یعنی دستگاه را باز کردن بردن....؟
یعنی دستگاه را باز کردن بردن....؟
بله چهل روزه امروز و فردا می کنن ....
سلام دوستان
قسمتی از گرمای رادیاتور شوفاز از طریق تابشی (اشعه ی مادون قرمز ) به اطراف منتقل میشه
برای همین هست که وقتی نزدیک رادیاتور باشید گرماش رو احساس میکنید
قسمت دیگر گرما هم که در تماس هوا با رادیاتور منتقل میشه به هوا
سپس همین هوای گرم شده حرکت میکنه به سمت بالا و یک جریان هوائی (کُنوِکسیون) به وجود میاد
اون گرمای تابشی , ظاهراً حدود 40% ازش هدر میره
چطور ؟
اون قسمت از رادیاتور که رو به دیوار هست گرمای تابشی رو میتابونه به دیوار
دیوار هم سرد هست , این گرما رو جذب میکنه
آیا چسباندنِ ورقِ آلومینیوم به دیوار پشت رادیاتور از هدر رفتن این گرما تا حد زیادی جلوگیری میکنه ؟
اگر یک تکه موکت ارزان قیمت روی دیوار پشت رادیاتور نصب بشه و موکت هم با ورق آلومینیوم پوشانده بشه , مقدار زیادی از گرمای تابشی منعکس میشه به هوا و رادیاتور و از جذبش توسط دیوار جلوگیری میشه
نظرتون چیه ؟
با سلام.
دوستان عزیز بنده قصد خرید پیک مادایران دو مبدله طرح نیمه دیجیتال رو دارم.
میخواستم از دوستان در خصوص این پکیج و پیشنهاد های دیگشون و تجربه هاشون استفاده کنم.
مساحت اپارتمان 80 متر مفید هست.طبقه چهارم هم هست.ممنون میشم دوستان بنده رو راهنمایی بفرمایند.
درود فراوان به جناب محمد و همچنین تعمیرکار گرامی
پکیج منزل من ایران رادیاتوره (دو مبدله)حدود 6 سال کارکرد
پارسال 2 بار جرم گیری کردیم متاسفانه امسال هم مجدد نیاز به جرم گیری پیدا کرد با وجودی که سختی گیر هم داره (فشارآب گرم خیلی ضعیف بود)
الاایحال فعلا فشار آب گرم خوب شده
مشکلی که الان داره و دقیقا بعدجرم گیری حادث شده " صداییه که از پکیج شنیده میشه و مرتب ادامه داره فقط مادامیکه شیر آب گرم باز میشه صدا قطع میشه ...
صدای زوزه میده " وووووووووووووووووووو یکسره صدا میده
ضمنا جهت اطلاع هنگام جرم گیری فقط یکی از مبدلها رو درآوردن و یک پیچ که احتمالا بالای موتور پکیج بود رو کمی چرخوند . و بعد از جمع کردن این صدا بهش اضافه شد
لطفعا راهنمایی کنید مشکل کجاست
Last edited by hose in; 17-01-2015 at 16:08.
سلام و خسته نباشید.
دستگاه bn بوتان دارم. گاهی اوقات با صدای جرقه صدای انفجار هم تولید میکنه و روشن میشه. گاهی صداش خیلی خفن و ترسناکه.
مشکل چیه و چکار کنم؟
با سلام
حدوداً 2 روزی میشه که فشار پکیج دیواری (ایران رادیتور ) میره بالا، دیشب دیگه تا 2.5 رفته بود که با خالی کردم آب شوفاژ آوردمش رو 1.2 و الآن بعد حدود 13 ساعت اومده رو 1.4 !!
بالا رفتن فشار چه دلایلی میتونه داشته باشه؟
مشکل از جایی شروع شد که 2 روز پیش گاز قط شد بعد 3-4 ساعت متوجه شدم و پکیج رو خاموش کردم
تا به حال اینجوری نشده بود، حدوداً هم 5 ماه از کارکردش میگذره
احتمالا سیستم هوا گرفته و چیزه خاصی نیست. ولی اگر هروز تکرار شد بگید تا راهنمایتون کنم.
جواب به صورت خصوصی ارسال شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)