تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 308 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

2. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

نیمار در کنفرانس مطبوعاتی:
    هنوز با مسی حرف نزدم،بی صبرانه منتظر یه فرصتم که باهاش گپ بزنم! به زودی با هم صحبت می کنیم، من دنبال اینم که با مسی جفت و جور بشم.
    من 57 میلیون میارزم یا نه؟ هاهاها!! نه! من دنبال این چیزا نیستم، من به دنبال رویای بچگیم اومدم به بارسلونا.
    پستی که قراره بازی کنم؟ اصلا نگرانش نیستم! من اومدم اینجا تا بازی کنم! اگه لازم بشه تو دروازه هم میایستم! هاهاها!!
    مسی با هیچ بازیکن معاصری قابل مقایسه نیست! من اومدم اینجا کمکش کنم توپ طلای بعدیش رو هم بگیره!

خبرنگار ؛ ايا اومدي اينجا كه بهترين بازيكن جهان بشي ؟؟؟
    نيمار : نه بهترين جهان همين جاست ( مسي ) ، من فقط اومدم كمكش كنم كه به بهترين بودنش ادامه بده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

نمیخوام با دوستان بارسلونایی کل کل کنم
    ول فقط یه نکته واسم جالب بود میخواستم اونو بگم
    اونم در جواب های نیمار بود

من 57 میلیون میارزم یا نه؟ هاهاها!! نه! من دنبال این چیزا نیستم، من به دنبال رویای بچگیم اومدم به بارسلونا.
    پستی که قراره بازی کنم؟ اصلا نگرانش نیستم! من اومدم اینجا تا بازی کنم! اگه لازم بشه تو دروازه هم میایستم! هاهاها!!
    من اومدم اینجا کمکش کنم توپ طلای بعدیش رو هم بگیره!
    نيمار : نه بهترين جهان همين جاست ( مسي ) ، من فقط اومدم كمكش كنم كه به بهترين بودنش ادامه بده
    امیدوارم تا آخر داستان هم همینجوری بمونه و این حرف هارو ثابت کنه
    چون هنوز جوون هست و باید دید در آینده هم اینا رو میگه
    اوایل همه اینو میگن
    یا اگه یه روزی پیشرفت کرد غرور زیادی بهش دست نمیده تا خودخواه بشه

بازم میگم بحث کل کل نیست
    فقط نظرمو گفتم

6. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

نمیخوام با دوستان بارسلونایی کل کل کنم
    ول فقط یه نکته واسم جالب بود میخواستم اونو بگم
    اونم در جواب های نیمار بود

امیدوارم تا آخر داستان هم همینجوری بمونه و این حرف هارو ثابت کنه
    چون هنوز جوون هست و باید دید در آینده هم اینا رو میگه
    اوایل همه اینو میگن
    یا اگه یهروزی پیشرفت کرد غرور زیادی بهش دست نمیده تا خودخواه بشه

بازم میگم بحث کل کل نیست
    فقط نظرمو گفتم
    عزیز 100% باتون موافقم اگر تونست خودشو نگه داره اونوقت میشه گفت واقعا روی حرفاش وایستاده مثل چندتا از بازیکنا که اسم نبریم که باعث بشه بخوایم مقایسه کنیم!!!
    ممنون از این که نظرتون رو میگید خوشحال میشیم زمانی که حرفی که براساس منطق هست بشنویم و جوابش رو هم بدیم!

8. 3 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

عزیز 100% باتون موافقم اگر تونست خودشو نگه داره اونوقت میشه گفت واقعا روی حرفاش وایستاده مثل چندتا از بازیکنا که اسم نبریم که باعث بشه بخوایم مقایسه کنیم!!!
    ممنون از این که نظرتون رو میگید خوشحال میشیم زمانی که حرفی که براساس منطق هست بشنویم و جوابش رو هم بدیم!
    منم اگه یه روزی بیام بارسلونا روز اول همینا رو میگم
    چون کل بارسلونایی ها مسی رو قبول دارن و روز اول باید طرفداریش رو کرد
    باید دید اگه روزی کنار مسی تو نوک حمله قرارگرفت مثلا تو یه تک به تک به مسی پاس میده یا خودخواهانه ضربه میزنه (( یه مثال ساده بود ))

نیمار چند سالشه ؟؟

10. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

منم اگه یه روزی بیام بارسلونا روز اول همینا رو میگم
    چون کل بارسلونایی ها مسی رو قبول دارن و روز اول باید طرفداریش رو کرد
    باید دید اگه روزی کنار مسی تو نوک حمله قرارگرفت مثلا تو یه تک به تک به مسی پاس میده یا خودخواهانه ضربه میزنه (( یه مثال ساده بود ))

نیمار چند سالشه ؟؟
    حالا من این که شما میگی باید طرفداری مسیو بکنن قبول ندارم و کاری هم ندارم!!!
    من در کل با اون صحبتتون که گفتین خودشو نباید گم کنه موافقم

نیمار الان 21 سالش هست و برای 5سال با بارسا قرارداد بست
    Last edited by runner; 04-06-2013 at 10:29.

12. 3 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نیمار: به قلبم گوش دادم و به بارسا آمدم

این بازیکن جوان برزیلی گفته مشتاق بازی در کنار بهترین‌های دنیا است.

سایت گل – نیمار، مهاجم بارسلونا گفته از قلبش پیروی کرد که این تیم را به رئال مادرید ترجیح داد.

نیمار در جلسه معارفه گفته: «این‌ها هر دو باشگاه‌هایی بزرگ هستند. تردیدی در این نیست. خوشحالم که هر دو می‌خواستند من را بخرند. من حرف قلبم را گوش کردم و اکنون این‌جایم.

تصمیم من خانوادگی بود. من همیشه به پدر و مادرم گوش می‌کنم. البته که پیشنهادهای گران‌قیمت‌تری داشتم اما پول انگیزه‌ای برای ما نیست.»

نیمار همچنین گفت نمی‌خواهد بهترین بازیکن دنیا شود: «برای من این موضوع اهمیت ندارد. بهترین دنیا همین‌جاست: لیونل مسی. بسیار خوشحالم که بخت آن را یافته‌ام که کنارش بازی کنم.»

نیمار درباره نحوه حضور در ترکیب تیم گفت: «اول از همه خوشحالم که به رویایم رسیده‌ام. روز بسیار ویژه‌ای برای من و خانواده‌ام است. بسیار شکرگزارم که در کنار این همه بازیکن بزرگ بازی خواهم کرد. مسی، چابی، اینیستا و تمامی بازیکنان بارسا.

من می‌خواهم شادی و قهرمانی‌های بسیاری به دست بیاورم.

همه من را تشویق می‌کردند. باید اشک‌هایم را نگه دارم. این رویای من است که به واقعیت پیوسته. رویای کودکی من.»

My heart preferred Barcelona to Madrid - Neymar

نیمار: به مسی کمک می‌کنم بهترین بازیکن دنیا بماند

نیمار گفته مشتاق بازی در نوکمپ است.

سایت گل – نیمار گفته می‌خواهد کمک کند لیونل مسی بهترین بازیکن دنیا بماند.

این بازیکن 21ساله هفته گذشته پس از ماه‌ها شایعه سرانجام به صورت رسمی از سانتوس به بارسلونا پیوست.

نیمار در جلسه معارفه خود گفته: «می‌خواهم به تیم کمک کنم. بارسا فراتر از یک باشگاه است. می‌خواهم به مسی کمک کنم که بهترین بازیکن دنیا بماند. بسیار خوشحالم که بازیکن بارسا هستم. این رویایی است که به حقیقت پیوسته.

بسیار خوشحالم. همه چیز بسیار احساسی شده. بسیار هیجان‌انگیز است که بازیکن بارسا باشم. این رویا است. از شما بسیار ممنونم.»

او همچنین درباره ورزشگاه گفته: «نوکمپ جایی بسیار پراحساس است. بسیار خوشحالم.»

Neymar: I want to help Messi stay the best

پی نوشت: ترجمه هر دو خبر فوق العاده اس

14. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بندهای قرار داد نیمار

معاون باشگاه در کنفرانس امروز شفاف سازی لازم را در مورد مبلغ قرار داد نیمار انجام داد مبلغ قرار دادی این بازیکن ۵۷ میلیون یورو می‌باشد که این مبلغ با هزینه رضایتنامه‌اش به سانتوس و سایر شرکا می‌باشد و در سه قسط به بازیکن پرداخت میشود(هر قسط میانگین 16 میلیون) .قابل ذکر است که بارسا در حدود 10 میلیون یورو سال گذشته به وی پرداخت کرد است. آنچه واضح است قرار داد امروز این بازیکن با مبلغ دوره های گذشته فرق دارد و این تنها به دلیل پیشنهادت زیاده دیگر باشگاها بوده. این بازیکن تا ۳۰ ژوئن 2018 قرار داد دارد و در صورت جدایی قبل از این تاریخ مبلغ فسخ قرار داد این بازیکن ۱۹۰میلیون یورو می‌باشد.
    طبق گفته مسئولین باشگاه کمپانی نایک برای هزینه جذب این بازیکن به باشگاه کمک کرده است.

16. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

نیمار با 21 سال سن و دوست دختر با 17 سال سن دارای یک فرزند هم هستن!
    همینجوری داره تعداد زوجا با بچه هاشون میره بالا!!!
    Last edited by runner; 04-06-2013 at 10:28.

18. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اخبار کوتاه

-بالاترین میانگین حضور تماشاگران در لیگ های اروپایی در فصل 2012/13 : دورتموند 80000 - منچستر یونایتد 75000 - بارسلونا 71000 - بایرن 71000 - رئال مادرید 69000
    -ژولی :" من بخاطر حضور مسی بارسا را ترک کردم . اما اگر مسی کسی است که جای تورا در تیم میگیرد ، تو میتوانی با سری بالا تیم را ترک کنی "
    -ویا :" آینده ی من ؟ من قرارداد دارم و همیشه گفتم که در اینجا احساس خوبی دارم . من روی امروز تمرکز کرده ام . تلاشم را میکنم تا در جام کنفدراسیون ها خوب ظاهر شوم ، سپس خواهیم دید چه میشود "
    -مارک مونیسا ، مدافع 21 ساله ی بارسا b ، که قراردادش رو به اتمام است ، در تو عیتر خود تایید کرد که باشگاه را ترک خواهد کرد
    -دلوفئو:" من میخواهم در تیم اصلی بمانم ، اما انتقال قرضی باعث میشود زمان بیشتری برای بازی کردن داشته باشم "
    -بارسلونا در مسابقات فوتبال زیر 13 ساله ها که در بلژیک برگزار میشد به قهرمانی رسید. آنها در فینال موفق شدند آیندهوون هلند را با نتیجه 4-2 شکست بدهند
    -داوید لوییز جایی در برنامه های مورینیو در چلسی ندارد. او بعد از اینکه به عنوان مربی تیم شناخته شد ، قبول کرده است تا لوییز با 35 میلیون به بارسلونا فروخته شود .
    -اینیستا :" خبر خرید نیمار فوق العاده بود. او استعداد بزرگی است. دریبل و گلزنی را به تیم اضافه خواهد کرد. او هنوز میتواند پیشرفت کند ، ما به او کمک خواهیم کرد "
    " همکاری نیمار و مسی؟ بازیکنان بزرگ همیشه یکدیگر را درک میکنند. آنها میتوانند به هم کمک کنند تا بهتر بازی کنند "
    " هرکاری که ما بتوانیم برای آبیدال انجام بدهیم بسیار کوچک است . او به ما چیز های بسیاری آموخت . من برای او در داخل و خارج از زمین آرزوی موفقیت میکنم"

20. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •