سلام
من يه سري درايو جدايد و آپديت شده مي خواستم لطف كنيد و اگه داريد بهم بديد
با تشكر
سلام
من يه سري درايو جدايد و آپديت شده مي خواستم لطف كنيد و اگه داريد بهم بديد
با تشكر
بفرما سحر جان اينا درايو صــدا و دوربين و DISPLAY براي شــما
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام سياوش جان
راستش من اون قسمتي كه بلاگين ها رو بايد از اونجا دالود كرد رو امتحان كردم () اما نتونستم بلاگين ها رو دانلود كنم ، خواهش مي كنم يه لينك دانلود ديگه رو معرفي كنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز اون پست ها و لينك ها قديمي هستنــــ و استفاده از اون نرم افزار توصيـــه نميشه شما بريد برنامه setool2lite رو دانلود كنيد و با اين نرم افزار هر كار كـــه ميخواستي انجام بدي رو بگو تا راهنمايت كنـــم!
برا دانلود هم يه سرچي همينجا بزن تايپك هاي زيادي هســـت
موفق باشيد!![]()
من گوشی K750 رو فلش زدم حالا بالا میاد اما صفحه اون از اول تا آخر سفیده و هیچی رو نشون نمیده ؟؟ یعنی چی؟؟
يه بار ديگه فلش كن البته فول فلش كن و اگه بازم تو قسمت لوود شدن گير كرد وplease waite كامل نشد بيا از هادي جان در خاست كن برات پچ بگذاره تا نصب كني و گوشيت مي اد بالا
گوشي منم يه بار اين طور شد ولي درست شد نگران نباش
سلام
دوستان من با يك مشگل روبرو شدم .
گوشيمو 3 ماه پيش آيكون هاشو عوض كردم . ولي حالا گزينه ها قاتي پاتي شدند حالا از اساتيد تقاضضا دارم اگر آيكون هاي اصلي k750 رو دارند برام بذارند يعني هم ml و هم آيكون ها.
باتشكر
فقط خيلي احتياج دارم هرچه سريع تر بهتر
دوست من چرا دنبال ايكون ها هستين شما Main تنها رو روي گوشيتون فلش كنيد همه ايكون هاي اصلي بر ميگرده و چيزي هم از گوشيتون پاك نميـــشه
موفق باشيد!![]()
ممنون ولي با منو حل نشد
حالا مي خواستم ببينم كسي پچ please wite رو براي k750 فريمور R1Ca021 داره.
با تشكر
سجاد جان من نگفتم با منو با Main رو فلش ميكني روي گوشيت همه ايكون ها درست ميشــه
بفرما اينم پچـــ
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)