تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 311 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 3106

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات (ESET (NOD32 ←راهنمای تاپیک در پست دوم

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کسی اینجا از usb disk security استفاده کرده ؟ چطوره برنامش خوبه ؟ من در کنار eset 8 و emsisoft emergency kit این رو هم نصب کردم چون فکر کردم شاید یه تعدادی از فایل های مخرب رو که مربوط به فلش مموری میشه eset نتونه بگیره و این برنامه به عنوان برنامه تکمیلی خوب باشه نظرتون چیه ؟

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

کسی اینجا از usb disk security استفاده کرده ؟ چطوره برنامش خوبه ؟ من در کنار eset 8 و emsisoft emergency kit این رو هم نصب کردم چون فکر کردم شاید یه تعدادی از فایل های مخرب رو که مربوط به فلش مموری میشه eset نتونه بگیره و این برنامه به عنوان برنامه تکمیلی خوب باشه نظرتون چیه ؟
    همون نود کافیه بنظرم
    قابلیت اتوران رو هم میتونی غیر فعال کنی آموزشش تو نت هس
    Last edited by Dr Nima; 06-02-2015 at 23:24.

3. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aseman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام ویرو.س کش نود که رو لپ تاپ نصبه بعضا پیغامی میاره مبنی براینکه یه ویروس پیدا شده پاک کنه یا نه اگه بزنیم پاک کنه ایا قسمتی از ویندوز یاسایر اطلاعات پاک نمیشه ؟
    واینکه وقتی فلش ویروسی میشه ومیندازیم به لپتاپ چجوری ویروسارو پاک کنیم من اون گزینه اسکن رو که میاره انتخاب میکنم ولی هربار مینویسه ویروسی نیست

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام ویرو.س کش نود که رو لپ تاپ نصبه بعضا پیغامی میاره مبنی براینکه یه ویروس پیدا شده پاک کنه یا نه اگه بزنیم پاک کنه ایا قسمتی از ویندوز یاسایر اطلاعات پاک نمیشه ؟
    واینکه وقتی فلش ویروسی میشه ومیندازیم به لپتاپ چجوری ویروسارو پاک کنیم من اون گزینه اسکن رو که میاره انتخاب میکنم ولی هربار مینویسه ویروسی نیست

شما سعی کنید قبل از هر چیز کمی اطلاعاتتون رو در رابطه با کامپیوتر و فایل های اون بالا ببرید و هم اینکه کمی زبان انگلیسی خودتون رو قوی تر کنید چون همیشه هر چیزی که eset smart security می گه فایل مخرب نیست . البته آنتی ویروس نود کمتر پیش میاد فایلی که میگیره اشتباه و الکی باشه و حتی معمولا کم پیش میاد به کرک و فایل های برنامه ها گیر بده . قبل از هر چیز برنامه ی خودتون رو حتما آپدیت کنید و تنظیمات اون رو طوری انجام بدید تا اونجوری عمل کنه که شما دوست دارید . پیشنهاد من به شما این هست که اگر فایلی هم گرفت و گفت ویروس هست اول اون رو قرنطینه کنید و ببینید بعد از یه مدت مثلا چند روز و یا یک هفته مشکلی پیش میاد توی سیستمتون یا نه ؟ اگر پیش نیومد فایل رو از قرنطینه هم پاک کنید ولی اگر مشکلی به وجود اومد و به خاطر اون فایل بود فایل رو از قرنطینه در بیارید تا به جای قبلی برگرده . در رابطه با فلش هم اول پیشنهاد میکنم مطمئن بشین که واقعا فلش شما ویروسی هست یا نه شاید واقعا نباشه ! اگر میدونید ویروسی هست و نود اون رو نمیگیره سعی کنید حتما آنتی ویروس خودتون رو آپدیت کنید و دوباره چک کنید . در کنار نود پیشنهاد میکنم از برنامه های جانبی دیگه هم استفاده کنید برنامه هایی که در زیر مینویسم بسیار عالی هستن برای کار شما .
    برنامه ی usb disk securty رو نصب کن و فلش رو باهاش چک کن .
    برنامه ی emsisoft emergency kit نسخه ی رایگانش رو دانلود و آپدیت کن و به احتمال زیاد فایل های مخرب رو پاک میکنه برنامه زبان فارسی هم داره و کار باهاش راحته .
    بعد از پاک سازی فلش مموری رو با برنامه ی usb disk security واکسینه کن . قسمتی داره برنامه که یک فولدر قلابی به نام autorun.inf روی فلش شما ایجاد میکنه تا فلش مموری شما دیگه دچار ویروس های رایج اتوران که فلش ها رو آلوده میکنه نشه .
    برنامه ی emet هم نسخه ی آخرش رو از سایت مایکروسافت نصب کن تا دیگه خیالت از نظر وارد شدن هکرها هم راحت بشه .
    اگر این برنامه ها رو نصب کنی و کار باهاشون رو یاد بگیری همه چیز تا حد بالایی امن و امان میشه .
    Last edited by jimrako; 08-02-2015 at 15:12.

6. 2 کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

یه سوال
    چندتا کامپیوتر به هم شبکه شدن وقتی انتی ویروس میریزم شبکه قطع میشه
    مجبورم کلا فایروال انتی ویروس رو ببندم که شبکه راه بیوفته از تنظیماتش سر در نیاوردم هر چی نگاه کردم
    میشه کمک کنید چطوری تنظیم کنم که شبکه هم وصل باشه و هم فایروال انتی ویروس بدون اینکه مشکل ایجاد کنه

داره خودمونی میشه aseman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

شما سعی کنید قبل از هر چیز کمی اطلاعاتتون رو در رابطه با کامپیوتر و فایل های اون بالا ببرید و هم اینکه کمی زبان انگلیسی خودتون رو قوی تر کنید چون همیشه هر چیزی که eset smart security می گه فایل مخرب نیست . البته آنتی ویروس نود کمتر پیش میاد فایلی که میگیره اشتباه و الکی باشه و حتی معمولا کم پیش میاد به کرک و فایل های برنامه ها گیر بده . قبل از هر چیز برنامه ی خودتون رو حتما آپدیت کنید و تنظیمات اون رو طوری انجام بدید تا اونجوری عمل کنه که شما دوست دارید . پیشنهاد من به شما این هست که اگر فایلی هم گرفت و گفت ویروس هست اول اون رو قرنطینه کنید و ببینید بعد از یه مدت مثلا چند روز و یا یک هفته مشکلی پیش میاد توی سیستمتون یا نه ؟ اگر پیش نیومد فایل رو از قرنطینه هم پاک کنید ولی اگر مشکلی به وجود اومد و به خاطر اون فایل بود فایل رو از قرنطینه در بیارید تا به جای قبلی برگرده . در رابطه با فلش هم اول پیشنهاد میکنم مطمئن بشین که واقعا فلش شما ویروسی هست یا نه شاید واقعا نباشه ! اگر میدونید ویروسی هست و نود اون رو نمیگیره سعی کنید حتما آنتی ویروس خودتون رو آپدیت کنید و دوباره چک کنید . در کنار نود پیشنهاد میکنم از برنامه های جانبی دیگه هم استفاده کنید برنامه هایی که در زیر مینویسم بسیار عالی هستن برای کار شما .
    برنامه ی usb disk securty رو نصب کن و فلش رو باهاش چک کن .
    برنامه ی emsisoft emergency kit نسخه ی رایگانش رو دانلود و آپدیت کن و به احتمال زیاد فایل های مخرب رو پاک میکنه برنامه زبان فارسی هم داره و کار باهاش راحته .
    بعد از پاک سازی فلش مموری رو با برنامه ی usb disk security واکسینه کن . قسمتی داره برنامه که یک فولدر قلابی به نام autorun.inf روی فلش شما ایجاد میکنه تا فلش مموری شما دیگه دچار ویروس های رایج اتوران که فلش ها رو آلوده میکنه نشه .
    برنامه ی emet هم نسخه ی آخرش رو از سایت مایکروسافت نصب کن تا دیگه خیالت از نظر وارد شدن هکرها هم راحت بشه .
    اگر این برنامه ها رو نصب کنی و کار باهاشون رو یاد بگیری همه چیز تا حد بالایی امن و امان میشه .
    خیلی ممنون دوست عزیز
    فقط کمی کلی گویی کردین البته جسارتا .
    شما کتاب خاصی واسه اشنایی بیشتر با کامپیوتر سراغ دارین البته زیادم آماتور نیستم ولی خوب دیگه .
    پیشاپپیش ممنونم

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز
    فقط کمی کلی گویی کردین البته جسارتا .
    شما کتاب خاصی واسه اشنایی بیشتر با کامپیوتر سراغ دارین البته زیادم آماتور نیستم ولی خوب دیگه .
    پیشاپپیش ممنونم
    خواهش میکنم .درسته کلی گویی کردم ولی واقعا لپ مطلب رو گفتم و به جای ماهی دادن بهت دوست دارم خودت ماهی گیر ماهری بشی. نه کتاب خاصی سراغ ندارم یادم نمیاد تا حالا در رابطه با کامپیوتر کتاب خونده باشم بیشتر کار کردم و همونطور که گفتم اگر کمی زبان انگلیسی خودمون رو قوی کنیم تقریبا همه ی مشکلات حل میشه ! برنامه ها کاملا شفاف هستن حتی پیچیده ترینشون هم اگر زبان انگلیسی ما خوب باشه و به پیغام هایی که برنامه میده دقت کنیم و بدونیم معنیشون چی هست و معنای هر منو رو هم متوجه بشیم خیلی شفاف و راحت میشه کار با برنامه ها . البته یه بخش مهم هم تجربه و یادگیری ای هست که در طول زمان کم کم بهتر میشی . همیشه بیفت به جون برنامه و ببین چی داره و چی نداره . معنای هر چیزی هم که نفهمیدی از برنامه های دیکشنری، یا اینترنت استفاده کن ببین معنیش چی میشه . موفق باشی . فراموش نکن همه ی انسان ها آماتورا حالا یکی بیشتر یکی کمتر .
    Last edited by jimrako; 09-02-2015 at 01:30.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان یک سوال لطفا راهنمایی کنید من اگر یوزر و پسورد رایگان بخوام بدم و eset smart security 8 رو آپدیت کنم سوال من اینه اگر توی سایتی یوزر و پس نوشته بود برای نود 32 هست آیا اگر استفاده کنم برای eset smart security 8 هم جواب میده و یا فرق داره ؟ خرابکاری نمیشه اگر یوزر و پسورد رایگان nod 32 رو برای eset smart security بدم ؟

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان یک سوال لطفا راهنمایی کنید من اگر یوزر و پسورد رایگان بخوام بدم و eset smart security 8 رو آپدیت کنم سوال من اینه اگر توی سایتی یوزر و پس نوشته بود برای نود 32 هست آیا اگر استفاده کنم برای eset smart security 8 هم جواب میده و یا فرق داره ؟ خرابکاری نمیشه اگر یوزر و پسورد رایگان nod 32 رو برای eset smart security بدم ؟
    سریال آنتی ویروس رو نمیشه برای اسمارت زد
    بیشتر سریالایی که رایگان میذارن به هر دو میخوره مگه اوناییکه نوشته مخصوص نسخه آنتی ویروس نه اسمارت سکروتری
    سریال تریال یا eav خواستی بگو آدرساشو بفرستم
    Last edited by Dr Nima; 09-02-2015 at 16:33.

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

جواب سوال منو نمیدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •