ممنون میشم اگه دوستان به پست2711جواب بدن
ممنون میشم اگه دوستان به پست2711جواب بدن
یه سر به اینجا بزن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا جایی که می دونم . باید بری توی تنظیمات کارت گرافیکت تنظیماتش رو عوض کنی طوری که بازی از گرافیک اصلیت استفاده کنه .
لپ تاپ ندارم بقیه شو نمی دونم![]()
سلام دوستان...چندتا سوال داشتم...اول اينكه نرم افازر pes deitor با PES Ultimate Editor فرقي داره؟من واسه قرار دادن فيس تياگو از سايت pes baz راهنماييشو خوندم..نياز به نرم افزار pes deitor داره...از خود سايت نميشه دانلودش كرد.فكر كنم لينكش خرابه...PES Ultimate Editor رو هم نصب كردم كه نمتونم باهاش كار كنم...Microsoft. NET Framework رو هم نصب كردم...اگه ميشه منو راهنمايي كنين...با تشكر
دوستان يه سوال ديگه...من اين پچ 2.7 رو نصب كردم...الان تا بازي رو اجرا ميكنم بعد چند دقيقه ارور ميده از بازي مياد بيرون..كسي ميدونه مشكل چيه؟
با اجرای کدوم فایل داخل بازی میری ؟
باید با اجرای فایل PESEdit.com 2012 Patch بری داخل بازی
دوستان آیا روشی برای آنلاین بازی کردن PES 2012 به جز خرید سریال هست؟
من این روش را پیدا کردم کسی تست کرده ؟
مرحله اول
شما نیاز به دانلود کردن برنامه ی PES Green از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارید .
مرحله دوم
وقتی که فایل دانلود شده رو Extract کردید ، شما باید فایلی با نام pesgs1.0.3e رو اجرا کنید. اینم عکس برنامه!!!
مرحله سوم
حال برنامه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو باید دانلود و نصب و اجرا کنید ، یک نکته دیگه بعد دانلود hamachi اول از حالت فشرده خارجش کنید بعد نصبش کنید. ایپی رفیقهاتون را در یک Network قرار بگیرید و آی پی خودتون رو یادداشت کنید
نکته : تمامی بازیکنان باید IP هاشون رو یادداشت کنند .
حالا داخل برنامه ی PES Green عدد ۰ رو وارد کنید تا تنظیمات بر روی برنامه یHamachi اعمال شود .
مرحله چهارم
وقتی که تنظیمات اعمال شد ، اگر میخواستید میزبان شوید ، عدد ۱ و اگر میخواهید به یک میزبان متصل بشوید ( مثلا دوستتان ! ) عدد ۲ را وارد کنید . زمانی که از شما خواسته شد باید IP رو وارد کنید ..
مرحله پنجم
زمانی که میزبان و بازیکنان هر دو آی پی هاشون رو وارد کردن از شما خواسته میشه تا وارد بازی شوید ! میزبان باید در ابتدا Room رو در بازی ایجاد کنه و بازیکنان در بازی به اون ملحق بشوند ..
خب شما كه اين روش رو ذكر كرديد خودتون امتحان كرديد ببينيد جواب ميده يا نه ؟
اگه جواب داد ما هم خبرمون كنيد با هم بازي كنيم من هاماچي رو دارم ولي باهاش PES 4 بازي ميكنم انلاين![]()
MASTER OC7
اگه تست کردی و جواب داد ما رو هم خبر کنید ............
سر زندگی باهاتون بازی میکنم .............
کلا تو کلوپ ها هم شرطی بازی میکنم ............
من غنا شما هر چی که دلتون خواست![]()
به شدت پايم حتما اگه رديف شد خبرمون كن اگه شد يه دست با هم بازي ميكنم ببينم چند مرده حلاجي حالا نميخاد شما غنا رو برداري شما منتخب جهان رو درست كن بردار من با بارسا ميكوبونمت دي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)