دوستان کسپر 2013 هم روی ویندوز 8.1 نصب نمیشه؟ آخه تو سایت مایکروسافت زده پشتیبانی میشه !
دوستان کسپر 2013 هم روی ویندوز 8.1 نصب نمیشه؟ آخه تو سایت مایکروسافت زده پشتیبانی میشه !
با سلام
من يه مشكلي دارم كه تو اداره اي كه هستم كاسپر نصب هست و اين نرم افزار يه سري محدوديت هاي براي سيستم من ايجاد كرده كه متاسفانه چون از سرور كنترل ميشه پسورد داره و نمي تونم به تنظيماتش برم
ميخواستم بدونم راهي هست كه محدوديت هاش رو برداره ياپسورد دسترسي به تنظمياتش بدست بيارم
يا در صورتي كه نميشه ايا ميشه از راه ديگه اي محدوديت ايجاد شده روي usb ها كه اجازه اتصال هر گونه فلش و هارد اكسترنال را نميده رو برداشت؟ به محض وصل كردن هارد اكسترنالم اين پيغام رو دريافت مي كنم
Access to the device or the operation Read with the device Removable drives has been blocked according to the device access rule.
If you consider the blocking to be mistaken, contact the administrator of the local corporate network
خواهشا راهنمايي كنيد
نرم افزارش هم ;Kasper endpoint security 8 هست
سلام
کسپر 2014 نصب نمیشه چه برسه به 2013
من خودم هم موندم برای کسپر 2014 پچ بیاد که بشه روی وین 8.1 نصب بشه
شما هم فعلا باید صبر کنید
مشکل شما یا ویندوزه یا نرم افزرارهای ناسازگار.
ابتدا طبق فایلی که آپلود کردید،شما باید ابتدا windows firewall control رو حذف کنید و بعد از ریستارت،اقدام به نصب کسپر کنید.
اگه مشکل پابرجا بود همون روشی که برای ویندوز 8.1 نوشته بودم رو تست کنید.
فعلا مشکل از ویندوز 8 و ویندوز 8.1 هستش.الان اکثر نرم افزارها بخصوص نرم افزارهای امنیتی با این ویندوز مشکل دارند و همه منتظر نسخه نهایی 8.1 هستند که بزودی منتشر میشه و بعد از اون،نرم افزارها کاملا سازگار خواهند شد.
چون شما ادمین نیستید مسلما اجازه دسترسی به تنظیمات رو به هیچ طریقی نخواهید داشت.
با توجه به محدودیتی که اعمال شده،حتی با نرم افزارهای جانبی هم دسترسی به هارد و فلش ممکن نیست چون کلا اجازه اتصال داده نمیشه.
ممکنه در حالت safe mode بتونید به فلش دسترسی داشته باشید.یه تست کنید
Last edited by mohammad_87; 20-09-2013 at 19:48.
با پچ کف فکر نکنم درست بشه. چون موقع نصب گیر میده و اصلا نصب نمیشه
آره این دقیقا همون چیزی بود که من چند صفحه قبل به دوستمون گفتم ، احتمالا یه ستاپ جدید ریلیز بشه
لطفا یک شماره سریال جدید بزارید ؟
سلام
آقا این kasper updater نمیخواد آپدیت بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی وقته که کسپر 2014 اومده
در تاپیک زیر درخواست دهید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام محمدجان
ما بحثمون فعلا رو ویندوز 8 هستش
من تاحالا با هر برنامه ی امنیتی که کار کردم، مشکلی ندیدم که با ویندوز 8 داشته باشن
Kaspersky , Bitdefender , Comodo , Emsisoft , Norton , Avira , Avast , Malwerbyte
هیچکدوم از اینا با ویندوز 8 ناسازگاری یا مشکلی ندارن
الانم که با ویندوز 8.1 مشکل دارن بخاطر تازه اومدن ویندوز و تغییراتی در هسته ی آن هستش که اونم با مرور زمان و صبر عدم سازگاری با ویندوز 8.1 نیز درست میشه
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)