بینهایت متشکرم حامد 30 عزیز
حالا باید به این شهرها برم و دنبال نمایندگی فروش بنز بگردم ؟
بینهایت متشکرم حامد 30 عزیز
حالا باید به این شهرها برم و دنبال نمایندگی فروش بنز بگردم ؟
خواهش میکنم دوست عزیز .
جلو اسم هر شهر نوشته که چه برندی توش هست برو به یکی از شهر هایی که برند بنز رو داره .
دوست عزیز دومی خیلی خیلی بهتره از هر نظر که بتونی فکرشو بکنی! نباید 450 و ddr5 گولت بزنه!
سایتی سراغ داری که بنچمارک از هر دو گذاشته باشه ؟
داش شما با نرم افزار ++note pad میتونی به راحتی خود فایل scs رو باز کنی و تغییرات رو توش اعمال کنی![]()
دمت گرم عالی بود
آقا من تو سایت skidrow یه لینکی پیدا کردم واسه دانلود که نوشته روسیه و درسته ! اما به درست بودنش شک دارم ! (واسه اکتیو بودنش )
اگه کسی اینو دانلود کرده آمار بده الکی دانلود نکنیم :
Hey guys i tested this and works 100%. download the torrent “Euro Truck Simulator 2.v 1.1.3.(Акелла).(2012).Repack” ((link above)). Download the translate, because this repack is in Russian or something like this!. When you install, rename the folder of install game (Акелла) to (Akenna), because (Акелла) was written with strange character. Copy the base_cfg.scs into main folder game and start game. On the profile selection screen, will appear a box, select the right option and change the language in the option game.Don´t forget block game in the firewall and do not use radio station on-line
Sorry for some mistakes english!
Link of torrent:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Link of translate:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجایی که من خبر دارم فعلا هیچ کرکی در کار نیست هر جاهم که نوشتن کرک یا همین سریال ها رو گذاشتن یا کرکش رمز میخواد و از اینجور سرکاریا .
آخه تو بنچمارک و امتیازی که سایت passmark و futuremark به این دو تا کارت داده بودن gts 450 خیلی بهتره . این gts 250 فرق میکنه با اون 250 ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)