تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 328 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان شرمنده اینو میگم -- بد برداشت نکنید

ولی فکر کنم یادتون رفته قبل از مورینیو 5 تا 6 تا از بارسلونا میخوردیم
    البته درسته 1 فصل بعد از اومدن مورینیو 5 تا تو 1 بازی خوردیم
    ولی الان تو 9 بازی آخر فقط 1 باخت داشتیم

انصاف هم خوب چیزیه

درسته حاشیه داره ولی خدایی کاراشم عالی بود .

تقصیر مورینیو هست اوزیل تو بازی با دورتموند پاس نمیده ؟؟
    تقصیر مورینیو هست مهاجم ما جلوی دورتموند تک به تک نمیزنه ؟؟
    تقصیر مورینیو هست و ............

اگه اون اتفاقات اول بازی با دورتموند اتفاق نمی افتاد و همه توپ ها گل میشد و رئال الان تو فینال چمپیونز بود خدایی اون موقع هم این حرفارو میزدید ؟؟

با تمامی این حواشی اصلا دوست ندارم مورینیو بره حتی به قیمت نیمکت نشینی کاسیاس !!!!!!!!
    Last edited by wooooow; 18-05-2013 at 18:16.

2. 12 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درسته قابل مقایسه نیستن اما چرا تیم های قبلی خوزه اینقدر حاشیه نداشتن؟!
    اما رئال همیشه حاشیه داشته..این فصل هم که خوب بود تا وقتیکه ایکر رفت رو نیمکت...کاملا ورق برگشت...
    البته قبلش هم ایشون یه سری کارها کرده بود که تیم رو انبار کاه کرده بود و نیمکت نشین شدنش هم همون کبریت مورد نیاز...
    من فکر میکنم دوستان فصل پیش رو فراموش کردن...
    تیم بدون حاشیه بود (بخاطر خوزه و بازی کردن ایکر تویه ترکیب اصلی!)...
    نتیجش رو هم دیدیم همه..لیگ رکوردها+نیمه نهایی لیگ قهرمانان(حذف در پنالتی ها)...حذفی رو هم که جالب حذف شدیم کلا!
    بعضی از حرفات رو قبول دارم.
    والا نمیدونم الان چرا کاسیاس شده ادم بده داستان!
    توضیح میدی؟
    +
    نمیدونم ژاوی برا ضربه زدن اون حرف رو زده یا نه! اما به نظرم حرف نا درستی نزده!
    من اندیشم اینه که شما هم فصل قبل رو فراموش کردید.... به قول ژاوی تا فصل پیش برا کاندید شدنش برا توپ طلا دعوا بود حالا شده چوب خشک!
    Last edited by SA3EDLORD; 18-05-2013 at 18:25.

4. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    منم گفتم بیام نظرمو بدم با چند تا کلیپ چندتا عکس تکمیلش کنم.
    به نظر من دیشب اصلا رئال تعادل روحی نداشت.
    به نظر میرسید همه بازیکنا عصبانی بودن .مخصوصا رونالدو که دیشب باید زودتر از اینا اخراج می شد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موقعیت خیلی زیاد داشتیم ماشاالله با بی دقتی همه رو میزدیم بیرون بعد باخت از دورتموند تیم متاسفانه روحیش خیلی کم شد که باید مورینیو این روحیه رو دوباره برمیگردوند ولی خود مورینیو هم منتظر بود زودتر فصل تموم .حاشیه تیم هم به کنار همتون خوب میدونید چه بلایی مورینیو آورد سر رئال.تو رسانه ها میگه تا وقتی من هستم کاسیاس درون دروازه نیست .
    این جمله آخه چی خوب معلومه هم بازیکنا کاسیاس رو قبول دارن و از این کار مورینیو ناراحت و روحیشون پایین میاد.

اینم چندتا از

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مورینیو تونست 2تا رکورد دیشب به نام خودش ثبت کنه شکست مقابل اتلتیکو مادرید بعد 14 سال که این افتخار نصیب مورینیو شد
    برای اولین بار در طول سرمربیگریش فصل بدون جام به پایان برد البته یک سوپر کاپ گرفت اگه اون جام حساب کنن
    برای رئال مادرید بهترین گزینه مورینیو هستش ولی اگه بمونه باید اختیار تام بهش بدن تا با بازیکنایی که برای تیم حاشیه درست کنن از تیم برن که بعیده پرز اجازه رفتن بعضی از ستاره هاش بده
    یکی از دوستان از بازی ضعیف رونالدو انتقاد کرده بود تو این بازی یک گل زد یک ضربه ایستگاهیش با بدشانسی به تیر خورد دیگه چی کار باید میکرد تو این 4 فصلی که رونالدو تو رئال بازی میکنه اگه درخشش تو خیلی از بازیها نبود کار تیم اساسی پیچیده میشد با گلزن های قهاری مثل هیگواین و بازیکنی مثل اوزیل که تخصص فعلیش به فنا دادن تیم تو بازیهای مهمه

8. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بعضی از حرفات رو قبول دارم.
    والا نمیدونم الان چرا کاسیاس شده ادم بده داستان!
    توضیح میدی؟
    +
    نمیدونم ژاوی برا ضربه زدن اون حرف رو زده یا نه! اما به نظرم حرف نا درستی نزده!
    من اندیشم اینه که شما هم فصل قبل رو فراموش کردید.... به قول ژاوی تا فصل پیش برا کاندید شدنش برا توپ طلا دعوا بود حالا شده چوب خشک!
    شما مطمئن باش ژاوی دل سوخته ای برای رئال نداره. این مصاحبه ها غیر مستقیم فقط برای ایجاد فشار رو مورینیو و کل تیم هست.

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

Lost Memories

11. 5 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اتفاقا اشتباه همین جاست مورینیو رو کردید خدا در عالی بودنش هیچ کسی حتی مخالفینش شک ندارن بنظر من بهترین مربی این چند سال اخیر جهان بوده و هست
    ولی خدایی این جملات رو بکار نبرید مگه تا الان که رئال شده رئال و این همه جام برده بخاطر مورینیو بوده که حالا بخواد بره تیم دوباره عقب گرد کنه پر حاشیه ترین تیم جهان رئال هست نوع مدیریت در اینجا با کل تیمها فرق داره سیستم مدیریتش فرق داره اینجا جور دیگه با حاشیه باید روبرو شد پرز هم تا تونست امکانات در اختیارش گذاشت ولی مورینیو نتونست استفاده کنه الان تنها دلیلی که باید بره اینکه مطمئنا فصل بعد شاید نتونه حاشیه تیم رو جمع کنه و اختلاف نظر ادامه داشته باشه تنها در صورتی باید بمونه که یا تمام اختلافات رو کنار بزاره و یا تمام بازیکنانی که اختلاف داره تو لیست مازاد بزاره و بگه دیگه نمیخوامشون و باید از تیم برن
    فعلا که مورینیو منشا اصلی تمام حاشیه های تیمه!
    تفاوت ماهایی که از مورینیو حمایت میکنیم با خیلی های دیگه اینه که تقدس برای کسی قائل نمیشیم ، ایکر مقدس و ... همش شعارهای عوام گرایانه ی استادیومیه و فقط به درد هوادارای داخل سانتیگو برنابئو مبخوره ، ما میگیم اول از همه تیم مهمه ، نمیگیم اول از همه فلان بازیکن باید فیکس باشه /

اینکه مورینیو کاسیاس رو نیمکت نشین کرده علتش چیه ؟! ریشه اش به کجا بر میگرده ؟ کاسیاس بارها گلهای بدی خورده و به جرات میگم روی خیلی از گلهایی که رئال خورده میتونست بهتر عمل کنه ؛ بهترین نمونش گلی که از الکسیس از پشت محوطه خورد . آدان هم یکی دو بازی اومدی ولی چون خیلی از لحاظ فنی خوب نبود به ناچار مورینیو کاسیاس رو برگردوند به ترکیب اصلی تا اینکه مصدومیت براش پیش اومد/

توقع ندارین که بازیکن با دست شکسته رو بزاره دروازه ؟ یا در آستانه ی بازیهای مهم و حساس دروازه بان رزروی که خیلی خوب کارکرده و کاملا در شرایط مسابقه قرار داره رو نیمکت نشین کنه فقط به این دلیل که دروازه بان تیمش که کاپیتان تیم هم بوده رو برگردونه به دروازه بدون اهمیت به اینکه این دروازه بان بیشتر از یکماه مصدوم بوده !

این که یه بازیکن n ساله دروازه بان تیمه و 3-4 فصل هم هست کاپیتان تیمه که نمیشه دلیل اینکه در هر شرایطی فیکس بازی کنه ! و البته این خوبه که هر از گاهی امثال بوفون و نویر و هارت و سابقا فان در سار هر از چند گاهی کاسیاس رو از " توهم " بهترین بودن در میارن /

خانوم سارا کاربونرو میاد میگه در رختکن رئال اتحاد نیست ؛ خب این خانوم مگه داخل رختکن بوده ؟! به صورت کاملا اتفاقی ! ایشون GF ایکر مقدس هست ! مساله ی پیچیده ای نیست دقیقا حساب 2*2=4 تاست !

مارکا گزارش میده که کاپیتانها اول دوم و تیم ( کاپیتان مقدس و کاپیتان کبیر ) به پرس در جلسه ی ناهار اعلام میکنن که فصل بعد یا ما ، یا مو !

مربی بعد از کنفرانس خبری و الکلاسیکو و حواشی اون با بارساییها وارد جنگ و بازیهای روانی میشه کاپیتان تیم تماس میگیره عذرخواهی میکنه از بازیکنان تیم رقیب ( البته من قبول دارم رفتار مورینیو درست نیست در این جنگهای روانی الکلاسیکویی ) ، شما خودت رو بزار جای مربی آیا این رفتار بازیکنت رو به منزله ی دهن کجی به خودت نمیدونی ؟

راموس میاد در بازی ای که اوزیل نیمکت نشین شده بعد از گلی که تیم میزنه پیرهنش رو میزنه بالا که زیرش پیراهن اوزیل رو پوشیده ، یکی نیست به راموس تذکر بده که حد خودشو بدونه متاسفانه ؛ این باشگاههای ایرانی هر چیز بدی که داشته باشن یه چیز خیلی خوب دارن و اون هم کمیته ی انضباطی هست که در جا با این تخلفات معمولا برخورد میکنن در صورت احراز /

یا همین راموس در جلسه ی تمرینی بعد از الکلاسیکو در پاسخ به مورینیو که میگه روی کرنر چرا وظیفه ات رو انجام ندادی و با کاپیتان کارلس پویول ( اگر اشتباه نکنه البته ) یار گیری نکردی برمیگرده به مورینیو میگه تو بازیکن نبودی پس نمیدونی که توی بازی چه میگذره ؛

پپه میاد و در حالیکه هنوز مربی تیم سر کارشه میگه رفتار مورینیو اشتباه بوده !!!

اتفاقا من خیلی متعجبم که مورینیو چرا برخورد شدید تری با این بازیکنها نمیکنه ؟! البته این وسط مدیریت فوق العاده ضعیف پرس در مهار حاشیه ها هم نکته ای هست که خیلی مهمه ، پرس فقط دنبال کهکشان درست کردنه و حاضره حتی مربیش رو هم قربانی کنه برای اینکه کهکشانش خراب نشه ! و البته همیشه هم نتیجه یی مدیریت پرس در رئال مادرید در " نهایت " برابر میشه با ناکامی مطلق در اشل و مقیاس هزینه ای که انجام میده !

دارم به این فکر میکنم که اگر کسی مثل کاپلو یا فان خال هلندی ( که درجا در کنار زمین وقتی روبن به تعویضش اعتراض کرد چنان محکم همونجا باهاش صحبت کرد که خود روبن هم از کارش پشیمون شد ) توی این تیم بودن با این افراد چه برخوردی میکردن ...

به نظر من 3 نفر هستن که خیلی وقته پیراهن رئال به تنشون گشاد شده ؛ ایکر مقدس و راموس و پپه " ولی " صد افسوس که توی این تیم نفرین شده بازیکن سالاری حاکمه ... رئال بدون کاسیاس و راموس و پپه و مورینیو هم رئال بوده و پرافتخار ترین تیم اروپا ( حداقل روی کاغذ ) ؛ اما اینکه همه ی کاسه کوزه ها سر سرمربی بشکنه به نظرم اوج بی انصافیه چون ریشه ی اکثر حواشی این فصل تیم همین بازیکنها بودن و مربی در تنها در مقابل این کنشها واکنش نشون داده ، پس به نظرم اگر گناه و تقصیر این بازیکنها از مربی بیشتر نباشه در ایجاد این حواشی ، کمتر هم نیست ابدا /

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

تفاوت ماهایی که از مورینیو حمایت میکنیم با خیلی های دیگه اینه که تقدس برای کسی قائل نمیشیم ، ایکر مقدس و ... همش شعارهای عوام گرایانه ی استادیومیه و فقط به درد هوادارای داخل سانتیگو برنابئو مبخوره ، ما میگیم اول از همه تیم مهمه ، نمیگیم اول از همه فلان بازیکن باید فیکس باشه /

اینکه مورینیو کاسیاس رو نیمکت نشین کرده علتش چیه ؟! ریشه اش به کجا بر میگرده ؟ کاسیاس بارها گلهای بدی خورده و به جرات میگم روی خیلی از گلهایی که رئال خورده میتونست بهتر عمل کنه ؛ بهترین نمونش گلی که از الکسیس از پشت محوطه خورد . آدان هم یکی دو بازی اومدی ولی چون خیلی از لحاظ فنی خوب نبود به ناچار مورینیو کاسیاس رو برگردوند به ترکیب اصلی تا اینکه مصدومیت براش پیش اومد/

توقع ندارین که بازیکن با دست شکسته رو بزاره دروازه ؟ یا در آستانه ی بازیهای مهم و حساس دروازه بان رزروی که خیلی خوب کارکرده و کاملا در شرایط مسابقه قرار داره رو نیمکت نشین کنه فقط به این دلیل که دروازه بان تیمش که کاپیتان تیم هم بوده رو برگردونه به دروازه بدون اهمیت به اینکه این دروازه بان بیشتر از یکماه مصدوم بوده !

این که یه بازیکن n ساله دروازه بان تیمه و 3-4 فصل هم هست کاپیتان تیمه که نمیشه دلیل اینکه در هر شرایطی فیکس بازی کنه ! و البته این خوبه که هر از گاهی امثال بوفون و نویر و هارت و سابقا فان در سار هر از چند گاهی کاسیاس رو از " توهم " بهترین بودن در میارن /

خانوم سارا کاربونرو میاد میگه در رختکن رئال اتحاد نیست ؛ خب این خانوم مگه داخل رختکن بوده ؟! به صورت کاملا اتفاقی ! ایشون GF ایکر مقدس هست ! مساله ی پیچیده ای نیست دقیقا حساب 2*2=4 تاست !

مارکا گزارش میده که کاپیتانها اول دوم و تیم ( کاپیتان مقدس و کاپیتان کبیر ) به پرس در جلسه ی ناهار اعلام میکنن که فصل بعد یا ما ، یا مو !

مربی بعد از کنفرانس خبری و الکلاسیکو و حواشی اون با بارساییها وارد جنگ و بازیهای روانی میشه کاپیتان تیم تماس میگیره عذرخواهی میکنه از بازیکنان تیم رقیب ( البته من قبول دارم رفتار مورینیو درست نیست در این جنگهای روانی الکلاسیکویی ) ، شما خودت رو بزار جای مربی آیا این رفتار بازیکنت رو به منزله ی دهن کجی به خودت نمیدونی ؟

راموس میاد در بازی ای که اوزیل نیمکت نشین شده بعد از گلی که تیم میزنه پیرهنش رو میزنه بالا که زیرش پیراهن اوزیل رو پوشیده ، یکی نیست به راموس تذکر بده که حد خودشو بدونه متاسفانه ؛ این باشگاههای ایرانی هر چیز بدی که داشته باشن یه چیز خیلی خوب دارن و اون هم کمیته ی انضباطی هست که در جا با این تخلفات معمولا برخورد میکنن در صورت احراز /

یا همین راموس در جلسه ی تمرینی بعد از الکلاسیکو در پاسخ به مورینیو که میگه روی کرنر چرا وظیفه ات رو انجام ندادی و با کاپیتان کارلس پویول ( اگر اشتباه نکنه البته ) یار گیری نکردی برمیگرده به مورینیو میگه تو بازیکن نبودی پس نمیدونی که توی بازی چه میگذره ؛

اتفاقا من خیلی متعجبم که مورینیو چرا برخورد شدید تری با این بازیکنها نمیکنه ؟! البته این وسط مدیریت فوق العاده ضعیف پرس در مهار حاشیه ها هم نکته ای هست که خیلی مهمه ، پرس فقط دنبال کهکشان درست کردنه و حاضره حتی مربیش رو هم قربانی کنه برای اینکه کهکشانش خراب نشه ! و البته همیشه هم نتیجه یی مدیریت پرس در رئال مادرید در " نهایت " برابر میشه با ناکامی مطلق در اشل و مقیاس هزینه ای که انجام میده !

دارم به این فکر میکنم که اگر کسی مثل کاپلو یا فان خال هلندی ( که درجا در کنار زمین وقتی روبن به تعویضش اعتراض کرد چنان محکم همونجا باهاش صحبت کرد که خود روبن هم از کارش پشیمون شد ) توی این تیم بودن با این افراد چه برخوردی میکردن ...

به نظر من 3 نفر هستن که خیلی وقته پیراهن رئال به تنشون گشاد شده ؛ ایکر مقدس و راموس و پپه " ولی " صد افسوس که توی این تیم نفرین شده بازیکن سالاری حاکمه ... رئال بدون کاسیاس و راموس و پپه و مورینیو هم رئال بوده و پرافتخار ترین تیم اروپا ( حداقل روی کاغذ ) ؛ اما اینکه همه ی کاسه کوزه ها سر سرمربی بشکنه به نظرم اوج بی انصافیه چون ریشه ی اکثر حواشی این فصل تیم همین بازیکنها بودن و مربی در تنها در مقابل این کنشها واکنش نشون داده ، پس به نظرم اگر گناه و تقصیر این بازیکنها از مربی بیشتر نباشه در ایجاد این حواشی ، کمتر هم نیست ابدا /
    ببین تا حدودی با حرفات موافقم. مخصوصا اینکه مورینیو مقصر تمام این اتفاقات نیست.به نظرم اول از همه منشا این درگیری بر میگرده به شایعاتی که قبل از این تفاقات توسط رسانه های گربه صفت مثل مارکا و آ.س درست شد و کم کم به واقعیت تبدیل شد.اینکه بعد از درگیری های الکلاسیکو ایکر با تیم بارسلونا تماس گرفت و عذر خواهی کرد کاملا اشتباه بود ، و باید توسط مدیران تیم جریمه میشد.و اگر مدیران این حمایت رو از خوزه در برابر انتقاداتی که از اون به خاطر رفتار هاش مشد میکردند کار اصلا به اینجا ها نمیرسید که مثلا راموس به خودش حق بده به خوزه تیکه بندازه یا درگیری ایجاد کنه.ولی با اینکه پیراهن رئال تو تن این افراد گشادی میکنه زیاد موافق نیستم ، بازیکنان که روی تیم تعصب دارند حالا درست یا غلط اصلا مهم نیست باید تو تیم بمونند و تیم نباید به راحتی این بازکنان رو از دست بده ، وگرنه میشه یک تیم مثل منچستر سیتی که این همه بازیکن خوب داره پول هم خوب میده ، ولی بازیکنان نسبت به تیم اصلا اهمیت نمیدن و اسم تیم اصلا براشون مهم نیست.
    نکته مهم تر اینه که رئال تماشاگر های دهن بین و جوگیر زیادی داره.با کوچکترین تحریک به خودشون اجازه میدن به مربی تیمشون که بعد از چند سال بارسلونا رو سر جاش نشوند و لالیگای 100 امتیازی رو براشون بدست آورد توهین کنند ( البته این ها هم اثرات رسانه هایی مثل آ.س و مارکاست) و بازی کردن افراد از نتیجه گیری تیمی براشون مهم تره ، اینجور افراد طرفدار تیم نیستند طرفدار یک بازیکن خاص هستند مثل کسانی که به خاطر رونالدو یا کاسیاس طرفدار رئال شدند یا مثلا به خاطر مسی طرفدار بارسلونا شدند یا خوزه مورینیو.......به نظرم اینطور افراد خودشون رو رئالی معرفی نکنند بهتره.

14. 6 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شما مطمئن باش ژاوی دل سوخته ای برای رئال نداره. این مصاحبه ها غیر مستقیم فقط برای ایجاد فشار رو مورینیو و کل تیم هست.
    من نمیگم کارش از رو خیرخواهی بوده من میگم حرفش نادرست نبوده!
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    اولا سپاس گذاری کنم که وقت میذارید و توضیح میدید
    دوما من که یادم نمیاد جایی ایکر کاسیاس رو ایکر مقدس صدا کرده باشم اگرم کردم بعد یه بازی شو انگیز بوده و تحت تاثیر جو!
    دلیل عمده ای که من میام از کاسیاس تو این تاپیک دفاع میکنم اینه که میبینم دوستان خیلی یکطرفه دارن با موضوع برخورد میکنن و اسطوره تیم رو دارن بدجور خورد میکنن!
    من میگم اگه 50 درصد مشکلات از طرف کاسیاس باشه مطمئنا 50 درصد مشکلات هم از طرف مورینیو هست!

یه نمونه دیگه از این خورد کردنا!......آقا ما نمیگیم کاسیاس بهترینه......ولی قبول کنید که از بهترین هاست! 5 سال بهترین دروازبان جهان شدن یعنی اینکه این عالی بودن مداوم بوده نه مقطعی!
    من هنوزم شک دارم لوپز این عالی کار کردنش مداوم باشه....( که امیدوارم باشه)
    ببین با همون حساب دودو تا چهار تایی که میگی میشه فهمید که تو رختکن رئال اتحاد نیست! ( بازم منظورم این نیست که کاسیاس نقشی نداشته ....میگم 1 درصد احتمال!!!)
    این خبر رو من الان از شما میشنوم!
    نمیدونم بعضی از دوستان میان مارکا رو میکوبن که این شایعه میسازه این رئالی نیست این فلانه......باز الان سر این موضوع حقیقت محض رو گفته!
    این خبر رو کی پخش کرده؟ کاسیاس و راموس اومدن اینو منتشر کردن یا پرز؟ کی؟ میشه جریانش رو توضیح بدید؟
    من فکر میکنم که کاسیاس کاپیتان تیم ملی اسپانیا هم هست.....شاید خواسته اتحاد تیم ملی از بین نره! ( تیم ملی که الان قدرت جهانه!)
    اینو قبول دارم که کار راموس خیلی بد بود. حتی اگه مشکل از طرف مورینیو هم باشه تما و کمال! بازم راموس نباید اینکارو میکرد!
    این حرف کجا پخش شده؟ توسط کی؟
    همه حق دارن اظهار نظر کنن الا بازیکن؟
    قسمت اول حرفت رو قبول ندارم قسمت دوش رو قبول دارم خودمم بالاتر گفتم!
    من اندیشم اینه که لج و لج بازی های مسخره ای توی تیم راه افتاده که نمیدونم مقصر اصلی کیه! مطمئنم شما هم نمیدونید! پس انقدر مطمئن حرف نزنید!
    در مورد نیمکت نشینی و این چیز ها هم من قبلا حرفام رو زدم.
    من فقط توقع دارم دوستان یکطرفه به قاضی نرن!
    همین!
    +
    قسمتی از حرف های من رو هم اقای Devil A تو پست بالاتر گفتند!
    Last edited by SA3EDLORD; 18-05-2013 at 22:51.

16. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

صندلی سرمربیگری رئال هم واسه مورینیو خیلی بزرگه...از همون روز اولی که پاشو به مادرید گذاشت شروع کرد "به گرفتن سومین CL خودم" و تا همین امروز هم دست از گفتن این حرفا برنمیداره و مدام منافع خودش رو به باشگاه ترجیح میده...از اواسط فصل قبل بود که شروع کرد به "برگشتن به شهر رویاهام لندن" و هنوزم تو بعضی کنفرانساش این حرفو تکرار میکنه...برو آقا جان،نه باشگاه مدیونته و نه طلسم چندین ساله رو شکستی...تنها کسی که باشگاه مدیونشه برنابئوی کبیره و لاغیر.دیگه این که اومده و تو 9 بازی به بارسا نباخته و لیون رو حذف کرده و از آلکورکون 4 تا نخورده که نشد موفقیت.فصل پلگرینی اگر هیگواین اون دروازه خالی رو نمیزد همون فصل میشکستیم این طلسم لعنتی رو؛همونطور که اگر امسال جلو دورتموند همین هیگواین اون تک به تک رو نمیزد به پای ویدنفلر الان تو فینال بودیم

مشکل مورینیو غرور و خود بزرگ بینیشه.فکر کرده رئال هم مثل چلسی یا اینتر تحت تاثیر رفتنش قرار میگیره و از هم میپاشه واسه همین همش داره بازی در میاره و هر روز با یکی دعوا داره.اول فصل که رونالدو رو مقصر شروع افتضاحمون دونست،کم کم که جلو رفتیم نوبت به اوزیل رسید و اون ماجرایی که راموس راه انداخت،بعد از بازی با سه ویا و لگدی که آربلوا به دست کاسیاس زد نوبت به کاسیاس رسید،حالا هم په په مورد غضب واقع شده.Who is Next?!
    رئال اگر میخواست از هم بپاشه همون اواخر دوران ریاست کالدرون از هم میپاشد،همون وقتی که از بارسای گواردیولا که اولین فصل حضورش رو نیمکت بود 6 تا خورد و تحقیر شد ولی خودشو جمع کرد و دوباره به یکی از قدرتهای فوتبال اروپا تبدیل شد...مطمئنا رئال مادرید بخاطر مسخره بازیای یک شخص خاص از هم نمیپاشه و زیر سوال نمیره.خیالتون از این بابت راحت باشه و هی مورینیو رو چماق نکنین و تو سر باشگاه و پرز و بازیکنا بکوبید

پ.ن:کاپلو یه فصل یه لیگ،پس بهترین مربی تاریخ باشگاهه،والا...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •