شما سعی کنید قبل از هر چیز کمی اطلاعاتتون رو در رابطه با کامپیوتر و فایل های اون بالا ببرید و هم اینکه کمی زبان انگلیسی خودتون رو قوی تر کنید چون همیشه هر چیزی که eset smart security می گه فایل مخرب نیست . البته آنتی ویروس نود کمتر پیش میاد فایلی که میگیره اشتباه و الکی باشه و حتی معمولا کم پیش میاد به کرک و فایل های برنامه ها گیر بده . قبل از هر چیز برنامه ی خودتون رو حتما آپدیت کنید و تنظیمات اون رو طوری انجام بدید تا اونجوری عمل کنه که شما دوست دارید . پیشنهاد من به شما این هست که اگر فایلی هم گرفت و گفت ویروس هست اول اون رو قرنطینه کنید و ببینید بعد از یه مدت مثلا چند روز و یا یک هفته مشکلی پیش میاد توی سیستمتون یا نه ؟ اگر پیش نیومد فایل رو از قرنطینه هم پاک کنید ولی اگر مشکلی به وجود اومد و به خاطر اون فایل بود فایل رو از قرنطینه در بیارید تا به جای قبلی برگرده . در رابطه با فلش هم اول پیشنهاد میکنم مطمئن بشین که واقعا فلش شما ویروسی هست یا نه شاید واقعا نباشه ! اگر میدونید ویروسی هست و نود اون رو نمیگیره سعی کنید حتما آنتی ویروس خودتون رو آپدیت کنید و دوباره چک کنید . در کنار نود پیشنهاد میکنم از برنامه های جانبی دیگه هم استفاده کنید برنامه هایی که در زیر مینویسم بسیار عالی هستن برای کار شما .
برنامه ی usb disk securty رو نصب کن و فلش رو باهاش چک کن .
برنامه ی emsisoft emergency kit نسخه ی رایگانش رو دانلود و آپدیت کن و به احتمال زیاد فایل های مخرب رو پاک میکنه برنامه زبان فارسی هم داره و کار باهاش راحته .
بعد از پاک سازی فلش مموری رو با برنامه ی usb disk security واکسینه کن . قسمتی داره برنامه که یک فولدر قلابی به نام autorun.inf روی فلش شما ایجاد میکنه تا فلش مموری شما دیگه دچار ویروس های رایج اتوران که فلش ها رو آلوده میکنه نشه .
برنامه ی emet هم نسخه ی آخرش رو از سایت مایکروسافت نصب کن تا دیگه خیالت از نظر وارد شدن هکرها هم راحت بشه .
اگر این برنامه ها رو نصب کنی و کار باهاشون رو یاد بگیری همه چیز تا حد بالایی امن و امان میشه .