تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 602 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست من هر کس گفته که صدای M35 فلت هست احتمالا دست چپ و راستشو هنوز نمیتونه از هم تشخیص بده .اگر تبریز بودید میگفتم تشریف میآوردید تست میکردید . M50 و M35 اتفاقا صدای بسایر گرم همراه با بیس بسیار دقیق حساب شده و محکم میباشد بخصوص برای سبک پاپ که واقعا آدم از شنیدن موسیقی لذت میبره .اینی که میفرمایید گفتن در استفاده طولانی مدت اذیت میشید احتمالا کسی که شمارو راهنمایی کرده این مطلب رو از همین تایپک یا سایت ها خونده .. این هدفون در استدیو ها استفاده میشه ولی نه جایگزین برای Akg K77 یا 99 دوست من اینا تفاوت دارن .اینی که میفرمایید برای این هدفون هست نه برای M35 .....حدس میزنم این مطالب رو در همون فروم تهران ملودی بهتون گفتن ... اگر نمیخوایید هدفون حرفه ای بگیرید برید یه دونه Xb500 بگیرید که فقط دیپس دیپس کنه تو گوشتون و بقیه هم پسند کنن . آمپدانس M35 با گوشی درسته فرق داره ولی من رو آی دیوایس بالای 60% درایو کردم .
    موفق باشید
    نه نه به هیچ عنوان حرف من زیر سوال بردن شما و دانسته هاتون نبوده و نیست. فقط چیزی بود که شنیدم و خواستم از شما بپرسم چون معلومه شما اطلاعات زیادی در این زمینه دارین. اون دو نفر هم یکیش یکی از دوستام بود و دیگری هم دوست همون دوستم زیاد روشون حساب باز نکردم چون فکر کنم اطلاعاتشون سطحی بود.
    من فعلا در اردبیل در همسایگی شما هستم شاید بتونم یه سر به شما بزنم و بهتون زحمت بدم و از اطلاعاتتون استفاده کنم اگه میشه ادرس مغازتون رو پ خ کنید.
    بعد نفرمودین که این تفاوت امپدانس میتونه باعث اسیب زدگی بشه یا نه.
    خیلی خیلی خیلی ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

بچه ها میشه راهنماییم کنین؟
    می خوام هدفون sennheiser CX680i sport بخرم،ولی هرجا رفتم گفتن نداریم
    تو اینترنت گشتم فقط تو سایت کالارنا پیداش کردم،قیمتش رو زده 296000 تومن
    حالا به نظر شما،من این هدست رو اینترنتی و از همین سایت با همین قیمت بخرم؟ یا صبر کنم تا بعد از انتخابات شاید قیمتش پایین تر بیاد؟

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه کوچولو نکته:
    توی مشخصات اکثر پلیرهای پرتابل قید شده که فرکانس خروجی 20 الی 20 کیلوهرتز هست ، پس چه تفاوتی بین پلیرها وجود داره؟
    انتخاب پلیر پرتابل به عنوان سورس پلیر نسبت به چند سال قبل زیاد مهم نیست چون بیشتر پلیرهای در رنج قیمت مشابه حال حاضر کیفیت صدای تقریبا مشابهی دارند البته برای کاربرد معمولی و یا روزمره که فقط فان یا لذت بردن از موسیقی بدون توجه به کیفیت صدای موسیقی هست
    مثلا در طول روز ممکنه شما تلویزیون نگاه کنید ولی همیشه به تصویر تلویزیون اتاق خواب خودتون با حساسیت بیشتر و لذت بیشتری نگاه میکنید ولی همه جا به دنبال لذت بردن از کیفیت تصویر نیستید

پلیرهای پرتابل با کیفیت هم هستند که باز مشخصات خروجی اونها همین رنج هست ولی اگر بیشتر دقت کنید مشخصات بیشتری توی کتابچه اونها قید شده مثل امپدانس قابل راه اندازی که برای پلیرهای معمولی چندان مهم نیست چون فرض بر این هست که هدفون عمومی استفاده میشه نه یک هدفون با سطح کیفیت بالاتر از کاربرد روزانه
    مثلا به پلیر 100 دلاری هدفون 500 دلاری وصل نمیشه البته این قانون برای خیلی از کابرانی که اطلاعات کافی دارن صادقه ولی همیشه همه اطلاع کامل ندارن
    فراموش نکنیم که هزینه ای بابت پلیرهای پرتابل داده میشه تمامش برای کیفیت صدای اونها هزینه نمیشه و بخش زیادی یا تقریبا 90 درصد پرداختی شما صرف لوازم و امکانات یا خصوصیات جانبی پلیر انتخابی شما هزینه شده مثل صفحه نمایش بزرگتر شارژ باطری بیشتر یا خیلی چیزایی که ممکنه هیچ وقت احتیاجی بهشون نباشه
    پس تفاوت کیفیت یک پلیر 50 دلاری تا 250 دلاری به حدی کمه که به همین خاطر گفته میشه تفاوتی آنچنان وجود نداره

