تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 273 از 287 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

نتایج دابلیو دابلیو ای

پروموی ابتدای شوء:

اسمکدان با نواختن تم سانگ رندی اورتن در آرنا آغاز شد و د وایپر وارد رینگ شد. اورتن درباره بازی استریت فایت خود در هفته قبل با کودی رودز صحبت کرد و گفت: من آماده ام که باز هم در مقابل رودز قرار بگیرم. وی در ادامه گفت: تدی لانگ مرا سرگروه تیم در سوروایور سریز کرد. هر تیمی که دابلیو دابلیو ای یونیورس انتخاب کنند، قطعا بهترین ها بوده اند و هم تیمی های گروه من نیز از بهترین دوستانم هستند! وی درباره رویارویی با کودی رودز، کریسچن و جک سواگر در سوروایور سریز صحبت کرد و گفت که مشکلی برای رویارویی با آنها نخواهد داشت! حالا موزیک وید برت زده شد و وی به رینگ آمد . گفت: مشکلی با اورتن نداشتم اما حالا با او مشکل دارم چون من ذاتا یک لیدر هستم! من آماده بردن تو و هم تیمی هایت هستم و میخواهم اولین قهرمانی سنگین وزن را در کریر خود به دست آورم که اورتن گفت: برد در مقابل تیم من چیزی بعید است چون تنها یک RKO برای باختن تو کافی است! در اینجا موزیک کریسچن زده شد و او نیز به استیج آمد. وی گفت: تدی لانگ بهترین شخص را برای لیدری ما انتخاب کرده و برت الهام بخش است!! کریسچن پس از کمی تعریف کردن از برت، در نهایت به اورتن گفت: من و برت برای تو پیغامی داریم! در اینجا هر دو به اورتن حمله کردند که در همان ابتدا شیموس به کمک اورتن آمد و در نهایت تدی لانگ وارد آرنا شد و اشاره ای به چوک اسلم خوردن کریسچن در هفته گذشته کرد و مسابقه او با شیموس در ابتدای شوء و اورتن با برت در مین اونت را مشخص کرد!

مسابقه اول:کریسچن در مقابل شیموس ..........................برنده مسابقه:شیموس
    در یک بازی طولانی، کریسچن برای اسپیر رفت که شیموس بدل کرد و با اجرای سلتیک کراس برنده بازی شد!

بک استیج با دنیل برایان:

پس از پخش صحنه هایی از مین اونت هفته گذشته و درگیری بیگشو با مارک هنری، دوربین به بک استیج رفت که در آنجا دنیل برایان دیده شد که در حال صحبت کردن با ایجی و کاتلین بود! برایان از اتفاقات هفته گذشته گفت و اعلام کرد که تقریبا در حال کش کردن کیف مانی این د بنک خود بود که در نهایت گفت که آن را در رسلمنیا کش خواهد کرد! او از ریمچ بازی خود با هنری گفت که در اینجا هنری نیز آمد و از تلاش 15 ساله خود گفت و اعلام کرد: چه طور میتوانی در رسلمنیا این کیف را روی من کش کنی؟!! هنری در پایان گفت که امشب در رینگ مجددا تو نابود خواهی شد! پس از پخش پرومویی از ازکیل جکسون، در قسمتی دیگر از بک استیج تدی لانگ دیده شد که در کنار داور مورد علاقه او در جهان، چارلز رابینسون دیده میشود که لانگ از کار او تعریف میکند و از بازی بزرگی که امشب داوری میکند، صحبت میکند! در ادامه رابینسون از لانگ تشکر کرد و آن محل را ترک کرد. سپس آکسانا به دفتر لانگ وارد شد که قصد انجام کارهای همیشگی خود را داشت اما با ورود آلیشا فاکس، وی دفتر را ترک کرد! این قسمت با بوسه ای که فاکس بر صورت لانگ زد، به پایان رسید!!

مسابقه دوم:جیندر ماهال در مقابل تد دیبیاسی...................برنده مسابقه:تد دیبیاسی
    ماهال در اجرای فول نلسون اسلم ناموفق بود و دریم استریت را دریافت کرد!

مسابقه سوم:مارک هنری در مقابل دنیل برایان...................برنده مسابقه:مارک هنری
    » در ابتدای بازی، تدی لانگ، بیگشو را از حضور در کنار رینگ محروم کرد!
    برایان در اجرای فن خود ناموفق بود و پس از خوردن یک کراشینگ، ورلد استرانگ اسلم را خورد.

» پس از پایان بازی، هنری یک صندلی به رینگ آورد تا به برایان نیز آسیب وارد کند اما برایان بلند شد و با همان صندلی به هنری حمله کرد. هنری مجددا بلند شد و دو ورلد استرانگ اسلم پیاپی را اجرا کرد و مجددا صندلی را برای حمله به برایان روی پای او قرار داد که در اینجا موزیک بیگشو زده شد و وی برای حفظ برایان به سمت رینگ حرکت کرد که هنری اجازه ورود او به رینگ را نداد! داور به وضعیت برایان رسیدگی کرد و بیگشو نیز که بالای طناب ها آمده بود یک پانچ به صندلی که در دست هنری بود، زد و هنری مجبور به ترک رینگ شد! این بخش با خیره شدن بیگشو به هنری و پخش موزیک بیگشو به پایان رسید!

مسابقه چهارم:بیگشو در مقابل کشتی گیران محلی..............برنده مسابقه:بیگشو
    » مارک هنری در رمپ آرنا ایستاده و مسابقه را تماشا میکرد!
    بیگشو موفق شد با یک دبل چوک اسلم و WMD سه کشتی گیر محلی را شکست دهد.

» پس از پایان بازی، هنری میکروفون را گرفت و شروع به تمسخر بیگشو کرد! هنری گفت: من قهرمان سنگین وزن هستم و مانند هفته گذشته بیگشو با یک ورلد استرانگ اسلم نابود خواهد شد. من در سوروایور سریز بزنده خواهم شد و همه را تحت تاثیر خود قرار خواهم داد!

مسابقه پنجم:آلیشا فاکس در مقابل تامینا.........................برنده مسابقه:آلیشا فاکس
    فاکس موفق شد که با اجرای فیلیپینگ لگ دراپ، حریف خود را پین کند.

مسابقه ششم:هانیکو و اپیکو در مقابل د اوسوز..................برنده مسابقه:هانیکو و اپیکو
    اپیکو یک سوپر کیک و سپس هانیکو، سوانتون بمب را روی جی اجرا کردند و برنده شدند.

» پس از پایان بازی، مکزیکی ها به برادران اوسوز حمله کردند تا اینکه پریمو وارد رینگ شد و هر سه به اوسوز حمله کردند. اپیکو یک کود بریکر، پریمو یک بک استبر و در نهایت هانیکو یک سوانتون بمب را روی آنها اجرا کردند و در پایان چند کلمه مکزیکی صحبت کردند و که تماشاگران هیچ چیزی متوجه نشدند!!

مین اونت
    مسابقه هفتم:رندی اورتن در مقابل وید برت.......................برنده مسابقه:وید برت
    اورتن آماده زدن RKO بود که برت انگشت خود را به چشم وی زد و با رول آپ موفق شد که وی را پین کند.
    » اسمکدان این هفته با خوش حالی برت و خروج او از رینگ به پایان رسید!

2. این کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

شش سال پیش در چنین روزی ادی گوروو یکی از اسطوره های wwe در گذشت . برادر زاده او چاوو گوروو ، او را به طور اتفاقی در یکی از اتاق های هتلی در شهر مینیاپولیس ، مینه سوتا پیدا کرد ، چاوو سعی کرد هر چه سریع تر پزشک ها را مطلع کند اما متاسفانه زمانی پزشکان به هتل رسیدند که ادی دیگر در گذشته بود . ادی گوروو 38 ساله بود که دچار این حادثه شد ، کالبد شکافی نشان داد که او بخاطر یک بیماری قلبی و عروقی دچار نارسایی قلبی شده و درگذشته است .
    کشتی گیران زیادی امروز از او یاد کردند ، یکی از مهم ترین این افراد دوست صمیمی او دیو باتیستا بود که متن طولانی ای را به یاد ادی گوروو در توییتر خود گذاشت .

ما نیز سالروز این کشتی گیر را به تمام شما عزیزان یک بار دیگر تسلیت میگوییم .

4. این کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

توییت دیوید هارت اسمیت
    استار سابق wwe دیوید هارت اسمیت در توییتر خود نوشت ، او در حال حاظر هنر های رزمی را تمرین میکند و همچنین در حال رقابت در کمپانی Inoki Genome در ژاپن است .
    برگشت wwe به ایالات متحده
    خدمه راو و اسمک دان امروز ، بعد از سفر طولانی خود به اروپا ، به خانه ی خود ، ایالات متحده برگشتند .
    فیلمبرداری مستند سی ام پانک
    سایت شیکاگو تریبون اعلام کرد که WWE در حال فیلمبرداری یک فیلم مستند از پشت صحنه زندگی ، ستاره شیکاگو یی WWE سی ام پانک است . این پروژه بصورت یک دی وی دی در سال 2012 منتشر میشود . هنوز برای این مستند اسمی انتخاب نشده است .
    سرمایه گذاری WWE بر روی سی ام پانک
    طبق گزارشاتی WWE به دنبال سرمایه گذاری بر روی محبوبیت سی ام پانک است ، WWE میخواهد با نوشتن یک استوری بزرگ برای او و همچنین تولید کالا های جدید ، کتاب ، فیلم مستند و ... این سرمایه گذاری را ترتیب دهد .
    نسبت فامیلی بین اپیکو و پریمو
    همانطور که در اخبار قبلی مطلع شدید ، در اسمک دان روز جمعه پریمو کولون عضو گروه اپیکو و هانیکو شد و در ارتباط با این خبر WWE اعلام کرد که پریمو و اپیکو پسرعمو هستند .

6. این کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

نتایج دابلیو دابلیو ای راء 14 نوامبر 2011:

شوء ماندی نایت راء این هفته، آخرین شوء زنده دابلیو دابلیو ای قبل از پی پی وی سوروایور سریز بود که در ساعات ابتدایی صبح امروز به پایان رسید. در راء این هفته که به صورت ویژه و به مدت 3 ساعت برگزار شد، میک فولی و د راک به WWE بازگشتند که بازگشت هر کدام با حواشی جالبی نیز همراه بود! از دیگر اتفاقات مهم این هفته میتوان به حمله کوین نش به سانتینو مارلا و کری خواندن وی برای تریپل اچ اشاره کرد که ریکشین خوبی از طرف تماشاگران دریافت کرد! همچنین چلنج جیم راس و مایکل کول نیز در این هفته بالاخره برگزار شد که در نهایت کول شغل خود را همچنان حفظ کرد.

پروموی ابتدای شوء:
    در ابتدای شوء، مایکل کول معرفی و وارد رینگ شد. کول درباره چلنج خود با جیم راس صحبت کرد و گفت: بالاخره جیم راس آمده و امشب در بوستون حاضر است! کول پس کمی تمسخر راس، وی را معرفی کرد و JR با تشویق تماشاگران وارد رینگ شد. کول گفت: اینجا 3 چلنج داریم و اگر راس در هر سه این رقابت ها برنده شود، میتواند شغل خود در دابلیو دابلیو ای را پس بگیرد و من برای همیشه از اینجا بروم! چلنج اول، مچ انداختن بود که کول کتش را درآورد و آماده این بازی شد. کول چند بار مسخره بازی درآورد و به بهانه تمرین، از مچ انداختن دوری کرد تا اینکه راس خیلی سریع مچ او را خواباند! سپس کول گفت: چون دهان راس بوی بد میداد، مچش، سریع خوابیده شد!! در چلنج دوم باید هر دو می رقصیدند! هر دو رقصیدند که در نهایت تماشاگران، با تشویق خود راس را برنده این چلنج اعلام کردند. چلنج سوم نیز مسابقه وزن کشی از طریق ترازو بود که هر که وزن کمتری داشت، برنده بود. هر دو وزن خود را کشیدند که کول 200 و راس 239 پوند بودند و بدین ترتیب کول برنده این چلنج شد! کول خوش حال از برد این چلنج است که موزیک سی ام پانک زده شد و وی به رینگ آمد. پانک گفت: متوجه شدم که در جائی تقلب کردی و کلی از زمان شوء را گرفتی. با بودن تو و جان لورینایتیس، این شوء غیر قابل تحمل و عذاب آور میشود. در اینجا لورینایتیس به استیج آرنا آمد و گفت: با توجه به درخواست هواداران از طریق توئیتر، امشب پانک با بیگشو تیم میشود و در مقابل آلبرتو دلریو و مارک هنری قرار خواهند گرفت. کول در حال خندیدن به پانک است و به او میگوید که از وی عذرخواهی کند که پانک پس از مکثی یک هدبات به او زد و سپس آناکاندا وایس را اجرا کرد و رینگ را ترک کرد!

بک استیج:
    در بک استیج مت استرایکر حضور دارد که میگوید بازگشت راک را از دست ندهید و امشب شبی خواهد بود که هیچ وقت راک و سینا، آن را فراموش نخواهند کرد! سپس یک لیموزین ترمز کرد و میک فولی از آن پیاده شد!! تماشاگران به شدت خوش حال هستند و استرایکر نیز بازگشت فولی را تبریک میگوید و فولی گفت: امشب اینجا در خانه و بوستون حضور دارد! سپس در آرنا مشاهده شد که جیم راس به میز گزارشگری پیوست!

مسابقه اول:تگ تیم مچ .............................................برنده مسابقه:کودی رودز و هانیکو
    » در این مسابقه هیل ها در مقابل کوفی کینگستون و سین کارا قرار گرفتند.
    کودی رودز پس از چند بدل موفق شد که با اجرای کراس رودز روی کوفی، تیمش را برنده بازی کند.

بک استیج با سانتینو مارلا:
    در قسمتی نشان داده میشود که د راک وارد آرنا شده و به سمت اتاق خود میرود! در ادامه سانتینو در اتاقی در حال بازی کردن بازی WWE12 و بازی بین راک و سینا است! زک رایدر به پیش او رفت از وی درخواست کرد که این طومار را امضاء کند تا بتواند یک بازی بر سر تایتل با دالف زیگلر داشته باشد! مارلا از وی پرسید: این بازی را راک میبرد یا سینا؟ که هر دو به اتفاق نظر گفتند که این دو آوسوم تروث را در سوروایور سریز شکست دهند! در پایان مارلا، طومار رایدر را امضاء کرد.

مسابقه دوم:دالف زیگلر در مقابل میسون رایان ....................برنده مسابقه:میسون رایان
    » پیش از آغاز بازی، ویکی گوئررو اعلام کرد که زیگلر جایگزین کریسچن مصدوم در تیم وید برت شده است!
    » همچنین در حین آغاز بازی، جان لورینایتیس، مایکل کول که از ناحیه دست مصدوم شده بود را مجددا به میز گزارشگران برگرداند و جیم راس را مجبور به ترک آرنا کرد!

زیگلر که پشت سر هم در حال خوردن فن بود، از رینگ فرار کرد و از طرفی ویکی یک سیلی به رایان زد تا بازی DQ شود.
    » پس از آن، زیگلر در حال ترک آرنا بود که جان موریسون از پشت آمد و او را به رینگ فرستاد و رایان نیز یک فول نلسون اسلم را اجرا کرد و از موریسون تشکر کرد!

پروموی میک فولی:
    در ادامه شوء، میک فولی معرفی شد و او به WWE بازگشت! فولی در رینگ حضور پیدا کرد و تماشاگران به خاطر حمایت گرمشان تشکر کرد و گفت: هیچ جا خانه آدم نمیشود! چه طور میشود که راک و سینا فقط برای یک بار با هم تیم شوند و آنها باید دوباره با هم تیم شوند! سینا در خانه خودش بووو میشود که این بووو شدن ها یک مشکلی است اما سینا یکی از بزرگترین کشتی گیران تاریخ WWE است! در ادامه فولی، دوست خوبش جان سینا را دعوت کرد و وی به رینگ آمد. سینا گفت: دلیل اینکه راک را برای خودم انتخاب نمودم این است که او فوق العاده است! فولی گفت: اعتراف میکنم که شما با هم دوست نیستید ولی نهایت احترام را به همدیگر می گذارید! فولی تی شرت خود که نیمی از شعار سینا و نیمی از شعار راک تشکیل شده را به سینا نشان داد و دوست دارم که شما همیشه با هم تیم باشید! در ادامه گفت: این زندگی تو است! ویدئویی از زندگی و گذشته سینا در سال های قبل از بچگی تا به حال پخش شد و فولی، مربی قدیمی سینا در لیگ را معرفی کرد و آن شخص به رینگ آمد. وی سینا را در بغل گرفت اما سینا عکس العملی نشان نداد. مربی از رشد سینا گفت و اعلام کرد که گریه اش گرفته که فولی اشاره کرد: ممکن است این اتفاق برای هر کسی بیفتد! حالا فولی رپر و تگ تیم سابق سینا در سال 2003 را معرفی کرد و بال بوچانان وارد رینگ شد! وی گفت: واقعا از دیدن سینا خوش حالم و او بهترین همکاری بوده که تا به حال داشته ام! زندگی من خوب بود تا اینکه سینا تیم را رها کرد و زندگی من نیز خراب شد! سینا گفت: او حتی ضعیف تر از شاک مستر بود! در ادامه فولی، کسی که سینا خیلی دوستش دارد را دعوت به رینگ کرد و پدر سینا وارد آرنا شد! وی گفت: هواداران را به خاطر گفتن سینا ساک س سرزنش نمیکنم چون خودشان ساک س هستند!! آنها فکر نمی کنند که چه طور سینا در این شرایط سخت کار میکند! من عاشق فرزند کوچکم هستم و میخواهم شما او را تشویق کنید اما هواداران شروع به گفتن سینا ساک س کردند!! پدر سینا آنها را بازنده خطاب کرد که بالاخره جان دست به کار شد و جلوی پدرش را گرفت و از او خواست که رینگ را ترک کند! سینا گفت: پدرش هرگز از رفتاری که هواداران با او میکنند، عذاب نمیکشد. او زندگیش است و اتفاقات امشب را بزرگترین فاجعه تاریخ رستلینگ میداند و قصد ترک رینگ را دارد که فولی گفت: چند مهمان دیگر برای ورود به رینگ دارم که در اینجا موزیک د راک زده شد و او به سمت رینگ آمد و فولی به سمت آغوش گرفتن وی رفت که ناگهان راک یک راک باتوم را به او زد و رینگ را ترک کرد! سینا کمک کرد تا فولی بلند شود و این قسمت به پایان رسید!

مسابقه سوم:شیموس در مقابل جک سواگر ......................برنده مسابقه:شیموس
    سواگر یک پانچ را به شیموس زد اما در برگشت یک بروگ کیک دریافت کرد و بازنده شد.

مسابقه چهارم:کلی کلی در مقابل ناتالیا ..........................برنده مسابقه:کلی کلی
    ناتالیا برای اجرای شارپ شوتر رفته بود که ناگهان رول آپ شد و کلی خیلی راحت بازی را برد!

مسابقه پنجم:تگ تیم مچ ..........................................برنده مسابقه:مارک هنری و آلبرتو دلریو
    » در این بازی دو قهرمان کنونی دو برند کمپانی در مقابل چلنجر های خود، بیگشو و پانک قرار گرفتند.
    » پیش از آغاز بازی، دلریو در استیج به پانک حمله کرد و کمی دست وی مصدوم کرد!
    پانک برای اجرای فلائینگ از کرنر رفته بود که هنری، دلریو را به سمت دیگر هل داد و خودش ورلد استرانگ اسلم را روی پانک اجرا کرد. سپس بیگشو با یک کیک، هنری را به بیرون پرتاب کرد و دلریو با کاور کردن پانک توانست تیم خود را برنده بازی کند!

» در ادامه دلریو کراس آرم بریکر را روی پانک اجرا کرد که با برگشت بیگشو به رینگ، وی فرار کرد!

پروموی سانتینو مارلا:
    موزیک سانتینو زده شد و وی وارد رینگ شد. مارلا گفت: تا نزدیکی برد رویال رامبل 2011 رفتم اما آلبرتو دلریو این اجازه را به وی نداد. نقشه ای دارم که اگر مجددا کریرم به بوستون کشیده شد، رویال رامبل را ببرم!! در بین صحبت های مارلا، موزیک کوین نش زده شد و وی به رینگ آمد. سانتینو گفت: اگر اینجا بودی، تو را میزدم که نش گفت: چرا میخواهی مرا بزنی، من یکی از بزرگترین طرفدار های تو هستم! تو رویال رامبل را اختراع کردی و لحظات پارسال، یکی از دوست داشتنی ترین لحظات من است! نش از مارلا میخواهد که حرکت شیپور خودش را اجرا کند که مارلا این کار را کرد اما در برگشت یک بیگ بوت از نش دریافت کرد! نش گفت: من در رویال رامبل، بیشترین تشویق را شدم ولی هنوز تریپل اچ نمیخواهد مرا استخدام کند!؟ در نهایت نش یک جکنایف پاوربامب را روی مارلا اجرا کرد و رینگ را ترک کرد.

مسابقه ششم:رندی اورتن در مقابل وید برت ......................برنده مسابقه:رندی اورتن
    اورتن آماده زدن RKO بود که کودی رودز در بازی دخالت کرد و داور بازی را DQ اعلام کرد.
    » پس از آن، دو تیم برت و اورتن در رینگ با هم درگیر شدند که در نهایت فیس ها رینگ را پاکسازی کردند!

پروموی د راک:
    در مین اونت شوء، موزیک د راک زده شد و او پس از ماه ها مجددا به WWE بازگشت. راک پس از تشکر از تشویق های تماشاگران، گفت: امروز فیلمبرداری فیلم GI Joe را زودتر شروع کردیم تا من به راء برسم. من عاشق میک فولی هستم اما دیگر نمی توانستم در بک استیج بایستم و تمسخر های وی را ببینم! تماشاگران از راک تشکر میکنند که راک گفت: Your Welcome!! در ادامه تماشاگران شعار پشت تی شرت راک، Boots To Asses را سر میدهند. راک گفت: ضربه زدن به باسن را میخواهم از همین الان شروع کنم و از آوسوم تروث خواست که به رینگ بیایند. میز و تروث وارد رینگ شدند. میز پس از چند بار گفتن کلمه واقعا؟! گفت: اهمیت نمیدهم که راک چه کار میکند و چه چیزی میگوید و فقط زدن وی، تنها چیزی است که برایم مهم است! آرتروث نیز گفت: زدن راک کار سختی نیست و می توانیم همین الان شروع کنیم! تروث لباس خود را درآورد تا به راک حمله کند که میز جلوی او را گرفت و گفت: اهمیتی نمی دهیم که مردم و راک چه چیزی میخواهند! تروث و میز در حال ترک رینگ بودند که موزیک جان سینا زده شد و او نیز به رینگ آمد. سینا ابتدا طعنه و همچنین به تمسخر راک درباره پیغام فرستن به صورت ماهواره ای پرداخت که راک روبه تماشاگران گفت: شما یک عذرخواهی به سینا بدهکار هستید، چون به وی احترام نگذاشتید و چون در سن بلوغ بوده، به وی برخورده است!!! سینا گفت: اگر تو میخواستی مرا بزنی، مربوط به قبل میشود و الان در این یکشنبه من و تو، تیم هستیم! میز گفت: حالم از این صحبت ها بد میشود و آخرین بازی که این اتفاق افتاده بود، مین اونت رسلمنیا بود که سینا را بردم! این یکشنبه نیز این کار را با شما خواهم کرد که تروث نیز آن را تایید کرد! راک نیز گفت: ما هم شما را این یکشنبه می بینیم ولی قبل از آن همه شمائی که در اینجا هستید، Boots To Asses !! سپس راک و سینا به میز و تروث حمله کردند که راک پس از زدن چند پانچ، راک باتوم را روی تروث اجرا کرد و از طرفی سینا در حال زدن AA به میز بود که راک، او را پائین کشید و خود، راک باتوم را به میز زد. سپس راک، رینگ را ترک کرد و هنگام رسیدن به رمپ آرنا، با نشان دادن علامت دست یو کنت سی می و تمسخر سینا، شوء به پایان رسید!

8. این کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

بازگشت راک:

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

این کاریکاتور، چند سال پیش برای رندی اورتون ساخته شده است؛ در زمانی که رندی چهره هیل داشت. جان سینا هم مثل الآن، با تماشاچیان رابطه خوبی داشت و در نتیجه، این کاریکاتور ساخته شد.

ترجمه نوشته ها:
    رندی اورتون به مجلّه WWE گفته است که هیچ وقت دست هاش رو برای بچّه ها (بچه های تماشاچی) تکون نمی ده و اون ها رو بوس نمی کنه، برخلاف جان سینا.
    خوب پس رندی چکار می کنه اگه با یه بچه روبه رو بشه؟

البته این کاریکاتور، برای حال حاظر او، صادق نیست. اکنون اورتون، چهره فیس هست و صاحب یک دختر کوچک نیز می باشد

پوستر زیر، به مناسبت تولّد دخترش طرّاحی شده:

. برای مشاهده عکس هایی از او و دخترش
    ...

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

تی شرت جدید مارک هنری

ما در راو دوشنبه شب ، شاهد تی شرت جدید مارک هنری بودیم . این تیشرت اکنون در wwe shop مجود است .

کوچولو بر میگردد

هورسوایگر کوچولوی دنیای کشتی کج دوباره بر میگردد . او برای اسمک داون های آتی تبلیغ شده است .

ستاره های wwe در fcw

چندین ستاره wwe در تاریخ 23 نوامبر و در کشور ترکیه در fcw حاضر میشوند .

اسامی برخی از این کشتی گیران : ناتالیا ، میسون رایان ، تایسون کید ، جیندر ماحال ، ریکاردو رودریگز ، اپیکو ، هانیکو ، دریک بتمن ، پرسی واتسون ، کاتلین و برودرز کلی و ...

مین اونت اسمکدان

مین اونت اسمکدان این هفته مسابقه رندی اورتون و شیمس در مقابل وید برت و قهرمان کمربند بین قاره ای کودی رودز است . البته قرار بود که مین اونت این اسمک داون مسابقه ای بین رندی اورتون و شیمس در مقابل مارک هنری و کیریسشن با داوری ویژه بوکر تی باشد که با مصدومیت کیریسشن منتفی شد .

توییت هالک هوگان

مثل این که حضور راک در شب راو روی هالک هوگان تاثیر گذاشته است ، او امروز در توییتی گفت :

" راک واقعا یک شخص کامل است ! به نظر من او بهترین کشتی کج کار / بازیگری است که من تابحال دیده ام "

دولف زیگلر بیچاره

سوروایوور سریز دومین پی پر ویویی است که دولف زیگلر باید در دو مسابقه در یک روز حاضر شود . wwe باید فکری در رابطه با این موضوع بکند.
    خبری از ماریا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

دیوای سابق Wwe ، ماریا در طی مصاحبه ای با سایت AfterBuzz.com اشاره کرد که در حال حاضر تمریناتی برای بازگشت به پرو رسلینگ انجام میدهد.ولی مشخص نشده است که منظور او از پرو رسلینگ Wwe یا TNA است!

ثبت مسابقه ای جدید برای Survivor Series
    با وجود تلاش های متعدّد و بی شمار زک رایدر برای گرفتن ریمچ در مقابل دولف زیگلر، جان لورناریس نپذیرفت و به جای او، جان موریسن در مقابل دولف زیگلر مسابقه خواهد داد. البته پیروزی او در این مسابقه و قهرمانی کمربند U.S Champion، باعث ماندن او در WWE می شود.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

نتایج دابلیو دابلیو ای اسمکدان 18 نوامبر 2011:

آخرین شوء دابلیو دابلیو ای قبل از پی پی وی سوروایور سریز دیشب از شبکه محلی ایالات متحده روی ایر رفت. در شوء این هفته اسمکدان شاهد ثبت قطعی مسابقه کمربند قهرمانی یونایتد استیتز بودیم که موریسون چلنجر جدید این تایتل لقب گرفت! همچنین درگیری بیگشو و مارک هنری بر خلاف هفته های گذشته، این بار رو در رو انجام نشد و هنری حمله شدیدی به برایان کرد! از نکات جالب دیگر این شوء می توان حضور کریسچن به شکل عجیبی در شوء اشاره کرد که ناشی از مصدومیت وی در لایو اونت هفته گذشته کمپانی بود!

ابتدای شوء:

اسمکدان با رفتن به بک استیج شروع شد که مارک هنری در حال زدن دنیل برایان در آنجا بود! هنری به حملات خود به برایان ادامه داد و او را به همیت ترتیب تا رینگ کشاند و سپس پس از زدن یک بیگ اسپلش، دو ورلد استرانگ اسلم قوی را روی برایان اجرا کرد. سپس وی میکروفون را گرفت و گفت: برایان در جهنم است اما بیگشو باید درد بیشتری را تحمل کند! در نهایت هنری از پیروزی خود در سوروایور سریز گفت و اعلام کرد که هیچ وقت کمربند قهرمانی سنگین وزن را ترک نخواهد کرد! سپس وی رینگ را ترک کرد و داوران نیز به وضع برایان رسیدگی کردند!

مسابقه اول:سین کارا در مقابل دالف زیگلر ........................برنده مسابقه:دالف زیگلر

» قبل از آغاز بازی، ویکی گوئررو وارد آرنا شد و اعلام کرد که زیگلر در سوروایور سریز دو وظیفه دارد: اول اینکه از تایتل خود در مقابل جان موریسون دفاع کند و دوم، در تیم وید برت به جای کریسچن، مسابقه دهد!

در نهایت زیگلر موفق شد از حواس پرتی کارا سوء استفاده کند و با یک رول آپ برنده بازی شود.

» پس از پایان بازی، زیگلر قصد حمله به کارا را داشت که کارا بدل کرد و یک هاری کانرانا را روی زیگلر اجرا کرد. کارا یک دراپ کیک در کرنر به زیگلر زد اما در ادامه جک سواگر وارد رینگ شد و با یک کلوسلاین، کارا را متوقف کرد. زیگلر یک لگ دراپ بولداگ نیز به کارا زد تا اینکه میسون رایان وارد رینگ شد و آمازینگ فلاپجک را روی زیگلر اجرا کرد و سواگر از رینگ فرار کرد!

مسابقه دوم:جک سواگر در مقابل میسون رایان...................برنده مسابقه:میسون رایان
    سواگر در اجرای پاور بامب ناموفق بود و فول نلسون و سپس اسلم را دریافت کرد تا بازنده شود.

بک استیج:

در بک استیج جاستین گابریل در حال صحبت کردن با آلیشا فاکس است. سپس زک رایدر به آنجا آمد و از گابریل خواست که طومارش را برای گرفتن تایتل شات کمربند ایالات متحده امضاء نماید! در ادامه بیگشو نیز به آن جمع اضافه شد و رایدر اتفاقاتی که در ابتدای شوء افتاد و صحبت هایی که هنری علیه وی کرد را به بیگشو گفت و بیگشو در پایان اعلام کرد که امشب جواب هنری را خواهد داد.

پروموی کریسچن:

در ادامه، موزیک کریسچن زده شد و او با یک عصا و البته گردن و پای بسته به رینگ آمد. کریسچن گفت: او مصدوم است و نمی تواند در سوروایور سریز مسابقه دهد و تدی لانگ او را از تیم برت خط زده است! او اشاره به درگیری با شیموس میکند و مصدومیت خود را ناشی از بازی های کم میداند!!! او گفت: برای روحیه دادن به تیم وید برت، اینجا حضور دارد. کریسچن درخواست میکند که با توجه به مصدومیتی که دارد و احتمال دارد که دیگر نتواند کشتی بگیرد، یک بازی دیگر برای کمربند قهرمانی سنگین وزن جهان داشته باشد!! کریسچن از تدی لانک میخواهد که این بازی هر چه سریع تر ثبت کند و باز هم عبارت "وان مور مچ" را مدام تکرار میکند و مدام هم بووو میشود! وی در پایان گفت: هم اکنون خجالت زده همه هواداران است و قول میدهم که هر چه سریع تر آماده شوم!

مسابقه سوم:دریک بتمن در مقابل تد دیبیاسی...................برنده مسابقه:تد دیبیاسی
    بتمن برای زدن کیک رفت که دیبیاسی بدل کرد و با اجرای دریم استریت برنده این بازی شد.

بک استیج:

در اتاق مارک هنری، بیگشو حضور دارد و دنبال هنری میگردد! اما او در آنجا نیست و تایسون کید و جیندر ماهال به آنجا می آیند! کید گفت که هنری در اینجا نبوده است و ماهال هم چند کلمه به هندی صحبت کرد که بیگشو از او پرسید: می توانی همین حرف ها را به انگلیسی نیز تکرار کنی؟! که ماهال جواب منفی داد و بیگشو وی را با یک پانچ، ناک اوت کرد! پس از آن نیز کید با ترس و آرام آنجا را ترک کرد.

پروموی بیگشو:

موزیک بیگشو زده شد و وی وارد رینگ شد. بیگشو گفت: هنری را پیدا نکردم اما او را در بازی سوروایور سریز خواهم دید! من در این پی پی وی کمربند سنگین وزن را از هنری خواهم گرفت مگر اینکه او با قانونی مثل DQ بتواند تایتل را بدزدد! در نهایت بیگشو گفت: من برای هنری اینجا آمده ام و در سوروایور سریز نیز برای او خواهم آمد و با یک پانچ، کار وی را تمام خواهم کرد!!

مسابقه چهارم:کوفی کینگستون در مقابل هانیکو..................برنده مسابقه:کوفی کینگستون
    کوفی پس از زدن یک کراس بادی، SOS را اجرا کرد و موفق شد که حریف را شکست دهد.

مسابقه پنجم:بث فینیکس و ناتالیا در مقابل ایجی و کاتلین........برنده مسابقه:بث فینیکس و ناتالیا
    ایجی در اجرای سانست فلیپ ناموفق بود و مجبور به تپ اوت در مقابل شارپ شوتر ناتالیا شد!

مسابقه ششم:تگ تیم مچ.........................................برنده مسابقه:رندی اورتن و شیموس
    در این تگ تیم مچ، تیم فیس ها در مقابل وید برت و کودی رودز قرار گرفتند.
    شیموس آماده زدن بروگ کیک به برت بود که کریسچن آمد و با عصا ضربه ای به شیموس زد تا بازی DQ شود!

» در ادامه درگیری ها ادامه یافت و شیموس موفق شد که یک دیاستر زیبا روی رودز اجرا کند و اورتن که به سراغ کریسچن در کنار رینگ رفته بود، مورد حمله برت قرار گرفت اما شیموس بعد از اینکه یک بروگ کیک به رودز در رینگ زد، اجازه حمله به برت را نداد تا اینکه اورتن از فرصت استفاده کرد و یک RKO را به او زد! در پایان شیموس نیز سلتیک کراس را روی رودز اجرا کرد و اسمکدان با خوش حالی اورتن و شیموس به پایان رسید!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

دستگیری دوباره مت هاردی
    استار سابق WWE و TNA، چندی پیش به دلیل جرم رانندگی در حالت مستی، از کمپانی TNA اخراج شد و آزادی مشروع و جریمه گرفت، امّا جدیداً به جرم اعتیاد به الکل، دستگیر شده و به زندان افتاد.

جسی نیل از TNA جدا شد
    استار TNA و یکی از اعضای تیم اینک اینک این استار، مدّتی بود که زیاد در مسابقات شرکت نمی کرد. بالاخره دیروز از این کمپانی جدا شد.

درخواست چاینا برای بازگشت به TNA
    دیوای سابق این کمپانی، جدیداً از مسؤلان درخواست کرده است که او را دوباره در این کمپانی استخدام کنند. باید ببینیم پاسخ مسؤلان چیست.

بالاخره پروفایل X-Pack به wwe.com اضافه شد
    استار پر طرفدار و قدیمی WWE، اکس پک یا شالتون والتمن، بالاخره صاحب یک پروفایل در بخش اخراج شدگان وبسایت رسمی WWE شد. پروفایل او اکنون در قسمتی است که چهره هایی مثل اج، باتیستا و... قرار دارد.

آپدیت بر بازگرداندن کمربند هاردکور
    به تازگی مطلبی دیگری در وبسایت رسمی WWE منتشر شده است که بیانگر این است که مسؤلان قصد دارند با کمک میک فولی، این کمربند را دوباره بازگردانند.

فدراسیون جهانی کشتی کج در آفریقا
    این فدراسیون، قرار است مراسمی را در آفریقای شمالی، در شهر نیجریه برگزار کند و استار هایی از جمله شالتون بنجامنین، هالک هوگان، بابی لشلی، مایکل تاور، سابو و... نیز در این مراسم حضور خواهند داشت.

جزئیات دیگری از مسابقه میان بث فینکس و ایو
    طبق بیانیه مسؤلان، این مسابقه به صورت لامبرجک برگزار خواهد شد و تمام دیوا های حاظر WWE به عنوان لامبرجک، در کنار رینگ حضور خواهند داشت.
    (لامبرجک چیست: این نوع مسابقه، مثل مسابقه های عادّی هست، با این تفاوت که اطراف رینگ را کشتی کج کاران دیگر پر می کنند و در صورت افتادن هر کدام از مسابقه دهندگان، بیرون از رینگ، بقیه حق دارند در خارج از رینگ به او حمله کنند و او را به رینگ برگردانند. با توجّه به دشمنی کلی کلی، آلیشا فاکس، کاتلین، ای جی و بسیاری از دیوا های دیگر با بث فینکس، احتمال حمله به ایو خیلی کم است.)

رکورد شکنی رتینگ بازی WWE’12
    بازی WWE’12، پس از انتشار، به رتینگ 9 امتیاز (از 10) رسید که این رتینگ در میان بازی های دیگر ورزشی، بسیار بالا است.

14. این کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

نام پی پر ویو: Survivor Series
    تاریخ: 20 نوامبر 2011
    مکان: نیویورک

دارک مچ:

سنتینو مارلا در مقابل جیندر ماهال
    قبل از شروع شو، یک درگیری میان این دو پیش می آید که در آخر، سنتینو با اجرای کبرا، روی جیندر ماهال، او را مغلوب خود می سازد.
    برنده: سنتینو مارلا

آغاز شو:
    مایکل کال به تماشاچیان خوش آمد می گوید و صحبت هایی از مین اونت این پی پر ویو، یعنی مسابقه جان سینا و د راک در مقابل آسم تروث، و درگیری سینا و راک در WrestleMania 28 می کند. سپس جان لورناریس وارد شده و مسابقات را معرّفی می کند.

مسابقه اوّل:
    دالف زیگلر (C) (به همراه ویکی گروو) در مقابل جان موریسن | برسر کمربند United Stats Champion
    مسابقه آغاز می شود ولی تماشاچیان، فریاد We Want Ryder (ما زک رایدر را می خواهیم) را سر می دهند. جان موریسن بیشتر مسابقه را در کنترل داشته است. امّا هر بار که کاور می کند، ویکی گروو پای دالف زیگلر را روی طناب ها می کشد. در نهایت، جان موریسن از زیگلر یک زیگ زگ دریافت می کند و کاور می شود.
    برنده و قهرمان فعلی: دالف زیگلر

پس از مسابقه، دالف زیگلر و ویکی گروو در حال صحبت بودند که زک رایدر وارد می شود و به زیگلر، زک آتک را می زند.

مسابقه دوّم:
    بث فینکس (C) در مقابل ایو | لامبرجک مچ | برسر کمربند Divas Champion
    لامبرجک ها دور رینگ را می گیرند و مسابقه آغاز می شود. امّا آن ها عملاً هیچ نقشی در مسابقه نداشتند. جز یک بار حمله کلی کلی به بث فینکس. در آخر کار، ایو از بث یک گلم اسلم دریافت کرده و کاور می شود.
    برنده و قهرمان فعلی: بث فینکس

بک استیج:
    سی ام پانک مشغول قدم زدن است که با دیوید اوتانگا روبه رو می شود و به او می گوید که حتماً کمربند را از آن خود خواهد کرد.

در رینگ
    راک به رینگ می آید و صحبت هایی از کریر خود و پدرش، راکی می کند و سپس، به مسخره کردن د میز و آر-تروث می پردازد.

مسابقه سوّم:
    تیم فیس ها در مقابل تیم هیل ها | المیشن تگ تیم
    - تیم فیس ها: رندی اورتون، شیمس، میسون رایان، کوفی کینگستون و سین کارا)
    - تیم هیل ها: وید برت، دالف زیگلر، هانیکو، جک سواگر و کودی رودز)
    مسابقه آغاز می شود. در اوّل کار، دالف زیگلر پس از دریافت یک RKO، حذف می شود. وید برت به رینگ می آید و با حمله های شدید به سین کارا، او را از رینگ بیرون می اندازد و سین کارا، با کانت اوت، حذف می شود. سپس نوبت کوفی کینگستون است که به دست وید برت، حذف شود. از تیم فیس ها، شیمس وارد می شود امّا پس از مدّتی، با قانون DQ، ناچار رینگ را ترک می کند. امّا هنگام ترک رینگ، به جک سواگر یک براگ کیک می زند و اورتون کاور می کند. سواگر حذف می شود. اورتون از طناب دوّم، به کودی رودز DDT وارد می کند. سپس برای RKO آماده می شود که مورد حمله وید برت و هانیکو قرار می گیرد و پس از کلّی کتک خوردن، حذف می شود.
    برندگان: تیم هیل ها

بک استیج
    آلبرتو دل ریو در حال صحبت با جان لورناریس هست. او به جان می گوید که دوست ندارد امشب با کسی مسابقه دهد که جای او در گوشه خیابان های وال استریت است!

مسابقه چهارم:
    مارک هنری (C) در مقابل بیگ شو | برسر کمربند World Heavy Weight Champion
    مسابقه آغاز می شود. با وجود این که مارک هنری خوب کار می کند، امّا بیگ شو سهم بیشتری در کنترل بازی داشته است. در پایان بازی، هنگامی که بیگ شو می خواهد بیگ رایت هند خود را به هنری وارد کند، مارک هنری جاخالی می دهد و با مشت، ضربه ای به بیضه بیگ شو وارد می کند و داور DQ اعلام می کند. با این حال، کمربند نزد مارک هنری می ماند.
    پس از مسابقه، مارک هنری می خواهد برای بار دوّم، پای بیگ شو را با صندلی بشکند که بیگ شو از خود دفاع می کند و پای مارک هنری را می شکند. پزشکان وارد شده و هنری را با برانکارد منتقل می کنند.
    برنده با قانون DQ : بیگ شو

بک استیج:
    مت استیکرز در حال مصاحبه با وید برت است که میز و آر-تروث وارد شده و خودشان صحبت می کنند. آن ها می گویند که جان سینا و راک را شکست خواهند داد.

مسابقه پنجم:
    سی ام پانک در مقابل آلبرتو دل ریو (C) | بر سر کمربند WWE Champion
    ابتدا رندی سوییج وارد می شود و مورد تشویق قرار می گیرد.
    مسابقه آغاز می شود. ریکاردو رودریگرز نیز در پایین رینگ حضور دارد و چند بار نیز موجب حواس پرتی پانک می شود. پانک موفّق به اجرای GTS روی دل ریو می شود امّا هنگامی که کاور می کند، پای دل ریو به طناب ها می خورد. سپس آلبرتو دل ریو، کراس بریکر را اجرا می کند امّا سی ام پانک، در حین تشویق تماشاچیان، خود را آزاد می کند و سابمیشن مورد علاقه خود یعنی Anaconda Vice را روی دل ریو اجرا می کند. دل ریو ابتدا سعی به آزاد کردن خود می کند امّا به ناچار، برای دوّمین بار در کریر خود، با تپ اوت، کمربند خود را واگزار می کند. (بار قبلی در Night Of Champions در مقابل STF جان سینا)

برنده و قهرمان جدید: CM Punk

پروموی جان سینا و راک
    پس از مسابقه و خوشحالی نسبتاً طولانی سی ام پانک، یک پرومو از درگیری میان جان سینا و د راک پخش می شود.

مسابقه ششم (مین اونت) :
    جان سینا و د راک در مقابل آسم تروث (د میز و آر-تروث)
    ابتدا د میز و آر-تروث وارد می شوند و مرتّب می گویند "Cena S*cks" . سپس جان سینا وارد می شود و مورد تشویق بسیار زیاد قرار می گیرد. سپس او میکرفون را می گیرد و می گوید: "خودتون که می بینید؛ همه من رو دوست دارند." آن ها مشغول درگیری لفظی بودند که راک وارد می شود.
    مسابقه با حضور راک و میز آغاز می شود. میز کار زیادی پیش نمی برد. میز موفّق به تگ با آر-تروث می شود که راک میز را روی زمین پرت می کند و به آر-تروث سوپلکس می زند و کاور می کند. امّا میز حواس داور را پرت می کند که مورد حمله سینا قرار می گیرد. پس از آن، راک با سینا تگ می کند و سینا، در حالی که لبخند همیشگی خود را بر لب دارد وارد می شود. بعضی از تماشاچیان، تابلو هایی مثل "You Cant't Wrestle" و "You S*ck" را در دست دارند. جان سینا حرکاتی از جمله دراپ کیک، یو کنت سی می و شلدر بلاک را روی آر-تروث اجرا می کند. امّا میز نیز چند بار وارد بازی می شود و دو نفری، به سینا حمله می کنند. سینا روی میز STF اجرا می کند امّا آر-تروث وارد شده و میز را آزاد می کندو. Attitude Adjustment از سینا، روی میز اجرا می شود امّا آر-تروث نیز به راک حمله کرده و او را روی زمین می اندازد. میز تگ می کند و راک نیز پس از تگ وارد می شود و به میز، راک باتم می زند و کاور می کند.
    برندگان: جان سینا و د راک

تماشاچیان، هر دو را تشویق می کنند. راک و سینا، با هم صحبت می کنند و راک به سینا می گوید که خوب مواظب خودش باشد. ناگهان برای بار دوّم، به سینا راک باتم می زند.
    این شو نیز پایان می یابد امّا باز هم از آندرتیکر خبری نمی شود.
    پایان شو

16. این کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •