دوستان این برنامه کنترل دسته هاست میشه بگید کجا باید کپی بشه چطور باید تنظیم بشه ؟
بچه ها اون برنامه ها رو دادم نصب کردین دیدید تغییر رو یا نه
به نظرم این روش مضخرفیه که اومده توی کریر جدیدا . یعنی نسبت به قبلا خوبه اما چون نقص داره این سیستم استعداد یابیشون بهتره ازش استفاده نکنی . من فقطاسکاتهای اکادمی رو میخرم چون اسکاتهای معمولی واسه نقل و انتقالات خیلی تاثیری ندارن و فقط واسه پیدا کردن بازیکنه که همون هم اشتباه زیاد دارن .
شما بهتره فعلا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی .
حواست باشه اگه موقع شروع کریر پچ مودینگ وی رو نصب کردی باید اطلاعات بازیکنها رو روی FIFA 14 weekly سرچ کنی و اگه بدون پچ مودینگ وی بازی میکنی همون FIFA 14 معمولی رو سرچ کن .
تو این سایت بازیکنهای با پتانسیل بالا رو میتونی پیدا کنی .
بابا یه جا آپلودش کن نمیشه دانلود کرد
اگه نمیتونی این ایمیلمه بفرست به ایمیلم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه تا فایل داره extract کنید بعد کپی کنید تو پوشه game در FIFA 14 بعد فایل x360ce رو اجراش کنید. اون قسمت مربوط به انتخاب دسته هم بزارید روی logitech crodless rumblePad 2 و روی load کلیک کنید بعد مثل تصویر زیر تنظیمش کنید. در آخر هم save کنید.تمام
![]()
آره من نصب کردم عالی شده به نظرم خوده بازی رو هم روون تر میکنه. دمت گرم داداش![]()
دوستان کسی فایل های گزارشگر عربی واسه 14 سراغ نداره؟ خیلی باحاله![]()
سلام و ممنون برای جواب شما من اگه 6 یا 7 فصل بازی کنم دیگه این سایتا به دردم نمی خوره نه؟
دیگه تا اون موقع باید تیم youth ات رو جمع کردی باشی . بازیکن هایی که از youth academy میان خیلی بازیکنهای خوبین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)