تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 273 از 461 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

[/COLOR]
    واسه این دانشگاه های بین المللی پولتونو حروم نکنین بچه ها
    با همینپول ها میتونین برین مالزی یا هند بخونین و برگردین ایران همین درآمد رو داشته باشین یا خیلی راحت خارج از کشور ادامه تحصیل بدین
    پزشکی تو بین الملل میشه حدود 55 تومن ( از شوهر عمم که رئیس دانشگاه هست پرسیدم ) . استادها و هیئت علمی هاشونم در حد دانشگاه های خوب کشور نیست
    همین پول رو تبدیل کنی به دلار با خودت ببرری مالزی میتونی اونجا دندون پزشکی هم بخونی برگردی ایران کمتر از یه سال کل این پول رو درآمد داشته باشی
    من از یکی از دانشجو های پرسید همین طور تو خود دفترچه نوشته سالی حدود 14 میلیون که بشه بالا 100 میلیون نه 55 تومن

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------

من زنگ زدم . میگه اینطوری نیست باید کنکور سراسری بدین
    اگه قبول شدین واحد بین الملل بعد برای مصاحبه و این چیزا میتونین بیاین حرفی از بدون کنکور نزد گفت باید کنکور داد
    بین المللی باید کنکور بدید ولی شعبه شهید بهشتی و اینا بدون کنکوره!
    هزینه شون هم اندازه هم هستند ولی شیوه پرداخت کردن هست
    بدون کنکور های باید 14 میلیون رو یکجا مهر بدی ولی بینو در 3 -4 دوره باید بدی

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

خیلی بیشتر از این حرفا میشه بالای 120 میلیون میشه
    اما هند درس خوندن فاجعس من تجربشو دارم رفتم تخصوصمو اونجا بخونم حالم بهم خورد برگشتم اومدم . و هزینشم خیلی گرون میشه با این افزایش روپیه . هند حداقل 150 تا پزشکی درمیاد که نصفشو اول ازت میگیرن . با خرج زندگیو بدبختیای هند واقعا نمی ارزه
    بعد برگردی مدرکو یه ضرب قبول ندارن باید علوم پایه امتحان بدی اینجا دوسال طرح بگذرونی . نمی ارزه همینجا یه سال بیشتر حسابی دری بخونی بهتره
    سیستم آموزش هند خیلی خاصه دوست داشتین یبار براتون تعریف کنم کلا چه طوریه
    منم چک کردم بینو بالای 100 - 120 تا می شه
    داداشم اول می خواست بره هند بعد که تحقیق کرد گفتن مالزی بهتره! الانم یکی از فامیل رفته به همه می گه بیای
    Last edited by urchin7; 29-02-2012 at 20:41.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بله درسته پزشکی بین الملل میشه بالای 100 تومن امروز دوباره از شوهر عمم پرسیدم گفت همینقدره ولی حسابی تعریف میکرد که سطحش از دانشگاه آزاد خیلی بالاتره .
    با این پول میشه توی مالزی هم دانشگاه رفت و هم خونه 3 خوابه اجاره کرد و هم یه ماشین درست و حسابی خرید !

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خدارو شکر بالاخره یه نفر از اینجا به فرصت برابر راه پیدا کرد! خیلی حال کردم. میدونید چرا؟ الان میگم.

چند وقتی میشه که سمبا توی این تاپیک پست هایی میزاره که محتوا و مضمون همش تقریبن بطور خلاصه این میشه: "خواستن توانستن است، حتی اگر رتبه ی تک رقمی بخوایم." خوب این خیلی حرف سنگینیه! خیلی از ما ها تا یه نفر میاد بهمون روحیه بده، بهش میگیم برو بابا ما گوشمون از این حرفا پره! همونطور که تا الان نتونستیم، از این به بعد هم نمیتونیم. تازه اگرم حرفای طرف رو قبول کنیم، حداکثر تا یکی دو هفته بعدش برمیگردیم به اوضاع قبلی. دلیلش هم اینه که حرفاش رو لمس نکردیم و واسمون مثل یه رویاست.

اما ما یه نمونه ی واقعیش رو اینجا داریم که امروز اومد فرصت برابر (سجاد صدیقی، رتبه 4 منطقه 3) . کسی که توی تابستون عربی و حول و حوش 30 درصد میزد، اما تو کنکور 89 درصد زد. و به تمام سوال های هندسه (که از سختترین دروس ریاضیه) جواب داد. و نقاط ضعفش رو با برنامه ریزی تبدیل کرد به نقاط قوت. و خیلی کارای دیگه که ما ازشون تو ذهنمون یه غول ساختیم...

پس حالا دیگه وقتشه که باور کنیم میتونیم! و این یه حرف مشاوره ای الکی نیست!

5. 3 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خدارو شکر بالاخره یه نفر از اینجا به فرصت برابر راه پیدا کرد! خیلی حال کردم. میدونید چرا؟ الان میگم.

چند وقتی میشه که سمبا توی این تاپیک پست هایی میزاره که محتوا و مضمون همش تقریبن بطور خلاصه این میشه: "خواستن توانستن است، حتی اگر رتبه ی تک رقمی بخوایم." خوب این خیلی حرف سنگینیه! خیلی از ما ها تا یه نفر میاد بهمون روحیه بده، بهش میگیم برو بابا ما گوشمون از این حرفا پره! همونطور که تا الان نتونستیم، از این به بعد هم نمیتونیم. تازه اگرم حرفای طرف رو قبول کنیم، حداکثر تا یکی دو هفته بعدش برمیگردیم به اوضاع قبلی. دلیلش هم اینه که حرفاش رو لمس نکردیم و واسمون مثل یه رویاست.

اما ما یه نمونه ی واقعیش رو اینجا داریم که امروز اومد فرصت برابر (سجاد صدیقی، رتبه 4 منطقه 3) . کسی که توی تابستون عربی و حول و حوش 30 درصد میزد، اما تو کنکور 89 درصد زد. و به تمام سوال های هندسه (که از سختترین دروس ریاضیه) جواب داد. و نقاط ضعفش رو با برنامه ریزی تبدیل کرد به نقاط قوت. و خیلی کارای دیگه که ما ازشون تو ذهنمون یه غول ساختیم...

پس حالا دیگه وقتشه که باور کنیم میتونیم! و این یه حرف مشاوره ای الکی نیست!
    اهل سرپل ذهابه ؟؟ بغل گوشمون بوده و ما خبر نداشتیم!!

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان شنیدم امروز تو برنامه فرصت برابر قراره سجاد صدیقی (Samba) رو بیارن ! درسته ؟
    دیدید راست گفتم ! واقعا آورده بودنش ! نامرد رتبه 70 آورده بود !

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

من ندیدم تکرار مکرار , چیزی نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

من هم اين برنامه فرصت برابر رو نديدم تکرار داره؟
    لينک دانلودش رو جايی سراغ دارين؟
    پست ها سمبا خيلی به من انرژی و روحيه ميده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان گل کنکوری سلام
    من تو سال 89 و 90 کنکور دادم و تو رشته مهندسی نقشه برداری دانشگاه سراسری قبول شدم
    یه پیشنهاد میدم بهتون هیچ وقت خوده کنکور و با ازمون های ازمایشی مقایسه نکنین
    و اگه میخایین تو کنکور موفق بشین به کتاب درسی اشراف داشته باشین

11. این کاربر از siahkamar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

من ندیدم تکرار مکرار , چیزی نداره؟
    تو سایت 4sharif قرار بود رییس سایت لینکشو بذاره واسه دانلود !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •