سلام
مگان 1600 دیگه تولید نمیشه ؟
سلام
مگان 1600 دیگه تولید نمیشه ؟
قطعا ارزش داره
شک نکن
206 84 با این کارکرد و اینکه شما میگه ازش خوب نگه داری شده کم گیر میاد 110 هزار هم اصلا با نگه داری خوب کاکرد بالایی نیست!
بخر و لذت ببر
فعلا تولید نمیشه
البته منم از یک نمایندگی پارس خودرو پرسیدم.
فعلا فقط 2000 تولید میشه خصوصا اتوماتیک
دلیلش
دلالان بازار و افزایش چند برابری تقاضای خرید مزدا 3 نسبت به مگان هست.
تو بازار به راحتی مشاهده میشه که بورس خرید و فروش مزدا 3 همیشه چند برابر مگان بوده.
قیمت مزدا 3 و مگان اون قدر هم نزدیک به هم نبوده دوست من
قبل از این اوضاع آشفته حداقل 20 میلیون تومان رو تفاوت داشتن
ولی تجربه من میگه 206 ای که 8 سال کار کرده (حتی با نگهداری خوب ) خرجش خیلی خیلی بالاتر از 111 ای هست که 2 سال کار کرده. به نظر من این کار شما اشتباهه. 206 ماشین خوبی هست ولی از 86 به قبل رو اصلا نباید مد نظر قرار داد مگر انکه خرج کردن براش براتون مشکلی نداشته باشه.
البته ارزبری قطعات مزدا 3 هم خیلی بیشتر از مگان هستش. برای همین با گرون شدن ارز قیمت مزدا 3 بیشتر بالا رفته
اقا سایت ایران خودرو زده تیپ 5 رو 12 تومن پیش و قسط بعدی 7.5...ایا درست میبینم؟
سلام دوست من
خیلی از دوستان دیگه هم همین سوال رو پرسیدن.
همه فکر میکنم 12 میلیون تومان اول پرداخت میکنن بعدشم یه 7.5 میلیون تومان پرداخت میکنن و ماشین
رو تحویل میگیرن که اینطور نیست.
درستش اینکه خدمت شما عرض میکنم:
شما اول 12 میلیون تومان نقد پرداخت میکنید
مرحله بعدی طبق ون تاریخی که تو قرارداد ذکر شده مبلغ 7.5 میلیون تومان دیگه پرداخت میکنید
مابقی پول رو به طور کامل ( هرچقدر که قیمت روز ماشین باشه که شرکت اعلام کرده ) موقعی که
دعوتنامه براتون میفرستن پرداخت میکنید و بعد ماشین رو تحویل میگیرد.
یعنی در 3 مرحله شما پول واریز میکنید.
موفق باشید
ممنون
قبل از اين گروني ها من رفيقم گرفت 45 تومان فكر كنم مگان هم همين حدودا بود اونموقع حولو حوشه 40 اگه اشتباه نكنم
پس با توجه به استقبال بازار از مزدا 3 بايد گزينه بهتري باشه نسبت به مگان درسته؟ از لحاظ هزينه نگهداري و كارائي و اينطور چيزا
دوستان، این سوال من موند رو زمین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)