تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 332 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

8

آقا من امروز این بازی رو نصبیدم و امتحان کردم یه سری نکات برای خودم که جالب بود اینجا هم میگم شاید یه اشتراکی با دوستان داشتیم :
    1: سیستم مورد نیاز برای این بازی باید و صد البته باید قوی تر از سری های قبل باشه . تو سیستم من هم CPU و هم گرافیک و رم داستان داشت (2013 رو عالی با این سیستم بازی میکنم ولی 2014 تو باقالیاست !!!!)
    2: بازی خیلی شبیه به فیفا شده !!!!!
    3: کنترلی که الان روی کامپیوتر دارم و تو دو تا سری قبل خیلی عالی ( و بدون هیچ تنظیمی ) جواب میداد کلا تو این سری (2014) گه گیجه گرفته !!!! هر جور هم تنظیم کردم نشد که نشد !
    4:این موتور گیمی که دوستان میگن و جدیدا برای این بازی هست نمیشه بگیم انتظارات رو براورده کرده ( حداقل تو نسخه پی سی )
    و در پایان این که امسال قید این بازی رو روی پی سی میزنم چون تو ذوق زد ( همش با چیزای عجیب قریب مواجه میشم . مثل تاخیر تو شوت و پاس عمقی یا خروج دروازه بان و ...که نباید اینقدر تغییر باشه تو یه بازی .) کونامی یه جورایی فکر کرده تغییر میتونه بازار رو براش بخره ولی حداقل امسال به نظرم دست بردارید و برای پی سی این بازی چیز بدرد بخوری نبود . حالا روی ایکس باکسم باید امتحان کنم ببینم واسه کنسول چی کار کردن !
    Last edited by panther99; 08-10-2013 at 13:18.

2. 3 کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Bento's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من همیشه pes رو با همه اشکالاتش بازی کردم و هیچوقت پیش نیومده که با وجود ضعف بازی شاکی بشم و لب به انتقاد باز کنم و یا بازی را بذارم کنار.
    اما این pes شبحی از پیسی هست که من سالها بازی کردم و واقعا اشکالاتش اینقدر زیاد هست و اینقدر از فرم پیس های سابق فاصله گرفته که هیچ جوره نمی تونم چشمم رو بر اشکالاتش ببندم و چیزی نگم. یعنی افسوس که هیچ آلترناتیوی برای pes ندارم مگر نه حتما به سراغش می رفتم و پیس را کنار میذاشتم.

بعد از حدود یک فصل بازی در مستر لیگ اولین چیزی که به چشمم اومد حذف شدن و یا کم رنگ شدن خیلی از همون امکانات ناقص نسخه های قبل مستر لیگ بود. نه دیگه تمرینات و رشد بازیکنان برای یوزر قابل فهم هست و نه چیدمان امکانات به شکلی هست که شما بتونید بازیکنان جوانت را کنترل کنی و مواظب رشدشون باشی.
    در آمد ها و میزان در آمد و نقل و انتقالات هم بی معنی تر و بی حساب تر از قبل شده. دیگه نه خبری از اسپانسر هست و نه حس می کنی که نقل و انتقالات ذره ایی شبیه به واقعیت هست.

مورد بعدی که بابت از دست رفتنش از کونامی واقعا ناامید و شاکی هستم تاثیر سیستم و کوچینگ در طول بازی هست. کوچینگ بازی در پیس ویژگی بود که من از pes2003 شیفته اش شدم و اصلا به این خاطر همیشه پیس را به فیفا ترجیح می دادم.
    حداقل برای من در پیس های سابق غیر ممکن بود که بدون کوچینگ و تغییرات جزئی در سیستم و ترکیب وارد بازی بشم و در اون بازی خوب بازی کنم. در مقابل تیم های خاص که سیستم ویژه ای خودشون را داشتند ناچار میشدم که دست به سیستم ببرم مگر نه بازی را به هیچوجه نمی تونستم ببرم.

اما در این نسخه من یک فصل با رئال با همون سیستم پایه که خود پیس گذاشته بود بازی کردم و حتی نیاز نیومد که یکبار به خاطر حریف تغییر سیستم بدم یا در بازیکنان تغییر ایجاد کنم.

من الان بعد از چند بازی اول که مشکلات خاص خودش را داشت الان با یک پاس عمق و یا با یک و دو خیلی راحت میشه به گل رسید. من در طول بازی گاها یک و دو هایی انجام میدم که در واقعیت هر 10 سال یکبار شاهدش هستیم.

در کل بازی به شدت ناقص هست. نه استادیوم درستی در بازی هست (تقریبا تمام بازی های اسپانیا در یک ورزشگاه برام برگزار شد! ) و نه همون امکانات ابتدایی و گاها آبکی نسخه ها قبلی در بازی هست. چهره ها هم که مضحک هست و در این زمینه هم پیس نقطه قوتش نسبت به فیفا را از دست داده.

دیگه در مورد هوش مصنوعی بازیکنان و حماقت هاشون و شروع سریع ضربات آزاد و ... حرفی نمی زنم.

حیف که به هیچوجه نمی تونم به سمت فیفا برم مگر نه این نسخه پیس برای من اینقدر ضعیف و ناامید کننده بود که ازش زده شدم.

4. 2 کاربر از Bento بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

همه دارید بد میگید منم نظرمو میگم ...
    قبلا هم گفته بودک که از 2008 رفتم سراغ فیفا و هیچ وقت هم نمی خواستم pes بازی کنم ولی امسال که فیفا هنوز کرک نشده با خودم گفتم فعلا بیام سراغ pes 2014 ببینم چه تغییراتی کرده و ...
    الان اونقدر مجذوبش شدم که فکر کنم فیفا 14 کرک هم بشه امسال بازی اصلیم pes 2014 باشه !
    ما ایرانی ها از تغییر می ترسیم و نمی تونیم معمولا با تغییرات کنار بیاییم ...
    خودم یادم میاد وقتی اولین فوتبال 98 و روی ps1 بازی کردم اصلا بلد نبودم بازی کنم و تا اون موقع فقط فوتبال سگا بازی کرده بودم ! ( فکر کنم حدود 14 15 سال پیش بود ) اما بالاخره یاد گرفتم و ازش لذت بردم ...
    سال 2008 وقتی ایکس باکس خریدم ( که البته 3 سال بعد فروختمش ) از فیفا خیلی خوشم اومد ولی چون تا اون روز فقط pes بازی کرده بودم اولاش برام سخت بود و ...
    ولی وقتی حسابی وارد شدم دیگه نرفتم سراغ pes ، اما امسال این pes رو که دیدم یاد همون اولین تجربه هام افتادم و بازی کردم و بازی کردم ! تا اینکه الان تقریبا همه چیش دستم اومد و واقعا دارم ازش لذت می برم !
    توی این همه بازی که کردم یه صحنه تکراری در حین بازی ندیدم ! انیمیشن های فوق العاده زیاد ، مخصوصا واکنش های دروازبان ها
    گرافیک فوق العاده که یکی از دلایلی که دیگه فیفا بازی اصلیم نیست همین گرافیک فوق العاده pes 2014 هست ! از گرافیک چمن و چهره ها بگیر تا لباس بازیکن ها و حتی تماشاگر ها ... ( البته اگه نسخه نسل بعد فیفا تو سال های آینده برای کامپیوتر بیاد و یا اینکه خودم یه ps4 بخرم دوباره باید این 2 تا رو مقایسه کنم ! pes نسل بعد رو با فیفای نسل بعد ! )
    برخورد های فوق العاده بازیکنان ، نحوه شوت زدن عالی ( که من هنوز متوجه تاخیر تو شوت زدن که میگید نشدم !!!!! ) و ... من اینقدر با این بازی مچ شدم که هیچ کدوم از دوستام باورشون نمیشه که من دارم از فیفا دست می کشم ( البته کاملا دست نمی کشم )
    ببینید نمی خوام بی جهت از این بازی تعریف کنم و همه چیز به سلیقه گیمر بستگی داره ، خوب همینطور که گفتم اکثر ایرانی ها نمی تونند با تغییر کنار بیان و اون هایی که از این نسخه می نالند اکثر از طرفداران قدیمی این بازی هستن که از گیم پلی ناراضیند ، ولی خداییش این دیگه غیر قابل قبوله که از گرافیک بد بگیم !

فقط خدا کنه تو نسخه های نسل بعد کونامی همین روند گیم پلی رو ادامه بده که من بدجور دیوونه اش شدم ... ( دیشب تا 3 بامداد داشتم بازی می کردم و اصلا متوجه گذر زمان نشدم ! )
    این که چهره ها و نام های اکثر تیم ها لایسانس نشده مشکلیه که امیدوارم کونامی بتونه در آینده حلش کنه ( حل هم نکرد با پچ حل میشه )
    خلاصه من به نظر همه احترام می ذارم و نظر خودمو گفتم ...
    Last edited by Dav0od; 09-10-2013 at 11:19.

6. 8 کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

همه دارید بد میگید منم نظرمو میگم ...
    قبلا هم گفته بودک که از 2008 رفتم سراغ فیفا و هیچ وقت هم نمی خواستم pes بازی کنم ولی امسال که فیفا هنوز کرک نشده با خودم گفتم فعلا بیام سراغ pes 2014 ببینم چه تغییراتی کرده و ...
    الان اونقدر مجذوبش شدم که فکر کنم فیفا 14 کرک هم بشه امسال بازی اصلیم pes 2014 باشه !
    خب شما از 2008 ف ی ف ا بازی میکردین بایدم از این pes 2014 خشتون بیاد چون کلا خیلی شبیه ف ی ف ا شده
    من از اول pes بازی میکردم و هیچوقت از ف ی ف ا خوشم نیومده و امسالم باز فقط pes بازی خواهم کرد ولی یه سری مشکلات داره نمیشه از کنارش گذشت به راحتی
    یکیش داورها
    یکی دیگش اینه که دفاع رو غول درست کرده به هیچ عنوان نمیشه دریبل کرد یا باید دکمه ی سرعت رو پشت سرهم بزنی که اونم مشکلاتی داره ( بیشتر اوقات با کله میره تو دروازبان و موقعیتم از دست میره )
    یکی دیگه همون چهره ها و نام اکثر تیم ها و ... هست مخصوصا نبود ورزشگاه های بزرگی مثل برنابئو و نوکمپ و ... ( میدونم براش پچ میاد ولی خب تا 2013 بودن الان یهو غیب شدن تو ذوق میزنه )

در کل هم خوبه هم بد
    یه جاهایی خیلی خوب شده و یه جاهایی هم داغون شده

8. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

بچه ها دیگه دارین مسئله را LOSS میکنین
    چرا اینقدر انتقاد و بدگویی ؟؟؟
    اگه یک ذره هوش بازی سازی دارین برین بهترش رو بسازین
    علم مهندسی ساخت بازیهای رایانه ای علم پیچیده و حساسیه
    همونطور که قبلا هم گفته بودم ایرادات این بازی زیبا و جذاب و لذت بخش هم در پچ های تکمیلی KONAMI رفع میشه
    پس دیگه لطفا اینقدر انتقاد ناجوانمردانه نکنین

10. 3 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen-jj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حیف که به هیچوجه نمی تونم به سمت فیفا برم مگر نه این نسخه پیس برای من اینقدر ضعیف و ناامید کننده بود که ازش زده شدم.

تمام حرفاتونو قبول دارم . خب عزیزم مثل من برو pes 2013 رو نصب کن بشین بازی کن به امید اینکه تو 2015 از این pes های مزخرف نبینیم

12. این کاربر از mohsen-jj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

بچه ها دیگه دارین مسئله را LOSS میکنین
    همونطور که قبلا هم گفته بودم ایرادات این بازی زیبا و جذاب و لذت بخش هم در پچ های تکمیلی KONAMI رفع میشه
    از شما بعیده اینطوری به بقیه توهین کنید! انتقاد کردن که کار بدی نیست شما تحمل نداری نخون. به این میگن فن بازی و تعصب بیجا!
    شما یعنی نمیدونی این صنعت گیم متعلق به ما نبوده و نخواهد بود که از ما میخواید بریم بهترش رو بسازیم؟ شما نمیخوای قبول کنی که این بازی مشکل اساسی داره و تا انتقادی میشه فن بازی در میاری بعد از گیمرهای این بازی میخوای برن بهترشو بسازن؟ شرکت سازنده مرده ما بریم بهترشو بسازیم؟
    صد بار که تکرار نمیکنن یک بار گفتین فهمیدیم و منتظر میمونیم تا کونامی پچ بده برای این مشکلات.

شما برای ما معنی کن انتقاد جوانمردانه چیه از نظر شما؟ تعریف و تمجید؟
    بله درسته هم باید نکات منفی رو گفت هم مثبت رو. اما نکات منفی اینقدر توی این بازی موج میزنه که نمیزاره آدم نکات مثبت رو ببینه.
    Last edited by pcsoft; 09-10-2013 at 05:47.

14. 4 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

از شما ممنونم ولی بازیه فوتبال که این همه به تنظیماتش ور بریم و بازی کنیم دیگه اسمش PES 14 نیست! درسته بازی با کامپیوتر هر کار دوست داریم میکنیم ولی بخوایم با کسی یا جایی بازی کنیم که نمیشه همه اینارو عوض کرد.
    اغلب دوستان با وجود تنظیم کردن این چند مورد گله و شکایت دارند.
    اتفاقا منم همین قکرو اوایل بازیهای که انجام میدادم میکردم میگفتم چرا این همه تنظیمات ..... یه چیز پیش فرض بزارن بهتره

اتفاقا اینجوری به کسی که بازی میکنه اجازه قدرت میدن اجازه نوع و حالت جدید بازی کردن اجازه نمیدن با تنظیمات پیش فرض خود شرکت بازی کنن اجازه میدن بازیکن نسبت به نوع بازیش خودش تنظیمات بهتر رو واسه خودش انتخاب کنه

دوستانی که حوصله ندارن حرفه ای تر بازی کنن حق هم دارن و منم حق میدم که بخوان با تنظیمات پیش فرض و تعیین شده خود شرکت بازی کنن ولی چیزی که شرکت واسش مهمه مد نظر گرفتن کسانی هستش که شاید بخوان فراتر از نوع حالت بازی پیش فرض بازی بخوان بازی کنن یعنی تجربه ای دیگه با همون بازی ولی با یه گیم پلی متفاوت دیگه بستگی به کسی داره که نوع بازیش چحوریه و این تنظیمات اینقد ساده هستش که کسی بعد چند دست بازی کردن نفهمه

و گرنه تنظیمات گرافیک بازی هم اینجوریه هر کسی نسبت به سیستمش تغییر میده و این یعنی احترام به کسی که استفاده میکنه از اون بازی تا بتونه حداقل با هر مدل و هر روشی شده بتونه بازی رو تجربه کنه و گرنه این تنظیمات گرافیکی رو هم میزاشتن روی یه حالت پیش فرض پس کسانی که سیستم بهتر حالت بهتری دارن چیکار کنن
    فک کنم متوجه منظورم شدین نه قصد توهین دارم به کسی فقط یه توضیح دادم که چرا همچین تنظیماتی واسه یه گیم پلی واسه اون کسی که دسته بازی رو میگیره دستش و میخواد یه جور دیگه بازی کنه طراحی شده

16. 2 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

چون بازی اشکلات زیر و درشت خیلی زیاد داره،از طراحی چهره بگیر تا گیم پلی،face بعضی بازیکنا واقعا مضحکه!

خب پس همه بازیسازا بازیشون رو ناقص بدن بیرون و به مرور پچ های تکمیلی براش بدن!دلیل نمیشه که
    انتقاد ناجوانمردانه ای در کار نیست،مشکلاتی که گفته شده،از روی هوا نیومده!

18. 2 کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

اتفاقا منم همین قکرو اوایل بازیهای که انجام میدادم میکردم میگفتم چرا این همه تنظیمات ..... یه چیز پیش فرض بزارن بهتره

اتفاقا اینجوری به کسی که بازی میکنه اجازه قدرت میدن اجازه نوع و حالت جدید بازی کردن اجازه نمیدن با تنظیمات پیش فرض خود شرکت بازی کنن اجازه میدن بازیکن نسبت به نوع بازیش خودش تنظیمات بهتر رو واسه خودش انتخاب کنه

دوستانی که حوصله ندارن حرفه ای تر بازی کنن حق هم دارن و منم حق میدم که بخوان با تنظیمات پیش فرض و تعیین شده خود شرکت بازی کنن ولی چیزی که شرکت واسش مهمه مد نظر گرفتن کسانی هستش که شاید بخوان فراتر از نوع حالت بازی پیش فرض بازی بخوان بازی کنن یعنی تجربه ای دیگه با همون بازی ولی با یه گیم پلی متفاوت دیگه بستگی به کسی داره که نوع بازیش چحوریه و این تنظیمات اینقد ساده هستش که کسی بعد چند دست بازی کردن نفهمه

و گرنه تنظیمات گرافیک بازی هم اینجوریه هر کسی نسبت به سیستمش تغییر میده و این یعنی احترام به کسی که استفاده میکنه از اون بازی تا بتونه حداقل با هر مدل و هر روشی شده بتونه بازی رو تجربه کنه و گرنه این تنظیمات گرافیکی رو هم میزاشتن روی یه حالت پیش فرض پس کسانی که سیستم بهتر حالت بهتری دارن چیکار کنن
    فک کنم متوجه منظورم شدین نه قصد توهین دارم به کسی فقط یه توضیح دادم که چرا همچین تنظیماتی واسه یه گیم پلی واسه اون کسی که دسته بازی رو میگیره دستش و میخواد یه جور دیگه بازی کنه طراحی شده
    شما اشتباه متوجه منظور من شدی. من نگفتم چرا این بازی تنظیماتی برای تغییر گیم پلی داره! گفتم نمیشه همه جا این تنظیمات رو تغییر داد. وقتی با کامپیوتر بازی میکنیم راحت تغییر میدیم ولی بعدا بخوایم با کسی یا جایی بازی کنیم نمیشه تغییر داد. من کی گفتم بازی نباید به بازیکن اجازه سفارشی سازی تنظیمات گیم پلی بده.
    Last edited by pcsoft; 09-10-2013 at 10:19.

20. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •