تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 624 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه DVB-S-XBOX360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شبکه های استانی که ازطریق ----- دریافت میشن دیجیتال هستند؟
    جواب سوال شما دوست عزیز خیلی ساده ست!

تمام کانالهای موجود بر روی ماهواره های مورد استفاده ما به صورت دیجیتال هستند. عبارت --- مخفف Digital Video Broadcasting است به این معنا که ارسال ویدیو به صورت دیجیتالی.

پس نه تنها کانالهای استانی بلکه تمام کانالهای خارجی دیگر که روی ماهواره ها هستند چه معمولی باشند و چه HD به صورت دیجیتال پخش میشوند.

احتمالا سوال شما چیز دیگری است ولی آن را به درستی مطرح نکرده اید. لطفا این دفعه واضح تر سوال خود را مطرح بفرمایید.
    Last edited by DVB-S-XBOX360; 09-12-2010 at 21:27.

2. این کاربر از DVB-S-XBOX360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه regedit021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    tehran city

پيش فرض

4. این کاربر از regedit021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه DVB-S-XBOX360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ممنون از توضیحات بسیار مفیدتون و همچنین لینک‌ها.
    امکان داره یه برنامه خوب برای تبدیل به H.264 معرفی کنید؟
    خواهش میکنم.

ببینین دوست عزیز H.264 زیر مجموعه MPEG-4 هست و درستش اینه که شما بفرمایید برای MPEG-4 با کدک H.264 به مبدل نیاز دارید. این از این.

اما در مورد مبدل. شما قصد تبدیل چی رو دارید؟
    اگر قصد تبدیل فایلهای ضبط شده از تلویزیون دیجیتال رو دارید باید بدونین که خود فایلهای ضبط شده از کانالهای دیجیتال صدا و سیما با فرمت MPEG-4 H.264 هستند و بدین ترتیب تبدیل فرمت به خودش! کار عبث و بیهوده ای هست.

اگر به دنبال تبدیل فایلهای ضبط شده با گیرنده دیجیتال برای کامپیوتر، به فرمتهای دیگر هستید باید نام فرمت مقصد را بدانید! فرمت مقصد شما چیزی باید غیر از MPEG-4 H.264/AVC باشد!

اما اگر DVD-Video فیلم دارید و میخواهید آنرا به MPEG-4 H.264 تبدیل کنید، به قسمت لینک داده شده سایت زیر مراجعه کنید که حدود 35 برنامه مختلف برای این کار معرفی کرده. این سایت هزاران برنامه تبدیل فرمتهای مختلف به یکدیگر را دارد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 2 کاربر از DVB-S-XBOX360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه payam110313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بله دوست عزیز. همانطور که قبلا عرض کردم برای سیگنال دیجیتال نباید از آنتنهای بوستر دار و یا آنتنهای گردان برقی استفاده کرد. این جور آنتنها برای سیگنال آنالوگ کاربرد دارد و در گیرنده دیجیتال به دلیل آسیب رسیدن به دستگاه نباید مورد استفاده قرار گیرند.

برای مسافتهای دور اگر شما در ارتفاع یکسانی با فرستنده باشید (آنتن هوایی شما به فرستنده دید مستقیم داشته باشد) میتوان تا 150 کیلومتر را بدون مشکل سیگنال رسانی کرد اما اگر موانعی بر سر راه باشد این امر مشکل تر میشود. به این خاطر شما سعی کنید از آنتنهای مرغوب باند UHF شاخه ای که حدود یک متر و خورده ای طول دارند استفاده کنید.

نوک انتن را طوری تنظیم کنید که مستقیما روبروی فرستنده شهر باشد. هر چه ارتفاع آنتن بالاتر باشد و کمتر در هنگام باد، تکان بخورد و هر چه قدر کابل آنتن کوآکسیال مصرفی مرغوب تر باشد (شیلد منظم متراکم و خوبی داشته باشد و مغزی کابل از نوع تک سیمه مسی باشد (مغزی سیم افشان نباشد)) بهتر است.

.
    اسم این آنتن ها چیه و قیمتشون چقدره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خدمت دوستان عرض کنم من الان دو مدل گرفتم هم ایکس ویژن و هم پین ا وید که پیناوید رو 23 تومن وایمکس وی
    زن رو 28 تومن توی رشت خریدم به نظرم پین آوید خیلی جذابتر و بهتره و هم ارزونتر و کلا هیچ فرقی هم با هم ندارن و بی جهت پول اضافی ندین از نظر نرم افزار هم هر دوتا مثل هم هستن
    اما یه سوال دارم ن آنت بوستر دار وصل کردم و یکیشون رو سوزوندم و نشون می ده که نباید انتن بوستر دار بهشون وصل کرد اما موندم تو شهر رشت خیلی جالب با آنت خودش میگیره اما به فاصله 10 کیلومتری شهر خیلی سخت م یگیره پیشنهاد دوستان چیه چطور می تونم یه مقدار سیگنالش رو بیشتر کنم هرچه ارتفاع بره بالاتر بهتر و یا بلعکس
    دوست عزيز اگر در منطقه اي دوراز فرستنده زندگي ميكنيد نياز به آنتن ياگي ويا آنتن بوستردارداريد كه البته بدون منبع تغذيه زيرا در منوي داخلي دستگاه قسمتي به نام قدرت آنتن وجوددارد كه با روشن كردن آن مي توانيد آنتن بوستر دار خودرا بدون منبع تغذيه به آن وصل كنيد.
    1- روشن كردن گزينه قدرت آنتن
    2-وصل كردن كابل آنتن بوستردار مستقيم از آنتن به پشت دستگاه والبته به تغذيه ئ آنتن بوستر دار نيازي نداريم.

---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------

اسم این آنتن ها چیه و قیمتشون چقدره؟
    اسم اين آنتنها از نوع آنتنهاي شاخكي وبه نام آنتن ياگي مشهورهستند. در باند UHF

9. این کاربر از behrouz2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amahdavi2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزيز ----h مخصوص موبايل تا صفحه lcd 3.5 اينچي طراحي شده است و اگر بخواهيم بايك تلوزيون ويا lcd بزرگتر تصاوير ----h را ببينيم تصوير به نمايش در نخواهد آمد واين بستگي مستقيم به نرخ بيتها ودادها دارد كه اگر در همين دستگاهاي ستاباكس قسمتهاي تنظيم نرخ بيت گنجانده شده بود وبا تعقير fec نرخ لول از 2/3 كنوني به 5/6 وهمچنين گزينه QP وجودداشت با تعغيير اين گزينها قادر بوديم در تهران در كانال 31 كه مخصوص ----H است 24 شبكه تلوزيوني از جمله 11 شبكه مستقل استاني را با همين دستگاهاي ستاباكس دريافت كنيم ولي به دلين كنوانسون بين المللي امواج راديويي IEEE اين امكان وجود ندارد.
    دوست گرامي ----H مخصوص موبايل طراحي شده وDVB-T براي ساير گيرندها از جمله گيرندهاي داخل خودرو كه طبق آزمايشي كه در جاده قم صورت گرفته گيرنده ----T باسرعت 120 كيلومتر درساعت . تصاوير به خوبي دريافت شده است.
    اونی که نمایندگی فارکو در پارکینک هایپر استار ارائه می کند چی هست؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اونی که نمایندگی فارکو در پارکینک هایپر استار ارائه می کند چی هست؟
    عجب چيز تميزيه كاملا فوله يعني همه چي داره كم مونده بره سر كوچه نون هم بگيره
    از يه سايتي درخواست مشخصاتشو دادم برام فرستاد

داراي صفحه
    6.2 Inch

DVD Player System

كيفيت تصوير عالي
    GPS

داراي تيونر داخلي تلوزيون ديجيتال
    ----T

وقابليت خواندن فلاش

ساخت چين هستش
    قيمت 210000 تومان

داره خودمونی میشه payam110313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

داراي صفحه
    6.2 Inch

DVD Player System

كيفيت تصوير عالي
    GPS

----T

وقابليت خواندن فلاش

ساخت چين هستش
    قيمت 210000 تومان
    چقدر گرون؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

خب پس اگر گیرنده USB اکس ویژن مادیران گرفتین، پس هیچ بهانه ای برای عدم راه اندازی ندارین چون همه بچه ها اینجا با همین مدل کار کرده اند. به غیر از یه سری آموزش تصویری که قبلا ارائه کردم شما باید مثلا در برنامه ProgDVB چنین تنظیماتی رو انجام بدین و با قفل کردن فرکانس محل زندگیتون اونقدر آنتن رو بچرخونین تا سیگنال پر بشه و چراغ قرمز گیرنده که داخلش تعبیه شده روشن بشه. این فرکانس در شهرهای مختلف فرق میکنه.

شما اول باید سخت افزار یعنی گیرنده رو به برنامه معرفی کنین و سپس بروید به سراغ اسکن کردن کانال:

گیرنده ای که من در آموزش ازش استفاده کردم همین مادیران 29 هزار تومانی است.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

موفق باشید
    دوست عزیز با تشکر از جنابعالی من این برنامه رو دان کردم ProgDVB 6 اما ن میدونم چه جوری باید باهاش کار کنم وقتی میرم روی ایران هیچ کانالی رو پیدا نم یکنه د رحالی که با نرم افزار خودش من کانالها رو دارم
    ممنون میشم یه توضیحی بفرمائید

---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------

دوست عزيز اگر در منطقه اي دوراز فرستنده زندگي ميكنيد نياز به آنتن ياگي ويا آنتن بوستردارداريد كه البته بدون منبع تغذيه زيرا در منوي داخلي دستگاه قسمتي به نام قدرت آنتن وجوددارد كه با روشن كردن آن مي توانيد آنتن بوستر دار خودرا بدون منبع تغذيه به آن وصل كنيد.
    1- روشن كردن گزينه قدرت آنتن
    2-وصل كردن كابل آنتن بوستردار مستقيم از آنتن به پشت دستگاه والبته به تغذيه ئ آنتن بوستر دار نيازي نداريم.

---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------

UHF
    با تشکر از توجه شما دوست عزیز یعنی می فرمائید انتن بوستر دار از این مدل سیماران که معمولا اتوبوسها استفاده می کنن بدون بوسترش وصل کنم قدرت گیرندگیش میره بالا چون الان با یه انتن معمولی 2500تومنی می گیرم اما سه تا از نشانگر آنت نرم افزار پرمیشه و دوتاش خالیه ضمنا بفرمائید که این منو مربوط به منبع تغذیه کجای نرم افزار هستش که فعالش کنم بازم مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه amahdavi2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

داراي صفحه
    6.2 Inch

DVD Player System

كيفيت تصوير عالي
    GPS

----T

وقابليت خواندن فلاش

ساخت چين هستش
    قيمت 210000 تومان
    210 هزار قيمت نصب با آنتن است؟ چون دو تا آنتن دارد عقب و جلوي ماشين نصب مي شود و آنها گرون است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •