تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 427 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

عزیزان یه سوال اساسی چرا این w810i هنک نمیکنه . اههههههههههههههههه .من شب و روز باهاش کشتی

می گیرم این بدبخت آخ نمیگه . تازگی یه رم 2gb گرفتم واسش 28 تومان ، تا خرخره پرش کردم این بدبخت انگار نه

انگار قبلا یه 6630 داشتم روزی یه بار هنک نمیکرد یه چیش کم بود .

بابا دلم تنک شده واسه هنکیدن گوشی!!!!!!

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اینه دیگه
    اونوقت میگن 810 بده !

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

جداً راست میگه ها گوشی من هم تا حالا هنگ نکرده رم من هم 2gb ولی من رم گوشیم و 36 هزار تومن خریدم سونی ژاپن

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنونم مصطفي خان ونخورده مست مي دونين من مطمئنم اگه گوشي ديگه اي هم ميخريدم نكته اي براي نگراني داشت 810رو با راهنماييهاي شما وتحقيقات خودم خريدم كسي هم مسئولش نيست اما چون به فورمت كالندر ودليوري گوشي قبليم خيلي عادت كردم وبسيار برايم كاربرد داره واصلا فكر نميكردم بايستي ادر مورد اين موضوع بي اهميت هم تحقيق ميكردم برا همين تو ذوقم خورد البته سريال چنج خريدم ولي مهم نيست يه بار فلش ميكنم شايد درست بشه
    من براي همه كساني كه وقت صرف ميكنن مطلب ميذارن احترام قايلم اما اهانت وتحقير در هر لفظي به هر كسي رو نميتونم تحمل كنم آخه دوستان من وقتي قرار نيست دنيا به اين حرفها زير وزبر بشه چرا از ادبيات محبت واحترام استفاده نكنيم وقتي هر آن ممكنه يه بمب يا زلزله ما رو هر هستي ساقط كنه چرا هر روز همديگه رو هدف بمباران صحبتامون كنيم
    قصد نصيحت نداشتم كوچك همه هستم اما از وضعيتي كه در روابطمان حاكم است گلايه مندم وميگويند با يه گل كه بهار نميشه
    دست همه را مي بوسم
    خدا نگهدار
    عزيز دلم من كوچيكتم خاك پاتم كه اينقدر با مرام و با شعوري خيلي مردي . پاتو بردار نفس بكشيم...

حالا خيلي بحثه دراز ميشه ولي فقط خواستم در تاييد حرفت بگم كه
    واقعا چه دليلي داره كه به توهين و تحقير حرف بزنيم واقعا اين گونه روابط جاي گلايه داره
    اما اگر بخواي دقت كني ميبيني كه اين يه ريشه تاريخي داره . هميشه همين طور بوده و آخريد راه رو اولين راه ديديم و از ابتداي هر بحثي با خشونت شروع كرديم . منظورم به فروم و اين حرفا نيست . توي پيشينه تاريخي ما همينگونه بوده . هر سلسله تاريخي با خشونت و خشم و خونريزي سر كار اومده و تا تونسته كشور گشايي كرده و با خونريزي و جنگ هم به پايان رسيده . اصلا جنگ و جدل براي ما شده مقدس!!
    ....

منظورت از خدا نگهدار چيه؟ نكنه ميخواي مارو تنها بذاري با گوه مشكلات 810؟ بيا سنگ صبورمون باش.

هیچی فقط ادرس پست هاشو به همکارای انجمن فرستادم و خواستم رفتاری در شان اون باهاش کنن...
    مهدی خیلی خشنی ها..هر چی می شه هر از کتک کاری می زنی که...تو تیم ملی بکسی؟

مهمترینش و کاربردی ترینش...منوی اهنگ هاست...وقتی می خواهی همهی اهنگ هات رو یه جا داشته باشی و بهشون گوش بدی از این ایکون استفاده می کنی...چیزه خاصی ندارن باهاشون ور بری قلقشون دستت میاد
    با چی اهنگ می ریزی؟با پی سی سویت؟

دقیقا درکت می کنم..این جور موقع ها شاید اصلا چیز به ظاهر مهمی هم نرسه...اما حسابی تو ذوق ادم می خوره...امیدوارم درست شه...قبل فلش این سوال رو از موبایلی ها هم بپرس...نظر اونا رو هم جویا شی بهتره
    اما معمولا این باگ ها و ایم مشکلات راه حلی جز تغییر نرم افزار ندارن...مگه حالت خاص و مشکل خاصی
    شاد باشید
    نه بابا فقط هر از گاهي يه تيك ميگيرم و همش اونو ميگم... به همين سادگي به همين خوشمزگي..

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جداً راست میگه ها گوشی من هم تا حالا هنگ نکرده رم من هم 2gb ولی من رم گوشیم و 36 هزار تومن خریدم سونی ژاپن
    عزیزان یه سوال اساسی چرا این w810i هنک نمیکنه . اههههههههههههههههه .من شب و روز باهاش کشتی

می گیرم این بدبخت آخ نمیگه . تازگی یه رم 2gb گرفتم واسش 28 تومان ، تا خرخره پرش کردم این بدبخت انگار نه

انگار قبلا یه 6630 داشتم روزی یه بار هنک نمیکرد یه چیش کم بود .

بابا دلم تنک شده واسه هنکیدن گوشی!!!!!!
    1- ميشه از رماتون بگيد ؟ چه رنگي چه ماركي چه جوري ... چه نشونه مشخصي داره؟
    2- اين رم آبي 512 ما رو چند ميخرن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام به همه مخصوصا آقای مصطفی یه کم بداخلاق من که تازه دارم شروع می کنم چرا میگی بگرد من داشتم از شما سوال میکردم چرا شاکی میشی آدمی مثل شما باید خوشحال بشه به هر حال من تازه عضو شدم و عجله دارم میخواستم بدونم w810i بهتره یا n70 نوکیا آخه یکی میگه سونی یکی می گه نوکیا ولی من از سونی بشتر خوشم اومده خواشن به من واضح بگید چکار کنم من موندم آخه میگن صفحه سونی کوچیکه ولی نو کیا بزرگ برای من کارایی مخصوصا دوربینش اهمیت داره از کجا معلومه چنچ شدس انو بگید من برم خرم خیلی واضح بگید تا فردا بعد از ظهر می خوام از n 70بهتره یا نه ممنون مشم راهنمایی کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

13

با سلام به همه مخصوصا آقای مصطفی یه کم بداخلاق من که تازه دارم شروع می کنم چرا میگی بگرد من داشتم از شما سوال میکردم چرا شاکی میشی آدمی مثل شما باید خوشحال بشه به هر حال من تازه عضو شدم و عجله دارم میخواستم بدونم w810i بهتره یا n70 نوکیا آخه یکی میگه سونی یکی می گه نوکیا ولی من از سونی بشتر خوشم اومده خواشن به من واضح بگید چکار کنم من موندم آخه میگن صفحه سونی کوچیکه ولی نو کیا بزرگ برای من کارایی مخصوصا دوربینش اهمیت داره از کجا معلومه چنچ شدس انو بگید من برم خرم خیلی واضح بگید تا فردا بعد از ظهر می خوام از n 70بهتره یا نه ممنون مشم راهنمایی کنید
    اخي...خوب ببخش عزيزم..يه نكته ايي اينجا مهمه...اونم اينكه...من و دوستان هميشه از سوالات استقبال مي كنيم...بچه هاي اينجا من رو مي شناسن....مي توني صفحات قبل و چك كني...واقعا هم از سوالات خوشحال مي شم...
    اگه ديدي گله كردم واسه اون سوالي بود كه درباره ي اصل و اين چيزا پرسيدي....
    خوب خداييش اگه هر كي بياد يه سوال بپرسه بدون اينكه كمترين سرچي كنه چي مي شه؟؟؟ اين مطلب بارها و بارها گفته شده...قبول ن كم كاري از شما بوده...
    ببين اصلا با ان 70 مقايسه اش نكن...باز مي گفتي 3250 ي چيزي...اما ان 70 كه اصلا...بازم ان 72 هم باز يه چيزي حداقل قيافه رو داره..
    مي بيني بازم اين سوالت رو پرسيدي من چي بگم بهت كه بد نگين مصطفي خان بد اخلاقه؟
    مگه لينك ندادم..نگفتم اين صفحه رو بخون هر چي كه بخواهي توش مي فهمي؟گفتم يا نه؟
    بازم مي گم...اون پست كه لينك دادم جواب سوالهاي شما دربار ي چنج و غيره هست..زحمتي نيست بخونش

داره خودمونی میشه -Clan-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

w810i چه طوري فايل هاي فلش (swf) را اجرا مي كنه ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام به همه آقا مصطفی من واقعا مذرت میخوام نمی خواستم ناراحتتان کنم شما واقعا گلی آخه من گشتم ولی چون سر کار میرم شبا مجبورم بیام اینترنت وچون خسته ام نمی توانم بگردم ببینم در مورد اینا چی میگی من فقط یه سوال کردم گفتم راهنمایی کنید چون توی این هفته باید بگیرم وگر نه پولم میپره چراشم بماند شاید چها شنبه برم علائدین ببینم چی میشه می تونم مالزی و جنچ ندهشده اصل گیر بیارم برام دعا کن با تشکر از منم دلخور نباش ما با هم رفیقیم

داره خودمونی میشه Eblis.W810's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Near My Love♥

13

یک سوال،وقتی با نرم افزارMyPhoneExplorer می خوام اس ام اس به گوشی بفرستم،وقتی تو گوشی باز می کنم،اول اس ام اس این طوری است(....)بعد هم ادامه اس ام اس را نشان می دهد،اس ام اس را کامل هم نشان نمی دهد.لطفا راهنمایی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •