چرا اطلاعیه نمیده برای دانشگاه آزاد ؟ انتخاب رشته ی آزاد جدایه ؟
چرا اطلاعیه نمیده برای دانشگاه آزاد ؟ انتخاب رشته ی آزاد جدایه ؟
عاغا یه سوال دیگه این رشته هاي تحصيلي گروه آزمايشي زبان هاي خارجي (با توجه به سوابق تحصیلی) چیه قضیه اش ؟
+
رشته ی خوب توی زبان چیه ؟ که کار خوب باشه ؟ مترجمی خوبه ؟ ضمنا من هیچوقت کلاس زبان نرفتم اما زبانم بد نی خیلی حالا اگه برم رشته های زبان میتونم موفق بشم؟...
چرا اینقدر خلوته اینجا ؟
بیایید به سوالها جواب بدید دیگه![]()
برای گروه های اصلی هم میشه با توجه به سوابق تحصیلی انتخب رشته کرد ؟ (چون من معدل کتبی سال سومم خوبه اما کنکور رو ری....د...م)
راستی چرا هر کی میاد اینجا میگه کنکورو خراب کردم و رتبه ی نجومی میده؟!!!!چرا مثلا یکی نمیگه رتبه ی دو رقمی یا حد اقل سه رقمی شدم؟!!!
ازینا تو صفحه ی قبل هست
دو رقمی ها هم الان دارن به فک و فامیل و دوستان شیرینی میدن وقت فروم اومدن ندارن
من احمق اگه شیمی رو -8.5 نزده بودم 10 20 هزار تا رتبه ام فرق میکردبا این شرایط اسف بار فکر نکنم غیرانتفاعی هم رشته ی درست درمون قبول بشم (یحتمل کاردانی میتونم قبول شم) الان امیدم به آزاده ... لعنت به این زندگی
![]()
سلام دوستان ، من نمیتونم از سنجش برم دوباره کارنامه ام رو ببینم ، ارور میده ، چی کار کنم؟ بد بخت شدم
یعنی چه! خب اگه یه بار رفته داخل، دوباره هم میشه.لابد اشتباه وارد میکنید.سلام دوستان ، من نمیتونم از سنجش برم دوباره کارنامه ام رو ببینم ، ارور میده ، چی کار کنم؟ بد بخت شدم
سایت مشکل داره...
شما هم شنیدین گفتن سال دیگه معدل هم تاثیر بدن با کنکور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)