ممنون:
این تنظیمات:
این هم ست آی پی:
اتصال به مودل برقرار می شه و لن روشن میشه ...
و با مرور گر به تنظیمات مودم میشه رفت ...
اما اینترنت وصل نمیشود...
تنظیم dns دلیلش هست یا؟
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
ممنون:
این تنظیمات:
این هم ست آی پی:
اتصال به مودل برقرار می شه و لن روشن میشه ...
و با مرور گر به تنظیمات مودم میشه رفت ...
اما اینترنت وصل نمیشود...
تنظیم dns دلیلش هست یا؟
با سلام در مورد راه اول كه فرموديد دقيقا بهتره چون مودم 4 پورت الان تهران 16 تومنه و اينكه كارت وايرلس ندارند سيتم هام
1. فقط سه تا سيستم بزنم تو پورتاي سوئيچ و مودم رو هم وصل كنم بهشون همشون خودشون پيدا ميكنند اينترنت را ؟ (بدون ست شدن هر گونه IP روي سيستم ها)
2. بعد يه چيز ديگه اگر به سيستم ها بخوام آيپي بدم كه شبكه بشن و شبكه كنمشون در اون صورت براي اينترنت بازم همشون بزنم به همون سوئيچه كافيه ؟ يا بايد به كليه سيستم ها GETWAY داد ؟ در اينصورت GATWAY از كجا بيارم عددشو ؟
سلام.
شما برو توی تنظیمات مودم و DHCP رو فعال کن. کار دیگه ای لازم نیست بکنی.
من یه مودم adsl دارم که کانکشن رو روی خود مودم ست کردم حالا میخوام ببینم با یه کارت وایرلس میتونم اینترنت رو برای گوشی موبایل شیر کنم ؟
سلام دوستان. من کلی مشتری دوربین مدار بسته دارم که واسشون انتقال تصویرو با DDNS از سایت DYNDNS.com انجام میدادم و همه چی خوب بود. اما از اول اردیبهشت به مشکل خوردن همشون. مودم ها دیگه اطلاعات ddns رو ارسال نمیکنند و وقتی ip عوض میشه دیگه ارتباط تصویری قطع میشه . ... یعنی DDNS تعطیل. حالا من موندم و کلی مشتری. قضیه IP valid و statik هم منتفیه. چون حاضر نیستن هزینشو بدن. کسی راه حلی واسه این مشکل DDNS نداره ؟کمک کنید. خیلی فوریههههههههههههههه![]()
درود بر دوستان
اگه ما توی شبکه ای 2 تا سرور DHCP داشته باشیم کلاینت را میتونیم مجبور به گرفتن ای پی از یکی از اون سرور ها که مد نظر مون هست بکنیم؟
ویندوز سرور چند داری؟ و آیا میخوای اون یکی برای Backup باشه؟
اره. مک ادرس اون کلاینتو توی اون روتری که مد نظرته اضافه کن. فقط اون بهش dhcp ایپی میده.
2003ویندوز سرور چند داری؟ و آیا میخوای اون یکی برای Backup باشه؟
نه اون یکی مودم adsl هست که یه سوییچ وصله
خب الان واسه چی 2 تا DHCP میخوای؟ یکیش رو Off کن دیگه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)