نیمار: به قلبم گوش دادم و به بارسا آمدم
این بازیکن جوان برزیلی گفته مشتاق بازی در کنار بهترینهای دنیا است.
سایت گل – نیمار، مهاجم بارسلونا گفته از قلبش پیروی کرد که این تیم را به رئال مادرید ترجیح داد.
نیمار در جلسه معارفه گفته: «اینها هر دو باشگاههایی بزرگ هستند. تردیدی در این نیست. خوشحالم که هر دو میخواستند من را بخرند. من حرف قلبم را گوش کردم و اکنون اینجایم.
تصمیم من خانوادگی بود. من همیشه به پدر و مادرم گوش میکنم. البته که پیشنهادهای گرانقیمتتری داشتم اما پول انگیزهای برای ما نیست.»
نیمار همچنین گفت نمیخواهد بهترین بازیکن دنیا شود: «برای من این موضوع اهمیت ندارد. بهترین دنیا همینجاست: لیونل مسی. بسیار خوشحالم که بخت آن را یافتهام که کنارش بازی کنم.»
نیمار درباره نحوه حضور در ترکیب تیم گفت: «اول از همه خوشحالم که به رویایم رسیدهام. روز بسیار ویژهای برای من و خانوادهام است. بسیار شکرگزارم که در کنار این همه بازیکن بزرگ بازی خواهم کرد. مسی، چابی، اینیستا و تمامی بازیکنان بارسا.
من میخواهم شادی و قهرمانیهای بسیاری به دست بیاورم.
همه من را تشویق میکردند. باید اشکهایم را نگه دارم. این رویای من است که به واقعیت پیوسته. رویای کودکی من.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
My heart preferred Barcelona to Madrid - Neymar
نیمار: به مسی کمک میکنم بهترین بازیکن دنیا بماند
نیمار گفته مشتاق بازی در نوکمپ است.
سایت گل – نیمار گفته میخواهد کمک کند لیونل مسی بهترین بازیکن دنیا بماند.
این بازیکن 21ساله هفته گذشته پس از ماهها شایعه سرانجام به صورت رسمی از سانتوس به بارسلونا پیوست.
نیمار در جلسه معارفه خود گفته: «میخواهم به تیم کمک کنم. بارسا فراتر از یک باشگاه است. میخواهم به مسی کمک کنم که بهترین بازیکن دنیا بماند. بسیار خوشحالم که بازیکن بارسا هستم. این رویایی است که به حقیقت پیوسته.
بسیار خوشحالم. همه چیز بسیار احساسی شده. بسیار هیجانانگیز است که بازیکن بارسا باشم. این رویا است. از شما بسیار ممنونم.»
او همچنین درباره ورزشگاه گفته: «نوکمپ جایی بسیار پراحساس است. بسیار خوشحالم.»
Neymar: I want to help Messi stay the best
پی نوشت: ترجمه هر دو خبر فوق العاده اس