تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 555 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه raminmousavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب یکی از ایرادای گلکسی 2 هم همینه به هر کی نشون میدی . میگه اصلاً بهش نمی آد که گوشیه باحالی باشه و همه فکر میکنن که یه گوشی تو مایه های استار هستش
    خدایش حالا کی گوشی رو میخره که بترکونه؟ ما گوشی میخریم استفاده مفید کنیم. نه اینکه بگیم گلکسی داریم. لا اقل برای مارو وقتی برن ببینن چیه میفهمن چه خدایی هست. اما ارک همینجوری ادم عادی هم ببینه میگه بیخوده بره تحقیق کنه بازم میبینه بیخود هست.
    گلکسی ادمای خودش رو میطلبه. بقول گلکسی اس دو
    beyond the horizon

2. این کاربر از raminmousavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه raminmousavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بابا همه گوشی ها خوبن
    مهم اینه که زاشون لذت ببرین
    گشوی خریدین مبارکتون باشه
    تا چند سال عوضش نکنین
    مثل من i8910 دارم دوسالی میشه قصد ندارم تا چند سال دیگه عوضش کنم منتظرم گوشی های نسل آینده بیان
    من هم همینو میگم. من قبلا Omnia داشتم بعد نوکیا n79 داشتم و چهار سال عوض نکردمش. تا الان. هی میخاستم بخرم اما دیدم نصل جدید میاد. الان هم گلکسی نصل جدیدی هست دیگه دو هسته ای با امکانات جدید. اگه جدیدتر میخاین بعله باید صبر کنید. من چهار سال صبر کردم :(( دیگه طاقت نیووردم.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امیدوارم با این طرزه فکرت و خودخاهیت موفق باشی گرچه بعید میدونم . دوستمون درست میگفت که این بحث بیخوده چون سامسونگیها آتیشی تعصبی هستن
    با تشکر
    فقط اینو دارم بگم :
    ههه
    آره شما درست میگی و کتابها اشتباه نوشتن(همه که مثل خودت نیستن داداشه من .میفهمی که!!!!!!!)
    ایشون نمی فهمه (ببخشید دوست عزیز :|) ، پس شما رو چه جوری میشه توصیف کرد؟؟؟
    آخه کتاب؟؟؟ تو کتاب واس موبایل دیدی تو زندگیت؟؟؟ بعدشم ، واقعا آدم این قدر میتونه کند ذهن باشه که عقیده داشته باشه آرک و گلکسی اس 2 ارزش تفاوت قیمت رو ندارن؟؟؟
    این دلایل برتریشون :
    1-سی پی یو بیش از 2 برابر قویتر
    2-رم دو برابر
    3-سرعت رم بیشتر
    4- جی پی یو بیشتر از 2 برابر قویتر
    5-صفحه نمایش بهتر (سیاه گلکسی چیز دیگریست ، همچنین درخشش رنگ ها ، ولی یه کمی رنگ ها مصنوعین که تا حد زیادی توی سوپر امولد پلاس رفع شده ولی بازم هست)
    6-ساپورت خیلی خیلی بیشتر دولوپر ها
    7-ساپورت خیلی خیلی بیشتر خود شرکت واس رام رسمی : سونی عملا دق میده واس یه آپدیت ، ولی سامسونگ روزی چند تا آپدیت میده
    ضمنا : پستای قبلی منو توی این تاپیک بخون که برنگردی بگی فن سامی هستی...

5. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

ضمن عرض سلام خدمت دوستان گرامی و تشکر به خاطر پست های مفیدشون(اسپم باز ها رو قلم بگیرید)، چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم:

1- عرضه این گوشی با حافظه داخلی 32gig کاملا منتفیه؟؟ یا در آینده نه چندان دور(2-3 ماه بعد) ممکنه بیاد؟؟؟(جواب این سوال برام خیلی مهمه)

2- قیمت گوشی تو شهر های مختلف چجوریاست؟؟بانه؟؟شیراز؟؟ته ران؟؟

3- با گارانتی بگیرم بهتره یا بی گارانتی؟؟؟
    زیاد به گارانتی اعتقادی ندارم. ولی با این اخباری که از زردی و داغ کردن و... میشنوم می خواهم با گارانتی بگیرمش.
    4- مدت گارانتی مایکروتل چقدره؟؟؟شرکت دیگه ای این گوشی رو نمیاره؟؟
    Last edited by abxz20; 29-07-2011 at 23:48.

7. این کاربر از abxz20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

5-صفحه نمایش بهتر (سیاه گلکسی چیز دیگریست ، همچنین درخشش رنگ ها ، ولی یه کمی رنگ ها مصنوعین که تا حد زیادی توی سوپر امولد پلاس رفع شده ولی بازم هست)...
    در مورد رنگ ها هم اگه واقعا كسي دنبال كنتراست استاندارد هست ميتونه تنظيمات صفحه نمايش رو بزاره رو standard يا movies
    البته اينايي كه ميگن تصوير رو با رنگ هاي اينجوري قبول نداريم از روي ناچاري و بهونس صفحه نمايش oled كه يه مارك تجاري نيست مثل براويا انجين يه تكنلوژي سطح بالاست
    واقعا بهتره اينجور بحث ها رو بذاريم كنار سامسونگ داره به يه برند بي همتا تبديل ميشه و در مورد گالكسي همه چيز منحصر به صفحه نمايشش نيست و به معناي واقعي همه چيز اين گوشي كامل هست... من كه عاشقشم
    يه جور حس زندگي در نهايت تكنلوژي رو به آدم ميده... من تقريبا بيشتر برند ها تجربه
    كردم وميدونم اينايي كه به سامسونگ اينجوري نگاه ميكنن تصوراتشون از سامسونگ گوشي هايي مثل e-250 هست و گوشياي جاواي سامسونگه (تازه همونا هم نسبت به قيمتشون ارزش دارن با اون پول فقط ميتوني 1616 نوكيا بخري)
    من نميدونم اينايي كه ميان اينجا پستاي اينجوري ميذارن هدفشون چيه شايد تو كلوپ خودشون حوصلشون سر ميره
    خدايي اين يكي از ايراداييه كه از گالكسي اس دو گرفته:
    خوب یکی از ایرادای گلکسی 2 هم همینه به هر کی نشون میدی . میگه اصلاً بهش نمی آد که گوشیه باحالی باشه و همه فکر میکنن که یه گوشی تو مایه های استار هستش اما آرکو به یکی از دوستا که Omina 2 داشت نشون داشتم ، کف کرد
    مثل يكي از دوستان كه ميخواست 1.200 بده يه آيفون 4 سفيد بخره بهش گفتم گالكسي اس دو بگير
    حداقل صبر كن آيفون بعدي رو بخر براي اين سخت افزار قديمي اينقد پول نده و گفت گالكسي اس دو رو بگيري
    كي مي فهمه گوشي گرون خريدي كي مي فهمه با كلاسي ...
    الان بعضي وقتا كه گالكسي دستم و مي بينن يه گوشيه مدل بالاست سريع ميپرسن n8ــه!!!!!؟؟؟
    يكي نيست بگه اگه سامسونگ يه گوشي هاي اند ميده از نهايت تكنلوژي در اون استفاده مي كنه
    full hd - usb on the go -dual core 1.2 -oled display-.... و استفاده از قويترين چيپ ها
    واقعا مگه ميشه اينارو بي خيال شد و رفت آرك گرفت exmore .bravia engine
    با سخت افزار قديمي يكسال پيش و قيمت نجومي... اگه اينو جاي x10 ميداد هم خوب بود
    arc در حد و اندازه ي 2011 نيست و جدا از اون قابل مقايسه با هيچ گوشي دو هسته اي نيست چه گالكسي اس دو چه سنسيشن چه آتريكس چه 2x و بقيه...
    يكم واقع بين باشين اگه خود آيفون 4 هم سيستم عاملشو نداشت و مثلا همين آندرويد روش بود واقعا كسي بهش فكر مي كرد؟
    من هيچوقت آيفون 2g رو فراموش نمي كنم چون واقعا دنياي اسمارت فون هارو تغيير داد
    و بعد از اونهميشه آيفون منبع الهام همه ي كمپاني هاي موبايل شد..
    و به نظر من سري گالكسي اس هم همينجوره و واقعا مجموعه ي كاملي از بهترين امكاناته و به نظر من بهترين موبايل و گجت موجوده...
    مطمئن باشين اگه حس كنم گوشي بهتري تو اندرويد هست حاضرم اون رو بگيرم چون تعصبي ندارم و دارم حقيقت رو ميگم
    Last edited by PersiAndroid; 29-07-2011 at 23:25.

9. 2 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nice Devil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    It makes no difference , wherever i am

پيش فرض

آقایان و اساتید محترم .بحث کری خونی و این بحث ها نیست. من در نهایت و کمال ادب بهتون گفتم که آرک پایین تر از گلکسی هست اما خرید آرک خیلی به صرفه تر از گلکسیه حالا شما همش بیا بگو این 2 هسته ای و فنلان و ... . در ضمن آقای You were Mine اگر شما ماشین منو ببینید نمیایید بگید که شما توانایی مالی برای خرید این گوشی رو ندارید و زحمت بکشید و واسم گلریزون کنید(و آقای Raminmousavi گلریزون کردنیه نه گرفتنی) . راه ما جداست . همونطور که قبلاً گفتم امیدوارم موفق باشید گرچه بعید میدونم . شما رو به حال خودتون میذارم که بیشتر به من بخندید.

11. این کاربر از Nice Devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

3 صفحه بحث الکی ! اگه بخش لپتاپ بود الان همتون کمیته انظباتی بودین

خوب گالاکسی اس 2 باید با موتورولا آتریکس و سنسیشن و الجی 3D مقایسه بشه و نه آرک.
    هیچ جا همچین مقایسه ایی رو انجام ندادن که شما انجام میدین

آرک گوشی فوق العاده خوبی هست ولی رقباش optimus black و HTC incredible و ... هست و باید با اونها مقایسه بشه که میشه گفت مثلا آرک با باتری و صفحه نمایش و زیبایی که داره از incredibleبهتر هست و یا همچین چیزی

اینکه میصرفه 220 بیشتر هزینه کرد و یا نه هم خود طرف باید بسنجه و انتخاب کنه ، از نظر یکی می صرفه و از نظر دیگری نه.

با هم مهربون باشید

برای اینکه این بحث هم تموم بشه
    من قیمت آمازون و ebay رو و قیمت امارات را با قیمت های جدید ایران مقایسه میکنم ، همخونی نداره! چرا ایران اینقدر داره ارزون میشه ؟؟ ورژن خاورمیانه چیزی کم و کاست داره که ارزون تر هست ؟

13. 4 کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دقیقا... هر چی فک میکنم میبینم که گلکسی اس 2 داره میره زیر قیمت بین المللی :| حتما خاورمیانه ها یه مساله ای دارن :|

15. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

آقایان و اساتید محترم .بحث کری خونی و این بحث ها نیست. من در نهایت و کمال ادب بهتون گفتم که آرک پایین تر از گلکسی هست اما خرید آرک خیلی به صرفه تر از گلکسیه حالا شما همش بیا بگو این 2 هسته ای و فنلان و ... . در ضمن آقای You were Mine اگر شما ماشین منو ببینید نمیایید بگید که شما توانایی مالی برای خرید این گوشی رو ندارید و زحمت بکشید و واسم گلریزون کنید(و آقای Raminmousavi گلریزون کردنیه نه گرفتنی) . راه ما جداست . همونطور که قبلاً گفتم امیدوارم موفق باشید گرچه بعید میدونم . شما رو به حال خودتون میذارم که بیشتر به من بخندید.
    آرک باید با i9001 مقایسه بشه چون مهمترین مشخصش که سخت افزارشه با i9001 برابر تازه سی پی یوشم 1 گیگاهرتز هست در برابر 1.4
    هر گوشی نسبت به امکاناتش یه قیمتی داره ... مثلاً آیفون یه قیمتی داره ... اس 2 یه قیمتی داره و آرک و i9001 هم که تو یه رنج هستن قیمت برابری دارن
    بعدم شما اومدی برای اینکه به زور ثابت کنی اس 2 ارزش نداره از خودت حرف در اوردی که همه مشکل زردی دارن و چندتا از دوستام خریدن بردن فروختن آخه با بچه که طرف نیستی
    اگه اینجوریه دوستای منم آرک خریدن انداختن تو آشغالی
    لطفاً رعایت کن و در نظر بگیر داری با کی و کجا بحث میکنی
    شما هم که ماشین از ایناست که ما ندیدیم 100 تومن 200 تومن نباید برات پولی باشه که اصلاً تو فکر قیمت و ارزش باشی

17. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid_crab708's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

با گارانتیش چند قیمت است تو سایتاین سایت 840 تومان نوشته است چجوری؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

19. این کاربر از vahid_crab708 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •