سلام
حسين جان، عرض كردم بنده در هيچيك از پستها اين گزينه (تشكر از كاربر و يا سپاس) را ندارم!!!
مشكل از كجاست؟
سلام
حسين جان، عرض كردم بنده در هيچيك از پستها اين گزينه (تشكر از كاربر و يا سپاس) را ندارم!!!
مشكل از كجاست؟
با سلام من میخام وارد پنل کاربری خودم بشم ولی هر چی یوزر و پسور میزنم لاگ این نمیشه واسه بقیه دوستان هم همین طوریه؟ امروز هم هی نت قطع و وصل میشه هر رزو بد تر از دیروز مخابرات![]()
من مشکلی ندارم میتونم وارد بشم
امروز اینترنتم داغون بود زنگ زدم 2020 وقتی شماره اما رو دادم گفت شماره شما توی سامانه امور مشترکین نیست!!!!!
خدا میدونه که کی میخوان این اینترنت افتضاحشون رو درست کنن
هر وقت که زنگ میزنم میگن چند روز دیگه شبکه پایدار میشه الان نزدیک به 2 هفته هست که این حرف ها رو میزنند
من زمانی شاتل داشتم حتی 1 بار هم از این مشکلات نداشتم فقط به خاطر ترافیک کم و دانلود شبانه اش اومدم بیرون![]()
واقعا" تعجب می کنم اونایی که 2 تا خط تلفن ندارند،اینترنت مخابرات و به عنوان سرویس اصلیشون انتخاب می کنن!!!![]()
منظورت چیه ؟
آخه اینترنت مخابرات فقط واسه دانلود شبانه خوبه،نه می شه ویدئو تماشا کرد نه میشه وبگردی کرد،فقط واسه ساعت 1 تا 6 خوبه،واسه ساعتای دیگه باید یک نت دیگه داشته باشین،نت مخابرات که تو ساعتای دیگه از سرورای خارجی قابل استفاده نیست
آقا روزبه یعنی این ISP که شما جدیدا داری ازش سرویس میگیری پینگ داخل و خارجت باهم تفاوت نداره
اگه میشه شما یه تست speedtest از سرور ایران و سرور خارجی بزار
من نمیدونم شما چرا قانع نیستین!!!
من سرویس قبلیم از یه شرکت خصوصی بود اینترنت وایرلس بود... قیمت سرویس 128 ماهیانه 2 گیگ ترافیک بود 30 هزار تومان به خدا سرعت دانلودش 20 کیلوبایت بیشتر نمیررفت.... دانلود شبانه نداشت هر گیگ اضافه 5000 تومان... الان با مخابرات شبی 3-4 گیگ دارم دانلود میکنم مفت روزا هم که ماشالله سرعت رو 700-800 کیلوبایت هست دیگه من نمیدونم شما از اینترنت بدبخت ایران چه انتظاری دارین![]()
Last edited by mypdf; 10-12-2012 at 20:50.
شما راست میگید اگه سرعت برای من هم رو 700 - 800 بود من دیگه از این بحث خارج میشدم
سلام دوستان من سیمی که رو از ورودی ساختمون میاد برای مودم جدا هست.بعد از 2 نقطه هم اتصال داده شده میخواستم بدونم روی سرعت تاثیری داره یا نه؟
به مخابرات هم زنگ میزنم میگن که اینجا مشکلی نیست.برای دوستم با همین پهنای باند و یه مرکز تاریخ نصب هم یه روز بود ولی سرعتش روی 300 هستش.به خاطر این میگم که برای سیم کشی باشه/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)