تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 754 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه m-a14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه زیاد خوب نیست. بگو خطتو روی 4 مگ ببندن بهتر میشه یه مقدار وضعیتش
    خیلی ممنون که جواب دادید اگه پهنای باندم رو روی 2 مگ ببندم باز هم بهتر میشه یا نه یعنی اینکه در حالت کلی هر چه پهنای باندم رو کم کنم کیفیت خطم بهتر میشه یا نه ؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خیلی ممنون که جواب دادید اگه پهنای باندم رو روی 2 مگ ببندم باز هم بهتر میشه یا نه یعنی اینکه در حالت کلی هر چه پهنای باندم رو کم کنم کیفیت خطم بهتر میشه یا نه ؟
    سرعتت چنده به طور میانگین؟ 2 مگ خیلی کمه . الان بالای 4 مگ بستن که خطت بیشتر از 4600 نکشیده snr رو هم آورده پایین. حالااگه بهشون بگی 4 مگ ببند هم 4 مگ رو به طور کامل داری هم snr خطت مقداری میره بالا که وضعیت خطتتو بهتر میکنه

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرعتت چنده به طور میانگین؟ 2 مگ خیلی کمه . الان بالای 4 مگ بستن که خطت بیشتر از 4600 نکشیده snr رو هم آورده پایین. حالااگه بهشون بگی 4 مگ ببند هم 4 مگ رو به طور کامل داری هم snr خطت مقداری میره بالا که وضعیت خطتتو بهتر میکنه
    من ماه قبل 4 مگ داشتم ولی قطعی زیاد داشتم گفتن خط بیشتر از 3 رو نمیکشه این ماه طرحم رو 2 مگ کردم نمی دونم چرا باز گذاشتن رو 4
    ماه قبل که مودم رو برده بودم سرخط گفتن الان خطت خوب شده از همونجا سیم بکش به داخل
    من این کار رو کردم ولی باز مثل اینکه خطم افت کرده راهی داره بهتر بشه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من ماه قبل 4 مگ داشتم ولی قطعی زیاد داشتم گفتن خط بیشتر از 3 رو نمیکشه این ماه طرحم رو 2 مگ کردم نمی دونم چرا باز گذاشتن رو 4
    ماه قبل که مودم رو برده بودم سرخط گفتن الان خطت خوب شده از همونجا سیم بکش به داخل
    من این کار رو کردم ولی باز مثل اینکه خطم افت کرده راهی داره بهتر بشه ؟
    از سر خط سیم مستقیم کشیدی ؟ هیچی سر راه سیم و مودم نیست؟ مستقیم زدی به مودم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از سر خط سیم مستقیم کشیدی ؟ هیچی سر راه سیم و مودم نیست؟ مستقیم زدی به مودم؟
    هیچی هیچی نیست
    یه سیم گرفتم حدود 10 متر تازه پریز مخابرات را هم برداشتم سیم به سیم وصل کردم ( البته شرکت گفته بود ) اوردم تو خونه زدم به دوشاخه از اونجا هم یه سیم اوردم زدم به مودم

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

هیچی هیچی نیست
    یه سیم گرفتم حدود 10 متر تازه پریز مخابرات را هم برداشتم سیم به سیم وصل کردم ( البته شرکت گفته بود ) اوردم تو خونه زدم به دوشاخه از اونجا هم یه سیم اوردم زدم به مودم
    اگه میتونی سر همون سیم رو سوکت بزن بعد بزن به مودم

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه نمیشه اون سیم برق است سوکت نمیشه زد

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان خط من نویزش چطوره؟ چطور میشه نویز خط رو کم کرد؟

جسارت نکرده باشم به جواب استاد عزیزم جناب fanoostalaei اما به نظر من وضعیت نویز ایشون زیاد خوب نیست و روی 2 مگ نویزشون 12 دسی بل است که برای پهنای باند 2 مگ نویز زیادی است.شاید حداکثر تا 4 مگ نتونند بیشتر بگیرن.البته من قطعا تجربه جناب fanoostalaei رو ندارم شما خودت داداش از پشتیبانی بخواه که پهنای باندتو برای تست تا جایی که میتونه ببره بالا ببین تا چند جواب میده.(حتما بگو برای تست هستش)نمیدونم والله.یکبار دیدی تا 8 هم جواب داد.این نظر شخصی من بود.

9. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

سلام دوستان می خواستم بدانم که خط من خوبه یا نه ؟

استاد عزیزمون جواب شما رو دادن و نظرشون درسته.البته من دیدم کسایی که با همین نویز 7 دسی بل حتی یکبار هم قطعی نداشتند.اما اگر قطعی داری حتما بگو پهنای باندتو کم کنند.الان دقیقا روی 4.5 مگ بسته شده.اگرم با همین وضعیت اذیت نمیشی و قطعی نداری که حالشو ببر.البته احتمال هم داره که یک روز ببینی خود به خود پهنای باندتو آوردن پایین.
    Last edited by david-ebi; 11-07-2014 at 20:05.

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

استاد عزیزمون جواب شما رو دادن و نظرشون درسته.البته من دیدم کسایی که با همین نویز 7 دسی بل حتی یکبار هم قطعی نداشتند.اما اگر قطعی داری حتما بگو پهنای باندتو کم کنند.الان دقیقا روی 4.5 مگ بسته شده.اگرم با همین وضعیت اذیت نمیشی و قطعی نداری که حالشو ببر.البته احتمال هم داره که یک روز ببینی خود به خود پهنای باندتو آوردن پایین.
    سلام
    فعلا که قطعی ندارم ولی سایتهای مثل یاهو و جیمیل اینا را خیلی دیر باز میکنه اینم میتونه مشکل از نویز خط باشه یا مشکل چیز دیگست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •