرو شد. سومین بازی وی در لیگ قهرمانان، بازی برابر بنفیکا در پنجم دسامبر بود.

دلوفئو اولین بازی خود به عنوان بازیکن ترکیب اولیه تیم را در فصل 2012/13 برابر مایورکا انجام داد. این بازی ششم آوریل برگزار شد و دلوفئو در آن زمان تنها 19 سال داشت.

در فصل 2012/13، جرارد 18 گل در 33 بازی که بازیکن ترکیب ثابت تیم بود به ثمر رساند.

در فصل 2013/13، وی به صورت قرضی به اورتون منتقل شد و در 29 بازی برای این تیم بازی کرد که در 11 بازی به صورت ثابت و 18 بازی به عنوان بازیکن تعویضی در میدان حضور داشت. او در این فصل 4 گل برای تیمش به ثمر رساند و تجربیات و اعتماد به نفس زیادی تحت مربیگری روبرتو مارتینز به دست آورد.

مترجم: سجاد اسدی / FCBarcelona.ir
    دلوفئو به تیم ملی دعوت شد

ویسنته دل بوسکه، جرارد دلوفئو مهاجم جوان بارسا را برای دیدار دوستانه مقابل بولیوی در سویا در تاریخ 19 خرداد به تیم ملی دعوت کرد.

پیکه، جوردی آلبا، ژاوی، اینیستا، بوسکتس، سسک و پدرو که در لیست اولیه بازیکنان تیم ملی اسپانیا برای جام جهانی هستند نیز برای این بازی به تیم ملی دعوت شده اند. دل بوسکه قرار است که لیست نهایی تیم ملی اسپانیا برای جام جهانی برزیل را در تاریخ 22 خرداد اعلام کند.

جرارد دلوفئو بازیکن جوان بارسا برای دیدار دوستانه مقابل بولیوی در سویا در تاریخ 19 خرداد به تیم ملی دعوت شد؛ هر چند که نام این بازیکن در لیست اولیه 30 نفره تیم ملی اسپانیا برای جام جهانی قرار ندارد. با این وجود سرمربی اسپانیا اعلام کرد: «من اعتماد بسیار زیادی به او دارم. او در اورتون خوب کارکرد و می تواند در صورت مصدومیت یک بازیکن، یک جایگزین خوب باشد».

اگر چه دلوفئو کلید موفقیت تیم زیر 21 سال اسپانیا بوده است، اما این اولین بار است که به تیم ملی بزرگسالان اسپانیا دعوت می شود. البته به جز او، هفت بازیکن دیگر بارسا نیز به تیم ملی دعوت شده اند: جرارد پیکه، جوردی آلبا، ژاوی هرناندس، آندرس اینیستا، سرجیو بوسکتس، سسک فابرگاس و پدرو رودریگس.

لازم به ذکر است که دل بوسکه لیست نهایی اسپانیا برای جام جهانی را در تاریخ 22 خرداد اعلام خواهد کرد.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: سپهر مظفری / FCBarcelona.ir

2. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آلن هالیلویچ بطور رسمی‌ امروز قرارداد خود را تا 2019 در دفتر باشگاه امضا کرد.

پیکه‬ قراردادش را تا سال 2019 با بارسا تمدید کرد.

پدرو‬: " آینده من در بارسا؟ نمیدانم. من در این باشگاه راضی هستم. من فقط به جام جهانی فکر میکنم."
    - " مسی هرجای که میرود مورد توجه است و جلب توجه میکند. به عنوان بهترین بازیکن دنیا ، مردم خواهان بهترین ها هستند برای او."
    - " مسی فصل خوبی داشت، اما آسیب دیدگی های او مانع او شد. سال خوبی برای بارسا نبود."

تیترهای روزنامه موند دپورتیوو ۲۶ می‌

انتقال مارکینیوس حساس میشود
    - من از علاقه بارسا بسیار خوشحالم
    بارتومئو و ال خلیفا در رابطه با این انتقال صحبت میکنند
    PSG مبلغ بالایی می‌خواهد، و این انتقال هنوز هم دور است
    لوئیس انریکه در توییتر
    آلن هالیلویچ به بارسلونا آمد
    دل بوسکه بر روی دئولفئو حساب می‌کند: سرمربی هنوز لیست نها‌یی را نداده و جرارد را نیز دعوت کرده

تیترهای روزنامه اسپرت 26 می‌

بمب دئولفئو
    دل بوسکه برای اولین بار او را به تیم ملی‌ دعوت کرد و امکان دارد او را به جام جهانی‌ نیز ببرد
    لوئیس انریکه نیز برای پروژه خود بر روی او حساب می‌کند
    مارکینیوس می‌خواهد با PSG صحبت کند و تکلیف خود را برای آینده مشخص کند
    - اینکه بارسا من را می‌خواهد برایم خوشایند است
    آنها میخواهند الکسیس را پیش از جام جهانی‌ بفروشند

نیمار:" مسی بهترین بازیکنی هست که تا به حال دیده ام ، من هیچ کسی شبیه به اون ندیده ام...
    من تا حد مرگ از مسی حمایت میکنم ، او مشکل گشاست "

کینگ لئو :" من همیشه اینو خواهم گفت : من میخوام همه رکوردهای شخصی خودم رو با برنده شدن جام جهانی عوض میکنم تا مردم کشورم رو خوشحال کنم..."

اینستاگرام :" لوکا قوی باش...! "
    لوکا یکی از هواداران مسی هست که 9 سالش هست و تشخیص داده شده که سرطان داره...

دیدار آلوز ونیمار با فیلیپ اسکولاری در اردوی تیم ملی برزیل به مناسبت آمادگی برای جام جهانی 2014

اینفوگرافیک ‫ماسکرانو‬:
    بازی های رسمی 46
    گل ها 0
    مجموع پاس ها 2564

4. 12 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

خب دومی هم رفت..........همیشه پای یک عرب در میان است.

توافق سیتی با بن عطیه؛ حقوق سالیانه 4 میلیون یورو در انتظار مدافع مراکشی

پس از عدم رسیدن توافق این مدافع مراکشی با باشگاه رم بر سر تمدید قرارداد، حالا او با سیتیزن‌ها وارد مذاکرده شده است.
    آی اسپورت- مهدی بن‌عطیه، مدافع رم، به گزارش لا گازتا دلو اسپورت با منچسترسیتی برای پیوستن به این باشگاه به توافق رسیده است.
    به گزارش موندو دیپورتیوو، مدافع مراکشی از کلیدی ترین مهره‌های رم در فصل گذشته بوده و روزنامه ی ایتالیایی مدعی شده که سیتیزن‌ها حاضرند سالی 4 میلیون یورو به او حقوق دهند.
    به نظر می‌رسد رم نمی‌تواند جلوی رفتن او را بگیرد. آنها از سیتی درخواست مبلغ 35 میلیون یورو کرده‌اند.
    بن عطیه همچنان به رم فشار می‌آورد که با رفتنش موافقت کنند. او پیشنهاد تمدید را رد کرده و گفت: " در پایان فصل من احضار شدم تا صحبت‌هایی انجام دهیم ولی رقم پیشنهادی مسخره بود، حتی به 3 میلیون هم نمی‌رسید. باشگاه به من گفت ‘بیا، بیا چند پنی دیگر هم مال تو’ انگار که من بچه هستم !"

سومی هم داره می ره.....

میراندا در نزدیکی یونایتد؛ بارسلونا به دنبال آردا توران

پنجشنبه 8 خرداد ساعت 15:30
    بازی‌های خوب این دو بازیکن و نقش بزرگ آنها در قهرمانی اتلتیکو در لالیگا، باعث شده تا پیشنهادات خوبی برای آنها به اتلتیکو داده شود.
    آی اسپورت- دوران ژوا میراندا در اتلتیکو مادرید به پایان رسیده است.به گزارش آ.اس مدافع برزیلی قصد دارد به منچستریونایتد بپیوندد و حتی فرزندانش را در مدرسه ای در منچستر ثبت نام کرده است. در اتلتیکو، بازی‌های خوب این مدافع میانی باعث شد تا اتلتی قهرمان لالیگا شود و نایب قهرمان اروپا. حالا یونایتد قصد دارد تا با پرداخت رقم فسخ قرارداد این مدافع برزیلی که 30 میلیون یورو است، او را سرخ پوش کند.
    وقتی که انتقال به مراحل پایانی اش نزدیک شود، اتلتیکو به دنبال جایگزین خواهد گشت. از آندرا برتا و خوسه لویس کامینرو به عنوان دو گزینه ی احتمالی یاد می‌شود. همچنین مانگالا ی پورتو نیز در لیست سیمئونه قرار دارد و احتمال حضورش در مادرید بالاست.
    آردا توران نیز از بارسلونا پیشنهاداتی دارد و این در حالیست که بارسلونا نیازی به حضور او در ترکیبش ندارد، تنها در صورتی که فابرگاس از این تیم برود.
    آندونی زوی‌زارتا، مدیر ورزشی کاتالان‌ها تحقیقاتی در رابطه با این هافبک ترکیه ای انجام داده و کارهایی و تفریحات خارج از زمینش را بررسی کرده است.

یواش یواش با این وضعیت مدافع ها داره می رسه به ته دیگشون......منتظر بمونیم ببینیم آقایان چی کار می کنند.

6. 8 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Metalhead56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بارسا مدافع نمیخره برای اینکه پول نداره مدافع بخره و منتظره یکیو بفروشه با پول اون یه مدافع بخره.یعنی ببینید باشگاه رو به چه فلاکتی رسونده این مدیریت بی لیاقت که سی میلیون پول نداره بره یه مدافع بخره و تمام اون حرفهایی که قبلاً میگفتن که صد میلیون در بازار نقل و انتقالات خرج میکنن همش حرف مفت و چاخان بود.این بن عطیه بیشتر از مارکینیوس بدرد بارسا میخوره و الان همه فس فسشون برای اینه که آلوز رو با مارکینیوس عوض کنن و پول ندن که پی.اس.جی میگه که باید 10-15 میلیون هم پول بدن که این گداها هی دارن چونه میزنن که اون پول رو ندن که به احتمال زیاد آخرش پی.اس.جی یا مارکینیوس رو میفروشه به یه باشگاه دیگه یا اصلاً نگهش میداره تو تیم و نمیفروشتش چون تیمی نیست که به پول نیاز داشته باشه.چقدر بارسا بدبخت و ندار شده یواش یواش داره میشه مثل دو تا تیم شهر میلان که بازیکن 15-20 میلیونی هم نمیتونن بخرن.واقعاً تأسفباره

8. 5 کاربر از Metalhead56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بارسلونا در کنار مارکوئینوش، فدریکو فازیو را نیز می خواهد

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    طرفداری - بارسلونا در کنار اقدام برای جذب مارکوئینوش، قصد دارد یک مدافع ارزان قیمت دیگر را به جمع خود اضافه کند و از این رو فدریکو فازیو، مدافع تیم سویا را انتخاب کرده است.

Mundo Deportivo مدعی شده است که فازیو نظر آندونی زوبیزارتا، مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا را جلب کرده است؛ زوبی کسی را می خواهد که تجربه بازی در لیگ اسپانیا را داشته باشد.
    ژرمی متیو از والنسیا هم جزو گزینه های آبی اناری ها بود اما لوس چه به طور واضح اعلام کرد که قصد فروش ملی پوش فرانسوی خود را ندارد. لوئیس انریکه هیچ مشکلی با این دو گزینه ندارد.
    فازیو از ژانویه سال 2007 در تیم سویا توپ می زند و روند پیشرفت او هم اعضای باشگاه سویا را تحت تأثیر قرار داده است و هم توجه سایر باشگاه ها را به خود جلب کرده است.
    قرارداد این بازیکن آرژانتینی تا سال 2018 اعتبار دارد و این روزنامه هیچ صحبتی از مبلغ احتمالی این انتقال نکرده است.

خبر بعدی :

10. 6 کاربر از SON OF GOD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اگر من زوبی بودم!

سخنانی که لوییز انریکه در نخستین مصاحبه های خود درباره برنامه های تیمش در بازه نقل و انتقالات تابستانه مطرح کرد، همواره با عباراتی مثل «سعی می کنیم» و «به احتمال فراوان» همراه بوده است. او همچنین گفت: «قرارداد هایی را در این بازه منعقد خواهیم کرد». از این گفته ها اینطور برداشت می شود که نوعی تردید که از بازه نقل و انتقالات تابستانی گذشته بر سر بازیکنان مورد نظر وجود داشت، هنوز هم پا بر جاست. این مطالب حقیقت دارند. در دوره هایی که گذشت و تنها در یک دهه قبل، استعداد های بزرگ، خود را به ستارگانی قدرتمند بدل کردند. اکنون این حس ترس از کمبود بازیکن در حال افزایش است و این مشکل نیز تنها با سرمایه های بی پایان و بدون محدودیت باشگاه ها حل می شود. باشگاه بارسلونا تنها با قدرتهای مالی برابر و یا فراتر خود وارد مبارزه نشد، بلکه باشگاه هایی بودند که از سر انتقام جویی به مبارزه با بارسا بر سر جذب بازیکنان می پرداختند.

اینجا جایی است که ما زوبیزارتا را یافتیم تا با شخصیت سمبلیک و اهداف موثر خود به بارسا کمک کند و اکنون می خواهم خود را در نقش زوبیزارتا تصور کنم؛ در بازی کوچکی به نام "اگر من زوبی بودم" و بگذارید بگویم که بازی آسانی را انتخاب نکرده ام!

سرمایه

جوزپ ماریا بارتومئو در ماه مارس توضیح داد که باشگاه در هر فصل نقل و انتقالات تابستانه با 120 میلیون یورو وارد این بازار می شود تا از میزان بدهکاری بکاهد و همچنین بتواند دستمزد بازیکنان را بهبود ببخشد. معمولاً این تقسیم بودجه به میزان مساوی انجام می شود اما بارتومئو گفت: «می توانیم در یک فصل تمام 120 میلیون یورو را به جذب بازیکن اختصاص دهیم». این موضوع بر این نکته تاکید می کند که کادر مدیریتی باشگاه با بحران کنترل بدهکاری های باشگاه مواجه هستند. من در اقدامی رو به جلو، مبلغ 80 میلیون یورو را برای نقل و انتقالات تابستانه اختصاص می دهم. هر چند این مبلغ می تواند بین 60 تا 120 میلیون یورو متغیر باشد اما مبلغ 80 میلیون به عنوان میانگین مطرح شد.

مهم استفاده شماست

همیشه استدلال من بر این بوده و خواهد بود که هرچه هسته اصلی بازیکنان کوچکتر باشد، بهتر است. همواره به این جمله معتقدم که همیشه چیز بیشتر و بزرگتر، بهتر نیست. مهمترین نقطه ضعف بارسا در فصل پیش، عدم مدیریت صحیح بازیکنان بود، بخصوص در دوره خراردو مارتینو. مشکل اصلی، نبود پیوستگی در شیوه چینش بازیکنان و عدم اعتماد به بازیکنان نیمکت نشین بود. این فصل در حالی به پایان رسید که بجز دروازبانان، تنها 14 بازیکن توانستند 88.4% زمان کل بازی های فصل گذشته را در زمین حاضر باشند. با در نظر گرفتن الکس سانگ و مارتین مونتویا، این 16 نفر مجموعاً 94.6% کل زمان بازی های فصل گذشته تیم را انجام دادند. این بدان معنی است که کارلس پویول، سرخی روبرتو، کریستین تیو، ابراهیم آفلای، جاناتان دوس سانتوس و چند نفر از بازیکنان بارسا ب تنها در 5.4% زمان های بازی تیم در فصل گذشته مشارکت داشتند که آمار ناچیزی است.

یک نکته قابل توجه دیگر در مورد تیم این است که فقط سسک فابرگاس و پدرو باید برای حضور در میدان با سایر بازیکنان در پست خود رقابت کنند. مسی، ژاوی، نیمار، اینیستا، بوسکتس، ماسکرانو، پیکه، دنی آلوس، جوردی آلبا و سانچس بازیکنانی هستند که در بیشتر بازی ها در ترکیب اصلی بارسا توپ زده اند. پدرو و سانچس در طول فصل با هم رقابت جالبی داشتند، در حالی که سسک فابرگاس (که از لحاظ میزان دقایق بازی کرده در جایگاه سوم تیم قرار دارد) به خوبی تمام فضاهای اطراف خود را پوشش می داد. با چشم پوشی کردن از 16 بازیکنی که در این فصل بیشتر از سایر بازیکنان توپ زدند، باید سایر بازیکنان را نیز درنظر گرفت. تاریخ به ما نشان داد که بازیکنی همچون بارترا می تواند قابل اعتماد تر ظاهر شود؛ به شرط اینکه قدرت کنترل بازیکنان حریف و استارت های سرعتی را در خود تقویت کند. الکس سانگ و مارتین مونتویا، تنها در بازی های جام حذفی و تعداد کمی بازی در لالیگا به کمک تیم آمدند که میزان حضور آنها در مجموع دقایق بازی های فصل پیش بارسا را می توان 6.2% تخمین زد. آدریانو نیز به دلیل مصدومیت در فصل گذشته، فرصت زیادی برای بازی نداشت اما او می تواند با نشان دادن شایستگی هایش دوباره در تیم جا بیافتد.

در اینجا یک نکته حیاتی برای لوئیز انریکه نهفته است. وی باید ترکیب خود را در شرایط رقابتی ایجاد کند. انریکه باید ترکیب اصلی خود را بر اساس شایستگی ها بچیند، نه اینکه پنداشته شود سایر بازیکنان قادر به بازی کردن نیستند. بارسا نمی تواند در حالی به مصاف تیم ها خوب برود که همیشه الکسیس و پدرو را در ترکیب تیم قرار دهد؛ ایساک کوئنکا و کریستین تیو نیز توانایی هایی دارند که نباید نادیده گرفته شود و از آنها نیز باید در ترکیب استفاده کرد. نکته بازی کردن کوئنکا یا تیو تنها در 1.6% از دقایق بازی ها بارسا چیست؟ بازیکنان ترکیب اصلی باید شایستگی کامل داشته باشند و البته نیمکت نشینان نیز باید بدانند که شانس زیادی برای حضور در میدان دارند.

بارترا نمی تواند گزینه فوق العاده مطمئنی برای جایگزینی ماسکرانو یا پیکه باشد؛ چرا که این فصل هم احتمال دارد که بارسا به خاطر مصدومیت این دو بازیکن در بازی ها بزرگ از بارترا استفاده کند. لوچو درباره این موضوع گفت: «بازیکنان با استعدادی هستند که با مبالغ کم به تیم بیایند و پس از آن در باشگاه شایستگی ها خود را به نمایش بگذارند».

خداحافظ!

بیایید تا با موارد ساده تری شروع کنیم. بارسلونا در تلاش است تا سانگ (26 ساله)، کریستین تیو (22 ساله)، آفلای (28 ساله)، کوئنکا (23 ساله)، بویان کرکیچ (23 ساله)، جاناتان دوس سانتوس و اویر اولازابال (24 ساله) را در این فصل از نقل و انتقالات از تیم جدا کند. انتقال سانگ به معنای کیفیت ضعیف فوتبالی وی نیست بلکه سانگ جایگاه خوبی در تیم ندارد و تنها دلیل آن نیز بوسکتس است که با نشان دادن شایستگی هایش در اکثر بازی ها حضور داشته است. سانگ با کمی اعتماد می تواند به بازیکن قابلی تبدیل شود. بارسا پیش از خرید وی گمان می کرد که سانگ قادر است تا در میانه دفاع یا به عنوان هافبک دفاعی برای بارسا بازی کند اما وی نتوانست در این پست شایستگی و قدرتش را به نمایش بگذارد. وی یک هافبک میانی است و برای تیم موقعیت های خلاقانه ایجاد می کند. حالا زمان این است تا وی به جایی برود تا بتواند شایستگی هایش را به نمایش بگذارد؛ او سزاوار این است! از نظر نقل و انتقالات، سانگ بازیکن با ارزشی است و می تواند با رفتنش به اقتصاد باشگاه نیز کمک کند.

سایر بازیکنان نقطه شروع خوبی در تیم نداشتند و نتوانستند در مسیر رقابتی که در بارسا وجود دارد، خود را موفق نشان دهند. تیو و کوئنکا هم محدودیت های مشخصی دارند و بیشتر توجهات به جرارد دلوفئو معطوف شده است. البته او به وضوح مستعد تر است و پتانسیل بیشتری برای تطبیق در سیستم بارسلونا دارد. همین طور ورود احتمالی آلن هلیلوویچ نیز به تازگی اتفاق افتاده است. آفلای از همان ابتدا در شرایط دشواری قرار داشت و مصدومیت های وی هم تمام نشدنی بودند، در حالی که متاسفانه در مورد دوس سانتوس آنچه که او در حال حاضر انجام می دهد، بازیکنان دیگر آن کار را در سطح بالاتری انجام می دهند. نیازی هم به ارائه توضیح درباره بویان و اویر وجود ندارد.

اگر تمام این بازیکنان به فروش برسند و گزینه دریافت وام را نیز درنظر بگیریم، با یک برآورد واقع بینانه درآمد حاصل بین 20 تا 30 میلیون یورو خواهد بود. با استناد به سایت ترنسفر مارکت، ارزش این هفت بازیکن برابر 41 میلیون تخمین زده شده است، بنابراین با یک سری اهداف فرضی دیگر، 20 میلیون هم به 80 میلیون بودجه بالا اضافه می کنم. اگرچه ممکن است بیست میلیون یورو در برابر ارزش بازار برآورد کمی باشد، اما برای هدف تقویت تیم، باید گروهی از بازیکنان نه چندان مفید بروند؛ حتی به قیمت کم و تخفیف بیشتر. البته که همیشه باید به فکر صرفه جویی در هزینه با توجه به دستمزدها هم بود. بنابراین در این نقطه، بودجه انتقال 100 میلیون است. اگر چه حتی من حدس می زنم این مقدار بالاتر هم باشد. من فکر نمی کنم که باشگاه همه این مقدار را در این پنجره نقل و انتقالات صرف کند؛ حتی با در نظر گرفتن احتمال ممنوعیت نقل و انتقالات توسط فیفا. با این وجود، این تجزیه و تحلیل نشان می دهد که اگر این اتفاق هم بیفتد، نباید بی ملاحظه و گزاف باشد. بنابراین، 100 میلیون را می توان به عنوان حداقل هزینه مصرفی در نظر گرفت.

در این بین نامی هست که برخی انتظار ذکر شدنش را داشتند. من اعتقاد دارم که سرخی روبرتو نباید فروخته شود. به او چندان عادلانه توسط خراردو مارتینو فرصت داده نشد و هر زمان که روبرتو بازی می کرد، اغلب بسیار توانمند نشان می داد. او همیشه عالی نبوده، اما مطمئناً خیلی هم بد نبوده. روبرتو از آن دسته بازیکنانی است که تیم به او نیاز دارد؛ در پستی کلیدی بازی می کند و همواره انگیزه خوب بازی کردن را در خود تقویت می کند. فکر می کنم لوئیس انریکه هم او را از همین منظر می بیند و با توجه به ارزش هایی که انریکه به لاماسیا و توسعه آن داده است، هدایت روبرتو در مسیر مشخص می تواند موضوعی باشد که او را به هیجان می آورد. علاوه بر این روبرتو فردی سخت کوش است و این چیزی است که لوچو به آن ارج می نهد.

و حالا چه؟

با فرض این که بازیکنان بالا جزو تیم 2014/15 نیستند، در نتیجه ترکیب بارسا به این شکل خواهد بود.

دروازبان: تراشتگن، ماسیپ

دفاع راست: آلوس، مونتویا، آدریانو

دفاع چپ: آلبا، آدریانو

دفاع وسط: پیکه، ماسکرانو، بارترا

هافبک تدافعی: بوسکتس، ماسکرانو

هافبک راست/چپ: ژاوی، اینیستا، فابرگاس، رافینیا، روبرتو

مهاجمان: مسی، نیمار ، الکسیس، پدرو، دلوفئو

اینها 18 بازیکن تیم هستند که با در نظر گرفتن هفت فروش فرضی انجام شده اند. تیمی که آشنا به نظر می رسد. در اینجا بدون شرمندگی می پذیرم که همه چیز خیلی سخت تر شده است. با این حال، زوبی و لوچو به دنبال انجام تغییر و تحولاتی در تیم هستند. تغییراتی که با در نظر گرفتن حقایقی که با آن روبرو هستند، باید در جهت ارتقای سطح کیفی تیم صورت پذیرد.

با تشکر از مترجمین عزیز، آقایان سجاد اسدی و سپهر مظفری که ما را در ترجمه این مقاله یاری کردند.

منبع: سايت توتال بارسا
    گروه ترجمه سایت / FCBarcelona.ir
    دلوفئو: «خیلی خوشحالم که به خانه آمدم»

مهاجم جوان و آینده دار بارسا هفته جاری را به دلیل خبر بازگشتش به بارسا و دعوتش به تیم ملی اسپانیا، شگفت انگیز خواند.

جرارد دلوفئو در کنفرانس مطبوعاتی تیم ملی اسپانیا گفت که از بازگشتش به خانه اش، بارسا خوشحال است. او گفت: «هفته ای شگفت انگیز بود. بازگشت من به بارسا هم رسماً از سوی باشگاه اعلام شده است. من بسیار خوشحال هستم که به خانه می روم. این شانس به من داده شده که با تیم ملی اسپانیا باشم و امیدوارم که از آن نهایت استفاده را ببرم».

هنگامی که در مورد یک سال حضورش در اورتون از او سوال شد، این مهاجم آن را یک تجربه مثبت خواند: «تجربه خوبی بود. هم به عنوان یک فوتبالیست و هم به عنوان یک فرد خیلی چیزها یاد گرفتم. بدشانس بودم که مصدومیت مرا به مدت دو ماه از میادین دور نگه داشته بود. من فکر می کنم که می توانستم بهتر از این باشم، اما خوشحالم که به خانه آمده ام؛ چیزی که هدف من بود. حالا وقت کار برای بارسا است».

هنگامی که از او در مورد حضورش در تیم ملی اسپانیا برای دیدار دوستانه مقابل بولیوی پرسیده شد، این بازیکن گفت: «من در مورد رفتن به برزیل فکر نمی کنم. من باید از فرصتی که به من داده شده لذت ببرم و از این بازیکنان بزرگ یاد بگیرم و پس از آن خواهیم دید که چه اتفاقی روی خواهد داد». وی افزود: «ناواس مصدوم شده است و این مرا کمی به رفتن نزدیک تر می کند، اما من در مورد آن فکر نمی کنم. بازیکنان بسیار خوبی حضور دارند، و هیچ کس نمی داند در آینده چه خواهد شد».

دلوفئو در ادامه از ژاوی، اینیستا و بوسکتس برای کمک هایشان تشکر کرد و گفت: «آنها رفتار خوبی با من داشتند که باعث شد احساس کنم که بخشی از تیم هستم».

مترجم: پارسا مظفری / FCBarcelona.ir
    سازماندهی برای بازسازی

پس از عدم موفقیت در دیدار تعیین کننده لالیگا، جوزپ ماریا بارتومئو اعلام کرد که بارسلونا دوره ای را با تغییراتی عمیق آغاز خواهد کرد. با این حال من اعتقاد دارم تغییرات کمتری نسبت به آنچه اشاره شد وجود خواهد داشت. بخش عمده ای از این ژرفا در حال حاضر اتفاق افتاده است. قلب نمادین و روح بارسلونا، کاپیتان یک دهه ی باشگاه کارلس پویول، خروج خود را اعلام کرد و ویکتور والدس دروازبان بارسا در زره درخشانش، بعد از دوازده سال موفقیت تاریخی در حال ترک باشگاه است. این موارد در حال حاضر بسیار عمیق اند.

سپس یکی دیگر از تغییرات نه چندان کوچک؛ لوئیس انریکه، کاپیتان سابق باشگاه و محبوب هواداران، مربی بارسا برگزیده شد و آبی و اناری ها احساس عجیبی دارند؛ تکان بال های احساس برای اولین بار در دوره ای بلند مدت. امیدواری لوچو در کنفرانس مطبوعاتی خود به مانند یک ماهی در دریایش بود. او خوش برخورد و آرام بود، اما با اعتماد به نفس و بااطمینان. پس از یک سخنرانی چهار تا پنج دقیقه ای سریع، او برای یک ساعت بعدی پاسخگوی پرسش های مطبوعات بود.

در ابتدا پس از شوخی با سوال «شما به عنوان مربی چه شخصیتی دارید»، انریکه نقش رهبریتش را بیش از هر چیز دیگری برجسته نشان داد. وی تاکید کرد که این بازیکنان در حال حاضر فوتبالیست های بزرگی هستند، بنابراین نقش او در واقع کمک به آنها برای نشان دادن بهترین تواناییشان است. کسانی که همیشه در حال لذت بردن از هنرهای خود هستند. چرا که زندگی حرفه ای یک فوتبالیست، با اینکه فوق العاده است، مخاطره آمیز نیز هست. با هم بودن و برقراری ارتباط از اصول مربی جدید هستند.

لوچو خودش را سختگیر نمی داند. خوشبختانه او با بیان این که شدت تمرینات باید شدید باشد نه نظامی، تمرکز خود را در راه مثبت می بیند. این یک نکته مهم است. کار سخت نباید صرفاً با تلاش و تقلای زیاد همراه باشد. به عنوان مثال لوئیس فن خال، در تمرین دادن بازیکنان خود سختگیر است، اما این مرد هلندی آن را به روشی تفرقه برانگیز، که اغلب نتیجه عکس دارد انجام می دهد. در این صورت بازیکنان دیگر برای مربی بازی نخواهند کرد.

اما پیام واقعی لوچو حاکی از قصدش در استفاده از بلوک های ساختمانی گذشته برای ساختن آینده بود. بدون نیاز دوباره به اختراع چرخ. با اتکا به اصول اولیه، اصولی که دنیا را عاشق بارسا کرده. مساله ای که کمی آشنا به نظر می رسد. او پیش بینی بازی تهاجمی به سبک بارسا را دارد که جذاب و موثر و شامل یک بازی با فشار بالاست. انریکه اطمینان داد که به بخش دفاعی بازی بارسا نیز توجه دارد: «هیچ دفاعی بهتر از مالکیت توپ در نیمه زمین حریف نیست» و البته به زبان آوردن واژه های باب شده ی "تکامل" و "بهتر" و حصول اطمینان از «تیم من از نظر سیستم بازی قابل پیش بینی نیست». لوچو در اصل گفت: «آرایش عددی تیم فقط «تصویر» است و آنچه واقعاً مهم است این است که چگونه بازیکنان خود را با شرایط واقعی بازی سازگار کنند».

هیچ کس نباید در این نقطه احساس ویژه و روشنی داشته باشد. لوچو چیزی گفت که هر مربی آن را انجام می دهد. کلمات او با اولین اظهارات خراردو مارتینو تفاوت چندانی ندارد. اگرچه لوچو تمرینات خود در سیستم بارسا را در صنعت خود می بیند، اما حضورش در کشور و باشگاهی دیگر او را به متفاوت سازی ایده هایش تجهیز می کند. تمرینات مستقیم بر روی سطوح دارای ارتفاع در حال حاضر نشانه های برداشت ایده را از جایی دیگر نشان می دهد که این نوع روش برای دهه ها به طور گسترده در فوتبال آمریکایی استفاده می شود. با این وجود، فوتبال در عین سادگی و پیچیدگی هایش، فوق العاده است و به همان قدر که طرفداران مدرن به کلماتی مانند تاکتیک و تکامل واکنش نشان می دهند، این بازی هنوز هم توسط بیست و دو انسان انجام می شود، نه نمودار های تاکتیکی.

به نظر من، مشکلات بارسا (بیش از حد اغراق آمیز نشان داده شده) هرگز توسط پرسنل پیش برده نشده. لوچو گفت: «بارسا بازیکنان فوتبالیست را در اختیار دارد. چیزی که اشتباه انجام شده است همان چیزی است که این بازیکنان فوتبال به آن تبدیل شده اند، نه اینکه آنان چه کسی هستند. مشخص است که لوییس انریکه تحول جدی در تفکراتش ایجاد نکرده است. هدف اصلی لوچو بخشیدن انرژی دوباره و تمرکز به یک گروه خسته از نظر ذهنی و عاطفی است. لوئیس انریکه قصد ندارد به طراحی و یا ابداع برخی از فرمول های جادویی هرگز دیده نشده فوتبالی دست بزند. بلکه موثر تر از همه چیز، هدفش فوتبال با کیفیت بالا خواهد بود که محصول روح و ذهنیت دوباره بیدار شده است که فرهنگ جاه طلبی برای رسیدن به پیروزی و رقابتی تیم را می طلبد. جو پیرامون تیم، راکد، غمگین و سرد است. هدف اصلی لوئیس انریکه این است که دل ها و فکرها را با مسئولیت پذیری اخلاقی و هدف بخشی به مسیر، تازه کند.

«همه شما می خواهید بدانید که چه اتفاقی خواهد افتاد اما سرعت پیشرفت ما محتاطانه تر است. ما باید تصمیم بگیریم و ارزیابی کنیم. این بازیکنان باید بدانند که سالهایشان با بارسا فقط نمی تواند سپری شود. اگر شما به حدی پایین تر از استاندارد خود برسید، ممکن است دچار مشکلات فراوانی شوید. ما سعی خواهیم کرد به بهترین شکل ممکن تیم را تقویت کنیم. بازار نقل و انتقالات هست و مذاکراتی هم وجود خواهد داشت. ما در هر بخش تلاش خواهیم کرد تا بهتر شویم».

خوش بینی محتاطانه و هدفمند لوچو روش مورد علاقه همه است. در مقاله "اگر من زوبی بودم "، تمام شرایط پیش آمده برای نقل و انتقالات مورد بررسی قرار خواهند گرفت. زندگی واقعی است، نه یک بازی ویدیویی و این باشگاه است که باید در محدودیت های بسیار واقعی کار کند و نه بیشتر از یک بودجه ساده. به همین دلیل است که بر خلاف بسیاری از افراد، من تحول بسیار زیادی را در سیستم بازیکنان تیم پیشبینی نمی کنم.

منبع: سايت توتال بارسا
    هلسینکی فنلاند - بارسلونا: اولین بازی پیش فصل

بارسا در روز شنبه 9 آگوست (18 مرداد) مقابل بزرگترین و موفق ترین باشگاه فنلاند قرار می گیرد. این بازی در ورزشگاه المپیک هلسینکی که گنجایش 40,000 تماشاگر را دارد برگزار خواهد شد. این دو تیم برای اولین بار است که رو در روی یکدیگر قرار می گیرند.

این تیم فنلاندی در حال حاضر در درخشان ترین دوران خود به سر می برد چرا که برای پنجمین بار متوالی قهرمان لیگ این کشور شده است.

در این بازی نیز تقدیری از جاری لیتمنن بازیکن سابق اچ جی کی هلسینکی و بارسلونا انجام خواهد شد. وی به عنوان سفیر برگزاری این رویداد نیز انتخاب شده است.
    18 سال پیش؛ قرارداد 5 ساله انریکه با بارسا

لوئیز انریکه، سرمربی حال حاضر بارسلونا، زمانی در جمع آبی اناری های کاتالونیا بازی می کرد. وی در سال 1996 قرارداد خود را با باشگاه به مدت پنج سال به ثبت رساند. لازم به ذکر است که وی هشت سال برای بارسلونا بازی کرد.

18 سال پیش لوئیز انریکه به عنوان بازیکن به بارسلونا پیوست. در 27 مه 1996 سرمربی حال بارسلونا با قراردادی پنج ساله به جمع آبی اناری ها پیوست که این مورد حاکی از آن بود که انریکه تا فصل 2001 در بارسا خواهد ماند. وی که در طی سالها 1991 تا 1996 در رئال مادرید بازی می کرد، بعد از هشت فصل درخشش در بارسا، در فصل 2004، به کار خود در این تیم پایان داد.

لوئیز انریکه پس از ثبت قرارداد خود، در آن زمان گفت: «من راضی هستم، به نظرم هیچ مشکلی وجود ندارد و همه خوشحال هستند، چراکه این قرارداد طبق خواسته من و تیم بسته شده است».

نزدیک به دو ماه پس از آن، در 23 جولای، او به همراه خوان آنتونیو پیزی، سرمربی حاضر والنسیا، در ترکیب بارسلونا قرار گرفتند. هر دو آنها نیز در لیگ اروپا در انگلستان نمایش خوبی از خود به اجرا گذاشتند.

لوییز انریکه: تکرار تاریخ

مربی جدید بارسلونا پیش از این نیز با باشگاه قرارداد امضا کرده بود. او در سال 1996، بعد از آنکه اتلتیکو مادرید موفق به کسب عنوان قهرمانی آن فصل شد، به جمع آبی اناری ها پیوست.

شباهت های بسیاری بین لوئیس انریکه در دوران بازیگری و مربیگریش وجود دارد. همه شرایط به طور عجیبی با شرایط زمان قرارداد وی در زمان بازیگری که در سال 1996 از رئال مادرید به بارسا منتقل شد، شباهت پیدا کرده است.

1996: لوئیس انریکه تنها چند روز پس از اینکه اتلتیکو مادرید قهرمان لیگ شد به بارسا پیوست.
    2014: لوئیس انریکه تنها چند روز پس از قهرمانی اتلتیکومادرید سرمربی بارسا شد.

امسال این بارسا بود که اتلتیکو را تا آخرین بازی تحت فشار قرار داد. در سال 1996 این تیم والنسیا بود که آندونی زوبیزارتا را درون دروازه داشت.

در فصل 1995-96 پس از کسب چهار عنوان قهرمانی در شش سال پیاپی (1991، 1992، 1993و 1994)، بارسا نتوانست پیروز لیگ، جام حذفی و لیگ قهرمانان شود و بابی رابسون جایگزین یوهان کرایف و کارلس رکساچ شد.
    در فصلی که گذشت نیز پس از کسب چهار عنوان قهرمانی در شش سال پیاپی (2009، 2010، 2011 و 2013)، بارسا موفق به کسب عنوانی نشد و لوئیس انریکه جایگزین تاتا مارتینو شد.

در نهایت، آخرین مورد: داوید ویا، آخرین آستوریایی که برای تیم بازی کرد، درست مثل لوئیس انریکه در تاریخ 21 ماه مه به تیم پیوست.

دلوفئو، یکی از جوانترین بازیکنان بارسایی تیم ملی اسپانیا

جرارد دلوفئو، بازیکن جوان بارسلونا که در فصل اخیر به صورت قرضی در اورتون بازی می کردT برای بازی برابر بولیوی به تیم ملی اسپانیا فراخوانده شده است.

اگر جرارد دلوفئو در بازی برابر بولیوی در روز سی ام مه در ترکیب اسپانیا بازی کند، به یکی از جوانترین بازیکنان بارسایی تاریخ تیم ملی اسپانیا تبدیل خواهد شد. او دومین بازیکن جوان بارسا خواهد بود که برای تیم ملی اسپانیا بازی کرده است. جوانترین بازیکن نیز بویان کرکیچ است. وی در سال 2008 در سن 18 سالگی برای تیم ملی اسپانیا اولین بازی ملی خود را انجام داد.

این مهاجم کناری کاتالانی در فصل گذشته 29 بازی برای تیم اورتون انجام داد و برای فصل آتی، تحت سرمربیگری لوئیز انریکه دوباره به بارسلونا باز خواهد گشت. او در فصل اخیر به صورت قرضی در اورتون بازی می کرد.

اعتماد دل بوسکه به دلوفئو

ویسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا، به صورت غیر منتظره دلوفئو را برای بازی برابر بولیوی به تیم ملی فراخواخند. این در حالی است که دلوفئو در لیست سی نفره دل بوسکه برای جام جهانی حضور ندارد. سرمربی اسپانیا در این باره توضیح داد: «من به او اطمینان دارم و وی در اورتون خوب کار کرده است. مطمئن باشید اگر کسی مصدوم شود، دلوفئو بهترین گزینه برای جانشینی خواهد بود».

یکی از جوانترین ها

بویان کرکیچ، جوانترین بازیکن بارسایی تاریخ تیم ملی اسپانیا است. وی در سال 2008، تنها 18 سال داشت که اولین بازی ملی خود را برای تیم ملی اسپانیا انجام داد. در صورتی که دلوفئو در بازی برابر بولیوی حضور یابد، اولین بازی ملی خود را در سن 20 سالگی انجام داده است. بازیکنانی همچون ژاوی و بوسکتس در سن 21 سالگی اولین بازی خود را برای تیم ملی اسپانیا انجام داده اند و پیکه، بارترا و اینیستا اولین بازی خود را در سن 22 سالگی. پدرو نیز اولین بازی ملی خود را زمانی که 23 سال داشت برای تیم ملی اسپانیا انجام داد.

امضای قرارداد آلن هالیلوویچ تا سال 2019

دو باشگاه بارسلونا و دینامو زاگرب در تاریخ 27 مارس بر سر انتقال آلن هلیلوویچ به توافق رسیدند.

آلن هلیلوویچ قراردادی پنج ساله با باشگاه به امضا رساند. این بازیکن کروات که در ماه ژوئن 18 ساله می شود، کار خود را با بارسا ب آغاز خواهد کرد.

بارسلونا در ماه مارس با دینامو زاگرب و آلن هالیلوویچ بر سر انتقالی با مبلغ 2.2 میلیون یورو به توافق رسید که در صورت حضور در تیم اول این مبلغ افزایش می یابد.

هلیلوویچ در ماه آوریل پس از انجام 26 بازی برای دینامو که در 14 بازی در ترکیب اولیه قرار داشت و با به ثمر رساندن 5 گل، توانست قهرمانی لیگ را در به دست آورد.

هلیلوویچ در مصاحبه با شبکه تلویزیونی بارسا و سایت رسمی باشگاه اعلام کرد: «روز بزرگی است و من خیلی خوشحال هستم. من همیشه طرفدار بارسا بوده ام و چیزهای زیادی در مورد باشگاه می دانم. در این فصل، نتایج بارسا ب را دنبال می کردم. آنها یک تیم جوان هستند که فوتبال خوبی را به نمایش می گذارند».

این نوجوان کروات همچنین اولین کلمات خود را به زبان کاتالانی ادا کرد: «من می توانم کمی کاتالانی صحبت کنم. من بسیار خوشحالم که این شانس به من داده شده تا در بزرگترین باشگاه جهان بازی کنم. سلام به همه طرفداران بارسا و زنده باد بارسا!».

12. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

14. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تلاش ژاپنی ها برای اینکه بفهمن ژاوی با چه دیدی پاس میده

بنا به اظهار نظر اسپورت کاتالان ، بارسا علاقه منده تا ماسکرانو در بارسا بمانه ولی مذاکرات همچنان ادامه داره

شاه لئو و رئيس فدراسبون فوتبال آرژانتين ( AFA ) صبح امروز در تمرينات تيم ملي در بوينس آيرس ...

باشگاه بارسلونا در رشته فوتبال در فصل 2013-14 به 14 مقام قهرمانی لیگ دست یافت.

در رده زیر 12 سال هر چهار تیم بارسا (A، B، C، D) به مقام قهرمانی لیگ دست یافتند. تیم A زیر 12 سال با 30 برد از 30 بازی با قاطعیت و 12 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم (کورنیا) به قهرمانی رسید. تیم B زیر 12 سال با همین 12 امتیاز اختلاف نسبت به اسپانیول قهرمان شد. تیمهای C و D زیر 12 سال هنوز یک بازی دیگه دارن ولی با 9 و 5 امتیاز اختلاف نسبت به کورنیا و المپیکا قهرمانی خود را قطعی کردن.
    چهار تیم زیر 10 سال بارسلونا 3 قهرمانی به دست آوردن. تیم A زیر 10 سال بارسا با 30 پیروزی از 30 بازی و 21 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم قهرمان شد. تیم B زیر 10 سال هم با 4 امتیاز اختلاف نسبت به اسپانیول قهرمان شد. تیم C زیر 10 سال با 4 امتیاز اختلاف، 1 هفته مانده به پایان قهرمانی خودشو قطعی کرده. تیم D زیر 10 سال باید در هفته پایانی به پیروزی برسه تیم هورتا که صدرنشینه در هفته پایانی بازیشو ببازه که به نظر نمیرسه چنین اتفاقی بیفته.

تیم زیر 8 ساله های بارسا با آمار باورنکردنی 298 گل در 22 بازی به سادگی به قهرمانی لیگ زیر 8 سال رسید.

تیم جوانان B باسلونا (زیر 17 سال) با وجود شروع نه چندان خوبش تونست در ادامه فصل عالی کار کنه و با 1 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم قهرمان بشه.
    تیم A زیر 16 سال با 14 امتیاز اختلاف نسبت به اسپانیول و تیم B زیر 16 سال با 11 امتیاز اختلاف نسبت به کورنیا قهرمان شدند.
    تیم A زیر 14 سال با 10 امتیاز اختلاف نسبت به کورنیا قهرمان شد. تیم B زیر 14 سال هم اکنون در صدر جدول قرار داره و منتظر بازی آخر اسکالا هستن. اگه اسکالا بتونه بازی خودش را ببره قهرمانه، در غیر این صورت قهرمانی به بارسلونا میرسه

ولی مهمترین قهرمانی ها مربوط به تیم جوانان A بارسلونا (زیر 18 سال) و تیم بانوان بارسلونا میباشد. تیم جوانان A بارسلونا علاوه بر قهرمانی در جوانان اروپا، با 10 امتیاز اختلاف نسبت به اسپانیول در لیگ داخلی نیز قهرمان شد. تیم بانوان نیز برای سومین فصل پیاپی قهرمان شد و این بار اتلتیک بیلبائو در رده دوم قرار گرفت.

رستورانی که در کنار چمن نیوکمپ احداث شده !
    این رستوران در داخل ورزشگاه برای مدتی در این ورزشگاه دایر خواهد بود و مشتریان میتوانند غذای خود را در کنار این چمن صرف کنند !
    عکس پایین هم نمایی از شب رستوران در چمن ورزشگاه !

تمرینات بارسا برای آمادگی فصل جدید روز دوشنبه 14 ژوئیه (جولای) زیر نظر لوئیز انریکه آغاز خواهدشد.

تیترهای روزنامه اسپرت 29می‌

براوو، مطمئن
    بارسا با درواز‌بان شیلی به توافق رسیده، و تنها چند بند نهایی برای توافق مانده
    مارکینیوس: من با PSG در رابطه آینده‌ام صحبت خواهم کرد
    مدافع مرکزی می‌خواهد خروج خود را از تیم حتمی کند
    ملاقات زوبیزارتا، انریکه و بارتمئو
    لوچو همچنان یک شماره 9 می‌خواهد

اين هم 6 گزينه خريد بارسلونا واسه هافبك كه قراره 2 تا هافبك امسال بخره ...

١- كوكه ( اتلتيكو مادريد )
    ٢- پوگبا ( يوونتوس )
    ٣- كروس ( بايرن مونيخ )
    ٤- راكيتيچ ( سویا )
    ٥- ويدال ( يوونتوس )
    ٦- هررا ( اتلتيك بلبائو )

توي تمرينات امروز تيم ملي اسپانيا فابرگاس دچار مصدوميت شد ...
    البته اعلام كردن كه مصدوميتش خيلي جزئي هستش و هيچ مشكلي واسه بازي كردن نداره ...

توپ لالیگا فصل 2014/15 و لیگ قهرمانان فصل بعد

مسی در گفتگو با فیفا تی وی:

ما با روحیه و انگیزه یی بالا به جام جهانی خواهیم رفت. تیم ما تیم قدرتمندی است.
    ما در مرحله مقدماتی جام جهانی پس از بازی با کلمبیا (در آن بازی آرژانتین یک بر صفر از کلمبیا عقب بود اما با هنر نمایی های لیو آن بازی را 2 بر 1 برنده شد) خیلی عملکرد عالی داشتیم.
    همه مردم میگویند گروه ما آسان است و آرژانتین بدون هیچ شکی به مرحله بعدی صعود مینماید، اما این جام جهانی است و هر چیزی ممکن است اتفاق بیفتد، زیرا تیم های که به جام جهانی راه یافته اند حتماً دلیلی داشته است و دلیل اش این است که آنها قدرتمند هستند، پس هیچ تیمی در جام جهانی را نمیتوان گفت ضعیف است.

جوردی آلبا: فصل بد ما اکنون تمام شده است، ما برای فصل بعد باید قهرمانی مان را تکرار نماییم، ما نمایش های ضعیفی داشتیم اما شانس هم با ما نبود، بسیاری از رسانه ها در مقابل مربی و بازیکنان تیم ما خیلی بی احترامی نموده اند. مربی تنها تیم را تنظیم مینماید اما این بازیکنان است که در زمین بازی مینمایند پس تمامی تقصیر از مربی نیست.
    لوییس انریکه میتواند انگیزه را برای ما برگرداند.
    دئولفئو؟ او واقعاً بازیکن با تکنیک است، او بازیکن عالیست و در بارسلونا موفق خواهد شد.

خبر فوري و رسمي ... (البته تو سایت رسمی باشگاه خبری نزده)

كلوديو براوو ( claudio bravo ) به عنوان دروازه بان دوم بارسلونا انتخاب شد ...
    كلوديو براوو ، متولد 13 آوريل 1983 ( يعني 31 سال ) و قدش هم ( 1.83 ) و اهل كشور شيلي هستش و از سال 2004 تا به حالا دروازه بان تيم ملي شيلي هست ...
    كلوديو سالهاي 2005-2002 دروازه بان تيم باشگاهي ( colo - colo ) كشور شيلي بوده و بين سالهاي ( 2014-2006 ) دروازه بان باشگاه ريال سوسيداد هستش ...
    به اين ترتيب برنامه خريد دروازه بانهاي بارسلونا به شكل زير تموم شد ؛
    ١- مارك آندره ترشنگن ( آلماني ) - دروازه بان اول
    ٢- كلوديو براوو ( شيلي ) - دروازه بان دوم
    ٣- جوردي ماسيپ ( اسپانيا ) - دروازه بان سوم
    باشگاه بارسلونا كار خريد دروازه بانها رو انجام داد و حالا نوبت به خريد ٢ دفاعي هست كه قولش رو دادن

“Alexis is not for sale” - Bartomeu
    بارتامئو - الکسیس فروشی نیست

Dream comes true
    رویا تا حقیقت

16. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بارسلونا با براوو به توافق رسيد

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دروازه بان ملی پوش شیلیایی با امضای قراردادی به تیم فوتبال بارسلونای اسپانیا منتقل می شود.
    به گزارش خبرگزاری آلمان ، مسئولان بارسا برای انتقال کلودیو براوو سنگربان 31 ساله تیم رئال سوسیداد با مدیر برنامه وی به توافق رسیده اند و مذاکرات با باشگاه باسکی ادامه دارد.
    روزنامه دیاریو واسکو اسپانیا نوشت براوو که سابقه بازی در تیم کولوکولو شیلی را دارد تا ژوئن 2017 با سوسیداد قرارداد دارد و تبصره جدایی او 30 میلیون یورو است اما مسئولان بارسلونا تلاش می کنند تا با رقم بسیار کمتری وی را به نیوکمپ ببرند.
    مسئولان بارسا بر سر تساوی در استفاده از براوو و مارک آندره تراشتگن دروازه بان آلمانی تیم به سنگربان شیلیایی تضمین داده اند.

18. 3 کاربر از SON OF GOD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Metalhead56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

خدا رو شکر مثل اینکه هر جای تیم بارسا فصل بعد لنگ بزنه از دروازه ش خیالمون راحته.

20. 6 کاربر از Metalhead56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •