شما خودتون دختر هستید ؟
آذربایجانی ، شمالی چیزی هستید ؟![]()
شما خودتون دختر هستید ؟
آذربایجانی ، شمالی چیزی هستید ؟![]()
طوری حرف زدیم فکر کردین دخترم! نه برادر منم یکی مثل شما!
بله حدستون درسته اذربایجانی هستیم در خدمتیم![]()
اینایی که میگن حقوق و اینا مهم نیس فازشون چیه خدا وکیلیبا نون خشک که قرار نیست زندگی کنه یه اجازه خونه قیمت گوشت و میوه بگیر هم ۲ بار نمیخوای دست خانومتو بگیری ببری بیرون
خرج داره خوب زندگی اینم یه واقعیتیه جدا از توقعات بالای بعضیا
ما در شرایطی زندگی میکنیم که هر لحظه ممکنه از کارمون اخراج شیم وضعیت اقتصادی اصلا خوبی نداریم این شرایط نمیشه اوکی دونست بگی مهم نیست.نه اتفاقا مهمه
شما درد ۴ تا خونواده که چند ماهه گوشت نخوردن برو بشنو بعد بگو حقوق مهم نیست فلان مهم نیست
ما خودمون تولیدی مصالح ساختمون داریم دارم میبینم وضعیت کارخونجات رو که ماه ها حقوق کارگراشون نمیدن.این چیزی که من دارم با چشمم میبینم.حالا فکر کن یه زندگی با حداقل ها تشکیل بشه و حقوق نگیری با بندازنت بیرون اون موقع است که مشکلات شدیدی به وجود میاد تو خونواده
اینو دارم برای کسایی میگم که میخوان ازدواج کنن و نمیتونن.خیلیا دیدم ولی هرچی سبک سنگین میکنن میترسن واقعا زیر باز ازدواج برن.خوب شوخی هم نیست از همون اولش پر خرجه و بعدشم ... .
لعنت بشه باعث بانی این وضع
یه نمونش همین وام ازدواج چقدر مردم اذییت میکنن تا بدن از اونور میبینم طرف وام گنده از بانک واست جور میکنه پولشو میگیره ازت.اشکال داره یه جای کار
Last edited by ArashMiniStar; 17-07-2017 at 21:20.
خوب جالبیش اینجاست خود سینمای ایران فیلمای ایرانی دقیقا داره تبلیغ یه زندگی مرفح میکنه که از همون اول زندگی همه جوره یه راست میرن تو قصر زندگی میکنن!!
دقیقا
به خاطر همینم رو دو مساله تاکید دارم
اولا اونایی که میگن برین با نون خشک هم میشه مطمین باشین وضعشون توپپه و برای این مساله هم زحمت زیادی نکشیدن چون در غیر این صورت اینطور نمیگفتن البته گناهی ندارن چون نیفتادن نمیدونن
یا هم افراد چسبیده به بدنه سیستمند که دوس دارن یه جور تبلیغات بکنن در جهت اونهاست حتی اگر چسبیده نباشن
هر کس قبول نکنه این مشکل ریشه ایه و عامل بدبختی هم همه میدونن دیگه چیه
انکارش میشه تعصب
حقیقت واضحه
جدا؟؟
خیلی وقته کلا تی وی خاموشه
اخرین فیلم ایرانیکه دیدم سگ کشی بود!!
اره دیگه.فیلما شیک پیک میسازن مردم خوششون بیاد دیگه
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
گويي كه افرادي كه آي كيو بالا تري دارن، در انتخاب زوج بيشتر تامل ميكنن.
لابد آي كيو جوان ها بالا رفته
آقای دکتر من نمیخواستم حقیقت رو بگم گفتم ناراحت میشید ولی دیگه مجبورم بگم.
شما دکترید هر بیمار 50 تومن ویزیت میگیرید کم کمش روزی 20 تا مریض میبینید. میشه چه قد؟1 میلیون تومان در روز...شما ماهی 30 میلیون تومان در میارید. انوقت به ما میگید برید با ماهی 1 تومن ازدواج کنید؟
واسه اینه که میگم از شما بعیده
ویزیت پزشک عمومی دولتی که 11 و خصوصی 22 تومنه
من اگه درامدم ماهی 30 تومنه نصفشو میدم به شما!
30 تومن مال فوق تخصص ها هست اونم اگه ماهانه بدن!
بگذریم من خودم بعنوان پزشک خانواده شهرهی درامد حدود 5 دارم
در ثانی من حقیقت رو گفتم،اینهمه ازدواج در کشور انجام میشه،همه مربوط به پولدارهاست
من با این افراد کم درامد ارتباط دارم،هر روز مراجعه کننده هام هستند،اغلب کارمند و کارگر ساختمانی هستند نهایت درامدشون ٢ مسلیون در ماهه،اما خانواده دارن
پس میشه با حقوق کارگری و کارمندی ازدواج کرد!
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)