هدفون فعلی یا اینده شما تعیین کننده اصلی کیفیت صدای دریافتی شما میشه نه پلیر 200 دلاری چون بی کیفیت ترین قطعه یا ابزار یا دستگاه یا هر چیزی که درون یک Setup صوتی وجود داره همین هدفونه چون ابزاری هست که باید با دقت و سرعت بسیار بالا جریان الکتریسته رو تبدیل به مکانیکی بکنه که بهترین هدفونهای دنیا هم چنین کاری رو در حد کمال انجام نداده اند که ما انتظاری از هدفون چند ده تا چند صد دلاری داشته باشیم

در آخر:
    خرید یک هدفون با کیفیت تر حداقل 3 برابر ارزش بیشتری نسبت به خرید یک پلیر با کیفیت تر داره
    مثلا یک هدفون 100 و پلیر 100 دلاری رو اگر با هدفون 200 دلاری و پلیر 100 دلاری جایگزین کنید 3 برابر راندمان کیفت به قیمت بالاتر نسبت به پلیر 200 دلاری خواهید داشت

شما هم موفق باشید.

4. 8 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام بچه ها من 13 سالمه بین هدفون های beats by dr dre detox و studio گیر کردم (البته های کپی same orginal aaa+)
    من برام بیس و مقاومت و صدای شفاف مهمه همچنین می خوام همیشه تو گردنم باشه خلا صه کدوم برا یه پسر
    13 ساله بهتره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه تاتانی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

یه کوچولو نکته:
    توی مشخصات اکثر پلیرهای پرتابل قید شده که فرکانس خروجی 20 الی 20 کیلوهرتز هست ، پس چه تفاوتی بین پلیرها وجود داره؟
    انتخاب پلیر پرتابل به عنوان سورس پلیر نسبت به چند سال قبل زیاد مهم نیست چون بیشتر پلیرهای در رنج قیمت مشابه حال حاضر کیفیت صدای تقریبا مشابهی دارند البته برای کاربرد معمولی و یا روزمره که فقط فان یا لذت بردن از موسیقی بدون توجه به کیفیت صدای موسیقی هست
    مثلا در طول روز ممکنه شما تلویزیون نگاه کنید ولی همیشه به تصویر تلویزیون اتاق خواب خودتون با حساسیت بیشتر و لذت بیشتری نگاه میکنید ولی همه جا به دنبال لذت بردن از کیفیت تصویر نیستید

پلیرهای پرتابل با کیفیت هم هستند که باز مشخصات خروجی اونها همین رنج هست ولی اگر بیشتر دقت کنید مشخصات بیشتری توی کتابچه اونها قید شده مثل امپدانس قابل راه اندازی که برای پلیرهای معمولی چندان مهم نیست چون فرض بر این هست که هدفون عمومی استفاده میشه نه یک هدفون با سطح کیفیت بالاتر از کاربرد روزانه
    مثلا به پلیر 100 دلاری هدفون 500 دلاری وصل نمیشه البته این قانون برای خیلی از کابرانی که اطلاعات کافی دارن صادقه ولی همیشه همه اطلاع کامل ندارن
    فراموش نکنیم که هزینه ای بابت پلیرهای پرتابل داده میشه تمامش برای کیفیت صدای اونها هزینه نمیشه و بخش زیادی یا تقریبا 90 درصد پرداختی شما صرف لوازم و امکانات یا خصوصیات جانبی پلیر انتخابی شما هزینه شده مثل صفحه نمایش بزرگتر شارژ باطری بیشتر یا خیلی چیزایی که ممکنه هیچ وقت احتیاجی بهشون نباشه
    پس تفاوت کیفیت یک پلیر 50 دلاری تا 250 دلاری به حدی کمه که به همین خاطر گفته میشه تفاوتی آنچنان وجود نداره

هدفون فعلی یا اینده شما تعیین کننده اصلی کیفیت صدای دریافتی شما میشه نه پلیر 200 دلاری چون بی کیفیت ترین قطعه یا ابزار یا دستگاه یا هر چیزی که درون یک Setup صوتی وجود داره همین هدفونه چون ابزاری هست که باید با دقت و سرعت بسیار بالا جریان الکتریسته رو تبدیل به مکانیکی بکنه که بهترین هدفونهای دنیا هم چنین کاری رو در حد کمال انجام نداده اند که ما انتظاری از هدفون چند ده تا چند صد دلاری داشته باشیم

در آخر:
    خرید یک هدفون با کیفیت تر حداقل 3 برابر ارزش بیشتری نسبت به خرید یک پلیر با کیفیت تر داره
    مثلا یک هدفون 100 و پلیر 100 دلاری رو اگر با هدفون 200 دلاری و پلیر 100 دلاری جایگزین کنید 3 برابر راندمان کیفت به قیمت بالاتر نسبت به پلیر 200 دلاری خواهید داشت

شما هم موفق باشید.
    حالا آقا رضا این قضیه بین پلیرهای معمولی بازار ( سونی + فیلیپس + کریتیو ) و آی دیوایس هم صادقه؟
    سوال دومی که واسم پیش اومد اینه که اپل بین آیپاد و آیفون اش از نظر کیفیت صدا فرقی قائل شده یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و اقا مرتضی.
    من امروز M35 رو خریدم. صدای فوق العاده ایی داره بیسش رو میفهمی و به خوبی احساس نمیکنی و تقریبا تو اهنگای با بیس خیلی بالا هدفون خودشو نشون میده. با بالا رفتن ولوم بازم کیفیتشو از دست نمیده و خیلی واضح هست و صدا ها قاطی پاتی نمیشه و خیلی صاف هست. تقریبا میشه گفت تنها مشکلش سیمشه که خیلی به دست و پا میپیچه حدود 3.5 متر طول سیمشه که از هدفون هم جدا نمیشه در کل تو این چند ساعت خیلی ازش راضی بودم فقط کاش درمانی برای بلندی سیمش وجود داشت. به دوستان دیگه هم توصیه میکنم که اگه صدای واضح و دقیق میخوان و محکمی بیس براشون مهم نیست همینو توصیه میکنم. از اقا مرتضی ها هم خیلی ممنونم که منو راهنمایی کردن.
    در اخر ببخشید اگه جایی غیر فنی و حساب نشده حرف زدم چون اماتور هستم و فقط حسمو در چند ساعت استفاده از این محصول رو بیان کردم.

8. 4 کاربر از amhaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

حالا آقا رضا این قضیه بین پلیرهای معمولی بازار ( سونی + فیلیپس + کریتیو ) و آی دیوایس هم صادقه؟
    سوال دومی که واسم پیش اومد اینه که اپل بین آیپاد و آیفون اش از نظر کیفیت صدا فرقی قائل شده یا نه؟
    در کل تفاوت کیفیت صدای زیادی بین مدلهای اصلی از برندهای مطرح نیست ولی دقت کنیم که گاهی ممکنه پلیری واقعا و صرفا برای کیفیت صدا طراحی نشده باشه یا اینکه اصلا از نظر کیفیت صدا کیفیت خوبی نداشته باشه
    مثلا همیشه همه محصولات یک برند در هر زمینه ای که هست با کیفیت مشابه نیستند و گاه مدلهایی تولید میکنه که افتزاخ رو هم رد میکنن البته برندهای مطرح همچین تفاوت زیادی بین محصولات اونها دیده نمیشه
    سعی کنید از برندهای مطرح محصول خودتون رو انتخاب کنید تا تجربه کم برندهای متفرقه باعث هدر رفتن هزینه شما نشه

درباره اپل نظری ندارم چون با این برند از پایه مشکل دارم (البته کمی تا حدودی واقعا میگم)

در آخر:
    کیفیت صدای نرمال پلیر ملاکه نه همرا با افکت ها و تنظیماتی که به عنوان بوستر و تقویت کننده هستند چون در این حالت هست که صرفا سخت افزار پلیر بدون دخالت نرم افزار داده ها رو پخش میکنه و با هفدون به گوش میرسه
    چرا؟
    چون تقریبا تمام پلیرها به صورت نرم افزاری باعث تغییرات در کیفیت صدا به عنوان افکت شده تا ضعف های سخت افزاری رو بپوشونن
    خیلی اوقات نرم افزارهای اونها از الگوریتم هایی بسیار بد استفاده میکنه که یک کاربر اماتوری هم هیچ وقت حاضر نیست اونها رو استفاده کنه که حتما به همچین مواردی برخورد کردید

تمرکز بیشتر برای خرید یک هدفون به مراتب با ارزش تر از یک پلیر با چند برابر قیمت هست

همه چیز طبیعی ش لذت بخشه چون ما از طبیعت هستیم

شما هم موفق باشید.

10. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    من میخواستم هدفون Senneheiser HD 449 رو بخرم چند تا سوال داشتم :
    اول اینکه اصلا این هدفونو توصیه میکنین؟ (برای گوش دادن به اهنگ پاپ و رپ و گاهی اوقات فیلم دیدنو همچنین مهم بودن بیس و وضوح صدا) اگه توصیه نمیکنین، چه مدلی رو معرفی میکنین؟ اگه نه به سوالای زیر جواب بدین خیلی خوشحال میشم:

این هدفون برای گوش دادن به اهنگ (پاپ و رپ) و فیلم دیدن مناسبه؟
    با گوشی و پلیر پرتابل ها به خوبی درایو میشه؟
    کیفیت صداش چطوره؟ واضحه؟ بیسش قوی هست؟ بیس خوب برام مهمه
    صداش به بیرون میره؟ صدای بیرونو خنثی میکنه (passive) ؟
    راحتیش چطوره؟

مرسی از توجهتون
    Last edited by pedi_xx; 13-06-2013 at 02:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه تاتانی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

در کل تفاوت کیفیت صدای زیادی بین مدلهای اصلی از برندهای مطرح نیست ولی دقت کنیم که گاهی ممکنه پلیری واقعا و صرفا برای کیفیت صدا طراحی نشده باشه یا اینکه اصلا از نظر کیفیت صدا کیفیت خوبی نداشته باشه
    مثلا همیشه همه محصولات یک برند در هر زمینه ای که هست با کیفیت مشابه نیستند و گاه مدلهایی تولید میکنه که افتزاخ رو هم رد میکنن البته برندهای مطرح همچین تفاوت زیادی بین محصولات اونها دیده نمیشه
    سعی کنید از برندهای مطرح محصول خودتون رو انتخاب کنید تا تجربه کم برندهای متفرقه باعث هدر رفتن هزینه شما نشه

درباره اپل نظری ندارم چون با این برند از پایه مشکل دارم (البته کمی تا حدودی واقعا میگم)

در آخر:
    کیفیت صدای نرمال پلیر ملاکه نه همرا با افکت ها و تنظیماتی که به عنوان بوستر و تقویت کننده هستند چون در این حالت هست که صرفا سخت افزار پلیر بدون دخالت نرم افزار داده ها رو پخش میکنه و با هفدون به گوش میرسه
    چرا؟
    چون تقریبا تمام پلیرها به صورت نرم افزاری باعث تغییرات در کیفیت صدا به عنوان افکت شده تا ضعف های سخت افزاری رو بپوشونن
    خیلی اوقات نرم افزارهای اونها از الگوریتم هایی بسیار بد استفاده میکنه که یک کاربر اماتوری هم هیچ وقت حاضر نیست اونها رو استفاده کنه که حتما به همچین مواردی برخورد کردید

تمرکز بیشتر برای خرید یک هدفون به مراتب با ارزش تر از یک پلیر با چند برابر قیمت هست

همه چیز طبیعی ش لذت بخشه چون ما از طبیعت هستیم

شما هم موفق باشید.
    مرسی از اطلاعاتتون
    در مورد اینکه با اپل مشکل دارین دلیل خاصی داره ؟
    چون من تصمیم گرفتم ست اپل رو ماه آینده بخرم ( آیپد + آیفون + مک بوک پرو )
    حالا در مورد اینکه اپل بگیرم یا نه خیلی خیلی با خودم ور رفتم در آخر هم سر مسئله هایی که هنوزم نمیتونم ثابتشون کنم اپل رو انتخاب کردم

پروفشنال vista7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ذهنم...

پيش فرض

سلام، قبلا در این تاپیک از دوستان عزیز مشاوره گرفتم و بعنوان یک ایرفون خوب با قیمت ۲۰۰ تومن cx300-II رو معرفی کردند. حالا این سوال برای من پیش اومده که اگه قیمت رو یه مقدار بالاتر ببرم، مدل هایی هستند که ارزش این قیمت بیشتر رو داشته باشن؟ یعنی ممکنه بعدا پیش بیاد که بگم کاش پول بیشتری میذاشتم تا این مدل رو میگرفتم چون خیلی بهتره؟ چون واقعا همین یکبار رو میتونم برای ایرفون هزینه کنم و برام مهمه که بدونم این بهترین مدلی هست که میتونم بخرم برای نیاز هایی که دارم؟ من بیشتر موزیک الکترونیک، سبک های پاپ ، رپ ، هیپ هاپ، دنس و اغلب خارجی گوش میدم و بیس قوی و اینکه صدا بیرون پخش نشه و راحتی گوش چون طولانی گوش میدم واسم مهم هست. اگه فکر میکنید مدل هایی بهتر هستن که با افزایش قیمت از ۲۰۰ تومن به بالا، می ارزند که بجای cx 300-II بخرم لطفا بگید چون تا مدتی دیگه نمیتونم تو این بخش هزینه کنم. خیلی ممنون از اساتید گرامی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •