تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 421 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان حتما براتون پیش اومده که سوار تاکسی بشین یا ... و پول خورد نداشته باشین طرف هم نداشته باشه که اصولا قید بقیه پولو باید بزنی

یا اصلا وقتی از یه مغازه میخوای خرید کنی

الان منی که میخوام سوار تاکسی شم باید پول خورد داشته باشم و حق با راننده تاکسیه یا تاکسی یه جورایی پول خورد جزو ابزار کارشه و باید داشته باشه و حق با منه ؟

موضوعیه که تغریبا هر روز درگیرشم ولی من نمیدونم این وسط حق با کیه
    یه جورایی حق با 2 طرفه

اول میگیم حق با شما
    پول خرد جزو ابزار راننده تاکسی هست
    که اگه نداشته باشه کارش پیش نمیره !
    ولی سوالی که هست اینه
    راننده تاکسی هر روز اون همه پول خرد رو چطور تهیه کنه ؟؟

دوم میگیم حق با راننده
    فرض کنید کرایه مسیری 600 تومان باشه
    درصد اینکه اکثرا 100 تومانی داشته باشن خیلی کمه
    پس در نیتجه راننده باید به هرکس 2 تا 200 تومانی بده

حالا هر بار رفتن و اومدن که 4 نفر هستن (( فرض 3 نفر 100 تومانی نداشته باشن ))
    و اگه در روز 40 بار رفت و آمد داشته باشه 120 نفر 2 تا 200 تومانی میخوان
    که میشه 140 تا 200 تومنی
    یعنی راننده هر روز باید بره بانک 2 بسته 200 تومانی بگیره که فکر کنم نه اعصابش رو داره و نه بانک این همه پول خرد (( چون باید به تعداد راننده های شهر داشته باشه ))

البته من میگم یه جورایی حق با راننده تاکسی
    چرا ؟؟
    چون وقتی راننده تاکسی این پول رو به مسافر میده مسافر اونو چیکار میکنه ؟؟؟
    اگه طرف زیاد از تاکسی استفاده میکنه مثل دانشجو ها پس در نتیجه به اون پول خرد ها لازم داره
    پس چرا اونارو نگه نمیداره ؟؟

راه حل مشکل
    من خودم همین کار رو کردم و یه چند سالی هست مشکل پول خردم تقریبا حل شده !

کیفی که دارم (( لپ تاپی )) جلوش 2 تا زیپ کوچیک داره (( هرکدوم به اندازه یه کف دست ))
    با خودم قرار داد کردم و بعد از یه مدت عادت کردم

اونم اینکه همیشه اسکناس و پول های زیر 2 هزار تومان رو بریزم داخل این 2 تا جیب (( 1000 تومانی - 500 و 200 و ....... )) و سکه
    یعنی تو جیب کت و شلوار اکثرا 2 تومانی بالا هست و میدونم پول خرد جاش تو کیفه
    حالا چطور این مشکل رو برنامه ریزی کنیم

همیشه موقعی که تو تاکسی میشینم چون کیف تو دستمه از زیپ جلو پول خرد در میارم و میدم به راننده
    ولی جاهای دیگه
    مثل سوپر مارکت - فتوکپی و جاهایی که پول خرد لازم دارم دست تو زیپ جلو نمیکنم و از جیب کت و شلوار 2 و 5 تومانی درمیارم تا پولم خرد بشه (( حتی اگه 1000 تومانی بخوام ))
    بعدش وقتی طرف پول خرد میده زیر 1000 تومان میره تو کیف و بالاترش میره تو جیب کت

به خاطر همین هست اکثرا همیشه تو زیپ جلوی کیفم پول خرده
    چون با خودم قرارداد بستم فقط واسه راننده تاکسی ازش پول خارج بشه و جاهای دیگه پولی ازش بیرون نیاد (( واگه 1 دونه 500 ازش برداشتم 1 هزاری جلش بزارم ))
    تقریبا بالای 80 درصد بهش عمل میکنم

برنامه پیچیده ای نیست !!
    یه همچین کاری هم شما میتونید بکنید تا مثل من اگه دانشجو هست و خیلی زیاد با تاکسی سر و کار دارید مشکلتون حل بشه !!
    Last edited by albertxx; 07-01-2015 at 03:43.

2. 4 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی (( یه جورایی دخترونه هست ))

آیا دلیلی داره دختری تو هرعکسش طوری عکس بگیره که حلقه دستش معلوم باشه ؟؟

سر یه داستانی تو دانشگاه تو اینکه حلقه دخترخانومی الکی بود یا نه مشکلی پیش اومد
    اول فرض گذاشتم حلقه الکیه و به گفته یکی خیلی ها این کار رو میکنن به خیلی دلیل ها

بعد از اینکه تو فیس دختر به جستجوی همچین موردی رفتم
    تو اکثر عکس ها یه جورایی طوری عکس میگرفت که انگار علاقه زیادی داره حلقش به چشم بیاد (( مثلا دست چپ رو تو عکس طوری روی دستش قرار داد که حلقه مثل آینه برق میزد و یا تو عکس دیگه ای دست رو طوری مشت کرده بود و زیر چونه گذاشته که حلقه بیشتر یه چشم می اومد تا خود دختره ))

البته بعدها به عنوان یه همکلاسی که رابطه بهتری باهاش برقرار کردم متوجه شدم دختر خانوم واقعا ازدواج کرده
    و الانم مشکلی ندارم
    و خود دختر خانوم هم آدم باتجربه و با درکی هست (( حدودا 28 ساله )) و خیلی دوستانه و محترمانه برخورد میکنیم ))

بحثم اصلا این نیست
    سوالم یه جورایی روانشناسیه که دختر ها شاید بتونن بهتر جواب بدن !!
    واقعا آیا دختر ها همچین حرکتی میکنن ؟؟؟
    و دلیلیش چی میتونه باشه ؟؟
    معنی خاصی میتونه داشته باشه ؟؟ (( شاید تجربه شد بعدها بتونم ازش استفاده کنم ))

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی (( یه جورایی دخترونه هست ))

آیا دلیلی داره دختری تو هرعکسش طوری عکس بگیره که حلقه دستش معلوم باشه ؟؟

سر یه داستانی تو دانشگاه تو اینکه حلقه دخترخانومی الکی بود یا نه مشکلی پیش اومد
    اول فرض گذاشتم حلقه الکیه و به گفته یکی خیلی ها این کار رو میکنن به خیلی دلیل ها

بعد از اینکه تو فیس دختر به جستجوی همچین موردی رفتم
    تو اکثر عکس ها یه جورایی طوری عکس میگرفت که انگار علاقه زیادی داره حلقش به چشم بیاد (( مثلا دست چپ رو تو عکس طوری روی دستش قرار داد که حلقه مثل آینه برق میزد و یا تو عکس دیگه ای دست رو طوری مشت کرده بود و زیر چونه گذاشته که حلقه بیشتر یه چشم می اومد تا خود دختره ))

البته بعدها به عنوان یه همکلاسی که رابطه بهتری باهاش برقرار کردم متوجه شدم دختر خانوم واقعا ازدواج کرده
    و الانم مشکلی ندارم
    و خود دختر خانوم هم آدم باتجربه و با درکی هست (( حدودا 28 ساله )) و خیلی دوستانه و محترمانه برخورد میکنیم ))

بحثم اصلا این نیست
    سوالم یه جورایی روانشناسیه که دختر ها شاید بتونن بهتر جواب بدن !!
    واقعا آیا دختر ها همچین حرکتی میکنن ؟؟؟
    و دلیلیش چی میتونه باشه ؟؟
    معنی خاصی میتونه داشته باشه ؟؟ (( شاید تجربه شد بعدها بتونم ازش استفاده کنم ))
    بله دقیقا معنی خاصی داره!
    یسری ها که کم سن و سال تر هستند مثلا حدود 16الی 20 برای خودنمایی و اعلام به سایرین که بله من دوست پسر دارم حلقه میندازن و نه تنها عکس بلکه هنگام راه رفتن هم بهش افتخار میکنن
    اما در سنین بالاتر اگر کسی همچین روندی در عکسها داشت دقیقا منظورش اعلام نامزد داشتنش هست حالا نه صرفا به اقایون همکلاسی یا همکارها بلکه مورد داشتیم از دوستان خودم که روش نمیشده بیاد برامون بگه غیرمستقیم وایبر و اینور اونور عکسشو با همون شرایطی که گفتید گذاشته تا همه مطلع بشن
    روانشناسی؟ خب این تیکه روانشناسی مربوط به خیلی کم سن و سال ها میشه که اول گفتم

5. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوستان حتما براتون پیش اومده که سوار تاکسی بشین یا ... و پول خورد نداشته باشین طرف هم نداشته باشه که اصولا قید بقیه پولو باید بزنی

یا اصلا وقتی از یه مغازه میخوای خرید کنی

الان منی که میخوام سوار تاکسی شم باید پول خورد داشته باشم و حق با راننده تاکسیه یا تاکسی یه جورایی پول خورد جزو ابزار کارشه و باید داشته باشه و حق با منه ؟

موضوعیه که تغریبا هر روز درگیرشم ولی من نمیدونم این وسط حق با کیه
    حق با راننده تاکسیه.
    چون راننده تاکسی هر روز با تعداد بیشتری سر و کار داره و طبیعتا اگر داشبرد پر از خورده باشه هم زود تموم میشه.
    مثل این نونوایی نزدیک خونمون. هر نون روکردن ۱۸۰ تومن( از ۱۲۵تومن). بعدش تو گرد کردن عددا مشکل پیش میومد. این آقا رفت چند بسته سکه ۱۰۰ تومنی نو گرفت. فکر کنم ۲ روز نشد همه اش تموم شد. میگفت برا گرفتن و جمع کردن سکه، خیلی اذیت شده و صرف نداره براش دوباره بخواد بگیره.
    الان اگر هزار تومن بدی، بجای اینکه ۵ نون بده و ۱۰۰ تومن باقیش. میاد ۵/۶ نون میده.

Sent from my ST15i using Tapatalk

7. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان

خوب هستید

یه استادی دارم که حدودا 55 سالشه
    ایشون رئیس شورای شهر هستن،بارها بین دانشجوها ازمن تعریف کردن و بارها هوای بنده رو داشتن
    تا الان هم خیلی کارا برام انجام داده،مثلا ترم قبل یه درس سه واحدی رو از 20 نمره چهار شدم ولی با استادا صحبت کرد و نمرمو گرفت

دیروز صبح بهش زنگ زدم که راجع به یک موضوع مشورت کنم،به من گفت یه نفرو میشناسه که بهتر میتونه راهنماییت کنه
    گفت فردا ساعت 11 باهاش قرارمیزارم که بریم ببینیمش تا همه ی سوالاتو بپرسی

امروز ساعت یازده وقتی رفتم پیشش،فهمیدم با معاون وزیر قرار گذاشته :o داشتم شاخ درمیاوردم
    واقعا نمیدونستم چطوری باید ازش تشکر کنم :o معاون محترم وزیر با اینکه سرشون خیلی شلوغ بود ولی بخاطر اینکه رابطه ی خیلی خوبی با استادم دارن به بنده یک ساعت کامل وقت دادن

حالا میخام بدونم اگه شما باشین چطوری از همچین استادی تشکر میکنید ؟ چطوری میتونم رابطمو باهاش تقویت کنم و مهر خودمو بیشتر توی دلش بندازم ؟ واقعا به این استادم مدیون هستم و دلم میخاد به بهترین نحو ازش تشکر کنم که میدونم هرکار کنم باز کمه

دوستان اگه شما جای بنده باشین چطوری رابطتتونو تقویت میکنید

Sent from my iPhone using Tapatalk
    کسی براتون از این مدل کارای بزرگ انجام نداده که ازش تشکر کرده باشید ؟

نیاز نیست کامل جواب بدین دوستان اگه مطلب خاصی به ذهنتون میرسه بگید ؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

کسی براتون از این مدل کارای بزرگ انجام نداده که ازش تشکر کرده باشید ؟

نیاز نیست کامل جواب بدین دوستان اگه مطلب خاصی به ذهنتون میرسه بگید ؟

استادم همیشه بین دانشجوها از من تعریف میکنه.همیشه به بقیه ی دانشجوها میگه که فلانی واقعا استعداد بالایی داره،بین دانشجوهای رشته ی تربیت بدنی از همه خوش استایل تره
    وقتی دانشجوهای دیگه حسودیشون گل میکنه و از من انتقاد میکنن،استادم در جواب به بقیه میگه که اگه فلانی توی یک شهر بزرگ بدنیا میومد الان از قهرمان های ملی میشد

پ ن :: بخدا اصلا لایق اینهمه تعریف نیستم....به نظرتون چکارکنم تا رابطه ام با این استاد خوب بمونه....شماره تلفنش رو دارم و هر یکماه یکبار باهاش تماس میگیرم حالش رو میپرسم که خیلی خوشحال میشه

چکار کنم تا این رابطه همینجوری گرم بمونه ؟ چطوری مهر و محبت این استاد بامعرفت رو جبران کنم ؟ دلم میخواد تا وقتی زندست باهاش ارتباط نزدیکی داشته باشم

Sent from my iPhone 5S using tapatalk
    سلام
    وقتی رابطشون در حال حاضر با شما خوبه پس از نحوه رفتار شما راضی هستند بنابراین کاره خاصی لازم نیست انجام بدید و خودتون باشید!
    سعی کنید هروقت ایشون رو دید سلام علیک گرمی داشته باشید و همین که میگید گهگاهی ازشون احوالپرسی میکنید هم خیلی خوبه
    اعیاد رو هم از طریق پیامک (با لحن خودتون و نه جملات تبریکی که همه برای هم میفرستن) تبریک بگید بهشون
    و در نهایت روز معلم و روز تربیت بدنی و مناسبت های اینچنینی براشون هدیه بگیرید
    استادی که بالا بهتون معرفی کردم،عضو شورای شهر هم هست و انسان فوق العاده باشخصیتی هست که حرفش برای تک تک ادمای شهر حکم سند رو داره
    وقتی ترم دوم بودم،نمره ی یک درس 3واحدی (غیر تخصصی) که 0شده بودم به 10 رسوند.بهش گفته بودم که اگه 20 ترم درس بخونم بازم نمیتونم ریاضی عمومی رو پاس کنم.واسه همین ازش خواهش کردم تا با استاد ریاضی صحبت کنه تا نمره ی منو بگیره که خوشبختانه بعد از تشکیل یک جلسه تونست استادا رو قانع کنه تا نمره ی منو بدن

الان سه ماهه که ندیدمش،چون ترم تابستانی برنداشتم
    بنظر شما چطوری خوشحالش کنم،چکار کنم تا این سه ماه فاصله باعث دوری نشه

من نظرم همونی هست که در بالا گفتم
    ولی در قبال لطف های اینچنینی همون وقت باید ازشون من باب تشکر یک هدیه درخور و شایسته تهیه میکردید (مثلا یک نیم سکه یا موارد مشابه)

+

در اولین فرصتی که پیش میاد (نزدیکترین مناسبت ) یک پیام بفرستید براشون بعد از تبریک در انتها بگید که همیشه به یاد ایشون و خوبی هاشون هستید و کمی جملات اغراق آمیز از این دست
    سلام
    شاید دوستان هم مثل من در جریان هستند که این سوال شما تکراری هست به همین خاطر سکوت کردند

10. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در پاسخ به اینکه میگن "بد نباشه" موقع مریضی یا مشکلی، پاسخ چی باید بگیم؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

خواهش میکنم...
    طوری نیست / مشکل خاصی نیست

13. 3 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    جواب بد نباشه
    بد نبینی , چیزی مهمی نیست , دور از جونتون یه کم کسالت دارم و غیره

اگر هم بخواین به شوخی جواب بدین:
    بد نبینی , چیز مهمی نیست , دور از جونتون نباشه !!! , یه سرطان معمولی هست فقط و زود مىمیرم خوب میشه و از دستم راحت میشی اگه زودتر از من نمیری زبونم لال !!!
    یه خونریزیِ مغزیِ سطحی هست فقط اما خیالتون راحت باشه تا حلوایِ شما رو نخورم نمىمیرم

15. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض آداب معاشرت

سلام
    شاید دوستان هم مثل من در جریان هستند که این سوال شما تکراری هست به همین خاطر سکوت کردند
    علیک سلام

دنبال جواب های کاربردی میگردم وگرنه نیازی نبود موضوعو دوباره ازتون بپرسم

شاید بد نباشه به این فکر میکردین جوابتون زیاد هم کامل نبوده که دوباره سوال پرسیدم

Last edited by mehrabooni; 08-01-2015 at 21:02.

17. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •