چی میگی ؟؟؟ خودم عکسارو دیدم ... سالم اند !!!![]()
چی میگی ؟؟؟ خودم عکسارو دیدم ... سالم اند !!!![]()
عکس ها سالم هستن!
من بازیو گرفتم گرافیک تهش همینه یا پچ HD داره که بگیرم نصب کنم ؟
منم بازی رو تموم کردم
در کل میشه گفت بازی خوبی بود.با اینکه حداقل برای من یکی مشکلات زیادی داشت(تکرار شدن صداش و گرافیکش) ولی تا تهش رو رفتم و تمومش کردم
نورپردازی و طراحی محیط بازی عالی بود.من با Medium بازیش کردم ولی بازم گرافیک قابل قبولی داشت.ضمنا بعضا دیالوگای فوق العاده زیبایی میگفتن
یعنی گرافیکش پایینه؟؟؟؟
احتیاج به پچ HD نیست!رزولیشین رو ببرید بالا درست میشه!گرافیکش خیلی خوبه!
من با 1080*1920 بازی کردم!
برای PC پچ نداره... همینیه که هستولی برای کنسول داره... (X360 فکر کنم فقط)
پیروز باشید.
این تو همون مرحله ی اول که با نفربر میرن داخل شهر یه آهنگ حماسی پخش میشه شمارو نمیدونم من که خیلی ازش خوشم اومد .حیف که پن شیش ثانیس فقط
سلام.
یکی لطف کنه سیو از این مرحله به بعد رو بزاره.
محل ذخیره سیو هاش رو هم بگید.
تشکر.
\![]()
اهنگ خوندن تیتراژ اخر بازی هم قشنگه
بازی قشنگی بود و مخصوصا با مرحله ویلا کاپاروف(؟) حال کردم میگن اون قسمت شمال ایران (نوشهره)ولی هیچ جای شمال کشور نیست که این حالت رو بین کوه و دریا داشته باشه و دریا چسبیده به کوه باشه حتی تو رامسر که نزدیکتره بازم حدود 2 کیلومتر فاصله داره وکلا مناظرش به ایران نمیخوره
ضمنا یه نکته برا فروشنده هایی که چون نمیتونن بازی رو بفروشن درنتیجه میگن این بازی رو باید تحریم کرد و ... :
فرخ البشیر و سالامان دو شخصیت بد ماجرا هستن که فرخ البشیر اخر کار خوب میشه و نقشه تروریستی سالامان رو کاملا افشا میکنه و در نتیجه فقط یک شخصیت بد میمونه و اون سالامانه و قصد داره دو بمب اتمی روسی رو (که فک کنم از دست ایرانی ها و از داخل بانک ایرانی کش رفته!) در پاریس و نیویورک منفجر کنه
همونطور که میدونید سالامان یک نام یهودی و از شخصیتهای تاریخیه که فوق العاده مورد احترام مسیحی ها و بخصوص بیشتر از همه یهودی ها هست البته برا مسلمونها هم کمی مورد احترامه
هنوز ردش نكردي
منم با PS3 اينجا زياد موندم ولي ردش كردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)